-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Automobile War III episode No 5, Japan InvationInvasion ή invitation εννοείς;
Πλάκα κάνω, έτσι;
-
krdnismo
έδωσες λεφτά για να κάνεις ένα Sunny του 80 φεύγα 400 άλογα...?
Αν πράγματι το έκανες...
Καλά για το αισθητικό αποτέλεσμα...άστο καλύτερα, δεν έχω όρεξη να έρθουν όλοι οι nissanisti...
-
Είμαι μέλος στο nissanclub, από εκεί είδα και το link.
Και έκανα μία εγγράφη σε αυτήν την δημόσια συζήτηση γιά να δώ τι παίζει.Ο χρήστης krdnismo έγραψε:
Συντονιστικη ομαδα
NissanClub.grΦίλε μου δέν έχεις το θάρος να βγείς μόνος σου σαν krdnismo;
Γίατι γραφείς Συντονιστικη ομαδα NissanClub.gr;Αυτό το post
Να ψηφιστεί το παρόν ως επίσημο αυτοκίνητο του Προέδρου της Δημοκρατίας της Αυστραλίας.
δεν αναφέρθηκε σε κανένα Club παρά μόνο στο αυτοκινητό σου...
Δυστηχώς για μία ακόμη φορά σε άλλο ένα ακόμα forum...Ωρες ώρες πραγματικά ντρέπωμαι που είμαι μέλος σε αυτό το Club
Και ορίστε και ο λόγοςΑν κρίνω από τους Συντονιστές τότε όλο το club είναι αστα να πάνε
http://www.NissanKangooresClub.gr θα έπρεπε να λέγεστε.
Συντονιστική Ομάδα
Του εαυτού μουΕπείδη είσαι εσυ ο βασιλιάς καρνάβαλος (ΑΧΧ λέει το κακόμοιρο Β11 στήν πινακίδα κυκλοφορίας του) μάς πέρνει όλους τους nissan-οφίλους η μπάλα
Το έχουμε και στήν κεντρίκη σελίδα γία να γελάει ο κόσμος μαζί μας
-
Είναι πολύ δύσκολο για το κάθε κλάμπ να διαχωρίζει τό σύνολο απο κάποια μεμονωμένα μέλη φίλε μου.
Αν υπάρχει 'κοινή γραμμή',μπορεί να θεωρηθεί ότι το κλάμπ είναι ο ποιμένας
Αν όχι,τότε αρχίζει ο μπελάς τού να ταυτίζεσαι με τόν οποιονδήποτε έκανε μία εγγραφή στο κλάμπ σου,θέλεις δέν θέλεις.Εσύ πάντως,έβαλες τα πράγματα στήν θέση τους
-
Καλος η κακος ο ιδιοκτητης του συγκεκριμενου Sunny αποφασισε να επενδυσει ενα σεβαστο ποσο στο συγκεκριμενο αμαξι.
Απο μια αποψη χαιρομαι που ενα nissan (μιας και εiμαι λατρης των Nissan) τοσων χρονων ζει και ομολογουμενος βασιλευει ακομα και σημερα.Απο την αλλη μερια στενοχωριεμαι που ενοχλει την αισθητικη καποιων (ισως και την δικια μου).
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολοι εχουν στραφει εναντιον του συγκεκριμενου αυτοκινητου.Ειναι πραγματικα θλιβερο για τον καθε ιδιοκτητη να του προσβαλλουν με τετοιο τροπο το αμαξι.
Βεβαια απ' την αλλη ενας φιλος και ''συνεργατης'' του krdnismo εχει κανει το ιδιο πραγμα για το δικο μου και αυτο επειδη απλα ειναι ''μαμα''!
Απο εκει και περαΟ χρήστης sylvia έγραψε:
Ωρες ώρες πραγματικά ντρέπωμαι που είμαι μέλος σε αυτό το Club
Θα επρεπε να ντρεπεσαι και για αλλους λογους φιλε μου
Συντονιστικη ομαδα
NissanClub.grΣε εχω δει να χρησιμοποιεις πολλες φορες αυτην την εκφραση ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι δεν ειναι τιμητικος τιτλος η αξιωμα...[/quote]
-
Πάντως παιδιά το συγκεκριμένο τόπικ είναι 'ελαφρό', δεν υπάρχει λόγος να χαλά το εύθυμο κλίμα, με το φλεγματικό Αυστραλιανό χιούμορ
-
Ο χρήστης Sc@rf@ce έγραψε:
Ειμαι ο ιδιωκτητης του παροντος αυτοκινητου....
.................
Συντονιστικη ομαδα
NissanClub.grανηκει στο nissan club αυτο το αμαξι?
Αν κρίνω από τους Συντονιστές τότε όλο το club είναι αστα να πάνε
http://www.NissanKangooresClub.gr θα έπρεπε να λέγεστε.
Να κρίνεις επίσης, γενικότερα απο τη πρώτη σελίδα του site.....!!!!! Eχει πολλές φωτό απο το 'εργαλείο', καθώς επίσης κι εκτενή ανάλυση για το 'vothi kit'..... Eπίσης για οσους αργόσχολους δε το πήρατε χαμπαρι, θα ενημερωθείτε οτι το 'Tokyo Driftsssssss' είναι εδω και σας περιμένει....!!!!
-
Το Άργος-Ναύπλιο-Νεα Κιος παίρνει το βραβείο καγκουρίας για μένα μακράν.. δεν μπορείτε να καταλάβετε για τι μιλάμε..Οι βελτιωτικοί οίκοι εδώ είναι σαν τα περίπτερα... Αν βρω χρόνο εννοείται θα ποστάρω φωτό...Θα ρίξω βέβαια και προειδοποιητική μια ώρα πριν...
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Να κρίνεις επίσης, γενικότερα απο τη πρώτη σελίδα του site.....!!!!!Στις 16 Ιουνίου στους Κινηματογράφους η ταινία που θα μας τρελάνει.. θα μας ξεσικώσει..** θα μας κάνει να φάμε πολλά ποπκορν στους κινηματογράφους για όσες μέρες θα παίζεται**!! Μετά από τις δυο προηγούμενες ταινίες τώρα ή τρίτη** μαντέψτε που γυρίστηκε**.. Τόκυο Ιαπωνίας!!
Μιλάμε έχω πέσει κάτω από τα γέλια!!!
Πάντως ο... συγγραφέας υπονοεί ότι είδε και τις προηγούμενες δύο ταινίες και τού... άρεσαν...
-
Φιλε sylvia εγω δεν θα πω κακιουλες...
Αν ομως ντρεπεσαι για εκει που εισαι ελα εδω http://www.nismoclub.gr
Αυτον τον μηνα εχουμε ενα S13 στην πρωτη σελιδα!Και κατι ακομα για οσους βαζουνε φωτογραφιες σε αυτο το τοπικ:
Ρε παιδια καντε κατι με τους αριθμους κυκλοφοριας του καθε αυτοκινητου,:hmmm: δεν βρισκω καποιο λογο να φαινωνται! -
Όπως είπε και ο Hellenic Tifosi, το thread είναι ελαφρύ και χιουμοριστικό, δεν υπάρχει λόγος να δημιουργηθεί ένταση.
Παρόλα αυτά, από τη στιγμή που κάποιος επεμβαίνει σε υπέρμετρο βαθμό στην αισθητική (γιατί δεν εξετάζω μηχανικά το αυτοκίνητο), θα πρέπει να γνωρίζει ότι θα δεχτεί ενδεχομένως θετική, αλλά και αρνητική κριτική
Όσο για τα μέλη του nissanclub, δεν τα ξέρω και γι' αυτό σε καμία περίπτωση δεν εκλαμβάνω το σύνολο του club ίδιων αισθητικών και μη λύσεων...
-
Άλλωστε ο φίλος μας με το sunny (sunny δεν είναι? ) είναι ο πρώτος σε αυτό το thread που παίρνει συγχαρτήρια και και τα διαβάζει κιόλας
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Άλλωστε ο φίλος μας με το sunny (sunny δεν είναι? ) είναι ο πρώτος σε αυτό το thread που παίρνει συγχαρτήρια και και τα διαβάζει κιόλαςΕνω οι αλλοι που δεν το ξερουν λες να χανουν κατι??
Καλυτερα μαλλον που δεν το ξερουν γιατι θα γινοταν εδω..... -
Από τήν άλλη πάλι ποιός είναι ποιό πολύ καγκούρας;
Άυτος που έχει το αμάξι του όπως αυτός το θεωρεί ωραίο ή αυτός πού κυκλοφορεί με μια φωτογραφική στο χέρι με σκοπό να ποστάρει αυτοκίνητα σε αυτό το topic;Γία εμένα αρχι-κάγκουρας είναι αυτός που έχει βάλει τις ποιό πολλές φωτογράφιες ΕΔΩ
-
Ο χρήστης sylvia έγραψε:
Άυτος που έχει το αμάξι του όπως αυτός το θεωρεί ωραίο ή αυτός πού κυκλοφορεί με μια φωτογραφική στο χέρι με σκοπό να ποστάρει αυτοκίνητα σε αυτό το topic;Γία εμένα αρχι-κάγκουρας είναι αυτός που έχει βάλει τις ποιό πολλές φωτογράφιες ΕΔΩ
Είναι και αυτη μια άποψη. Εμένα μ αρεσει να φωτογραφίσω κανένα κάγκουρα και να πω 'θα το βάλω στο φορουμ να γελασουμε'.
Φιλικά πάντα -
Ο χρήστης sylvia έγραψε:
Δεν γίνεται αλλιώς...1 εικόνα 1000 λέξεις!
Με τα κινητά πλέον είναι πολύ εύκολο να το κάνεις.
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
εχουν πλεον κ επισημο site. -
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!!!!! Αντε μάγκες και με εκπροσώπηση στη Βουλή μια μέρα, να δικαιωθούν τα αιτήματά σας.....
Δείτε επίσης τι λέει ο .....Frenogazos στην ερώτηση του ....Καυλόγκαζου ( ) σχετικά με τις αλλαγές που έχουν κανει στο μπρίκι τους.... http://www.getphpbb.com/phpbb/viewtopic ... um=xerades
Κορυφαίο για μένα, που στο τέλος καταλήγει λέγοντας οτι ούτε ο ιδιος δε θυμάται την αρχική μάρκα μετά τις αλλαγές......
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
εχουν πλεον κ επισημο site.Δεν μπορει να ειναι πραγματικο , καποιος απο εσας το εφτιαξε για την πλακα του, οποιος το εκανε να το πει να τον βαλουμε στα funniest αλλιως.....
-
This post is deleted!
Australia Uber Alles!!!!!