-
who is this black power?
-
Και που να βαζα και τις υπόλοιπες φωτό τους... εκεί θα βλέπατε μάτια και κυρίως χαρακτήρα
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Και που να βαζα και τις υπόλοιπες φωτό τους... εκεί θα βλέπατε μάτια και κυρίως χαρακτήραΣτειλτες Pm
-
migf1 συγκρατήσου!
Σε παρακαλώ άλλαξε τις σε link!
Είπαμε ρε σεις.....συγκρατηθείτε!!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
migf1 συγκρατήσου!Σε παρακαλώ άλλαξε τις σε link!
Είπαμε ρε σεις.....συγκρατηθείτε!!!!Τα άλλαξα Νίκο (sorry, υπέθεσα πως ήταν ok, μιας και δεν έδειχνε τίποτα περισσότερο από όσα βλέπουμε σε μια οποιαδήποτε παραλία )
ΥΓ. Το quote του RedLine δεν μπορώ να το αλλάξω εγώ, επιληφθείτε!
-
-
ποια είναι αυτή?
-
Πήγα κι είδα χτες τους Πειρατες της Καραϊβικης.
Keira Knightley, τελεία και παύλα.
-
-
Ωραιο... αμάξι !
-
Βασικά...
α ρε πάσχο, πάλι δεν θα κοιμάμαι το βράδυ...
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
ποια είναι αυτή?Δεν ξέρεις την Keeley Hazell;;; Είναι 19 χρονών,topless model εκ Βρετανίας με απόλυτα φυσικό στήθος.Αυτό είναι αλήθεια.Εχει ψηφιστεί ως η 2η πιο sexy γυναίκα του πλανήτη.. Κι όλα αυτά πριν κλείσει τα 20..
-
-
Υπάρχει μία κοπέλα που παρουσιάζει τίς ειδήσεις στήν ΝΕΤ,με καταπληκτικό πρόσωπο.
Δέν ξέρω πώς τη λένε,ούτε και που θά βρώ φωτογραφία της για να την ποστάρω. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Υπάρχει μία κοπέλα που παρουσιάζει τίς ειδήσεις στήν ΝΕΤ,με καταπληκτικό πρόσωπο.
Δέν ξέρω πώς τη λένε,ούτε και που θά βρώ φωτογραφία της για να την ποστάρω.Πως φαίνονται οι σοβαροί άνθρωποι. Μόνο ειδήσεις και ντοκιμαντέρ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δέν ξέρω πώς τη λένε,ούτε και που θά βρώ φωτογραφία της για να την ποστάρω.Πως φαίνονται οι σοβαροί άνθρωποι. Μόνο ειδήσεις και ντοκιμαντέρ
Γελάς;
Εσύ τί βλέπεις;Σαπουνόπερες; -
Πλάκα πλάκα...μόνο ειδήσεις, αθλητικά και ντοκυμαντέρ...Ταίνιες μόνο σε DVD
( Ποιο δελτιο της ημέρας λέει η εν λόγω κοπέλα? ) -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
( Ποιο δελτιο της ημέρας λέει η εν λόγω κοπέλα? )Μάλλον το βραδάκι εμφανίζεται,τί ώρα ακριβώς δέν θυμάμαι
-
Pasxo, μη, σταμάτα, όχι, δεν θέλω...
πάντως,
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
( Ποιο δελτιο της ημέρας λέει η εν λόγω κοπέλα? )Μάλλον το βραδάκι εμφανίζεται,τί ώρα ακριβώς δέν θυμάμαι
Ου γαρ ερχεται μονο του!
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#1]