-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Κρίμα αν δεν έρθουν.Και πολύ ωραία αυτοκίνητα είναι και πολύ αποτελεσματικά απ' ότι βλέπουμε.
Λώρη εσείς θα τρέξετε;
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟ RALLY COSTA SMERALDA ΤΟ ΟΠΟΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ,ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ CLIO ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ/ΑΧΑΙΟΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
H AΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΜΕ ΜΕ PUNTO S-2000 ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ SAN REMO (ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ) ΣΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΠΑ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΘΕΣΗΜΟ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υπάρχουν ήδη στις ομάδες PUNTO S2000 για ενοικίαση;
Δεν πολυπαρακολουθώ τον τελευταίο καιρό και δεν ξέρω.ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ S-2000 ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΒΑRTH ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΜΑΣ.
ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ (ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ...ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ) ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ Μ Ο Ν Ο ΓΙ'ΑΥΤΗΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΕΛ-ΕΜ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΒΕΝΩ... ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ, ΑΠΟΔΕΧΤΗ Κ ΣΥΝΑΜΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΔΩ Κ 10 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΜΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΟΠ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΚΑΝΕΤΑΙ ΠΟΣΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ, ΤΡΕΞΙΜΟ, ΧΑΜΟΣ, ΟΜΑΔΕΣ, ΤΕΑΜ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Κ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΑΛΛΟ ΤΡΕΞΗΜΟ ΣΤΟΝ ΠΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ..........................? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ......ΙΣΩΣ ΚΑΝΩ Κ ΛΑΘΟΣ... ΣΑΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ...ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩ Κ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΣΑΣ ΣΕ ΟΔΗΓΗΚΟ Κ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟ ΕΠΕΙΠΕΔΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΤΩΡΑ Ο ΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΧΕΡΙΑ. ΤΕΛΟΣ! ΟΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΙΣΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ......Η ΑΝ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΘΕΣΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΤΕ. ΓΙΑΤΙ? ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ Κ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ Κ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ. ΦΙΛΙΚΑ ΑSTERIX!!!!
-
Ο χρήστης asterix έγραψε:
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΕΛ-ΕΜ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΒΕΝΩ... ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ, ΑΠΟΔΕΧΤΗ Κ ΣΥΝΑΜΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΔΩ Κ 10 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΜΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΟΠ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΚΑΝΕΤΑΙ ΠΟΣΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ, ΤΡΕΞΙΜΟ, ΧΑΜΟΣ, ΟΜΑΔΕΣ, ΤΕΑΜ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Κ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΑΛΛΟ ΤΡΕΞΗΜΟ ΣΤΟΝ ΠΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ..........................? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ......ΙΣΩΣ ΚΑΝΩ Κ ΛΑΘΟΣ... ΣΑΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ...ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩ Κ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΣΑΣ ΣΕ ΟΔΗΓΗΚΟ Κ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟ ΕΠΕΙΠΕΔΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΤΩΡΑ Ο ΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΧΕΡΙΑ. ΤΕΛΟΣ! ΟΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΙΣΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ......Η ΑΝ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΘΕΣΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΤΕ. ΓΙΑΤΙ? ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ Κ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ Κ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ. ΦΙΛΙΚΑ ΑSTERIX!!!!ΑΓΑΠΗΤΕ ASTERIX,
ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ (ΕΦ'ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ) ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΠΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ Η ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ,ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης asterix έγραψε:
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΕΛ-ΕΜ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΒΕΝΩ... ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ, ΑΠΟΔΕΧΤΗ Κ ΣΥΝΑΜΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΔΩ Κ 10 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΜΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΟΠ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΚΑΝΕΤΑΙ ΠΟΣΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ, ΤΡΕΞΙΜΟ, ΧΑΜΟΣ, ΟΜΑΔΕΣ, ΤΕΑΜ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Κ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΑΛΛΟ ΤΡΕΞΗΜΟ ΣΤΟΝ ΠΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ..........................? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ......ΙΣΩΣ ΚΑΝΩ Κ ΛΑΘΟΣ... ΣΑΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ...ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩ Κ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΣΑΣ ΣΕ ΟΔΗΓΗΚΟ Κ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟ ΕΠΕΙΠΕΔΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΤΩΡΑ Ο ΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΧΕΡΙΑ. ΤΕΛΟΣ! ΟΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΙΣΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ......Η ΑΝ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΘΕΣΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΤΕ. ΓΙΑΤΙ? ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ Κ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ Κ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ. ΦΙΛΙΚΑ ΑSTERIX!!!!ΦΙΛΕ ΜΟΥ ASTERIX SORRY ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ.
ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ Ο ΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΧΕΡΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ!!
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ Ο ΑΡΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΚΑΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗ SUBARU 4ΠΟΡΤΟ ΜΑΜΙΔΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ SERVICE ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΑΤΟ, ΑΡΚΕΝΤΗ, ΑΛΒΑΝΟ Κ.Α.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΓΓΛΟ SPEAKER ΣΕ ΚΑΣΣΕΤΑ IN-CAR ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΟΤΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ 2ΠΟΡΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ), ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΚΑΝΤΙΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ(ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟΥ ΕΝΝΟΩ).ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ!
