-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Μετά από πολύ ψάξιμο (είχα ένα μήνα στη διάθεση μου..) αποφάσισα να αγοράσω αυτό : http://www.valentine1.com/ από ότι έχω διαβάσει, είναι το μόνο μαζί με αυτό : http://www.inter-shop.gr/commerce/catal ... s_id=20074
που μπορεί να έχουν καποια αποτελέσματα.Έχεις μάθει ποιοί τα αντιπροσωπεύουν-εμπορεύονται στην Ελλάδα;
Το 1ο λέει ότι σκανάρει όλη την περίμετρο. Το 2ο προφανώς όχι.
Το 2ο λέει ότι αναγνωρίζει και τα φωτογραφικά ραντάρ. Λογικά θα το μπορεί και το 1ο.
Το Valentine μοιάζει να είναι το καλύτερο.Τα έβαλα σε ένα ψαχτηρι και μου έβγαλε ένα μαγαζί στη Λάρισα.
Αλλο τίποτα δεν ξέρω, δε μπόρεσα να βρω
Το Valentine με το Φ.Π.Α, θα πλησιάσει το 1000ρικο. -
.
Διάβασα διαφήμιση για Photo Jammer (με δημιουργία 'κουρτίνας φωτός')...
.
-
τα αντιρανταρ ειναι νομιμα, τα τζαμμερ οχι!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τα αντιρανταρ ειναι νομιμα, τα τζαμμερ οχι!Το ξέρω Σπύρο γι αυτό έγραψα και 'τελευταία' λύση.
Μπήκα όμως στο myphone.gr και διάβασα ότι υπάρχει περίπτωση να περάστει για νόμιμο ένα jammer μια και τα χρησιμοποιούν στα γκαραζ. Αλλά βέβαια περισσότερα δεν ξέρω. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
μόνο μαζί με αυτό : http://www.inter-shop.gr/commerce/catal ... s_id=20074Wow!!! Τι site είναι αυτό.
Δεν έχει κρυπτογράφηση (SSL/TLS). Μη γράψει κανείς την πιστωτική του εκεί. Διορθώστε με αν κάνω λάθος, δεν μπόρεσα να κάνω checkout γιατί θέλει registration και λοιπές αηδίες
Επίσης με μεγάλα γράμματα γράφει κάπου... 'DO NOT ENTER YOUR CREDIT CARD NUMBER IF YOU ARE OUTSIDE GREECE'. Ναι, λες και όταν πάει μέσα από ελληνικούς routers, δεν υπάρχει περίπτωση να κλέψουν τον αριθμό.
Και οι τιμές, εκ πρώτης όψεως τουλάχιστον, μού φαίνονται πολύ τσιμπημένες.
Μακριά.
-
Εγώ παρήγγειλα το F-Secure από αυτή την εταιρεία και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Την άλλη μέρα ήταν σπίτι μου , με αντικαταβολή. Φυσικά η παραγγελία έγινε τηλεφωνικά.
Δε βρηκα πάντως άλλο site για τα συγκεκριμένα προϊόντα. -
Traveller, το Valentine 1 έχω κι εγώ. Μάλλον ο καλύτερος ανιχνευτής ραντάρ και λέηζερ (είναι λάθος ο όρος αντι-ραντάρ), αλλά δεν αξίζει χίλια Ευρώ [εμένα μου το έφεραν από ΗΠΑ με 300 Ευρώ], γιατί τα μηχανήματα αυτά, εξ ορισμού, δεν είναι πανάκεια.
Έναντι των πιστολιών λέηζερ (που επανδρώνονται από λάιβ μπάτσους σε μπλόκα, όπερ και το συχνότερο στην Ελλάδα), ο χρόνος προειδοποίησης είναι ελάχιστος. Μόνον το [παράνομο] αντι-λέηζερ, το jammer, σε προστατεύει σε αυτές τις περιπτώσεις.
Εξ άλλου, υπάρχουν και μόνιμες (μη επανδρωμένες) κάμερες που δεν ενεργοποιούνται, όπως οι περισσότερες τέτοιες, από ραντάρ, αλλά από πιεζοηλεκτρικές λωρίδες στην άσφαλτο.Τέλος πάντων, για να μην επανεφεύρουμε τον τροχό, επισκέψου τα σχετικά νήματα του http://www.bloka.com
-
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι, όπως αναφέρεται και αλλού, να επισκεφθείτε το http://www.bloka.com για περισσότερη ενημέρωση.
