-
Για πολλές μπάτσες. Όποτε βλέπω αυτοκίνητο να πηγαίνει πέρα-δώθε, ΠΑΝΤΑ ο οδηγός μιλάει στο κινητό ή είναι άνω των 70-80.
Να δείτε μπάρμπα 70άρη σε βέσπα να προσπαθεί να μιλήσει στο κινητό και να κάνει οχτάρια στο 1 μέτρο από τον προφυλακτήρα μου, να του βάζω τις φωνές και να μου ζητάει τα ρέστα. -
Ναί φώναζε εσύ στους 80χρονους, να πάυουν κανα εγκεφαλικο από την τρομάρα να σου πώ εγώ μετά!
-
Είμαι επικίνδυνος, το ξέρω.
-
Ας τα γράψω κι εγώ να ξεσκάσω.
Σήμερα το πρωί ήμουν έξω από το κατάστημά μου στα ανατολικά προάστεια περιμένοντας για έναν προμηθευτή. Εκατσα 1 ώρα και κάτι. Οι περισσότεροι οδηγοί που κυκλοφορούν εκείνη την ώρα είναι μεγάλης ηλικίας... Το τι βλακείες έκαναν, δε λέγεται. Εβγαιναν από το πλαϊνό στενό σε κεντρικό δρόμο χωρίς να κοιτάξουν, κόβοντας πεζούς/φορτηγά/μηχανάκια. Σταματούσαν στη δεξιά πλευρά του δρόμου για να περάσουν απέναντι (και για αναστροφή ενίοτε). Από τύχη δεν προκάλεσαν σοβαρό ατύχημα (αν και τους δόθηκαν πολλές ευκαιρίες). Και βέβαια αρκετοί από αυτούς μιλούσαν στο κινητό.
Αργότερα επί της Λ.Ηρακλείου ένας κύριος με ένα Atos έβγαλε φλας αριστερά και τελευταία στιγμή (όταν πλησίαζα για να τον περάσω από δίπλα) αποφάσισε να στρίψει δεξιά. Φρενάρισμα ανάγκης και κορνάρισμα, και κατέβασε το παράθυρο, ευτυχώς για να μου πει ότι έχω δίκιο μεν, είχε βγάλει φλας δε.
Πάλι καλά που παραδέχτηκε το λάθος του.
Πρέπει να έχεις μεγάλη φαντασία για να κυκλοφορείς στους δρόμους πλέον...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πρέπει να έχεις μεγάλη φαντασία για να κυκλοφορείς στους δρόμους πλέον...+1000000
-
Το ατυχημα εγινε πριν απο περιπου 2 χρονια. Θυμα ενας φιλος μου που οδηγουσε το (Β) οχημα. Ο (Α) ξεκινησε να προσπερναει νταλικα ανεβαινοντας τη γεφυρα (χωρις καμμια ορατοτητα) βγαινοντας στο αντιθετο ρευμα σε δρομο με μια λωριδα ανα κατευθυνση. Ο (Β) πρεπει να τα ειδε ολα, βλεποντας μπροστα του μια 'μερσεντε' να του 'ρχεται κι απο το αλλο ρευμα την νταλικα. Δεξια τα καγκελα κι απο κατω η εθνικη... Για τους (Γ) και (Δ) τι να πω... Ευτυχως δε χτυπησε κανεις. Ειναι περιττο να πω πως το παληκαρι ειχε για καιρο το κοψιμο απο τη ζωνη, αλλα αυτο ηταν που τον εσωσε. Το αυτοκινητο βγηκε off βεβαια, εχω και φωτο για οποιον εχει την περιεργεια...Διαβαστε την αναφορα, εχει πλακα.
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Το ατυχημα εγινε πριν απο περιπου 2 χρονια. Θυμα ενας φιλος μου που οδηγουσε το (Β) οχημα. Ο (Α) ξεκινησε να προσπερναει νταλικα ανεβαινοντας τη γεφυρα (χωρις καμμια ορατοτητα) βγαινοντας στο αντιθετο ρευμα σε δρομο με μια λωριδα ανα κατευθυνση. Ο (Β) πρεπει να τα ειδε ολα, βλεποντας μπροστα του μια 'μερσεντε' να του 'ρχεται κι απο το αλλο ρευμα την νταλικα. Δεξια τα καγκελα κι απο κατω η εθνικη... Για τους (Γ) και (Δ) τι να πω... Ευτυχως δε χτυπησε κανεις. Ειναι περιττο να πω πως το παληκαρι ειχε για καιρο το κοψιμο απο τη ζωνη, αλλα αυτο ηταν που τον εσωσε. Το αυτοκινητο βγηκε off βεβαια, εχω και φωτο για οποιον εχει την περιεργεια...Διαβαστε την αναφορα, εχει πλακα.Δυο χρόνια μετά έχει ξεμπερδέψει??????
