-
ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΘΕΜΑ (ΠΕΡΙ ΓΚΟΛΦ Ο ΛΟΓΟΣ...)ΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΕΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ!
-
ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΘΕΜΑ (ΠΕΡΙ ΓΚΟΛΦ Ο ΛΟΓΟΣ...)ΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΕΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ!
-
-
δεν μπορω να το βαλω link αλλα το θεμα εχει ξανασυζητηθει και θα το φερω μπροστα για οσους ενδιαφερομενους.
-
Εμένα μου φάνηκε πολύ έξυπνη αυτή που έρχετε το amore να πάρει την κοπελίτσα του με ένα σαράβαλο και βγαίνει ο πατέρας και λέει: 'Κοίτα, είναι καλό όταν βγαίνεις έξω να παίρνεις προφυλάξεις'. Και ενώ και τα δυο παιδιά κομπλάρουν, μπαίνει, έρχεται ξανά και της αφήνει στο χέρι τα κλειδιά του Mondeo του!
-
Εξυπνη διαφημιση ηταν αυτη του astra cabrio με τα χιονια που εχουν καλυφθει ολα τα αμαξια και παταει το κουμπακι για να ανοιξει η κουκουλα και βρισκει το αμαξι!
-
SKODA SUPERB. Πόσο θα ήθελα να είμαι στο πίσω κάθισμα μαζί της και να κάνει σταυροπόδια με την άνεση της.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
SKODA SUPERB. Πόσο θα ήθελα να είμαι στο πίσω κάθισμα μαζί της και να κάνει σταυροπόδια με την άνεση της.ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ!!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
SKODA SUPERB. Πόσο θα ήθελα να είμαι στο πίσω κάθισμα μαζί της και να κάνει σταυροπόδια με την άνεση της.Πρώτος!!!!!!!!!!!
Έτσι κι εγώ συμφωνώ. Μάλιστα αν μαζί με το SKODA δίναν και την Αντριάνα δώρο, δεν το συζητάω καν ότι θα το έπαιρνα...Πάντως κορυφαία διαφήμιση τον τελευταίο καιρό είναι αυτή του 206 με τον Ινδό Δεν πήρα βέβαια το 206 λόγω της διαφήμισης, αλλά καλή δεν είναι;
-
Θυμάστε μια παλιότερη διαφήμιση της Alfa SportWagon που η Κάθριν-Ζέτα Τζόουνς (αν θυμάμαι καλά) μπήκε από την 5η πόρτα αφού σύρθηκε κατά μήκος όλου του καπό και της οροφής του αυτοκινήτου επειδή δεν χώραγε να ανοίξει την πόρτα; Εγώ πάντως είχα πάθει πλάκα!
ΥΓ: Η Σκλεναρίκοβα δε με εξιτάρει και ιδιαίτερα:
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Θυμάστε μια παλιότερη διαφήμιση της Alfa SportWagon που η Κάθριν-Ζέτα Τζόουνς (αν θυμάμαι καλά) μπήκε από την 5η πόρτα αφού σύρθηκε κατά μήκος όλου του καπό και της οροφής του αυτοκινήτου επειδή δεν χώραγε να ανοίξει την πόρτα; Εγώ πάντως είχα πάθει πλάκα!ΥΓ: Η Σκλεναρίκοβα δε με εξιτάρει και ιδιαίτερα:
ΝΑΙ-ΝΑΙ,ΤΙ ΑΜΑΞΑΡΑ ΑΥΤΗ Η ΑΛΦΑ ΕΕΕ!!!
-
αμαξαρα δε λες τιποτα!!!
του 206 ηταν ωραια...και του Σουπερμπ με τη κοπελιτσα καλη ειναι, πως τη λενε? -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αμαξαρα δε λες τιποτα!!!
του 206 ηταν ωραια...και του Σουπερμπ με τη κοπελιτσα καλη ειναι, πως τη λενε?ΚΑΡΕΜΠΕΕΝΑ(ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΙΚΑ)
-
α εισαι και γρεβενιωτης...
καλο το κοριτσακι αλλα λιγα κυβικα!!! -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
καλο το κοριτσακι αλλα λιγα κυβικα!!!Μια χαρά τα κυβικά της 1,8 με τούρμπο και δεν σου φτάνει;;;;;
-
Ç äéáöÞìéóç ìå ôï Rav4 ðïõ ï ôýðïò Ý÷åé áöÞóåé êáé ôïõ ôï ðëÝíåé ï ãåßôïíáò ...Ç öÜôóá ôïõ Üëëïõ ìüëéò áíáêáëýðôåé üôé Ýðëåíå Üëëï áõôïêßíçôï åßíáé ãéá
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Η φάτσα του άλλου μόλις ανακαλύπτει ότι έπλενε άλλο αυτοκίνητοΥπάρχει πιθανότητα να κάνετε τέτοιο λάθος βρε παιδιά; Και ολόιδιο να είναι δεν μπορείτε να το ξεχωρίσετε από μικρολεπτομέρειες, χτυπηματάκια, λεκέδες, κλπ;
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Ç öÜôóá ôïõ Üëëïõ ìüëéò áíáêáëýðôåé üôé Ýðëåíå Üëëï áõôïêßíçôï
ÕðÜñ÷åé ðéèáíüôçôá íá êÜíåôå ôÝôïéï ëÜèïò âñå ðáéäéÜ; Êáé ïëüéäéï íá åßíáé äåí ìðïñåßôå íá ôï îå÷ùñßóåôå áðü ìéêñïëåðôïìÝñåéåò, ÷ôõðçìáôÜêéá, ëåêÝäåò, êëð;
H üëç óêçíÞ åßíáé óßãïõñá óôá üñéá ôçò öáíôáóßáò áëëÜ Ý÷åé ÷éïõìïñéóôéêÞ äéÜèåóç êáé äåí óå ðáñáìõèéÜæåé ìå öáíöÜñåò ôïõ ôýðïõ êôë
-
Οι διαφημίσεις του Punto ήταν φοβερές.
Η μία με την παρέα κατά τη διάρκεια του rally
και η άλλη με το crash test μέσα στο κατάστημα σκέτο Mody Pythons -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Οι διαφημίσεις του Punto ήταν φοβερές.
Η μία με την παρέα κατά τη διάρκεια του rally
και η άλλη με το crash test μέσα στο κατάστημα σκέτο Mody PythonsΟι τελευταίες πάντως διαφημίσεις της Φίατ με τις εγγυήσεις, είναι τουλάχιστον μελάτες...
ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?