Το V1 που έχουν μερικοί είναι ΤΟ καλύτερο σε ανίχνευση laser και το μόνο που μπορεί να πιάσει κάποια ανάκλαση από μπροστά αυτοκίνητο. Ειδικά τα μοντέλα με το τελευταίο firmware έχουν ρυθμίσεις και για Ευρώπη οπότε είστε καλυμμένοι. Εξίσου καλό είναι και το 550, ειδικά ρυθμισμένο για Ευρωπαϊκές συνθήκες.
Τα jammer θεωρητικά είναι παράνομα, αλλά στην πράξη δεν μπορούν να αποδείξουν τίποτε αν το βρουν κλειστό. Καταρχάς, παρεμβολείς για RF συχνότητες υπάρχουν, αλλά δεν δουλεύουν τόσο καλά αφενός και αφετέρου είναι παράνομο να εκπέμπεις σε αυτές τις συχνότητες (χρειάζεται άδεια από την ΕΕΤΤ). Οι παρεμβολείς σε laser δεν είναι παράνομοι για τον πολύ απλό λόγο ότι χρησιμοποιούν μια συχνότητα (μήκος κύματος προτιμάται στα οπτικά συστήματα) που αντιστοιχεί όχι μόνο στα πιστόλια laser, αλλά και σε άλλες κατασκευές, όπως remote control κτλ κτλ. Ενδεικτικά αναφέρω ότι πολλές μάρκες έχουν remote control που ενεργοποιούν ανιχνευτές ραντάρ και δείχνουν laser. Άλλες πάλι έχουν κατοχυρώσει συχνότητες που είναι μακριά από το φάσμα των πιστολιών laser. Άρα, κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει την εκπομπή φωτός από μια συσκευή (έστω και υπέρυθρου).
Στην πράξη θα σου πούν ότι παρεμβαίνεις στο έργο της αστυνομίας, αλλά δεν μπορούν να το αποδείξουν. Παλαιότερα δηλαδή που χρησιμοποιούσαν ραντάρ χειρός σε μπάντα Χ συλλαμβάνανε όλους τους κατόχους φούρνου μικροκυμάτων για παρεμβολές (δουλεύουν και αυτοί σε Χ). Ή μήπως αν φέρουν και multanova σε Ka μπάντα θα απαγορεύσουν τα ασύρματα δίκτυα lmds που δουλεύουν σε αυτή ακριβώς την μπάντα συχνοτήτων; Όλα, λοιπόν, σε αυτό το κράτος εξαρτώνται από τη διάθεση του οργάνου που θα σε σταματήσει, του δικαστή που θα σε δικάσει και του δικηγόρου που έχει ο καθένας μας.
Υπομονή να έχετε και καλές διαδρομές σε όλους.
ΥΓ1. Τα κόλπα με λακ, σπρέυ κτλ δεν πιάνουν καθώς γυρνάνε την φωτογραφία στο αρνητικό και βλέπουν πάλι τα νούμερα καθαρά.
ΥΓ2. Τα καλύμματα που αλλοιώνουν την πινακίδα δουλεύουν αλλά για μεγάλες γωνίες, πάνω από 40 deg. Οι κάμερες είναι τοποθετημένες με γωνία 20 deg προς το δρόμο, άρα κι εκεί θέλει προσοχή. Θέλει οδήγηση τέρμα αριστερά και τύχη για να μην έρθει η φώτο στο σπίτι.
ΥΓ3. Υπάρχουν και άλλα κόλπα εκτός από jammer εναντίων των laser. Αυτά θα τα μάθετε από το bloka όταν το επισκευθείτε. Σίγουρα όμως δεν είναι οι υαλοκαθαριστήρες ή τα CD που κρεμάνε μερικοί. Το σημάδεμα γίνεται χαμηλά, σε καθετες επιφάνειες, άρα ούτε στο καπώ ούτε στο παρπρίζ για να πιάσουν όλα αυτά τα κόλπα. Και σκεφθείτε ότι ανά 100m οι δέσμη του laser ανοίγει περίπου 30cm. Τέλος, αν σας σημαδέψουν από μακριά, πάνω από 500m σίγουρα κερδίζετε δικαστικά καθώς το άνοιγμα είναι τόσο μεγάλο που κανείς δεν μπορεί να αποδείξει αν έπερνε ανακλάσεις από κάποιο συγκεκριμένο όχημα (γι' αυτό το λόγο καταργήθηκαν και τα ραντάρ RF που έδιναν ασαφείς ενδείξεις).
