-
2-2 ...Θα το γυρισουμε αν ειμαστε σοβαροι
-
Γαμω αμυνα. Ελεος. Μπαζουμε λεμε
-
Ρε Καφε γαμω την πανακολα μου σηκω φυγε μονος σου. ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ. ΓΙΑΓΙΑ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ
-
Ο προπονητής ξέρει καλύτερα από την εξέδρα.
-
Δεν θα βγαλω εγω καρκινο για τον Καφε και για τον Ουαντου. Σολιντ ξυπνα. Κουραστηκε και ο Στολτιδης
-
Παίζει ωραια ο Ολυμπιακός. 2-2! Καλά είναι. Το ότι ανέκαμψε είναι το πιο ενθαρυντικό! Φοβήθηκα οτι θα έτρωγε πολλά γκόλ!...
-
H ομαδα πρεπει να χτιστει γυρω απο τον Νερι. ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΟΛΚΗΣ
-
Η ομάδα πρέπει να χτιστεί ως ομάδα. Προχθές έπρεπε να χτιστεί γύρω από τον Ριβάλντο, χθες γύρω από τον Τουρέ, σήμερα γύρω από τον Καστίγιο;
Εγώ λέω να χτίσουν γραμμές και συστήματα όλοι, όπως τότε που φτάσαμε στους 8. Δεν έχουμε παίκτες παγκόσμιας κλάσης για να παίρνουν μόνοι τους παιχνίδια στην Ευρώπη. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
H ομαδα πρεπει να χτιστει γυρω απο τον Νερι. ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΟΛΚΗΣΜπααα, χωρίς τον Τουρέ δεν υπάρχει μέλλον σε αυτήν την ομάδα
-
TΕΛΕΙΑ. Ειμαστε και γκαντεμηδες. Ολα εναντιον μας
-
Το παλέψατε βλέπω
-
2-3!!!!
Απο μικρο παιδι συμπαθούσα αυτη τη Βαλένθια (οπως και τη Ρομα και την αλλη τη ρωσικη)
-
Δεν τελειωσε ακομα ρε παιδια....
-
2-4 Μοριεντες.....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Δεν τελειωσε ακομα ρε παιδια....Οντως... μπήκε και 4ο
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Δεν τελειωσε ακομα ρε παιδια....σωστα!
-
Εγω σας το είπα πάντως. Θα φτιάξουμε συκώτι με το γαύρο φέτος
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Παίζει ωραια ο Ολυμπιακός. 2-2! Καλά είναι. Το ότι ανέκαμψε είναι το πιο ενθαρυντικό! Φοβήθηκα οτι θα έτρωγε πολλά γκόλ!...Από τα πόσα και πάνω είναι τα... πολλά;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Παίζει ωραια ο Ολυμπιακός. 2-2! Καλά είναι. Το ότι ανέκαμψε είναι το πιο ενθαρυντικό! Φοβήθηκα οτι θα έτρωγε πολλά γκόλ!...
Από τα πόσα και πάνω είναι τα... πολλά;
-
Toυλάχιστον διασκεδάζουμε τους καμένους.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]