-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Μερικοι απο τους μισθους ξενων παιχτων του ΝΒΑ (ασχετα του εαν ειναι rookies ή οχι)Carlos Delfino ............... $969,696
Leandro Barbosa .............. $930,600
Anderson Varejao ............. $866,800
DJ Mbenga .................... $880,000
Mario Kasun .................. $682,050
Zoran Planinic ............... $1,127,280
Francisco Garcia ............. $1,016,400
Nikoloz Tskitishvili ......... $745,248
Pat Burke .................... $750,000
Linas Kleiza ................. $879,360
M. Andriuskevicius ........... $398,762
Sean Marks ................... $835,810
Maciej Lampe ................. $900,000
Peter John Ramos ............. $660,000
Viktor Khryapa ............... $1,095,960
Sergei Monia ................. $1,016,400
Boniface N'Dong .............. $398,762
Pape Sow ..................... $641,748
Nenad Krstic ................. $1,010,040
Ha Seung-Jin ................. $641,748Υπήρχε περίπτωση αυτός ο ξυλοκόπος να πάρει τόσα λεφτά στην Ευρώπη?
-
- Η προετημασια εινα περα απο κουτση, παλι διοτι ακομη και αυτοι οι τριτοι παιχτες (πολλοι απο αυτους) παιζουν στο ΝΒΑ σε καποια ομαδα εκει και εχουν υπωχρεωσεις (αυτο σιγουρα ισχυει και για αλλες ομαδες σιγουρα ομως στις ΗΠΑ ισχυει παραπανω διοτι το ΝΒΑ ειναι 80+ αγωνες μονο για την κανονικη περιοδο, παιζουν, μπαινουν στο αεροπλανο αμεσως μετα το παιχνιδι για να πανε να ξαναπαιξουν, δεν ειναι οπως στην Ευρωπη που θελουν διακοπες στην Μηκονο πριν ξανασκεφτουν για τον επομενο αγωνα που λεει ο λογος, this is the NBA, it's about money, the more you play, the more money the NBA and you make, start thinking about the basics at least).
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι το ΝΒΑ ξεκινάει όταν αρχίζουν τα play offs. Μέχρι τότε τα καμάρια σας κάνουν εκδρομούλες ανά την επικράτεια, παιδική χαρά τελείως. Αυτό που ξέρω ακόμα είναι ότι ναι μεν τα παιχνίδια είναι πολλά, αλλά ακριβώς επειδή παίζουν κάθε 2 μέρες παιχνίδι, η προπόνηση είναι σαφώς λιγότερη απ' ότι στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης...
Πως ειναι δυνατον να ειναι τοσα πολλα τα παιχνιδια στην κανονικη περιοδο αλλα να αρχιζει να ξεκιναει το ΝΒΑ απο τα πλει οφς? Το τι θεση παιρνεις και ποσο ευνοικα ειναι τα πλει οφς κρινετε απο την θεση σου στην κανονικη περιοδο επισης. Η κανονικη περιοδος ειναι οσο σημαντικη οσο τα πλει οφς για τις καλες ομαδες.
Μόνο που στην Αμερική η έδρα δεν παίζει και τόσο ρόλο όσο στην Ευρώπη, ας πούμε και λόγω... ιδιοσυγκρασίας των Αμερικανου φιλάθλου...
Οπότε δεν είναι και τόσο τραγικό το να χάσεις το πλεονέκτημα έδρας εκεί... -
εχθες εμαθα κατι που δεν ηξερα ......
η ομαδα μπασκετ της αμερικης ειναι η μοναδικη κ η μονη ομαδα στον κοσμο που δεν περναει απο αντι-ντοπικ κοντρολ στις διοργανωσεις που περνει μερος
ηταν λεει μεσα στην συμφονια με την FIBA για να δεχτουν οι αμερικανοι να κατεβασουν τους NBA-ερς στην εθνικη τους ομαδα
ρε παμε καλα...... θα μας τρελανουν αυτοι....
-
To eχουμε συζητησει ουκ ολιγες φορες στις προηγουμενες σελιδες....
-
Και άλλες τόσες να το συζητήσουμε, δεν θα το χωρέσει ο νους Βαγγέλη, είναι δυσκολοχώνευτο...
-
Πάλι δεν έχετε σωστό τρόπο σκέψης.
Οι παίκτες δεν περνάνε από τεστ γιατί η FIBA είναι οργανισμός της πλάκας. Όπως ακριβώς οι ΗΠΑμερικάνοι στρατιώτες δεν δικάζονται στο εξωτερικό ακόμα κι αν βιάσουν 100 γυναίκες ελέω εκβιαστικών πιέσεων από τους επίσημους παγκόσμιους φονιάδες, έτσι και οι οι παίκτες μπάσκετ δεν θα καταδεχθούν να τους πάρουν τσισάκια οι FIBAλιγούρηδες. -
Τσκ, τσκ...
