-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τις τελευταίες μέρες μετά το 0-2 του ευρωπανάθα και το χατ-τρικ του Νέρι έχουν τσούξει πολλά ποπουδάκια... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τις τελευταίες μέρες μετά το 0-2 του ευρωπανάθα και το χατ-τρικ του Νέρι έχουν τσούξει πολλά ποπουδάκια...Απο το πολυ χεσιμο ισως.....
-
Τι να μας πουν και οι απογονοι του 6ου στολου........
-
RedLine
GTI_πω πω ξεπαγιάσαμε....
τα μετά το μαμήσι τα δώσατε στους Νικαιώτες ή θα τους στείλετε κυλότες να τις κάνουν σημαίες με το έμβλημά σας?
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Τι να μας πουν και οι απογονοι του 6ου στολου........Τους ζηλεύω αυτούς... Εμένα ο πατέρας μου είναι βάζελος.
-
Έφυγες
-
elteo
Δεν καταλαβαίνω γιατί χαλάστηκες.Στα κατεψυγμένα με κατεψυγμένα απαντάς.
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τα μετά το μαμήσι τα δώσατε στους Νικαιώτες ή θα τους στείλετε κυλότες να τις κάνουν σημαίες με το έμβλημά σας?
Για παράδειγμα,πόσες κουβέρτες θα χρειαστούμε για δαύτο;
Το να ξεφτυλίζετε τις υπόλοιπες ομάδες δεν είναι προνόμιό σας.Όταν το καταλάβετε,θα είναι μια καλή αρχή για να μην κρυώνετε άδικα.Εντελώς και τελείως φιλικά.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
elteoΔεν καταλαβαίνω γιατί χαλάστηκες.Στα κατεψυγμένα με κατεψυγμένα απαντάς.
Για παράδειγμα,πόσες κουβέρτες θα χρειαστούμε για δαύτο;
Το να ξεφτυλίζετε τις υπόλοιπες ομάδες δεν είναι προνόμιό σας.Όταν το καταλάβετε,θα είναι μια καλή αρχή για να μην κρυώνετε άδικα.Εντελώς και τελείως φιλικά.
όποιος έχει την μύγα να την φέρει πίσω...
ποιός χαλάστηκε...ρε GTi είσαι και γείτονας...εγώ όχι πάντως. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Το να ξεφτυλίζετε τις υπόλοιπες ομάδες δεν είναι προνόμιό σας.Λεκτικά, όχι. Στο γήπεδο, ναι
-
elteo
Έχεις pm
Krusenstern
Έχεις την αγάπη μου
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το να ξεφτυλίζετε τις υπόλοιπες ομάδες δεν είναι προνόμιό σας.
Λεκτικά, όχι. Στο γήπεδο, ναι
Σε ποιο απολα τα γηπεδα? Το παγκυπριο που σε ελληνικο εδαφος βιαστηκανε Ευρωπαικα απο τους 'Εβραιους'? Ωραιος ξεφτυλισμος αλλα δεν φτανει με τιποτα το 7-0 απο τα δευτερα της Γιουβε που αποτελει και την υπερτατη Ευρωξευτιλα
-
Σε ποιο απολα τα γηπεδα? Το παγκυπριο που σε ελληνικο εδαφος βιαστηκανε Ευρωπαικα απο τους 'Εβραιους'? Ωραιος ξεφτυλισμος αλλα δεν φτανει με τιποτα το 7-0 απο τα δευτερα της Γιουβε που αποτελει και την υπερτατη Ευρωξευτιλα
Ξεχνας το 6-2 επι της φιναλιστ του c.l. Τετοια νικη δεν θα δειτε ποτε εσεις. Μονο με τους διαιτητες κερδιζετε εσεις. Κατι πεναλτακια μαιμου κ.τ.λ.
Μην μιλας για ξεφτιλα γιατι εχεις 3 5αρες και 1 6αρα. Η 7αρα σε μαρανε
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ξεχνας το 6-2 επι της φιναλιστ του c.l. Τετοια νικη δεν θα δειτε ποτε εσεις. Μονο με τους διαιτητες κερδιζετε εσεις. Κατι πεναλτακια μαιμου κ.τ.λ.
