-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πρέπει να είναι σοβαρή η κοπέλα για να ασχοληθείς δλδ; Ο skye δεν έχει ελπίδες;Ο skye δεν έχει ελπίδες γιατί είναι στην Ιταλία.
Ε για να φάω χυλόπιτα πρέπει να ενδιαφερθώ, άμα είναι γτπ και μόνο γιατί να ασχοληθώ και να φάω Χ?
-
Άμα είναι φωνάρα;;;;;;;;;
Πάσχο, δεν μπορείς να απολύσεις, θα βγάλω τα άπλυτά σου στην φόρα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Παρακαλούνται υποψήφιοι υπάλληλοι να στείλουν βιογραφικο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άμα είναι φωνάρα;;;;;;;;;Πάσχο, δεν μπορείς να απολύσεις, θα βγάλω τα άπλυτά σου στην φόρα...
Με τις φωνάρες δεν είδα προκοπή, όσο πιο φωνάρα τόσο πιο κομπλεξική.. Το διαπίστωσα πρόσφατα..
DrDino μην ασχολείσαι με τον πάσκο, το πολύ πολύ να τον εξαναγκάσουμε να πουλήσει το μαγαζί αν δεν σε θέλει για πορτιέρη.. Omerta.
-
Ναι, ισχύει σε έναν βαθμό αυτό.
-
Ανταρσία μου μυρίζει..
Για να κάνω τα κονέ μου με kouk και Krusenstern...
-
Χα, δικοί μας είναι και αυτοί...
-
Δεν είναι ανταρσία, επιλογή αυτών που σε στηρίζουν είναι. Με θέλουν για πόρτα...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Χα, δικοί μας είναι και αυτοί...Μη φας..εχω γλαρόσουπα..
-
ΕΠ! Τι γίνεται εδώ πέρα? Ηρθα να (επι)βάλω την τάξη.
-
Βαριεμαι και το επισόδειο του prison break έχει κολλήσει στο 95%.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Βαριεμαι και το επισόδειο του prison break έχει κολλήσει στο 95%.welcome to the club!! οχι βεβαια για αυτη τη σειρα...
-
Λοιπόν μάγκες βρήκα το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ βιντεάκι. Αν σκοπεύετε να μείνετε ξύπνιοι την νύχτα δείτε το. Αν σκοπεύει κάποιος να κοιμηθεί καλύτερα να το αφήσει για αύριο το πρωί και αντί για κάφε να δει το συγκεκριμένο βίντεο, 1000 φορές πιο αποτελεσματικό.
Μια σημειωσή μόνο: το βίντεο αυτό δεν έχει υποστεί κανένα μοντάζ ή εφέ, 100% αληθινό. Απολάυστε!!!
http://bhendrix.com/wall/Gmaps_GVideo_M ... zvous.html
Υ.Γ. φαντάζομαι μερικοί το'χετε δει αλλά τεσπα
-
φυσικα...μερικοι λενε οτι την οδηγουσε ο kid....αλλοι παλι οτι δεν ηταν ο drdino γιατι πως να παει ετσι το 307 του...
ο πασχος παντως δεν ηταν σιγουρα...ετρωγε πατσα στο σανζελιζε...
-
Πόσο μεγάλο είναι?
(μετάφραση: αν χρειαστεί να αφήσω την pstn ανοιχτή όλο το βράδυ για να το δω το πρωί, να μου λείπει)...
-
είναι η ταινία randez-vous. Την είχε δώσει πριν από χρόνια το drive...
adis4gr, ούτε εσύ ήσουν, με τα ένερτζι τι να κάνεις...
-
δε τα ακουσες πως στριγγλιζαν...ετσι κανει και το κλιο τωρα..
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πόσο μεγάλο είναι?(μετάφραση: αν χρειαστεί να αφήσω την pstn ανοιχτή όλο το βράδυ για να το δω το πρωί, να μου λείπει)...
Κρατάει κάτι παραπάνω απο 8 λεπτα
-
Ναι, στρίγγλιζαν αλλά κρατούσαν... εμένα στο 406 στριγγλίζουν, και στην περιβόητη στροφή στο νταλίπη με κάνουν να πηαίνω σαν εκκρεμές
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
είναι η ταινία randez-vous. Την είχε δώσει πριν από χρόνια το drive...adis4gr, ούτε εσύ ήσουν, με τα ένερτζι τι να κάνεις...
τελικά μόλις τώρα διάβασα στην wikipedia ότι τον σκηνοθέτη τον πήγαν στα δικαστήρια αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερος. Ακουγεται ότι ήταν μια 450SEL 6,9 που ποτέ δεν ξεπέρασε τα 140χλμ/ώρα στο βίντεο και βάλανε τον ήχο της 275GTB.
Που ξέρεις όμως μπορεί και να ήταν ψέματα για να μην τον πάνε φυλακή
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#4]