-
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
πρόσφατα αντικατέστησα το παλιό μου Citroen zx1.4cc με το c4 1.6cc…
..περίμενα λοιπόν όπως είναι λογικό το καινούριο με τα 110 αλογάκια να είναι πιο
ζωηρό από το παλιό με τα 70 .. και τα 200 κυβικά που έχει παραπάνω να τα δω σαν
αίσθηση ερισσότερης ροπής..Φίλε μου εγώ αντικατέστησα zx1.6i με focus 1.6 ti-vct και την ελαστικότητα
του zx δεν την βρήκα (ένεκα 8-βαλβιδος).Η λέξη κλειδί για τη διαφορά σε αίσθηση που διαπίστωσες, είναι σε bold. Ειδικά για τους TU που ήταν από τους πιο ελαστικούς κινητήρες στην αγορά.
Καλώς ήρθες.
-
Τι λετε για το C2 VTS?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
8-βαλβιδος).Η λέξη κλειδί για τη διαφορά σε αίσθηση που διαπίστωσες, είναι σε bold. Ειδικά για τους TU που ήταν από τους πιο ελαστικούς κινητήρες στην αγορά.
Καλώς ήρθες. [/quote]
έτσι πρέπει να είναι …
.. οδηγούσα το passat 1.8 90 HP 8βάλβιδο και μέσα στη πόλη
σε σχέση με τα 120 ΗΡ φιλικού Alfa Romeo….
εκτός πόλεως βεβαία.. το passat < ξεφούσκωνε > *μετά τα 140χλμ/ωπροβληματίζομαι βλέποντας ότι όλοι οι κατασκευαστές φτιάχνουν 16 βάλβιδα..
.. ποιο είναι το όφελος?
περισσότεροι ονομαστικοί ίπποι ?... να τους χ….ω αν δεν μπορώ να τους χρησιμοποιήσω.. – δεν θέλω να τρέχω σαν τρελός στην εθνική για να κρατώ τον κινητήρα στη ροπή του σε υψηλές στροφές για να βλέπω τα του ούτε να ακούω το αμάξι να με κοντή σχέση στο σασμάν.. αν για να κινηθεί αξιοπρεπώς θέλει υψηλούς ρυθμούς περιστροφής – πάντα συγκριτικά με 8βάλβιδους – δεν θα καταναλώνει και περισσότερο καύσιμο?
είμαι λίγο παλιομοδίτης όπως βλέπω .. άδικα?
- αναπτύσσει και μεγαλύτερες ταχύτητες απλά νοιώθεις ότι σταματάει να όπως χαμηλά.. ..
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
8-βαλβιδος).Η λέξη κλειδί για τη διαφορά σε αίσθηση που διαπίστωσες, είναι σε bold. Ειδικά για τους TU που ήταν από τους πιο ελαστικούς κινητήρες στην αγορά.
Καλώς ήρθες. [/quote]
έτσι πρέπει να είναι …
.. οδηγούσα το passat 1.8 90 HP 8βάλβιδο και μέσα στη πόλη
σε σχέση με τα 120 ΗΡ φιλικού Alfa Romeo….
εκτός πόλεως βεβαία.. το passat < ξεφούσκωνε > *μετά τα 140χλμ/ωπροβληματίζομαι βλέποντας ότι όλοι οι κατασκευαστές φτιάχνουν 16 βάλβιδα..
.. ποιο είναι το όφελος?
περισσότεροι ονομαστικοί ίπποι ?... να τους χ….ω αν δεν μπορώ να τους χρησιμοποιήσω.. – δεν θέλω να τρέχω σαν τρελός στην εθνική για να κρατώ τον κινητήρα στη ροπή του σε υψηλές στροφές για να βλέπω τα του ούτε να ακούω το αμάξι να με κοντή σχέση στο σαζμάν.. αν για να κινηθεί αξιοπρεπώς θέλει υψηλούς ρυθμούς περιστροφής – πάντα συγκριτικά με 8βάλβιδους – δεν θα καταναλώνει και περισσότερο καύσιμο?