Οταν μεγαλωσετε και φτασετε σε εναν τελικο πρωταθλητων Ευρωπης ας μιλησετε, μεχρι τοτε ευχομαι να κανετε 'σεφτε' σε εκτος εδρας παιχνιδι και να βγειτε απο την λιστα της χειροτερης ομαδας σε εκτος εδρας ματς champions league, 10 χρονια ουτε μια εκτος εδρας νικη, και επισης εχετε τον μεγαλυτερο διασυρμο σε εκταση ηττας στον ιδιο θεσμο με 7-0 και μαλιστα απο τα δευτερα της Γιουβε
Οσο για διαιτησιες οι παραγκες και οι κασσετες με το ποιος πρεπει να κερδιζει και ολοι οι υπολοιποι να πανε να 'μπιπ' τις εχουμε ακουσει......μα καλα, τυχαιο ειναι να παιρνει μια ομαδα 10 χρονια το πρωταθλημα και να μην μπορει να κερδισει εκτος εδρας στην Ευρωπη ουτε τους πεθαμενους???? Μεχρι και οι 'καρδουλες' απο την Ολλανδια σας γλεντησαν. -
μα καλα, τυχαιο ειναι να παιρνει μια ομαδα 10 χρονια το πρωταθλημα και να μην μπορει να κερδισει εκτος εδρας στην Ευρωπη ουτε τους πεθαμενους????Παντως αυτη η ιδια ομαδα κατι αλλους 'Ευρωπαιους', 10 χρονια στο πρωταθλημα, πελατες τους εχει
Τυχαιο ειναι? -
Οταν μεγαλωσετε και φτασετε σε εναν τελικο πρωταθλητων Ευρωπης ας μιλησετε, μεχρι τοτε ευχομαι να κανετε 'σεφτε' σε εκτος εδρας παιχνιδι και να βγειτε απο την λιστα της χειροτερης ομαδας σε εκτος εδρας ματς champions league, 10 χρονια ουτε μια εκτος εδρας νικη, και επισης εχετε τον μεγαλυτερο διασυρμο σε εκταση ηττας στον ιδιο θεσμο με 7-0 και μαλιστα απο τα δευτερα της Γιουβε
Οσο για διαιτησιες οι παραγκες και οι κασσετες με το ποιος πρεπει να κερδιζει και ολοι οι υπολοιποι να πανε να 'μπιπ' τις εχουμε ακουσει......μα καλα, τυχαιο ειναι να παιρνει μια ομαδα 10 χρονια το πρωταθλημα και να μην μπορει να κερδισει εκτος εδρας στην Ευρωπη ουτε τους πεθαμενους???? Μεχρι και οι 'καρδουλες' απο την Ολλανδια σας γλεντησαν.Ευτυχως που δεν πηγα τελικο. Ξερεις δεν ειμαι υποστηρικτης της Χουντας. Προτιμω να κερδιζω κατι με την αξια μου. Στις κασσετες το μονο αποδεικτικο στοιχειο ηταν εις βαρος του Παο (ειχατε πληρωσει τον διαιτητη να βγαλει κοκκινες καρτες στους παικτες του Παοκ στο παιχνιδι εναντιον του Ηρακλη για να παιξουν με απουσιες εναντιον σας). Το ''Ολυμπιακος και το Αιγαλεω να κερδιζουν'' δεν μου λεει τιποτα. Αποδειξεις θελω.
Και τι παει να πει που δεν εχω εκτος εδρας νικη? Εχω περισσοτερες απο σενα εντος και εσυ μην νομιζεις οτι σκιζεις εκτος. 3 νικες εχεις. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ 3 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΕΣ. Απλα σας παραμυθιαζουν οι Σακελαροπουλοι
Υ.Γ Σας σωσαμε και απο την β εθνικη (ειχατε πληρωσει ενα διαιτητη)
-
ΟΣΦΠ - ΠΑΟ: Η μάχη της Ευρώπης v. 610502.2
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
μα καλα, τυχαιο ειναι να παιρνει μια ομαδα 10 χρονια το πρωταθλημα και να μην μπορει να κερδισει εκτος εδρας στην Ευρωπη ουτε τους πεθαμενους????
Παντως αυτη η ιδια ομαδα κατι αλλους 'Ευρωπαιους', 10 χρονια στο πρωταθλημα, πελατες τους εχει
Τυχαιο ειναι?Δεν νομιζω να ειναι ετσι, οταν ενα παιχνιδι εχει Ευρωπαικη στοφα αλλα λενε τα αποτελεσματα, στον τελευταιο τελικο κυπελου Ελλαδος που βρεθηκαμε καποιος αλλος εφαγε την τριαρα......
-
μα καλα, τυχαιο ειναι να παιρνει μια ομαδα 10 χρονια το πρωταθλημα και να μην μπορει να κερδισει εκτος εδρας στην Ευρωπη ουτε τους πεθαμενους????
Παντως αυτη η ιδια ομαδα κατι αλλους 'Ευρωπαιους', 10 χρονια στο πρωταθλημα, πελατες τους εχει
Τυχαιο ειναι?Δεν νομιζω να ειναι ετσι, οταν ενα παιχνιδι εχει Ευρωπαικη στοφα αλλα λενε τα αποτελεσματα, στον τελευταιο τελικο κυπελου Ελλαδος που βρεθηκαμε καποιος αλλος εφαγε την τριαρα......
