-
ο προβλιματισμος μου ειναι αν η ζωνη ασφαλειας σωζει παντα.ενας οικογενιακος φιλος μας μια φορα γλιστρησε με το αυτοκινητο του στην βροχη και επεσε στις μπαρες.η γυναικα του που καθοταν στην θεση του συνοδηγου φορουσε ζωνη,ομως ο γιος της που καθοταν στην πισω απο αυτην θεση δεν φορουσε ζωνη και επεσε πανω στο καθησμα της μητερας του με αποτελεσμα να της μετακινησει καποιους σπονδυλους.ευτυχως η γυναικα ειναι καλα.
-
ο προβλιματισμος μου ειναι αν η ζωνη ασφαλειας σωζει παντα.ενας οικογενιακος φιλος μας μια φορα γλιστρησε με το αυτοκινητο του στην βροχη και επεσε στις μπαρες.η γυναικα του που καθοταν στην θεση του συνοδηγου φορουσε ζωνη,ομως ο γιος της που καθοταν στην πισω απο αυτην θεση δεν φορουσε ζωνη και επεσε πανω στο καθησμα της μητερας του με αποτελεσμα να της μετακινησει καποιους σπονδυλους.ευτυχως η γυναικα ειναι καλα.
-
-
Άρα αυτό σημαίνει πως ο γιος της έπρεπε να φοράει ζώνη, σωστά;
-
-
Βλακεία είπα;
-
Πάντα! (για τον τίτλο)
-
Πανο αν ο γιος της κυριας καθοταν ενδιαμεσα στα δυο καθισματα θα ειχε περασει μεσα απο το παρμπριζ.Φανταζεσαι νομιζω το αποτελεσμα.Αν ομως φορουσε ο μικρος ζωνη δεν θα ειχε γινει τιποτα.Αν η γυναικα δεν φορουσε ζωνη θα ζουσε;
-
εσυ παντως καλου κακου μην φορας ζωνη... ειδες τι επαθε η συνοδηγος...
- κανα smilie με χαρακιρι παιζει?
-
Κάνει και το άλλο με την γραμμική παλινδρόμηση...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κάνει και το άλλο με την γραμμική παλινδρόμηση...μηπως το αλλο με την γραμμικη παλινδρομηση σε διαταξη V ειναι καλυτερο? Θα ειναι ποιο ροπατο....
-
Και με λιγότερους κραδασμούς... να πούμε 90 μοίρες;
-
...
-
Ρε συ πάνο, (μου επιτρέπεις, έτσι;) να καταλάβω ένα ερώτημα για το αν το κράτος έχει το δικαίωμα να σου επιβάλει την χρήση ζώνης, αλλα ρωτάς αν σώζει ζωές η ζώνη; Είναι δυνατόν;
-
Εγω πιστευω πως η επιλεκτική χρήση ζώνης συμβάλει στη φυσική επιλογή
-
Πάντα ζώνη παντού.-
-
Πάντα ζώνη παντού.-
ΙKE σωστό και αυτό που λές το θέμα είναι όμως να μην κάθεται πίσω σου....Αν είναι μπροστά και άδετος...γίνεται αν είναι πίσω σου την πατάς και εσύ...δυστυχώς -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγω πιστευω πως η επιλεκτική χρήση ζώνης συμβάλει στη φυσική επιλογήΒλέπω star trek enterprise seqason 1, και έπεσα σε ένα επεισόδιο για την φυσική επιλογή...
+1 λοιπόν...
-
Υπό ελάχιστες προυποθέσεις μπορεί να σωθείς αν δεν την φοράς.......γενικότερα, ζώνη όχι μέχρι το περίτπερο, και για να βγεις από το γκαράζ!!!
-
Αν το παντελονι σου ειναι φαρδυ να φορας ΠΑΝΤΑ τη ζωνη σου! Δε 8α σου σωσει τη ζωη, αλλα 8α σε σωσει απο σιγουρο ρεζιλι. Γι'αυτο ε3αλλου λεγεται κ ζωνη ασφαλειας.
Η ζωνη μπορει να αποβει μοιραια στις ε3εις περιπτωσεις.
1η: Οταν πεσεις στη 8αλασσα 8α γλυτωσεις πολυτιμο χρονο για να βγεις ε3ω. 8α εισαι κ σε κατασταση πανικου.
2η. Αν δεις οτι κολλησε το γκαζι κ κατευ8υνεσαι στον γκρεμο, μπορει κ να προλαβεις να πεταχτεις ε3ω απο το αυτοκινητο.
3η. Αν πεσει βραχος, κολωνα, δεντρο πανω στην οροφη παλι 8α προλαβεις να πεταχτεις ε3ω πριν γινεις ενα με το πατωμα.
4η. Αν σε εχουν απαγαγει με αυτοκινητο καλυτερα να μην τη φορας. Μπορεις να γλυτωσεις. Αν δει ο απαγωγεας οτι πας να βγαλεις τη ζωνη, αυτο ηταν.
5η. Αν εισαι κλεισμενος σε μικρο γκαραζ με τη μηχανη ανοιχτη, δες περιπτωση 1η.
Γενικα, αν 8ες να πεταχτεις ε3ω απο το αυτοκινητο μην τη φορας.Α! Αν 8ες να κανεις xxx στο αυτοκινητο σου, καλο 8α ηταν να μην ακουσεις τι λενε ΚΚ, Ιαβερης κ.α. 3ενερωτοι. Τη ζωη 8α σου σωσει το προφυλακτικο, οχι η ζωνη.
Κ μετα μας λενε οτι πρεπει να φοραμε ΠΑΝΤΑ τη ζωνη μας.. Τς τς τς.
ζωνη ασφαλειας-σωζει ζωες (παντα?)