-
Υπαρχουν δικαιολογιες που να 'μασιουνται' απο τους μπατσους και να την γλιτωνεις οσο το δυνατον φθηνοτερα?
Εγω εχω μονο μια.Εξεφτελιστικη ειλικρινεια.Τους λες 'ΟΚ,εκανα λ@λ@κι@ ,ειμαι αδικαιολογητος',κανεις μοκο-μουγγα και το πιο πιθανο να σε γραψει καμια κληση των 30
-
Υπαρχουν δικαιολογιες που να 'μασιουνται' απο τους μπατσους και να την γλιτωνεις οσο το δυνατον φθηνοτερα?
Εγω εχω μονο μια.Εξεφτελιστικη ειλικρινεια.Τους λες 'ΟΚ,εκανα λ@λ@κι@ ,ειμαι αδικαιολογητος',κανεις μοκο-μουγγα και το πιο πιθανο να σε γραψει καμια κληση των 30
-
-
Σιγά μη κάτσω να δικαιολογούμαι στον Τροχαίο!
Απ' τη στιγμή που κάνω την παρανομία...
2 φορές που με έχουν γράψει (προσπέραση σε διπλή γραμμή και οι 2 ) είπα απλά την αλήθεια, ότι έβλεπα, προσπέρασα πολύ αργό όχημα κλπ.
Σιγά που με λυπήθηκαν! Κλασσικά, με την έκπτωση 33 ευρω!
Σε λίγα χρόνια, όμως, λέω να έχω μόνιμα μια άσπρη μπλούζα και ακουστικά στο πίσω κάθισμα και λέω πως πηγαίνω να δω επείγον περιστατικό...
-
Το θεμα ειναι αν καιγονται να γεμισουν το μπλοκακι....
Επισης αν το παρακανεις (πεθανε η συζυγος,ειμαι ναρκομανης,το παιδι μου ήταν στα Ιμια) μπορει να σε πανε και στο τμημα για εξακρίβωση και να γινεις ρομπα.
Εγω παντως δεν προβαλλω ποτε καμια δικαιολογια, και επισης δεν πληρωνω σχεδον ποτε καμια κληση (1-2 τις πληρωσα).So far so good
-
Να σου πω μια φορά για Δακτύλιο εν κινήσει, οδηγεί ο ξάδερφος και του λέει ο μπάρμπας μου που ήταν συνοδηγός 'άσε θα το παίξω άρρωστος!!!' και του λεει ο ζητάς 'μεγάλε θα σου ανοίξω το δρόμο πάμε Ευαγγελισμό'
και βλέπεις τον μπάρμπα στα εξωτερικά ιατρεία του Ευαγγελισμού σε αναπηρική καρεκλίτσα για οξυγόοοοοοοοοοονο που λέει και ο ΛΕΠΑ
Εννοείται ότι είναι το Νο1 κράξιμο που του κάνουμε όλο το σόι. -
Από Σεπτέμβριο:
βγάζω 600 ευρώ το μήνα κι έχω 2 πιστωτικές
-
Και το εταιρικό GTi, εεε;
Βγάλε άλλη μια πιστωτική στην υγειά μου. -
- kolpo pou pianei ston daktylio. Isxyei mono gia katoxous autokinitwn pou i edra einai ektos a8inwn alla kai diplwma - taytotita grafoun diey8ynsh monimis katoikias ektos a8inwn.
Se stamatoun daktylio kai les den kserw re paidia eimai apo xwrio! Kserw thn pinakida tou KOK alla an paw na kanw kyklous 8a xa8w! Episis mporeis na yperaspisteis pws katala8os mpikes sto daktylio giati den gnwrizes tous dromous pou bgazoun kai prospa8ontas na mhn mpeis telika mpikes...
to oklpo pianei eggyhmena....
