-
Ο χρήστης technik έγραψε:
προς το Κ750i κλείνω κι εγώ...το βρήκα 234 ευρώ μετρητοίς
αληθευει ότι στα μηνύματα δεν έχει τελικό 'ς', αλλά 'σ' ???
Ναι. Κεφαλαία θα γράφεις έτσι κι αλλιώς. Τα πεζά χρεώνουν περισσότερα μηνύματα. Στα mms πάντως, βάζει μια χαρά τελικά ς, πάντα με χρήση Τ9.
-
Και στα SMS
-
Το Κ750i είναι το καλύτερο τηλέφωνο που είχα ποτέ. Το πήρα πριν 1.5 μήνα. Πάρα πολύ καλό!
Έχει τελικό ς αλλά γίνεται το input από τα σύμβολα. Επίσης έχει κ τονισμένα φωνήεντα για όσους θέλουν. -
Αλήθεια, γι'αυτό όταν στέλνω μήνυμα με το Ε60 στα ελληνικά μου βγάζει 2-3-4 μηνύματα, ενώ οι χαρακτήρες είναι πολύ λιγότεροι από 160?
Μπαίνω σε διαδικασία εκκάθαρισης κάποιων υπολογιστών που δε χρειάζομαι πλέον, αν θέλει κάποιος μια MSI 5700 (AGP) με Vivo, tuner και RF remote (και νομίζω ακόμη σε εγγύηση, είχε 3 χρόνια), ας ειδοποιήσει...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αλήθεια, γι'αυτό όταν στέλνω μήνυμα με το Ε60 στα ελληνικά μου βγάζει 2-3-4 μηνύματα, ενώ οι χαρακτήρες είναι πολύ λιγότεροι από 160?κι εγώ αυτό το πρόβλημα είχα στο Ν70
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και στα SMSΝαι βρε, αλλά στα SMS άμα γράφετε πεζά ελληνικά, κάνετε τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας πλούσιες χωρίς λόγο!
Νίκο, ΑΚΡΙΒΩΣ γι' αυτό!
-
Κομμένα τα SMS σε ελληνικά πεζά λοιπόν.
Αν κι έχω 50 δωρεάν sms το μήνα που ποτέ δεν τα ξεπερνάω αλλά λέμε τώρα...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
προς το Κ750i κλείνω κι εγώ...
το βρήκα 234 ευρώ μετρητοίς
Ναι. Κεφαλαία θα γράφεις έτσι κι αλλιώς. Τα πεζά χρεώνουν περισσότερα μηνύματα. Στα mms πάντως, βάζει μια χαρά τελικά ς, πάντα με χρήση Τ9.
με Τ9 θα έχω τελικό 'ς' γράφοντας SMS είτε με μικρά είτε με μεγάλα ?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Υπάρχει τελικό ς στα κεφαλαία ελληνικά γράμματα;;;
-
Φυσικά! ΣΩΣΤΟς;
-
ΒΕΒΑΙΩς ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Αρκεί να πατήσεις w αντί για s.
-
-
Και στα SMS
Ναι βρε, αλλά στα SMS άμα γράφετε πεζά ελληνικά, κάνετε τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας πλούσιες χωρίς λόγο!
Νίκο, ΑΚΡΙΒΩΣ γι' αυτό!
Δεν γράφω SMS άντε 10 το μήνα και είναι μέσα στο πακέτο οπότε σκασίλα μου.
Για όποιον τα χρησιμοποιεί κεφαλαία λοιπόν. Δεν το ήξερα αυτό με το πεζά, ενδιαφέρον -
Κατάστημα, πιάσε μια ΕΨΑ λεμονίτα.
-
Υπάρχει τελικό ς στα κεφαλαία ελληνικά γράμματα;;;
καλά πάμε...
-
Μ' αρέσει ρε, που κάθομαι και σας δίνω σημασία!!! Α να μου χαθείτε, εγκάθετοι όλοι σας!
Επιστρέφω στη δουλειά μου!
-
:rant: -
ΒΕΒΑΙΩς ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.Αρκεί να πατήσεις w αντί για s.
-
Κατάστημα, πιάσε μια ΕΨΑ λεμονίτα.Τώρα που κολάει αυτό, μόνο το κενό του κρανίο ξέρει.
-
(άσχετο, αλλά νομίζω ότι στην πλέον πρόσφατη έκδοση λογισμικού του τηλεφώνου, έχουν απενεργοποιηθεί οι εθνικοί χαρακτήρες στα SMS... Εγώ στο δικό μου πλέον δεν μπορώ να γράψω, ενώ θυμάμαι ότι στην αρχή μπορούσα...)
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#7]