-
Πριν από λίγο ήμουν στο Πλαίσιο και κοιτούσα το ΜΙΟ Α701 το οποίο πραγματικά μου άρεσε. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν τα 699 Ευρώ της τιμής.
Τελικά γύρισα σπίτι και το παρήγγειλα από το pixmania με 511.90 (ποσό που συμπεριλαμβάνει και μια θήκη).
Καιρός ήταν πια να αλλάξω το 8850 μου...
-
Χρήστος Λάππας
τεράστια αλλαγή. Πολλές οι δυνατότητες του Μio. Λογικά στέλνει στην 'σύνταξη' του 168άρι σου μιας και πέρα από τηλ το 701 έχει και GPS receiver SiRF Star III μάλιστα.
Mεγιά!
ΥΓ. τα καλά του ηλεκτρονικού εμπορίου ...187 ευράκια στην τσέπη σου.
Στο play247.gr το έχει όμως 556 ευρώ.
-
Ευχαριστώ! Ακριβώς αυτό είχα στο μυαλό μου, να αντικαταστήσω το 168 και το 8850 με μια συσκευή.
Για να πω την αλήθεια, φλερτάρισα αρκετά και με την ιδέα του Tytn το οποίο έχει hardware πληκτρολόγιο και πραγματικά θα μου έκανε την ζωή ευκολότερη στο φροντιστήριο, αλλά το γεγονός ότι θα χρειαζόμουν ξεχωριστή συσκευή για GPS (άλλα 150 Ευρώ περίπου) και το ότι δεν παίρνει SD που έχω ήδη, αλλά micro SD, σήμαινε ότι το συνολικό κόστος θα ήταν περίπου 1000 Ευρώ και πραγματικά πιστεύω ότι -για εμένα τουλάχιστον- τόσα χρήματα για PDA/GPS/Τηλέφωνο είναι υπερβολή.
Ο επόμενος στόχος είναι αυτό. Αλλά πρώτα θα πρέπει να ξανακαρπίσουν τα ευρώδεντρα που έχουμε στον κήπο…
Πράγματι πάντως, οι διαφορές τιμών μερικές φορές είναι απίστευτες. Αλλά πρέπει να το ψάξεις λίγο. Να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω τον θείο Σκρούτζπου μου υπέδειξε την πιο καλή τιμή.
-
Αχ αυτά τα Vaio ultraportables... Ειναι όνειρο!
Κρίμα που έχουν σταματήσει να κυκλοφορούν τα PictureBook της Sony... Οι μικρότεροι και fully functional υπολογιστές στην αγορά.
Το δικό μου δεν πρόκειται να το πουλήσω ποτέ...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τι λέει το Ν73? Κρους?Ιδέα δεν έχω γιατρέ. Ότι λέει εδώ είναι σχεδον πάντα αξιόπιστο:
http://www.myphone.gr/devices/preview-230.html -
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα συστηματάκι με ηχειάκια για το k750i μου, για να το έχω στο γραφείο ή να το παίρνω σε καμιά εκδρομή. Έχει ακούσει κανείς παρόμοια συστήματα, για να μου δώσει μια ιδέα τι να περιμένω ηχητικά; Το φτηνότερο ξεκινάει από τα 45 ευρώ, και φτάνουμε στα 220. Υπ' όψιν, δεν έχω αυταπάτες για την ηχητική πιστότητα αυτών των συστημάτων, αλλά αν είναι να 'ξυρίζει', να λείπει το βύσσινο. Είχα διαβάσει καλά λόγια για το jbl on tour (γύρω στα 80 ευρώ, παίζει και με απλό mp3 player), αλλά όταν το άκουσα απογοητεύτηκα.
-
tazz
φίλε μου...έχω παρεμφερές κινητό το W700i, το οποίο έρχεται με ακουστικά όπως αυτά από κάτω.
αυτό όπως βλέπεις εάν βγάλεις το καρφάκι εκεί που έχω το βέλος μπορείς να βάλεις οποιαδήποτε ηχεία επιθυμείς (ακόμα και το στερεοφωνικό σου). Εχει υποδοχή για απλό καρφί όπως αυτό στα walkman.