Αποζημιώθηκε για τις υλικές βλάβες????
Για τις ηθικές και την ψυχική οδύνη????
Η ζώη του, προσωπική δουλειά πόσο επηρεάστηκε???? -
Για τις υλικες ζημιες αποζημιωθηκε. Τωρα για την ψυχικη οδυνη τι ψαχνεις... Αν βγαινεις απο τετοιο ατυχημα ζωντανος, λες παλι καλα...
-
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.p ... m=N15&aa=2
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
ανάποδα στον παράδρομο -για να μην πληρώσει διόδια- τι πιο φυσιολογικό;
καταραστείτε ελεύθερα
τι 'πρόστιμο' χρειάζεται για αντίθετη κίνηση (και) σε παράδρομο ΑΟ, ΕΟ;
-
Ετοιμαζόμουν να το ποστάρω!
Ακριβώς το ίδιο συμβαν που ήταν η αιτία να ανοίξω το πρώτο 'Οτι πιο απίθανο..' πριν 4 χρόνια!!!
Ανάποδα ρε ο καρ@$$%ς!!!!Ανάποδα!!
Τον έφαγε τον άνθρωπο!!!!
Εύχομαι, απο ψυχής, να πάθει το ίδιο........
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
.......Εύχομαι, απο ψυχής, να πάθει το ίδιο........
Ειναι πολυ γρηγορο, μην εισαι καλοψυχος
-
Πριν κανα χρόνο, περίπου στη Θεσ/νίκη, βγαίνοντας από Παπαναστασίου στην Εγνατία με κατεύθυνση στο κέντρο, να σου φάτσα με ένα μαύρο volvo που κατευθύνονταν προς Χαλκιδική. Πλάκωμα στα φρένα, κόρνα και ελιγμό για να τον αποφύγω...Ευτυχώς τα κατάφερα.
Πόσο μαλάκας πρέπει να ναι κάποιος για να πάει αντίθετα σε ένα δρόμο με διάζωμα στη μέση....? και μάλιστα με όλα τα αυτοκίνητα να έρχονται κατά πανω του... -
Στην Πειραιώς τις προάλλες, στο σημείο κοντά στην Ομάνοια όπου υπάρχουν 3 λωρίδες ανόδου και 1 λωρίδα ΚΟΚΚΙΝΗ καθόδου αποκλειστικά για τα λεωφορεία, ένας μπάρμπας με λευκό παλιό Rover βγήκε από στενό και άρχισε να κατεβαίνει (ενώ είχε απαγορευτικό για στροφή δεξιά, προς κάθοδο) όχι πατώντας στην κόκκινη λεωφορειολωρίδα αλλά στη δίπλα. Κατέβαινε δηλαδή κινούμενος στην αριστερή λωρίδα του αντίθετου ρεύματος.
100 μέτρα πιο κάτω συνάντησε εκείνους που ανέβαιναν και που ως εκείνη την ώρα ήταν σταματημένοι στο φανάρι. Του άναβαν φώτα εκείνοι, στον κόσμο του αυτός, δεν έμπαινε καν στη λεωφορειολωρίδα. Μάλλον πίστευε ότι στην κόκκινη απαγορεύεται (ΣΩΣΤΑΑΑ), άρα έπρεπε να πηγαίνει στη δίπλα. Ευτυχώς που η κίνηση ήταν σχετικά μικρή και δεν στούκαρε με κανένα που ανέβαινε. -
Ένα βράδυ, αρκετά αφηρημένος είχα κάνει κι εγώ κάτι τέτοιο. Ανέβαινα την Αγ Σοφίας (Θεσσαλονίκη), η οποία μέχρι το ύψος της Κασσάνδρου είναι μόνο άνοδος, με μία μόνο λωρίδα, ενώ μετά την Κασσάνδρου είναι μόνο κάθοδος. Ε, εγώ συνέχισα να την ανεβαίνω και μετά την Κασσάνδρου, και μάλιστα απόρησα πώς δεν είχα βρει νωρίτερα ότι υπάρχει τόσο σύντομος δρόμος για το σπίτι μου. Όταν είδα ένα ταξί να έρχεται προς το μέρος μου, τότε μόνο διαπίστωσα ότι όλα τα αυτοκίνητα ήταν παρκαρισμένα προς την αντίθετη καταύθυνση και κατάλαβα το μέγεθος της απύθμενης βλακείας μου. Ευτυχώς είχε μια είσοδο από γκαράζ εκεί, όπου μπήκα, έκανα μανούβρα και γύρισα πίσω.