-
Kolpo pali me tis idies proypo8eseis... Me stamatoun xristougenna sto sxisto. Orio 50 km/h kai o ypofainomenos me 120+ kinigontas ena golfaki. Mas stamatoun k lew tin kaname laxeio....... eytyxws den katalaban peri kinigitou. Otan ksekinise na me grafei kai me rwtaei ta stoixeia mou tou dinw thn diey8ynsh tou Porou kai symplirwnw: Apo Poro trizinias, ir8a gia pswnia - dwra se baftistiria klp alla 8a mou stixisoun akriba re gmt....' Epiase ksana kai thn ebgala me 17 euro
-
To kolpo noumero 1 mporei na xrisimopoih8ei kai se lewforeiodromo me parallagh tou typou 'eimai apo xourio filaraki k den kserw pou na stripsw!'
sthn periptwsh noumero 3 enexetai megalo risko kai den mporw na epibebaiwsw 8etiko apotelesma. Sthn prwth kai sthn deyterh pianei ANETA!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και το εταιρικό GTi, εεε;
Βγάλε άλλη μια πιστωτική στην υγειά μου.αν με σταματήσουν με το εταιρικό
(το GTI είναι στ'όνομά μου, οπότε... )
-
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Παντως στην τελευταια μου κληση (για προβολακια) δεν πιστευω να υπαρχει δικαιολογια που να στεκει.Ίσως και να υπάρχει...
Τον περασμένο Μάϊο, γύρω στις 2 τα ξημερώματα μιας καθημερινής σταματάω στα διόδια της Α.Ο. της Μεταμόρφωσης στην έξοδο του Κηφισού, οπότε μετά τα διόδια διακρίνω το μπλόκο να με περιμένουν καρτερικά και χωρίς να υπάρχει κανένα άλλο αυτοκίνητο γύρω...
Προηγουμένως, (ξέρω έρχεται το κράξιμο τώρα... ) στο ανέβασμα του Κηφισού είχα αναμμένα τα προβολάκια καθώς ο δρόμος ήταν πίσσα σκοτάδι και κινούμενος στην αριστερή θες να έχεις την καλύτερη δυνατή ορατότητα (στα άλλα αυτοκίνητα που έχουν xenon δεν τα ανάβω).
Φτάνω λοιπόν στα διόδια ξέροντας ότι τα έχω αναμμένα και ότι το πρόστιμο καραδοκεί. Σε αυτή την περίπτωση, ΠΟΤΕ δεν τα σβήνεις, καθώς ήδη σε έχουν δει και θα καρφωθείς με τη μια. Εκείνο που έκανα εγώ ήταν να πατήσω το κουμπί της αντίστασης του πίσω τζαμιού που είναι στη κονσόλα παραδίπλα από το κουμπί για τα προβολάκια και να ανάψει άλλο ένα (παραπλανητικό) λαμπάκι στο ταμπλό.
Με το που πληρώνω τα διόδια, ξεκινάω ψιλοφουριόζος και μου κάνουν σήμα να σταματήσω. Με πλησίασε ο νεαρός τροχαίος (μιλώντας μου ευγενικά μεν) αλλά ρωτώντας με γιατί τόση βιασύνη... και πετώντας την μπηχτή 'ορίστε τώρα χωρίς λόγο έχεις ήδη μια κλήση 30 € για προβολάκια'. Οπότε αρχίζει το θέατρο... κάνω ένα 'ποιά προβολάκια?' με ένα βλέμμα έκπληξης και απορίας και αρχίζω και πατάω και αναβοσβήνω όλα κουμπιά στο ταμπλό. Την ίδια στιγμή είχε σκύψει και εκείνος στο παράθυρο και προσπαθούσε εναγωνίως να βρει μαζί μου ποιο ήταν το σωστό κουμπί. Τελικά πατάω το σωστό κουμπί και σβήνουν. Δεν λέει ούτε εκείνος, ούτε εγώ τίποτα περαιτέρω.
