-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
(έτσι θα ήθελε να είναι ο θείος).
Κρίνεις εξ ιδίων μεγάφωνε.
-
12.30 έχω ραντεβού και ακόμα δεν έχω αλλάξει ρούχα..
-
Βάλε κάτι που να μη βγαίνει εύκολα...έτσι κι αλλιώς δε θα χρειαστεί να τα βγάλεις καθόλου..
-
Με το πασο σου.Εχεις χρονο ακομα.
-
Θείο, ό,τι και να κάνεις, ακόμη κι αν καταφέρεις να μου κολλήσεις το παρατσούκλι 'μεγάφωνο' (τρομερή φαντασία), εσύ θα παραμένεις πάντα ο 'θείος'.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
12.30 έχω ραντεβού και ακόμα δεν έχω αλλάξει ρούχα..Τιιιιιι έγινε μικρέ θα
σήμερα;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Βάλε κάτι που να μη βγαίνει εύκολα...έτσι κι αλλιώς δε θα χρειαστεί να τα βγάλεις καθόλου..Θα θελες..
Εσύ σήμερ ατι θα κάνεις? Ύπνο από τη 1?
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τιιιιιι έγινε μικρέ θα
σήμερα;
Ε, σαν παιδί και γω..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Βάλε κάτι που να μη βγαίνει εύκολα...έτσι κι αλλιώς δε θα χρειαστεί να τα βγάλεις καθόλου..
Θα θελες..
Εσύ σήμερ ατι θα κάνεις? Ύπνο από τη 1?
Εχω να δω dvd... Να πάρεις και ταυτότητα μαζί γιατί τέτοια ώρα σε πανε χαλλλλαρα για εξακρίβωση μιας και φαίνεσαι για teen...
-
Ρε αφήστε το παιδι... Ρε βρες καμια αμερικανα και αλλαξε της τα φωτα.. ειναι της μοδας τον τελευταιο καιρο..Απλά μετα μην αρχίσεις να φωνάζεις ε;
-
Που να την βρώ την αμερικάνα στα Γιάννενα ρε Ηλία? Για μία γιαπωνέζα παρακαλάω από πέρσυ αλλά...
-
Γιαπωνεζα γιατι??
Λογω του Μουντομπασκετ?? -
Θείο, ό,τι και να κάνεις, ακόμη κι αν καταφέρεις να μου κολλήσεις το παρατσούκλι 'μεγάφωνο' (τρομερή φαντασία), εσύ θα παραμένεις πάντα ο 'θείος'.Ότι και να λες γλειώδη ζελέ δε θα με εκνευρίσεις.
-
Ελα ανθρωπέ μου εδώ.. ότι θες έχει.. Japan, Thailand, Canada, France, Spain (hehe), Sweden (hehe) και τα λοιπά και τα λοιπά....
-
Ε, πολλά παίζουν, είναι και ο αγώνας της Ιαπωνίας (WRC) αυτές τις μέρες...
-
citastak
Πεφτεις μακρυα ρε γαμωτο.Σουηδεζες βλεπω και εδω και σε ζηλευω.Εχεις 'ποικιλια'.
-
Πάντως πλάκα πλάκα παιδια για να απομυθοποιησω την κατασταση, εδω που ειμαι εγω, επειδη έχει πολλους ιντερνασιοναλ φοιτηριες, μπορεις να βρεις καλυτερα και απο σουηδεζες...
Οι σουηδεζες ή πολύ όμορφες θα είναι ή πολύ μπαλώτσες... Τουλάχιστον εμείς στην ελλάδα έχουμε και τις φακάμπλ.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τιιιιιι έγινε μικρέ θα
σήμερα;
Ε, σαν παιδί και γω..
-
Καλό βόλι!
-
άστους να λένε. εγώ ξέρω..
Αh, and so the plot thickens... Για πες μας κύριε ντουρ τεκνικ κλπ, πώς ξέρεις για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του mig?
εεεεμ......, ναί,
από την...υπογραφή του..
καλημέρα σε όλους.
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#3]