-
Έχω την εντύπωση ότι οι 2 πρώτοι ήταν σε δικό τους ρυθμό και δύσκολα θα τους έφτανε ο FA. Εδώ δεν τους πλησίασε (διαφορά >200χιλιοστά) ούτε ο FM ούτε ο DLR που θεωρητικά έχουν αντίστοιχα γρήγορα αυτοκίνητα..
Θεωρητικά μιλάμε τώρα και άνευ ουσίας όμως, το αποτέλεσμα είναι καλό.. (ακούς Αδη? )
Vasiliki στο avatar είναι ο Kova ή είπα μλκ?
-
Το μονοθέσιο toy FA στο παρκ-φερμε, δείτε δεξιά.
Υ.Γ. Ναι, ο Kova.
-
κριμα για τον ναντο..μπραβο για τη μακλαρεν..
θα χει πανηγυρι παλι αυριο..
-
Αύριο προμηνύνεται ωραίος αγώνας.
Εμείς κάναμε το 1-2-4, πάντως!
Βέβαια η 5η θέση του Αλόνσο δεν λεει τίποτα...
Να μη ξεχάσω, μπράβο στον Κίμι!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εμείς κάναμε το 1-2-4, πάντως!
-
Michael Schumacher and Fernando Alonso will not be missed in the same way that Ayrton Senna is, Renault boss Flavio Briatore insisted at Monza.
The Italian is quoted by AS newspaper as saying: “Neither of them are great sports stars.”
“They are excellent professionals, but they do not have that something special to distinguish them from others.”
Briatore added that 'Villeneuve and Montoya' did possess star quality, but neglected to rate his 2007 driver line-up of Heikki Kovalainen alongside Giancarlo Fisichella.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Το μονοθέσιο toy FA στο παρκ-φερμε, δείτε δεξιά.Υ.Γ. Ναι, ο Kova.
ρε αυτο ειναι διαλυμενο, φυσικα και επιρεαστηκε ο χρονος του.
επειδη σκιστηκε και το λαστιχο του γιαμαμοτο ειναι γενικο φαινομενο και μαλλον θα το δουμε και αυριο.μαντευω οτι ειναι απτο καβαλημα των κερμπ.
τα μισλεν εχουν αρχισει να παιρνουν το πανω χερι.
θα γινει γαματος αγωνας. -
Alonso summoned by Monza stewards
World champion Fernando Alonso has been summoned by the Italian Grand Prix stewards after Ferrari Felipe Massa said the Spaniard had blocked him during qualifying.
Alonso, 12 points ahead of Massa's teammate Michael Schumacher in the championship, qualified in fifth position after a difficult session in which he was hit by a puncture.
The Spanish world champion will meet with the stewards after the GP2 race.
Alonso, however, believes Massa had no reason to complain.
'There is nothing to say. I think we need to wait until after the GP2 race to see,' said Alonso. 'Massa complained about me blocking his lap. I did my out lap to the maximum but I didn't block anyone.
'He was 300 to 400 metres behind me so he got a better tow off me. There should be no complaint.'
-
... με αλλο υφος τα εχωνε στην αρχη του πρωταθληματος ...τεσπα
(υγ ... ΙΜΟ εχει δικιο ο FA αλλα το υφακι του ... ε ρε γλεντια )
-
Funis ..... συγχαρητήρια !
-
Είδατε τι έπαθε ο Yamamoto που έπιασε στο στόμα της χθες;
-
POLEEEEEEE
-
Ωραίος ο Κοκκινος Kimi
Tι κάνανε στον Massa? Λέτε καμιά εγχείριση? Ξαφνικά έγινε μεγάλος μπαλαδόρος Την λέει και στον Champ πολύ μαγκιά -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Μπορεί και να μην επηρέασε καθόλου.Αποκλειεται.Καταστραφηκε σχεδον ολη η δεξια πλευρα.Μπραβο του γιατι το παλεψε μεχρι τελος οχι σαν τον αλλο τον αχαρακτηριστο.Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει με αυτο το ατομο ρε γμτ.Και το χειροτερο θα τον εχουμε και του χρονου
Παντως αυριο θα δουμε μαλλον ενα καλο αγωνα.Ερε γλεντια στην εκκινηση.Ο Αλονσο πιστευω αυριο θα στριψει 3ος στην πρωτη στροφη
-
Εγώ πιστεύω θα στρίψει χ^2(3+8χ)
Στο χ βάζει ο καθένας ότι θέλει -
χ θετικό ή χ μη αρνητικό?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ωραίος ο Κοκκινος Kimi
Tι κάνανε στον Massa? Λέτε καμιά εγχείριση? Ξαφνικά έγινε μεγάλος μπαλαδόρος Την λέει και στον Champ πολύ μαγκιάΜεταμόσχευση εγκεφάλου
Στο 1ο S στην εκκίνηση, συμφωνώ με τον alonso (του φόρουμ ), ότι θα έχει ενδιαφέρον. Τώρα αν ΤΥΧΑΙΑ υπάρξει επαφή Μ@σσ@-Αλόνσο στην εκκίνηση , δεν ξέρω....ΥΓ) Οι μηχανικοί της Renault έχουν δικαίωμα να επισκευάσουν την R26 μέχρι αύριο?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
χ θετικό ή χ μη αρνητικό?Αμα θές εσύ βάλε και μιγαδικό και φανταστικό οτι βολεύει τον καθένα καλύτερα
@theofaman Εγώ πιστεύω οτι εισακούστηκες και του βάλανε μπαλάκια του Golf και έτσι δεν ειναι πια άμπαλος -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
ΥΓ) Οι μηχανικοί της Renault έχουν δικαίωμα να επισκευάσουν την R26 μέχρι αύριο?Έχω την εντύπωση πως ναι, αλλα δεν ειμαι σίγουρος.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Τώρα αν ΤΥΧΑΙΑ υπάρξει επαφή Μ@σσ@-Αλόνσο στην εκκίνηση , δεν ξέρω....
Eπίσημο thread: GP Ιταλίας-Monza