Α σε μια δεκαετια μονο ο (προ τριετιας) τελικος ελληνικου κυπελλου εχει 'ευρωπαικη στοφα'? Αμα ειναι ετσι παω πασο, αποδεικνυεται ξεκαθαρα η ανωτεροτητα του ΠΑΟ
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
ΟΣΦΠ - ΠΑΟ: Η μάχη της Ευρώπης v. 610502.2+1
-
[/quote]
Ευτυχως που δεν πηγα τελικο. Ξερεις δεν ειμαι υποστηρικτης της Χουντας. Προτιμω να κερδιζω κατι με την αξια μου. Στις κασσετες το μονο αποδεικτικο στοιχειο ηταν εις βαρος του Παο (ειχατε πληρωσει τον διαιτητη να βγαλει κοκκινες καρτες στους παικτες του Παοκ στο παιχνιδι εναντιον του Ηρακλη για να παιξουν με απουσιες εναντιον σας). Το ''Ολυμπιακος και το Αιγαλεω να κερδιζουν'' δεν μου λεει τιποτα. Αποδειξεις θελω.
Και τι παει να πει που δεν εχω εκτος εδρας νικη? Εχω περισσοτερες απο σενα εντος και εσυ μην νομιζεις οτι σκιζεις εκτος. 3 νικες εχεις. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ 3 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΕΣ. Απλα σας παραμυθιαζουν οι Σακελαροπουλοι
Υ.Γ Σας σωσαμε και απο την β εθνικη (ειχατε πληρωσει ενα διαιτητη)[/quote]
Τοση δυναμη ειχε η χουντα που πληρωσε ολες αυτες τις ομαδες για να χασουν απο τον Παναθηναικο? Πληρωσε και την Τσεχικη ομαδα που την περασμενη χρονια ειχε παιξει τελικο Κυπελουχων? Και ειχε τοσο καλες σχεσεις η χουντα με κομμουνιστικα κρατη? Δηλαδη κομμουνιστικο κρατος τα πηρε απο την χουντα για να χασει απο Παναθηναικο? Η Εβερτον η πρωταθλητρια Αγγλιας τα πηρε απο την χουντα? Ο Ερυθρος Αστερας του Τιτο τα πηρε απο την χουντα?Και με τον Αξιαξ τι εγινε, ξεμεινε απο λεφτα η χουντα? Πολυ playstation παιζεις και εχεις επηρεαστει, εξαλλου οπως εγραψες και εσυ πιο πανω εχεις αποδειξεις για αυτα?
Η ιστορια εγραψε: Τελικος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Οσο για την αξια σας στην Ευρωπη καθε χρονο παιρνετε αυτο που σας αξιζει, Ευρωσφαλιαρες, Ευρωσφαλιαρες και παλι Ευρωσφαλιαρες.Καθε χρονο στους ομιλους Ολοι θελουν να κληρωθουν με την Ελληνικη ομαδα που εχει το εβλημα του 'τοιουτου' στην φανελα, δεν ειναι τυχαιο αυτο.Και οσο για το παραμυθακι του απορθητου Καραισκακη σας ειδαμε, 4 απο Λυων, 4 απο Newcastle και αλλα 3 απο την κακομοιρα την Ροζενμπορκ που περσυ ηταν μεταξυ Α' και Β' Εθνικης Νορβηγιας........
Στην ερωτηση σου τι παει να πει οτι δεν εχεις εκτος εδρας νικη? Απλα εχεις τα σκηπτρα της ανυπαρκτης ομαδας με την χειροτερη στατιστικη σε εκτος εδρας παιχνιδια στην ιστορια του Champions League, και η αλλη παλι αρνητικη πρωτια σας ειναι οτι εχετε και την πιο βαρια συντριβη στην ιστορια του Champions League απο τα δευτερα της Γιουβε με 7-0 δεν νομιζω ο Σακελαροπουλος να φταιει για τις δυο ντροπιαστικες πρωτιες σας.
Οταν και εσεις φτασετε σε εναν τελικο, 2 φορες στους 4, και 3 φορες στα προημητελικα μιληστε, μεχρι τοτε τρωτε τις Ευρωσφαλιαρες σας απο την καθε ανυπαρκτη ομαδα και μη.Οσο για το αν μας σωσατε απο Β' εθνικη μαλλον πολυ Τσουκαλα βλεπεις, αν στην Ελλαδα υπαρχαν νομοι εσεις θα παιζατε Β' εθνικη οπως θα παιξει τωρα και η Γιουβεντους.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]