-
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά
-
καλησπερα σε ολους.θελω να μαθω αν τα αντιρανταρ εντοπιζουν και τις σταθερες καμερες.ξερω οτι εντοπιζουν τα ρανταρ που κρατανε οι 'φιλτατοι' αστηνομικοι.αν σε σταματισουν για ελεγχο και το δουν τι προστημο υπαρχει?κανει πραγματικα δουλεια αυτο το μαραφετι?και κατι τελευταιο,αν βγαλεις την πισω πινακιδα για να μην σε πιανουν οι σταθερες καμερες τι προστημο εχει αν σε σταματησουν?ευχαριστω!
-
-
τι σημαινει αυτο φιλε manosk?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
:wall:+1
Και ακόμα δεν έχεις βγάλει δίπλωμα ρε Πάνο.. Γιατί να πηγαίνεις πάνω από τα όρια?
-
kid το ξερω οτι ακουγεται τραβηγμενο,αλλα εχω πορωση με την ταχυτητα,σε λογικα πλαισια.δεν σου λεω να πηγαινω και 220 αλλα δεν μπορεις να οδηγεις στα ορια που σου επιβαλλουν οι πινακιδες(μιλαω παντα για εθνικη οδο)
-
Ο χρήστης panoslevidi έγραψε:
τι σημαινει αυτο φιλε manosk?Σημαίνει ότι έχει συζητηθεί το θέμα πολλές φορές, πάντα χαλαρά βεβαίως...
-
συγνωμη manosc αλλα μου εβγαλε στην αρχη μονο τις φατσουλες και νομιζα οτι με ειρωνευωσουν,μετα εβγαλε τα forum που εχουν συζητηθει.σε ευχαριστω παντως.
-
Ο χρήστης panoslevidi έγραψε:
kid το ξερω οτι ακουγεται τραβηγμενο,αλλα εχω πορωση με την ταχυτητα,σε λογικα πλαισια.δεν σου λεω να πηγαινω και 220 αλλα δεν μπορεις να οδηγεις στα ορια που σου επιβαλλουν οι πινακιδες(μιλαω παντα για εθνικη οδο)Αν και νέος οδηγός και εγώ - τον Μάρτη έβγαλα το δίπλωμα - και με αντίστοιχη με σένα πόρωση για την ταχύτητα, ζήτημα είναι να έχω περάσει πάνω από 6-7 φορές το όριο στην εθνική οδό και όποτε το έκανα ήταν στην ΑΟ. Όταν θέλω να πάω γρήγορα, πάω στο βουνό και ξεδίνω. Και πίστεψε με, το χαίρομαι περισσότερο το βουνό με τα 60χλμ/ώρα παρά την ΑΟ με 160χλμ/ώρα..
-
με ολο το σεβασμο, γουστα ειναι αυτα.εγω τρεμω και μονο στην ιδεα να βρεθω σε ενα βουνο,να τρεχω και στο τελος της στροφης να ερχεται καποιος πατητος κι εγω να πρεπει να διαλεξω μπαρες (αν εχει) ή το αλλο αυτοκινητο για να σταματησω.και μην μου πεις οτι στην εθνικη δεν ειναι πιο ασφαλες.
-
Όπως όταν τρέχεις στην ΑΟ και δεν πας στο αντίθετο ρεύμα, έτσι και στο βουνό δεν πας στο αντίθετο ρεύμα. Το ποιο από τα 2 είναι πιο ασφαλές είναι πολύ θεωρητικό γιατί με 60χλμ αν δεις κάτι, μπορείς να σταματήσεις, με 160 όμως θα δυσκολευτείς. Αντίστοιχα στο βουνό μπορεί να βγεις εκτός δρόμου αν κάνεις λάθος υπολογισμό ενώ στην ΕΟ όχι τόσο εύκολα.
Τώρα επιλογή σου είναι αλλά να έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι δεν κερδίζεις πάνω από 5-10 λεπτά συνολικού χρόνου πηγαίνοντας με 160 αντί για 120 αλλά ρισκάρεις πολύ περισσότερα.
-
kid εν μερει συμφωνω μαζι σου, αλλα και στο Βουνο, σε μια δυσκολη φαση, μπορει να κληθεις να διαλεξεις συμφωνα με το γνωστο 'Μπρος γκρεμος και πισω ρεμμα'
ANTIRADAR TΡOXAIAΣ