-
Με σουηδέζα πας? Να τις δείξεις το mousaka?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με σουηδέζα πας? Να τις δείξεις το mousaka?Οχι. Με μια Ισπανίδα.. Βιβα λα ρεβολουθιόν....
Με τη Σουηδέζα θα βγώ απο βδομάδα κάποια στιγμή.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
citastakφαντάζομαι στο επόμενο ανέβα θα πάρεις κανα κουβά μαζί σου σε προμήθειες...
Κάτσε πρώτα να κάνω το 'κατέβα'....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
citastak
φαντάζομαι στο επόμενο ανέβα θα πάρεις κανα κουβά μαζί σου σε προμήθειες...
ωχ! θα πήξεις στους φλωρο-γαλλικούς...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
citastak
φαντάζομαι στο επόμενο ανέβα θα πάρεις κανα κουβά μαζί σου σε προμήθειες...
ωχ! θα πήξεις στους φλωρο-γαλλικούς...
Ευτυχώς την έχω καταβρεί με τον εσπρέσσο...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μπα, θα τον κεράσουν τσάι και θα κλειστούν στην κρεβατοκάμαρα μόνες τους....Νίνο νίνο είσαι εδώ;;
Μπαααααα...δεν είναι...
Λες να με κεράσουν τσάι ρε; Αμα με κλείσουν απ έξω θα σπάσω την πόρτα με μπουνιά ρε... Και τότε θα δουν... Εσύ τι θα έκανες; Θα πινες το γαλατάκι σου,θα παιρνες τον κουβά σου και δρόμο...αφού δε σε παίρνει...δεν είσαι κι όμορφος πανάθεμά σε... -
M' αρέσει που ετοιμάζομαι για Πέγκυ Ζήνα
-
technik,καλά να περάσεις, θέλω εντυπώσεις γιατί σκέφτομαι να πάω και εγώ...
pasxos, τζα! Εγώ θα της άφηνα να ξεκινήσουν, και θα έμπαινα αφού είχαν ζεσταθεί...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
technik,καλά να περάσεις, θέλω εντυπώσεις γιατί σκέφτομαι να πάω και εγώ...pasxos, τζα! Εγώ θα της άφηνα να ξεκινήσουν, και θα έμπαινα αφού είχαν ζεσταθεί...
ευχαριστώ
η Πέγκυ δε χρειάζεται συστάσεις στην πίστα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
technik,καλά να περάσεις, θέλω εντυπώσεις γιατί σκέφτομαι να πάω και εγώ...pasxos, τζα! Εγώ θα της άφηνα να ξεκινήσουν, και θα έμπαινα αφού είχαν ζεσταθεί...
1ον:Να πας...ΚΑλά είναι...εσύ τί περιμένεις;Να ξενερώσεις;; Πέγκυ είναι αυτή...
2ον:Εγώ δεν κολλάω σε λεπτομέρειες....Πολλές...ταινίες...αθλητικού περιεχομένου πρέπει να βλέπεις... Το χεις έτοιμο τοοο...σύνηθες σενάριο... Η μαγκιά είναι να μπεις με τη μία και να...ψηθείς κι εσυ μαζί τους...
-
Αν είναι αγριολεσβίες τζουτζούκο μου, θα σε πετάξουν με την μία έξω! Ειδικά άμα μάθουν ότι οδηγάς μπράβο! Ενώ εμένα θα μου ζητήσουν να τις πάω ρομαντική βαρκάδα με το πλεούμενό μου...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
pasxos, τζα! Εγώ θα της άφηνα να ξεκινήσουν, και θα έμπαινα αφού είχαν ζεσταθεί...
ευχαριστώ
δεν τις μπορώ με τιποτα τις σκυλούδες...
-
Μου αρεσει να ξυπναω το πρωι-πρωι με τη δροσουλα, να μπαινω στο αυτοκινητο, να πινω την παγωμενη φραπεδαρα μου και μολις ανοιγω το ραδιοφωνο να παιζει soft ή ακομα και hard 'ροκιές'
Δεν μου αρεσει να μπαινω στο αμαξι το πρωι, χωρις καφε και μολις ανοιξω το ραδιοφωνο να ακουω 'Θελεις να κανουμε σχεση'
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν είναι αγριολεσβίες τζουτζούκο μου, θα σε πετάξουν με την μία έξω! Ειδικά άμα μάθουν ότι οδηγάς μπράβο! Ενώ εμένα θα μου ζητήσουν να τις πάω ρομαντική βαρκάδα με το πλεούμενό μου...Κάτι θα ξέρεις εσύ...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μου αρεσει να ξυπναω το πρωι-πρωι με τη δροσουλα, να μπαινω στο αυτοκινητο, να πινω την παγωμενη φραπεδαρα μου και μολις ανοιγω το ραδιοφωνο να παιζει soft ή ακομα και hard 'ροκιές'Δεν μου αρεσει να μπαινω στο αμαξι το πρωι, χωρις καφε και μολις ανοιξω το ραδιοφωνο να ακουω 'Θελεις να κανουμε σχεση'
+οο
έλεος με τα βλαχοποπ αλα Φοίβος...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μου αρεσει να ξυπναω το πρωι-πρωι με τη δροσουλα, να μπαινω στο αυτοκινητο, να πινω την παγωμενη φραπεδαρα μου και μολις ανοιγω το ραδιοφωνο να παιζει soft ή ακομα και hard 'ροκιές'Δεν μου αρεσει να μπαινω στο αμαξι το πρωι, χωρις καφε και μολις ανοιξω το ραδιοφωνο να ακουω 'Θελεις να κανουμε σχεση'
Πέστα ρε συ...έλεος πια! σαρμπελ και λοιπές ανατριχίλες...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μου αρεσει να ξυπναω το πρωι-πρωι με τη δροσουλα, να μπαινω στο αυτοκινητο, να πινω την παγωμενη φραπεδαρα μου και μολις ανοιγω το ραδιοφωνο να παιζει soft ή ακομα και hard 'ροκιές'
Δεν μου αρεσει να μπαινω στο αμαξι το πρωι, χωρις καφε και μολις ανοιξω το ραδιοφωνο να ακουω 'Θελεις να κανουμε σχεση'
Για τον οποίο είχα ακούσει ότι οδηγά Μ6...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Για τον οποίο είχα ακούσει ότι οδηγά Μ6...
προφανώς το φυσά το χρήμα...κυπριολιβανέζος γαρ.
γιατί από τα τραγούδια του αποκλείεται να βγαίνει τόσο χρήμα.
-
Αν ισχύει αυτό, από αύριο τυλίγω πούρα και πάω να γίνω σαρμπελ στην θέση του σαρμπελ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ευχαριστώ
δεν τις μπορώ με τιποτα τις σκυλούδες...
εμένα μ' αρέσουν
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]