Δεν υποβαλλονται σε ελεγχους για να κανουν οικονομια στους φτωχους της FIBA. Αφου οι ελεγχοι ΕΝΤΟΣ των ΗΠΑ ειναι τοσο αυστηροι που δεν ξεφευγει τπτ (βλ. στιβο), οι ελεγχοι ΕΚΤΟΣ ΗΠΑ ειναι περιττοι...Ειστε ειτε μικροι και ανοητοι ειτε κακοπροαιρετοι liberal hippies...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν παιζει 4αρι ο Αλεξανδρος. Στο Μαντουλιδη και σε περιστασιακα σχηματα (λογω σωματοδομης) μπορει να βοηθησει κι εκει, αλλα στην εθνικη παιδων επαιζε στο 3 και τωρα σιγα σιγα βγαινει παραεξω. Παντως το ταλεντο του Σοφοκλη δεν το εχει.ΥΓ Δεν ξερω αν ειναι καλο αυτο, αλλα θα συμφωνησω με τον Γηραιο Στον 21ο αιωνα ο τελευταιος που δικαιουται να συμβουλευει σουπερ ταλεντο 18 ετων ειναι ο Ιωαννιδης. Ευτυχως αυτοι που ανελαβαν τωρα (σε Ολυμπιακο και Εθνικη) ειναι εξαιρετικοι στη δουλεια τους και θα κανουν καλο στον πιτσιρικο.
Kαι φυσικα, ας μην ξεχασουμε ολοι τις αλησμονητες κατσαδες του ξανθοβουλευτη στα εκαστοτε προπονητικα τημ του Ηρακλη γιατι δεν κανουν προπονηση μονο στα σουτ στον Διαμαντιδη γιατι με τετοια χερια θα γινοταν σουπερ σουτερ, με απειλη μαλιστα να μην τον ξανακαλεσει εθνικη.
Για τον Σχορτσιανιτη τζουνιορ και η δικη μου αποψη ειναι οτι δεν ειναι κατι σπουδαιο, περαν του φολκλορ ελληνας μαυρος κλπ. Και επειδη ερχεται σχεδον σε ολα τα εντός και τον βλεπω, ουτε απο σωματοτυπο ειναι καπου κοντα στον αδερφο του.
-
Ο Νοβίτσκι βαριέται φρικτά σήμερα
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Anderson Varejao ............. $866,800
Υπήρχε περίπτωση αυτός ο ξυλοκόπος να πάρει τόσα λεφτά στην Ευρώπη?
Ούτε τα μισά δε θα'παιρνε. Να μη σου πω ότι, τόσο βρώμικα που παίζει, θα τον είχανε τελειώσει οριστικά.
-
Στο ζήτημα της ντόπας... Εμείς έχουμε ένα πολύ χειρότερο όπλο. Βάζουμε το Μητσοτάκη να εύχεται καλή επιτυχία στις αντιπάλους μας. Ελπίζω να θυμηθεί να ευχηθεί και στην εθνική των ηπα.
-
κατά την γνώμη μου δεν έχουν χαρακτηρηστεί άδικα οι ΗΠΑμερικανοί αθλητές
ως Cyborgs... προσωπικά εγω ειμαι βέβαιος οτι και οι ΗΠΑθλητές στοιβου και γενικά των περισσοτέρων αθλημάτων(και μπάσκετ) που αγωνίζονται σε διεθνές επίπεδο ΝΤΟΠΑΡΟΝΤΑΙ...και μάλιστα με ουσίες οι οποιες δεν ανιχνέυονται, ή ανιχνέυονται αρκετό καιρό
μετα την κυκλοφορία τους και αφου εχουν βγει άλλες ουσίες πιο συγχρονες και πιο αποτελεσματικές.Θεωρώ οτι η συγκεκριμμένη χώρα το έχει κάνει επιστημη!
-
Πουλήστε σπίτια,πουλήστε αυτοκίνητα δανειστείτε απο τοκογλύφους και παίξτε τη νίκη της Ελλάδας στοίχημα..Δίνει 7 στους book έξω για ένα ματς 50-50...
Τέτοια ευκαιρία δε θα ξαναυπάρξει!! -
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
ως Cyborgs... προσωπικά εγω ειμαι βέβαιος οτι και οι ΗΠΑθλητές στοιβου και γενικά των περισσοτέρων αθλημάτων(και μπάσκετ) που αγωνίζονται σε διεθνές επίπεδο ΝΤΟΠΑΡΟΝΤΑΙ...και μάλιστα με ουσίες οι οποιες δεν ανιχνέυονται, ή ανιχνέυονται αρκετό καιρό
μετα την κυκλοφορία τους και αφου εχουν βγει άλλες ουσίες πιο συγχρονες και πιο αποτελεσματικές.Θεωρώ οτι η συγκεκριμμένη χώρα το έχει κάνει επιστημη!