Του δίνω τα στοιχεία (άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια) μου κάνει και ένα αλκοτέστ καληνυχτιστήκαμε και με αφήνει να φύγω.
Κάποιες φορές σε παίρνει να κάνεις και λίγο το χαζό, αρκεί να μην φτάσεις σε επίπεδα να υποτιμάς τη νοημοσύνη του άλλου. Και τότε ίσως να τη σκαπουλάρεις.
-
Μωρε αμα είσαι εκεί όταν σε γραφουν, όλο κ κάτι θα πεις.. Οταν σε γραφουν για παρκαρισμα πχ χωρις να εισαι εκει, κ δεν μπορεις καν να πεις τις χαζες δικαιολογιες σου? (ακόμα με πονάει εκεινη η κλήση.. )
Στην Πατρα πάντως πριν μερικα χρονια εφαρμοσαν νεο μετρο. Οι αστυνομικοι που ήταν έξω να είναι ένας άντρας κ μια γυναικα..
Λειτουργησε αρκετα! Η αληθεια είναι την εχω γλυτωσει 2 φορες με το μηχανακι από αστυνομικο που με λυπηθηκε! Μετα το νεο μετρο όμως, παντα κράνος!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Λειτουργησε αρκετα! Η αληθεια είναι την εχω γλυτωσει 2 φορες με το μηχανακι από αστυνομικο που με λυπηθηκε! Μετα το νεο μετρο όμως, παντα κράνος!!
Που σε λυπήθηκε η που... ;
-
Προσωπικα δεν νομιζω οτι με το να λες ψευτικες δικαολογιες θα καταφερεις και πολλα πραγματα.
Καλυτερα να πεις την αληθεια,εκανα μαλακια και να παραδεχτεις το λαθος σου παρα να λες μπαρμπουτσαλα.Γιατι αμα το καταλαβουν γινεσαι ρομπα ενω αμα το παραδεχτειςκατι μπορει να σου κοψουν.
Εγω αυτο εχω κανει μια φορα που με σταματησαν και δεν βγηκα χαμενος. -
Ο χρήστης SILVER TOURBO έγραψε:
Προσωπικα δεν νομιζω οτι με το να λες ψευτικες δικαολογιες θα καταφερεις και πολλα πραγματα.
Καλυτερα να πεις την αληθεια,εκανα μαλακια και να παραδεχτεις το λαθος σου παρα να λες μπαρμπουτσαλα.Γιατι αμα το καταλαβουν γινεσαι ρομπα ενω αμα το παραδεχτειςκατι μπορει να σου κοψουν.
Εγω αυτο εχω κανει μια φορα που με σταματησαν και δεν βγηκα χαμενος.Εξαρτάται από την περίπτωση πάντα... Αν είναι κάτι οφθαλμοφανές ότι φταις, εκεί κάνεις τουμπεκί και παραδέχεσαι το λάθος σου, προσπαθώντας παράλληλα να κερδίσεις ότι καλύτερο μπορείς. Αυτός στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι και ο πιο ενδεικτικός τρόπος συμπεριφοράς απέναντί τους.
Από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχουν και κανόνες. Κάθε άτομο αντιμετωπίζεται και διαφορετικά. Π.χ. ξέρω άτομα που έχουν γλυτώσει πολύ βαριά πρόστιμα (ομολογουμένως χωρίς να φταίνε) επειδή τη στιγμή που τους σταμάτησαν υπερασπίστηκαν με κάθε τρόπο τη θέση τους και το δίκιο τους. Από την άλλη ξέρω και άτομα που τη γλύτωσαν κάνοντας ακριβώς το αντίθετο, δηλ πηγαίνοντας με τα νερά των τροχαίων. Πάντως σε γενικές γραμμές δεν μπορούν να υπάρξουν κανόνες του πως θα τη γλυτώσεις. Πρέπει να συντελέσει και λίγο η τύχη...