είμαι λίγο παλιομοδίτης όπως βλέπω .. άδικα?
- αναπτύσσει και μεγαλύτερες ταχύτητες απλά νοιώθεις ότι σταματάει να όπως χαμηλά.. ..
-
-
Ωραία η κούκλα
Από βδομάδα παώ για service με ιμάντα χρονισμου....Μαζί θα φτιαχτεί και το κλείδωμα με το τηλεχειριστήριο το οποίο κλειδώνει και με την μια ξεκλειδώνει το αμάξι σαν να ήταν ανοιχτή κάποια πόρτα. Το ξεκλείδωμα δουλεύει κανονικά για όλες τις πόρτες πλην του οδηγού...
2 τινα μπορεί να συμβαίνουν κόπηκε κανα καλώδιο στην πόρτα ( κάτι που παραλίγο να γίνει και να μείνω με το παράθυρο κάτω αλλά το πρόλαβα ) ή τα έχει παίξει η κλειδαρία. Στην δεύτερη περίπτωση θα κανιβαλίσουμε κανα τρακαρισμένο....Αν δεν βρεθεί κάτι μεταχειρισμένο Θεσσαλονίκη θα δούμε πάντως καινούργιο ανταλλακτικό δεν βάζω -
καλημέρα κ από εμένα!
μετά από πολύμηνη απουσία λόγο εργασίας επανέρχομαι κ ευελπιστώ να βρήσκω λίγο χρόνο νατα λέμε....
Τι κάνετε παίδες? τι έχω χάσει το διάστημα που απουσίαζα? καμιά συνάντηση το citroen forum έκανε/ θα κάνει?
Καλή συνέχεια σε όλους
Φιλικά
Νικόλας -
http://www.amivereniging.nl/images/stor ... elkaar.jpg
όοολεεεε!!
-
Ο Franco Sbarro έκανε πάλι τη δουλειά του και παρουσίασε το Citroen C1 GT
Με τον κινητήρα του C2 VTS, 900 κιλά και φρένα απο την WRC Xsara.
-
Χωρίς στροφόμετρο?
Κανονικά έπρεπε να έχει τον κινητήρα της C4 VTS.
-
Ο Sbarro δεν είναι ο κατασκευαστής του C2 με τον κινητήρα πίσω? Να υποθέσω ότι και αυτό θα είναι μόνο για τις εκθέσεις?
-
Μα τον Τουτατις τι είναι τούτο
C1 -
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ο Sbarro δεν είναι ο κατασκευαστής του C2 με τον κινητήρα πίσω? Να υποθέσω ότι και αυτό θα είναι μόνο για τις εκθέσεις?Ναί, αυτός είναι. Λατρεύει να τοποθετεί το κινητήρα στο κέντρο. Με το C1 δε ξέρω τι έχει κάνει.
-
Μακάρι να δούμε 107/C1 σε έκδοση ραλύ/vts...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μακάρι να δούμε 107/C1 σε έκδοση ραλύ/vts...Μάλλον TS εννοείς
-
Μωρέ και ts, ας έχει τον κινητήρα του γιαρις ts του προηγούμενου, αρκεί η μαμά πεζό/σιτροέν να έχει κάνει καλά την δουλειά της στο στήσιμο...
-
Δεν έχουν διαφορά στο στήσιμο τα τρίδυμα.... Toyota είναι
Οπότε Αυγό!Άκου σήμα Citroen στο τιμόνι και 'MIST' στον διακόπτη καθαριστήρων
Δεν χωνεύεται με τίποτα -
Λέω, μακάρι να βγάλουν καμιά στριφτερή έκδοση! Πάντως το αμαξάκι πιστεύω ότι έχει καλό υπόβαθρο. Μακάρι!
CITROËN FORUM