Έτσι είναι. Και μας πείραξε ο Κεντέρης που έτριψε τη μούρη των εμετικών μαύρων αμερικανών σπρίντερ (που δεν είναι τίποτα άλλο παρά προσκυνημένοι μπαρμπα-θωμάδες, οι οποίοι κοιτάζουν αφ'υψηλού τους συναθλητές τους) και τους έσβησε το αυτάρεσκο υφάκι 'η δικιά μας ντόπα είναι καλύτερη απ'τη δικιά σας' που τους χαρακτηρίζει συνήθως... Πόσο σωστά τα'χε γράψει ο Χοϊδάς...
Εγώ εύχομαι η προσεκτική δουλειά της ομάδας μας να αποδώσει ενάντια στις ηπα... Κι εύχομαι κι ο επίτιμος να ευχηθεί καλή επιτυχία στην εθνική ομάδα των ηπα!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Έτσι είναι. Και μας πείραξε ο Κεντέρης που έτριψε τη μούρη των εμετικών μαύρων αμερικανών σπρίντερ (που δεν είναι τίποτα άλλο παρά προσκυνημένοι μπαρμπα-θωμάδες, οι οποίοι κοιτάζουν αφ'υψηλού τους συναθλητές τους) και τους έσβησε το αυτάρεσκο υφάκι 'η δικιά μας ντόπα είναι καλύτερη απ'τη δικιά σας' που τους χαρακτηρίζει συνήθως... Πόσο σωστά τα'χε γράψει ο Χοϊδάς...
Εγώ εύχομαι η προσεκτική δουλειά της ομάδας μας να αποδώσει ενάντια στις ηπα... Κι εύχομαι κι ο επίτιμος να ευχηθεί καλή επιτυχία στην εθνική ομάδα των ηπα!
Α! ευκολο...
Epitimos mode on:
'Ευχομαι στην ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ καλή επιτυχία στο ματσ με την δική μας ομάδα, να συνεχίσει την πορεία της προς το χρυσό, και να ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.
Επίσεις έυχομαι ο προπονιτής της ΗΠΑ να έχει ΚΑΘΑΡΟ μυαλό και ΣΩΣΤΗ κρίση ωστε να κάνει τις πρέπουσες επιλογές στο παιχνίδι!
Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε! η ΗΠΑ ειναι ανώτερες και γεμάτες υγεία και
ενέργεια, για τους οποιους επιθυμώ να έχουν και άυριο καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιου!
Epitimos mode off: -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Έτσι είναι. Και μας πείραξε ο Κεντέρης που έτριψε τη μούρη των εμετικών τριαλαριμ τριαλαρόμ...
Ε ναι, μας πείραξε ΚΑΙ ο Κεντέρης
-
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
Epitimos mode on:
'Ευχομαι στην ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ καλή επιτυχία στο ματσ με την δική μας ομάδα, να συνεχίσει την πορεία της προς το χρυσό, και να ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.
Επίσεις έυχομαι ο προπονιτής της ΗΠΑ να έχει ΚΑΘΑΡΟ μυαλό και ΣΩΣΤΗ κρίση ωστε να κάνει τις πρέπουσες επιλογές στο παιχνίδι!
Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε! η ΗΠΑ ειναι ανώτερες και γεμάτες υγεία και
ενέργεια, για τους οποιους επιθυμώ να έχουν και άυριο καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιου!
Epitimos mode off:Αυτή είναι η πιο αποδοτική ντόπα!
-
εγω πάντως αύριο θα έχω όλα τα γούρια μαζί μου
(τα οποία τα έχω από την αρχή του μουντομπάσκετ) -
BY they way, dont think for a second that he wont go down οn another man outside the gym on Friday and suck some major ass!
συμφωνω
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
BY they way, dont think for a second that he wont go down οn another man outside the gym on Friday and suck some major ass!
συμφωνω
Να το μεταφράσω τώρα; Γιατί ο καημένος ο γαβρίλης δεν ξέρει καν τι σημαίνουν αυτά που λέει στα αγγλικά!
'Επί τη ευκαιρία, μη νομίσετε ούτε για μια στιγμή ότι δεν θα πάρει π... από κάποιον άλλο έξω απ'το γυμναστήριο την Παρασκευή και θα τα κάνει χάλια!'
Α ρε γαβρίλη ανεπανάληπτε!!!
Βasket:Εθνική Ελλάδος-Mundobasket 2006 Ιαπωνια...