-
Είναι τελείως διαφορετικό να μπεις κατά λάθος σε μονόδρομο, ειδικά σε ορισμένες 'ευγενείς' περιοχές Αθηνών και Θεσσαλονίκης και να παραδεχτείς το λάθος, τελείως διαφορετικό να μπεις επίτηδες σε μονόδρομο με τσαμπουκά επειδή 'εδώ μένω/είναι το χωριό μου/χωράφι μου/το κανα πρώτη φορά και φυσικά, τελείως διαφορετικό να μπεις εν γνώση σου ανάποδα σε παράδρομο εθνικής ή αττικής οδού για να μην πληρώσεις διόδια
μου 'χει τύχει ήδη δύο φορές στην έξοδο μετά τα διόδια Αφιδνών να μπαίνουν ανάποδα κι ειλικρινά δεν ξέρω πως θα αντιδράσω την επόμενη φορά -είναι σίγουρο ότι θα ξανατύχει
-
Δυο μετωπικες νωρις τα ξημερωματα. Μια λιγο πιο πανω απο τον κομβο Καλιθεας προς Σκαλανι, εκει στη ανηφορικη δεξια στροφη. Mazda πιθανον RX8 και Mercedes θα πρεπει να πηγαινε ο καθενας τους τουλαχιστον 150. Και οι δυο οδηγοι νεκροι το Μαζντα κοπηκε στα 2!!!
Αλλη μια στην παλια Εθνικη λιγο πιο κατω απο τη διασταυρωση της Αναληψης προς Χερσονησο, ενα 4Χ4 και ενα Volvo κυριολεκτικα διαλυμενα. Αγνωστο αν σκοτωθηκε κανεις.
-
Πολεμικό ανακοινωθέν κανονικά!!!!!
- ένας στην Κηφισίας χθες το βράδυ
- ένας στην Αμαλιάδα
- ένας από την εντατική του Ριο (ο αδελφός του είχε μείνει στο τόπο στο ίδο τροχαίο!!!!)
- ενώ εξέπνευσε και αυτός που είχε προκαλέσει το τροχαίο στην Αμαλιάδα με τον ταξιτζή
ΤΟ ΑΙΜΑ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πολεμικό ανακοινωθέν κανονικά!!!!!- ένας στην Κηφισίας χθες το βράδυ
- ένας στην Αμαλιάδα
- ένας από την εντατική του Ριο (ο αδελφός του είχε μείνει στο τόπο στο ίδο τροχαίο!!!!)
- ενώ εξέπνευσε και αυτός που είχε προκαλέσει το τροχαίο στην Αμαλιάδα με τον ταξιτζή
ΤΟ ΑΙΜΑ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ
και θα συνεχισει να τρεχει οσο δεν ανηκει σεν καποιον απο τους συγγενεις των υπευθυνων
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Πολεμικό ανακοινωθέν κανονικά!!!!!
- ένας στην Κηφισίας χθες το βράδυ
- ένας στην Αμαλιάδα
ΤΟ ΑΙΜΑ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ
και θα συνεχισει να τρεχει οσο δεν ανηκει σεν καποιον απο τους συγγενεις των υπευθυνων
Έλα όμως που οι υπεύθυνοι που υποννοείς (φαντάζομαι οι υπεύθυνοι κατασκευής του οδικού τμήματος όπου έγινε το κάθε συμβάν) , ίσως , δεν έχουν καμμία σχέση με τα πραγματικά αίτια του κάθε ατυχήματος ......
Πού πάς με 'χίλια' σε δρόμο που ΔΕΝ ξαναπέρασες ???
Πού πάς με 'χίλια' σε δρόμο που ξέρεις , ΑΛΛΑ με μια θάλασσα ποτό ????
(η λίστα 'Πού πάς...' , μπορεί να πάρει τεράστιες διαστάσεις ...., και δέίχνει το μερίδιο ευθύνης του οδηγού , που , κατά την γνώμη μου είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ )Αποστόλης.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