-
σε ευχαριστώ πολύ αρχηγέ μου!
μετά από 5 μήνες να έχω 4 τμήματα κ να βγάζω δουλειά για 5 μπορώ να αντέξω πολλά πράγματα πλέονΤο μόνο που μου έχετε λείψει όλοι σας κ από το forum αλλά πιο πολύ που δεν σας έχω δει από κοντά τόσο καιρό....
We live in hope
-
Ο χρήστης Στέλλα έγραψε:
Τελικά λάστιχα βρήκες Άδη ? Έχω μια λύση αν σε ενδιαφέρει .... Μου περισσεύουν 4 λάστιχα απο ποδήλατο ... αν τα θες ενημέρωσέ με αλλιώς να τα δώσω στον funkyreverend ...χαθηκες πουλακι μου εσυ...
μηπως ειναι οι βοηθητικες που εχεις για το 'ρενω' σου...????????
ξερεις...αυτο που εχει σκουριασει το τιμονι επειδη δε ξερεις να στριψεις...
-
Αντί να βάζεις δίαφορα smilies.πάνε αγόρασε κανα λάστιχο εσύ
-
Για πες μας funky εσυ τι αμαξει οδηγας ε?
EDIT
Ωπ σορυ λαθος θρεντ -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αντί να βάζεις δίαφορα smilies.πάνε αγόρασε κανα λάστιχο εσύΘέλει να το κάνει να φανεί σαν ατύχημα!
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Για πες μας funky εσυ τι αμαξει οδηγας ε?EDIT
Ωπ σορυ λαθος θρεντ...μπλα μπλα μπλα, έχει σημασία τι αμάξι οδηγάω εγώ...μπλα μπλα μπλα...εγώ, που επί χούντας έβριζα τον παπαδόπουλο, τώρα θα κολλήσω να τα χώσω στη Ρενό και στη Σέατ...μπλα μπλα μπλα...άδη μλκ πάνε βάλε κάνα λάστιχο, πάλι υπέστρεφα όταν σε κυνηγούσα στο σαλιγκάρι της περιφερειακής...παγκόσμιος αφοπλισμός...ο kouk δεν ξανατρώει μπριζόλα...μπλα μπλα μπλα...υπεκφυγές υπεκφυγές υπεκφυγές...
-
νταξει μωρε μην χαλιεσαι κι αν στην λενε μερικοι.Σημασια ειναι να ναι τιμιο και πλυμμενο(εεε το αυτοκινητο λεω)
Καλο ειναι και το καρπουζακι σου εδω που τα λεμε-τραβιεται γενικα το καλοκαιρι
PSΑληθεια,του χεις κολλημενα τα αυτοκολλητα Car Of The Year 06?
-
Omikrone3, ή δεν βλέπεις άλλα θέματα ή έχει κολλήσει το μυαλό σου! Clio II είναι λέμε!
-
http://www.youtube.com/watch?v=aoEQVdhq ... ed&search=
-
Το κήρυγμα του Λαζάρου του αναστρέψαντος της υποστροφής - Παραβολή από Επιστολές προς Ρενάκηδες
funkyreverend είσαι κορυφαίος!!! -
funkyreverend εγραψε:
Clio II είναι λέμε!
Δευτερη φορα που μου το λες-νταξει το εμπεδωσαμε-μη γινεις και συ σαν τον nickval που τρεχει σε καθε thread και λεει οτι αγορασε το νεο Civic
Ps το clio II μαλιστα ωραια αμαξακι-το σκισαμε με τον κολλητο μου για 1.5 καλοκαιρι.Καλα κρατηματα για την κατηγορια,στριφτερο τιμονακι,νορμαλ διαστασεις και βαρος-οχι σαν τωρα που τα κανανε family size ολα.Λιγο ο κινητηρας με χαλουσε(ογδοντα κατι αλογακια αν θυμαμαι καλα) αλλα οι ανθρωποι το ειχαν για εργαλειο οχι για κοντρες οποτε ΟΚ κι απο κει
Τωρα για λαστιχα δεν ξερω-μην ξαναγινει flame war -
...περιμένω πότε θα μου ξαναπετάξεις σχόλια για καρπουζάκια, car of the year και ακριβά ή μη πλαστικά!!!
Δεν πιστεύω ότι το εμπέδωσες...!
Υ.Γ. O Nickval μου έστειλε πμ και μου λέει να σου πω ότι αγόρασε το νέο Civic!
-
Δε το πιστεύω! Πώς μου ξέφυγε αυτό το thread!
Λοιπόν παιδιά, αγόρασα το νέο CIVIC με 23000 -
-
ΘΕΟΣ!!!!!
-
αυτος με το σιβικ τι θελει εδω?????????
εχω ακουσει για εναν στο 4Τ φορουμ που μπαινει οπου ναναι και γραφει οτι πηρε το νεο σιβικ..
-
Πλησιαζει η ωρα για το πρωτο σερβις στα 30000χλμ. Megane sedan 1.4 1,5 χρονων περιπου με 26700χλμ.
Ποσο θα παει τα μαλλι;
-
Πολλά...
...ενώ άμα είχες το Civic...
-
τελικα ο funky εχει το Megane sedan και ο nickval το Clio 3 η κανω λαθος?
ΑΥτο το civic τι ακριβως ειναι? -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πλησιαζει η ωρα για το πρωτο σερβις στα 30000χλμ. Megane sedan 1.4 1,5 χρονων περιπου με 26700χλμ.Ποσο θα παει τα μαλλι;
δεν εχω προχειρα στοιχεια αλλα δε προβλεπεται και τπτ το φοβερο σε αυτο το σερβις..λαδια κτλ κτλ
RENAULT FORUM