ΦΙΛΙΚΑ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ
-
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ. ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΑΣ. ΤΕΛΟΣ! ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ Κ. ΕΛ-ΕΜ ΔΙΑΦΩΝΩ.ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. ΡΑΛΥ ΑΧΑΙΟΣ 2002(ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ)(ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ). ΝΟΙΚΙΑΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ WRC (PEUGEOT 206)ΑΠΟ ΤΟΝ TRAVAGLIA. ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΤΟΡ ΜΑΚΡΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΩΣ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΙΚΗΤΟ ΤΟΤΕ ....... ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΥΡΚΟ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ (ΚΥΡΚΟΣ) ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΛΟΓΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΓΡΥΛΟ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΝΤΟΡΟΣ. ΑΝ ΝΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.
-
Αρα ο Αρης, που είναι χεράς, είναι και κότα γιατι αν δεν κερδίζει εγκαταλείπει!!! Αυτό λες asterix?
Γιατι αν δεν έχεις γρύλο, τότε δεν μπορείς να αλλάξεις λάστιχο.-
Ανεξάρτητα απο το αν θέλεις να συνεχίσεις.Και τι πάει να πει, ο Αρης ειναι χερας, αλλα στο ΕΛΠΑ....κλπ
Δεν το κατάλαβα.Ο Αρης τελικά είναι χεράς ή εγκαταλείπει? Και προσπαθεί πάντα ή κάνει ότι του λέει ο EL-EM?
-
Γρυλλο είχαν, έλα όμως που ήταν υδραυλικος και είχαν βράσει τα υγρά του γιατι ήταν τοποθετημένος πάνω απο την εξάτμιση. Δες και κανα dvd απο τους αγώνες να το επιβεβαιώσεις, μην ακούς μόνο ότι σου ψιθυρίζουν οι κολλητοί σου
Κάτι θες να πεις εσυ αλλά δεν ξέρεις πως... -
ΑΓΑΠΗΤΕ ASTERIX,
ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΕΡΙ 'ΑΧΑΙΟΣ'.
ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ.
ΜΕ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΤΕΛEΙΩΣ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΚΟ,ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ.ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΜΕ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Mια ερώτηση να κάνω? Για το ΕΛΠΑ ισχύει η αποχή από τους αγώνες ή είναι ειδική περίπτωση? Αν ισχύει, γιατί τότε πρωτοκλασάτα ονόματα αλωνίζουν από τώρα τα βουνά?
Μια δεύτερη ερώτηση... Το Σ/Κ που μας έρχεται πρόκειται με κάποιους συναδέλφους να πάμε μια εκδρομή στα εκεί μέρη με μοτοσυκλέτες... Ποιος μου εξασφαλίζει ότι σε εκείνη τη τυφλή δεξιά δε θα δω τον μέγα χερά να έχει πάρει και το δικό μου ρεύμα, ερχόμενος από απέναντι με όσα?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Mια ερώτηση να κάνω? Για το ΕΛΠΑ ισχύει η αποχή από τους αγώνες ή είναι ειδική περίπτωση? Αν ισχύει, γιατί τότε πρωτοκλασάτα ονόματα αλωνίζουν από τώρα τα βουνά?Μια δεύτερη ερώτηση... Το Σ/Κ που μας έρχεται πρόκειται με κάποιους συναδέλφους να πάμε μια εκδρομή στα εκεί μέρη με μοτοσυκλέτες... Ποιος μου εξασφαλίζει ότι σε εκείνη τη τυφλή δεξιά δε θα δω τον μέγα χερά να έχει πάρει και το δικό μου ρεύμα, ερχόμενος από απέναντι με όσα?
Oι πρωτοι ειναι προμοτερς της ΕΛΠΑ
Για τη δευτερη ερωτηση ,μου λες ωραριο,και κανω εγω τον πλοηγο σας ,για να μην ειστε τοσο εκτεθημενοι.
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Mια ερώτηση να κάνω? Για το ΕΛΠΑ ισχύει η αποχή από τους αγώνες ή είναι ειδική περίπτωση? Αν ισχύει, γιατί τότε πρωτοκλασάτα ονόματα αλωνίζουν από τώρα τα βουνά?
Μια δεύτερη ερώτηση... Το Σ/Κ που μας έρχεται πρόκειται με κάποιους συναδέλφους να πάμε μια εκδρομή στα εκεί μέρη με μοτοσυκλέτες... Ποιος μου εξασφαλίζει ότι σε εκείνη τη τυφλή δεξιά δε θα δω τον μέγα χερά να έχει πάρει και το δικό μου ρεύμα, ερχόμενος από απέναντι με όσα?
Για τη δευτερη ερωτηση ,μου λες ωραριο,και κανω εγω τον πλοηγο σας ,για να μην ειστε τοσο εκτεθημενοι.
Δεν φοβασαι μη σε δουν και σου παρουν τη λισανς??
-
Δεν μπορούν!! Την έδωσε στον ΣΟΑΑ !!!
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Ωραίος ο Αμαξό... Το αμαξάκι σου δεν το λυπάσαι όμως..?
-
Τι να λυπηθω? Αφου ειμαι εκπαιδευμενος σε ειδικες αποστολες!
Χαρα μου,τετοιες βολτες!Θα κανουμε και τεστ αποφυγης αγνωστου προελευσεως μαυρου ρενο κλιο
-
Βγήκαν και οι συμμετοχές...
-
-
-
No S2000...
-
κριμα πολυ κριμα......
32 ELPA RALLY 2006