-
Όχι ρε κατάρα. Όλη τη μέρα σήμερα σκεφτόμουν τα *καλαμπούρια *στα Μέγαρα. Από την άλλη βέβαια, καλύτερα να προφυλάξουμε λίγο αυτοκίνητο και τσέπη. Μήπως ψήνεται κανείς άλλος;
-
Καλημερα..Θα ηθελα να ρωτησω κατι λιγο Off topic..
Οταν εγινε το TD στα μεγαρα υπηρχε και καποιος φωτογραφος..
Οι φωτο που εβγαζε θα μπουν σε καποιο περιοδικο η καπου αλλου??
Ευχαριστω πολυ.. -
Αν και δεν ήμουν εκεί, το λογικότερο είναι να μην υπήρχε φωτογράφος, αφού ανάλογες παλιότερες εκδηλώσεις δεν έχουν καλυφθεί από τους 4Τ. Αν ήταν τουλάχιστον ο D-Jet, θα είχε βγάλει μερικές μαγευτικές φωτογραφίες.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ακυρο παλιΚανονιζουμε κατι για τελη Αυγουστου επομενως stay in touch
Τελευταιο Σ/Κ ισως?
-
Ο χρήστης coyote1010 έγραψε:
Καλημερα..Θα ηθελα να ρωτησω κατι λιγο Off topic..
Οταν εγινε το TD στα μεγαρα υπηρχε και καποιος φωτογραφος..
Οι φωτο που εβγαζε θα μπουν σε καποιο περιοδικο η καπου αλλου??
Ευχαριστω πολυ..Πέρα από αυτό, δεν ξέρω αν θα υπάρχει περαιτέρω αναφορά από το περιοδικό.
-
-
Driftsabas; Ασχετο αλλά η φωτό με το Μιάτα σου στην προηγούμενη σελίδα άλλαξε και έγινε... άνθρωπος...
Τι συνέβη??
-
Δεν έχω ιδέα, τώρα το βλέπω κι εγώ . Πάντως, δεν είναι δικιά μου. Εγώ είμαι σημαντικά πιο άσχημος...
-
-
-
Και ένας κόκκινος κουβάς δίπλα τους. Καλά, αυτός τι πήγε να κάνει στην πίστα..?
-
-
-
Ρε Παντελή, δεν πάμε καμιά βόλτα στα Μέγαρα σήμερα; Αν βρέξει βέβαια...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ρε Παντελή, δεν πάμε καμιά βόλτα στα Μέγαρα σήμερα; Αν βρέξει βέβαια...Που χάθηκες εσύ ρε άνθρωπα??
-
Ρε Παντελή, δεν πάμε καμιά βόλτα στα Μέγαρα σήμερα; Αν βρέξει βέβαια...Aσε....εχω να πάω σε γάμους και βαφτίσια.....
Που χάθηκες?? -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Ρε Παντελή, δεν πάμε καμιά βόλτα στα Μέγαρα σήμερα; Αν βρέξει βέβαια...
Aσε....εχω να πάω σε γάμους και βαφτίσια.....
Που χάθηκες??Και εγώ αν είχα 3 μήνες διακοπές, θα χανόμουν...
-
Τι πού χάθηκα βρε παιδιά; Να μην κάνω και γω τις νόμιμες διακοπές μου; Ένα χειμώνα μού βγήκε το λάδι στο νησί...
Τώρα όμως που θα αρχίσει να χειμωνιάζει, θα με βλέπετε όλο και περισσότερο στα φόρα. -
Ρε Παντελή, δεν πάμε καμιά βόλτα στα Μέγαρα σήμερα; Αν βρέξει βέβαια...Ήμαρτον ρεεεε!!!
Ήμαρτον!!!
Δεν φτάνει που εισαι ο εφευρετης του επιρρήματος 'διακοπώς' σε λίγο θα πλάσεις κι άλλο ένα 'πιστώς' (από την λέξη πίστα και όχι πίστη) -
Τώρα όμως που θα αρχίσει να χειμωνιάζει, θα με βλέπετε όλο και περισσότερο στα φόρα.Καλό χειμώνα συνονόματε!
Παμε Μεγαρα;