-
Στους Αμπελόκηπους πίσω από το President έχει μία σχεδόν παρατημένη CX 2.5 Turbo GTi Pallas
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε Αντρέα (enginekiller) τι έπαθε το site - club? Δεν μπαίνει με τίποτα. Εκτος λειτουργίας λέει...edit
Υπάρχει πρόβλημα... Προς το παρόν είμαστε ανενεργοίΣάββα, με το αμορτισεράκι σου αφήνει κάνα κενό; Εμένα σηκωνόταν λίγο (ελάχιστα, αλλά μου την έσπαγε και το έβγαλα). Ίσως φταίει και το καπό μου, μπορεί να θέλει ρεγουλάρισμα..
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
bonne chance Sir-Gus !http://www.triumph-club.gr/mainGR_htmls ... ntries.pdf
Καλή επιτυχία!!!!!
Να του δείξεις αυτόυ του Νάσου με το Triumph τι σημαίνει Citroen -
Aντώνη
τα έμαθα! Μου έστειλε mail ο Αντρέας.
Οχι δεν μου αφήνει κανένα κενό. Εφαρμόζει τέλεια.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
bonne chance Sir-Gus !
http://www.triumph-club.gr/mainGR_htmls ... ntries.pdf
Καλή επιτυχία!!!!!
Να του δείξεις αυτόυ του Νάσου με το Triumph τι σημαίνει CitroenΕυχαριστώ!!!
και να μην το δείξω εγώ..θα φροντίσει το DS ή η CX!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χτες αντικατέστησα την κλασσική βέργα στο καπό του κινητήρα με ένα αμορτισεράκι.Προσωπική εργασία ενός λεπτού και 22 ευρώ για το αμορτισεράκι.
Kάγκουρα!!! Τουλαχιστον εβαλες στην πορτα αυτοκολλητο με την μαρκα του αμορτισερ;
-
BILLΥ
άσε με εμένα, την βαρκούλα σου την πήρες?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Χτες αντικατέστησα την κλασσική βέργα στο καπό του κινητήρα με ένα αμορτισεράκι.
Kάγκουρα!!! Τουλαχιστον εβαλες στην πορτα αυτοκολλητο με την μαρκα του αμορτισερ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
BILLΥάσε με εμένα, την βαρκούλα σου την πήρες?
φωτο συντομα!!
-
Παρακαλείται ο κυρ Θανάσης να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες για τα mp3. Ξέρει αυτός. Δεχόμεθα και pm.
thank you
-
Πείτε και σε εμάς βρε μοναχοφάηδες...
-
μαζεύει στοιχεία ακόμα...
-
Ο χρήστης tony78 έγραψε:
Ρε Αντρέα (enginekiller) τι έπαθε το site - club? Δεν μπαίνει με τίποτα. Εκτος λειτουργίας λέει...
edit
Υπάρχει πρόβλημα... Προς το παρόν είμαστε ανενεργοίΣάββα, με το αμορτισεράκι σου αφήνει κάνα κενό; Εμένα σηκωνόταν λίγο (ελάχιστα, αλλά μου την έσπαγε και το έβγαλα). Ίσως φταίει και το καπό μου, μπορεί να θέλει ρεγουλάρισμα..
Aντώνη
τα έμαθα! Μου έστειλε mail ο Αντρέας.
Παιδια σας ειχα ενημερωσει για το προβλημα που ειχαμε απλως δνε εμπαινα εδω γιατι προσπαθουσα να δω τι θα κανουμε... Απο το μεσημερι το http://www.greekcitroenclub.gr ξανανοιξε και σας περιμενει. Οι χρηστες δειτε και τα e-mail σας εχω ενημερωσει σχετικα...
-
Συμβαν με C3.
Διαβαζω απο το δελτιο συμβαντος της τροχαιας:
Ο οδηγος του C3 οδηγουσε το αυτοκινητο στο αντιθετο ρευμα κυκλοφοριας (Αγγλος) (δικια μου παρενθεση: εγω μεσα στην πρωτη παρενθεση θα εβαζα 'Αγγλος μλκς ), με αποτελεσμα να συγκρουστει μετωπικα με το χχχ οχημα.Το C3 εχει προφυλακτηρα, καπω, ψυγειο, ζαντα, ψαλιδι αριστερο συν 2 αεροσσακους.
-
Για εξήγησε το λίγο καλύτερα
-
θα έρθει κανείς αύριο στην εκκίνηση?
-
Megane98hp Που είναι το παράξενο;
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Για εξήγησε το λίγο καλύτεραΔεν καταλαβατε;
Πολυ απλα μπερδευτηκε και νομιζε οτι οδηγαει στην Αγγλια οποτε οδηγουσε στο αντιθετο ρευμα και φυσικα τρακαρε. -
ααααααααααααα, δεν εισουν και πολύ σαφης.
-
τότε πράγματι
CITROËN FORUM