Πρόσφατα σταματήσαν επαρχία κάποιον γνωστό μου γιατί έκανε προσπέραση πατώντας τις ρίγες που είχαν σε κάποια διασταύρωση σε κεντρικό επαρχιακό δρόμο. Ο τροχαίος ανένδοτος ότι και να του έλεγαν, αποφασισμένος να του κόψει την κλήση. Οπότε του πιάνει την κουβέντα μια κοπέλα από την παρέα που επέβαινε στο αυτοκίνητο, και μαθαίνει ότι είναι από το Αγρίνιο. Μα του λέει 'από το Αγρίνιο είναι και το παιδί που οδηγεί το αυτοκίνητο και του κόβετε αυτή τη στιγμή κλήση'. Κοντοστέκεται ο τροχαίος, σταματάει να γράφει, γυρνάει στο γνωστό μου και τον ρωτάει ΄ρε πατριωτάκι είσαι? Από που είσαι από το Αγρίνιο?' Τι να απαντήσει και ο γνωστός μου τώρα, του λέει 'μέσα από το Αγρίνιο'. 'Και που μένεις?' ξαναρωτάει ο τροχαίος, για να έρθει η σωτήρια απάντηση από το γνωστό μου 'εκεί παραδίπλα που είναι τα Goody's'.
Τους λέει εντάξει παιδιά άντε στο καλό και να προσέχετε και τους αφήνει να φύγουν.
Φυσικά ο γνωστός μου ουδεμία σχέση έχει με Αγρίνιο...
-
Δεν μπορω να απαντησω δεν με εχει σταματησει αστυνομια μεχρι τωρα στην Ελλαδα ουτε καν για αλκοτεστ τπτ.
Αγγλια με τη μηχανη με ειχαν σταματησει μια φορα, νομιζα οτι ηταν για υπερβολικη ταχυτητα κλπ, ειχα ολα τα χαρτια κρανος κλπ κλπ μια χαρα ευγενικοι και οι 2 και τελικα ειτανε επειδη μου ειχε σπασει το πισω δεξια φλας (δεν δουλευε δεν θυμαμαι τι ειχε γινει) και μου εκαναν παρατηρηση. Με ενα οκ και ευχαριστω για την υποδειξη κλπ ημουν ετοιμος να φυγω Στο UK παντως δεν σου κανει αισθηση να την πεις σε αστυνομικο, ειναι τοσο ευγενικοι και προθυμοι να σε βοηθησουν που θα εισαι πολυ μ***κας να πας κοντρα και να φερεις αντιδραση. Ελλαδα εχουν αυτο το υφακι που σου τη σπαει ωρες ωρες... -
Vasgti
Καλα αυτη ειναι κλασικη περιπτωση κολοφαρδιας.
Παντως ειναι αναλογα την περιπτωση που σου τυχαινει.Λαχειο ειναι και η κληση.Οτι τραβηξεις θα παρεις. -
Και το 'δημοσιογράφος' πιάνει. Πιστέψτε με!
-
Παντως αν τους δεις πριν φτασεις στο μπλοκο και δεν φορας ζωνη και ουτε προλαβαινεις να την φορεσεις , σταματας δεξια βγαινεις απο το αυτοκινητο , φερνεις μια βολατα γυρω γυρω σαν κατι να ακουσες , ξαναμπαινεις μεσα και φορας την ζωνη και προχωρας.
Με ειχαν σταματησει πριν την Κορινθο ερχομενος απο Καλαματα για ταχυτητα (155 χλμ εγραφε το radar) . Τους ειπα οτι εχω την μαννα μου μεσα αρρωστη με καρκινο και ειναι με την νυχτικια γιατι την πηγαινω επιγοντως στο νοσοκομειο.Ολα ηταν αληθεια εκτος οτι **εκεινη τη στιγμη **την πηγαινα στο νοσοκομειο την μαννα μου (συγχωρεμενη τωρα πια...).
