-
Λυπάμαι πολύ, φίλε... Κρίμα
Το έχω πάθει κι εγώ και σε καταλαβαίνω. Ότι χειρότερο να βλέπεις το φιλαράκι σου να ξεψυχά
-
Ο χρήστης tony78 έγραψε:
Λυπάμαι πολύ, φίλε... ΚρίμαΤο έχω πάθει κι εγώ και σε καταλαβαίνω. Ότι χειρότερο να βλέπεις το φιλαράκι σου να ξεψυχά
Με εσενα πως εγινε??
-
Έπεσε από την ταράτσα... Ένα πομεράνιαν ήταν. Παρότι η ταράτσα ήταν περασμένη γύρω γύρω με πλέγμα ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να βγει έξω.
Παίζοντας με τον άλλο μου το σκύλο (τον έχω ακόμα), υποθέτω (γιατί δεν ήμουν μπροστά) ότι προσπάθησε να βγει από ένα πολύ μικρό άνοιγμα που είχε ανοίξει σε μια γωνία. Και σπρώχνοντας το σώμα του ώστε να χωρέσει μάλλον έπεσε στο κενό (6ος όροφος).
Ήμουν σκ@τά ένα μήνα σχεδόν...
Κι εγώ δεν ήθελα άλλο σκύλο έκτοτε, άλλα μου το έφεραν ξαφνικά ένα πρωί. Ήταν μόνο 20 ημερών. Χώραγε στην παλάμη μου. Δεν μου πήγαινε καρδιά να μην το κρατήσω... Τώρα έχω 2, αλλά ο μεγάλος είναι ήδη 14,5 ετών και δεν ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξει -
Παντως προτιμω να του κανω αυθανασια αμα ξερω οτι δεν ειναι καλα και δεν μπορει να αντεξει παρα αυτο που εγινε σημερα και να μου μεινει στα χερια.Δεν του αξιζε τετοιος θανατος.Κριμα απο το Θεο.Απο το να σπαρταραει και ναψιχοραγει χιλιες φορες αυθανασια.Να μην τυρανιεται κιολας.Π@τανα ζωη πως τα φερνεις......
-
Oχι ρε ποΥστη μου. Πραγματικα στεναχωρηθηκα.Γνωμη μου οτι ενα κουταβι θα σε βοηθησει να το ξεπερασεις.
Καλο κουραγιο. -
Είναι συγκλονιστικό, τα Συναισθήματα που σου δημιουργούν αυτές η Ψυχούλες και η Χωρίς Ορους Αγάπη που σου προσφέρουν ...
Λυπήθηκα πολύ για αυτό που ακουσα Silver.
...και τρέμω με την ιδέα ότι κάποια στιγμή και εμένα θα με αφήσει η Νέλλη μου μετά από 19 χρόνια που έχω περάσει μαζί της !
Υ.Γ. Γι αυτό τα σκυλάκια μας τα μαθαίνουμε όσο γίνεται να μην τρώνε Τίποτα απ'έξω αφ'ενός, και αφ'ετέρου έχουμε πάντα ενέσεις ατροπίνης στο ψυγείο μας.
Υ.Γ.2. Το βάρβαρο (και άνανδρο) κτήνος που έκανε αυτό τον φόνο το λυπόμαστε περισσότερο γιατί ήρθε στη γη με λάθος μορφή ... -
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
αυτος ειναι η γατα μου!! -
Bisexual Γάτα XAXAXAXAXA
-
Silver Turbo κρίμα.
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Bisexual Γάτα XAXAXAXAXAΑυτό το γατί είναι ειδική περίπτωση.
-
-
tazio
Ευχαριστω φιλε.
Το θεμα ειναι οτι σημερα ηρθε η μανα μου απο την Αθηνα και δεν ξερω σε τι φαη ειναι.Πως το εχει παρει.Οτι εμαθε το εμαθε απο το τηλεφωνο.Το αγγουρι το εφαγα εγω.Αλλος το τρωει και δροσιζεται και αλλος το τρωει και ζοριζεται.
Εγω ζοριστηκα πολυ φιλε μου.
Τι να κανεις?Τυχαινει σε ολους. -
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
tazioΕυχαριστω φιλε.
Το θεμα ειναι οτι σημερα ηρθε η μανα μου απο την Αθηνα και δεν ξερω σε τι φαη ειναι.Πως το εχει παρει.Οτι εμαθε το εμαθε απο το τηλεφωνο.Το αγγουρι το εφαγα εγω.Αλλος το τρωει και δροσιζεται και αλλος το τρωει και ζοριζεται.
Εγω ζοριστηκα πολυ φιλε μου.
Τι να κανεις?Τυχαινει σε ολους.Αυτή είναι μια σκέψη που περνά από το μυαλό μου συνεχώς και σκέφτομαι πως θα αντιμετωπίσω (Ελπίζω πολλύ αργά) την 'φυγή' του 'κοπριτάκου', που εδώ και σχεδόν 9 χρόνια μας κάνει παρέα.
-
Γιατι να σου φυγει ρε συ??
-
Γιατι να σου φυγει ρε συ??Όλα κάποτε θα 'φύγουν' Χρήστο...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Γιατι να σου φυγει ρε συ??
Όλα κάποτε θα 'φύγουν' Χρήστο...
Τωρα καταλαβα την λεξη 'φυγη'.
Πασο pasxo.
Κανει και ριμα!! -
Πασο pasxo.
Κανει και ριμα!![off topic mode on]τι ρίμα ρε...ενα 'χ' έχουν διαφορά... [off topic mode off]
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πασο pasxo.
Κανει και ριμα!![off topic mode on]τι ρίμα ρε...ενα 'χ' έχουν διαφορά... [off topic mode off]
Τετοια ωρα αυτο μου βγηκε!!
-
Άσχετο....επειδή λέτε για 'φυγή' κτλ
Στον Φιντέλ Κάστρο κάποτε του πήγανε δώρο μια χελώνα από τα νησιά Γκαλαπάγκος ( )
Ακολουθεί διάλογος...
-Και πόσο ζούνε αυτες οι χελώνες?
-Α γύρω στα 100 χρονια
-Τότε να την πάρετε πίσω δεν την θέλω
-??????
-Ξέρετε το κακό με τα κατοικίδια είναι οτι δένεσαι μαζί τους και όταν σου πεθαίνουν στεναχωριέσαι -
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?