Koστίζει περίπου 25 ευρώ και το πλεονέκτημα είναι ότι μπορείς να βάλεις ότι θες ...ακόμα και κάποια ηχεία που ήδη διαθέτεις.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
tazzφίλε μου...έχω παρεμφερές κινητό το W700i, το οποίο έρχεται με ακουστικά όπως αυτά από κάτω.
Σάββα, thnx, καλή η πρόταση για τα ακουστικά και μάλλον θα τα τσιμπήσω. Στερεοφωνικά υπάρχουν στο σπίτι, ηχειάκια φορητά δεν υπάρχουν, και σκεφτόμουν ποια να πάρω.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ο επόμενος στόχος είναι αυτό. Αλλά πρώτα θα πρέπει να ξανακαρπίσουν τα ευρώδεντρα που έχουμε στον κήπο…
τρελο
-
Καιρός ήταν πια να αλλάξω το 8850 μου...
Αν σκοπευεις να το πουλησεις,ενημερωσε με...
-
Δυστυχώς κι εγώ που ψηνόμουν για αλλαγή κινητού δεν μπορώ λόγο οικονομικών αυτή τη περίοδο. (sorry Σπύρο)
Ελπίζω μέχρι τα Χριστούγεννα να έχει μαζευτεί κάποιο ποσό για ενα καλό Νόκια Symbian.
Άκουσα μάλιστα πως εκείνη τη περίοδο θα παρουσιαστούν καινούρια Series 60...
-
Το πήρε φίλος, απλά απίστευτο...2.600 όμως πάρα πολλά. Το σκέφτομαι και εγώ το συγκεκριμένο. Αυτό και το flybook...
-
mitsubishi m341i, δεν το αλλάζω με τιποτά
-
Αντικατεστησα το Sony-Ericsson T630 με το Κ610 πριν μια βδομαδα, ενα all-around κινητο σε λογικη τιμη.
-
Παίδες, έχει κανείς άποψη για το Nokia 3250; Mε ενδιαφέρει κυρίως η ποιότητα σήματος, το κόστος της κάρτας μνήμης και η ποιότητα αναπαραγωγής των mp3. Η κάμερα δε με πολυκαίει.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Παίδες, έχει κανείς άποψη για το Nokia 3250; Mε ενδιαφέρει κυρίως η ποιότητα σήματος, το κόστος της κάρτας μνήμης και η ποιότητα αναπαραγωγής των mp3. Η κάμερα δε με πολυκαίει.Η ταχύτητα στο μενού σε καίει? Τα 32xx Symbian Nokia έχουν αδύναμους επεξεργαστές.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Η ταχύτητα στο μενού σε καίει? Τα 32xx Symbian Nokia έχουν αδύναμους επεξεργαστές.
Krus, αν υπάρχει αντίστοιχη πρόταση από πλευράς δυνατοτήτων (mp3 player, κάμερα 1+ mp) και design (να υπάρχει και σε ροζ ή λαχανί π.χ. - μη γελάτε ρε, δεν είναι για μένα η συσκευή ) ευχαρίστως να την ακούσω.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Η ταχύτητα στο μενού σε καίει? Τα 32xx Symbian Nokia έχουν αδύναμους επεξεργαστές.
Krus, αν υπάρχει αντίστοιχη πρόταση από πλευράς δυνατοτήτων (mp3 player, κάμερα 1+ mp) και design (να υπάρχει και σε ροζ ή λαχανί π.χ. - μη γελάτε ρε, δεν είναι για μένα η συσκευή ) ευχαρίστως να την ακούσω.
Sonyericsson W800i και όλα τα υπόλοιπα της σειράς W.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Πείτε του....γιατι δεν τον βλέπω καλά τον Τάσο μας!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πείτε του....γιατι δεν τον βλέπω καλά τον Τάσο μας!!!
Κρύβε λόγια εσύ
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]