Με ρωτησα νοσοκομειο και ονομα γιατρου οτι ταχα θα το ψαξουν και με αφησαν να φυγω...Φτηνα την γλυτωσα.Αλλη μια φορα στο τελος της Ι.Δροσοπουλου που αρχιζει η Λ.Ηρακλειου εχει διπλο φαναρι για αριστερα και ευθεια...Σταμματημενος στο κοκκινο για ευθεια και με το περιπολοκο διπλα μου σταματημενο εγω ξαφνικα ξεκινησα....Με ακολουθησαν με φωτα να σταματησω και με ρωτησαν γιατι ξεκινησα με κοκκινο....Ειχε αναψει πρασινο για αριστερα και αφηρημενος καθως ημουν καποιο θερμο Αυγουστο οπως τωρα παρασυρθηκα.Τους το εξηγησα δεχτηκαν οτι καπως ετσι εγινε και αφου μου συστησαν να προσεχω με αφησαν και εφυγα.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Εξαρτάται από την περίπτωση πάντα... Αν είναι κάτι οφθαλμοφανές ότι φταις, εκεί κάνεις τουμπεκί και παραδέχεσαι το λάθος σου, προσπαθώντας παράλληλα να κερδίσεις ότι καλύτερο μπορείς. Αυτός στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι και ο πιο ενδεικτικός τρόπος συμπεριφοράς απέναντί τους.
Από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχουν και κανόνες. Κάθε άτομο αντιμετωπίζεται και διαφορετικά. Π.χ. ξέρω άτομα που έχουν γλυτώσει πολύ βαριά πρόστιμα (ομολογουμένως χωρίς να φταίνε) επειδή τη στιγμή που τους σταμάτησαν υπερασπίστηκαν με κάθε τρόπο τη θέση τους και το δίκιο τους. Από την άλλη ξέρω και άτομα που τη γλύτωσαν κάνοντας ακριβώς το αντίθετο, δηλ πηγαίνοντας με τα νερά των τροχαίων. Πάντως σε γενικές γραμμές δεν μπορούν να υπάρξουν κανόνες του πως θα τη γλυτώσεις. Πρέπει να συντελέσει και λίγο η τύχη...
Πρόσφατα σταματήσαν επαρχία κάποιον γνωστό μου γιατί έκανε προσπέραση πατώντας τις ρίγες που είχαν σε κάποια διασταύρωση σε κεντρικό επαρχιακό δρόμο. Ο τροχαίος ανένδοτος ότι και να του έλεγαν, αποφασισμένος να του κόψει την κλήση. Οπότε του πιάνει την κουβέντα μια κοπέλα από την παρέα που επέβαινε στο αυτοκίνητο, και μαθαίνει ότι είναι από το Αγρίνιο. Μα του λέει 'από το Αγρίνιο είναι και το παιδί που οδηγεί το αυτοκίνητο και του κόβετε αυτή τη στιγμή κλήση'. Κοντοστέκεται ο τροχαίος, σταματάει να γράφει, γυρνάει στο γνωστό μου και τον ρωτάει ΄ρε πατριωτάκι είσαι? Από που είσαι από το Αγρίνιο?' Τι να απαντήσει και ο γνωστός μου τώρα, του λέει 'μέσα από το Αγρίνιο'. 'Και που μένεις?' ξαναρωτάει ο τροχαίος, για να έρθει η σωτήρια απάντηση από το γνωστό μου 'εκεί παραδίπλα που είναι τα Goody's'.
Τους λέει εντάξει παιδιά άντε στο καλό και να προσέχετε και τους αφήνει να φύγουν.
Φυσικά ο γνωστός μου ουδεμία σχέση έχει με Αγρίνιο...
a ρε και να μην ειχε goodys το αγρινιο εκει θα ειχε πολυ γελιο .
ΕΤΟΙΜΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΛΗΣΗΣ