-
λαθος ειναι οτι ασχολεισαι με μοντελισμο μετα τα 20 σου
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
λαθος ειναι οτι ασχολεισαι με μοντελισμο μετα τα 20 σουΒάγγο, σοβαρέψου μη βάλω τις φωνές!
Κωνσταντίνε, όλοι λίγο/πολύ αυτοδίδακτοι είμαστε. Κανένα περιοδικό να έπαιρνες παλιότερα, θα βοηθούσε. Τώρα έχουν γίνει μάλλον κώλος. Εγώ είχα μια έκδοση 'μοντελιστικές τεχνικές', πολύ καλή και χρήσιμη! Από εκεί και πέρα, προπόνηση!
Αν θες πληροφορίες για κάποια τεχνική, στη θεωρία πιο πολύ γιατί στην πράξη είμαι λιγάκι σκουριασμένος, ρώτα!
-
tee hee hee
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
λαθος ειναι οτι ασχολεισαι με μοντελισμο μετα τα 20 σουΚαι με τι να ασχολούμαι; Χόμπι είναι, όπως επίσης μαζεύω γραμματόσημα και νομίσματα.
-
σημερα το απογευμα μπορω να πω οτι εκανα μια ξεκουραστη διαδρομη προς χαλκιδικη μετα απο παρα πολυ καιρο...
η επιστροφη μεσα στο βραδυ με τη δροσια ηταν ολα τα λεφτα και αν το κλιο ειχε λαστιχα της προκοπης θα ειχαμε ξεφτιλισει αρκετους ταχυτερους συνδυασμους...
compliments στο βεκτρα με πινακιδες δυτικης μακεδονιας που πηγαινε πολυ καλα στο δρομο και ηταν πολυ ευγενικο στη διαδικασια των προσπερασεων...
δραμαμινες στον ζελεδακια με τη 316 κουπε....
ξυδι σε μας που δε πηραμε διλιτρο κλιο....
-
Νάσο, πάω να βάψω με το ακρυλικό, αλλά δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά. Σαν να 'κόβει' η μπογιά... Σου έχει τύχει;
-
Eεεεεεπ!!! Τσογλάνια....
Πλάκα κάνω.. Ρε συ Νάσο...άστα βράστα τελικά... Τι ήθελα και βγήκα ο λακαμάς;;Μου φύγαν πάλι ΤΑ λεφτά και τι κατάλαβα...
Μόνη παρηγοριά:ΜακΦάρλαντ που πήρα από περίπτερο στη Σταμάτα... -
pasxos
Και λεω και'γω!!Που ειναι αυτο το παιδι??Χαθηκες σημερα!!
Δεν στο κρυβω,ανησυχησα!! -
Ελα ρε συ...
Νταξ μου το χουν πει κι άλλες ότι τους λείπω...αλλά από σένα δεν το περίμενα...
Εδώ είμαι...πήγα να φάω κάτι παϊδια στη Σταμάτα και γύρισα...Ντάξει δεν έφαγα μόνο αλλά τεσπα..
Εσύ τί λέει;Πήζεις ε;; -
Ασε εχω δει τον Χριστο φανταρο στην πεινα.Και περιμενω κατι τουριστες να ερθουνε και οσο αργουν τοσο βλεπω να αργω να φαω.
Καλα σου πιασανε τον κολο τα παιδακια??Θα κατεβασες και τα μπυρακια σου!! -
Γμσ τα!! Το τι μπυρόνια έφυγαν δε φαντάζεσαι...Ρε φούστη μου αφού τις τελευταίες μέρες αν και δεν τρώω πολύ νομίζω ότι πάχυνα απ τις μπύρες...
Το μόνο καλό είναι ότι γνώρισα κι ένα παληκάρι που έχει ΤΟ ΙΔΙΟ τουτού με το δικό μου.. Και πάνω στη συζήτηση...(είχαμε κλάσει κανονικά τις κοπέλες που είχαμε μαζί... ) κατεβάσαμε και 3-4 πράσσινες...Υγ:Τουρίστες ή τουρίστριες περιμένεις;;;
-
Καλα αυτο με τις μπυρες το εχω ακουσει και απο αλλους.Ρε λες να ισχυει.
Καλα και βρηκες παλικαρι με το ιδιο ΤΟΥΤΟΥ με το δικο σου??
Δεν τα εχουν αποσυρει ακομα??Υγ:Αφιξεις ειναι.Τι θα ερθει δεν το ξερω.Οταν τις δω θα σε ενημερωσω!!
-
Να πω ότι δεν το περίμενα ότι θα το πείς ο καψερός...
Τα χουν αποσύρει ρε αλλά σαν φοβερά που είναι....τα χουμε ερωτευτεί...
Και τώρα που θα βγει το καινούριο θα γίνει πανικός..Ευχομαι να ναι τουρίστες ρε για να ξενερώσεις...
-
Ρε συ εισαι Σαββατογεννημενος??
Μονο κατι οικογενειες με κουτσοβελα και κατι χοντρες!!
Που πηγαν αυτα ξανθουλικα που ηταν να τα πιεις στο ποτηρι??(οχι της μπυρας σου)
-
Ο χρήστης SILVER TOURBO έγραψε:
:xΡε συ εισαι Σαββατογεννημενος??
Μονο κατι οικογενειες με κουτσοβελα και κατι χοντρες!!
Που πηγαν αυτα ξανθουλικα που ηταν να τα πιεις στο ποτηρι??(οχι της μπυρας σου)
Πού το ξέρεις ρε θηρίο.....;;;
6 το πρωί μάλιστα...(δεν ξέρω αν παίζει κανα ρόλο.. )
Είδες....Μη τα βάζεις μαζί μου λοιπόν... Αντε μην σου πω ότι όταν γυρίσεις σπίτι θα χει χαλάσει το ψυγείο και δε θα βρεις τίποτα να φας.... -
Καλα τωρα που το ξανασκεφτομαι το αυτοκινητο του pasxos ειναι το καλυτερο και το ομορφοτερο!!!!
Σλρουπ,σλρουπ!!(γιατι δεν παιζουν με τα ψυγεια των αλλων)
-
Ου ρε γκαντεμόσκυλο.... Ούτε ο tazio να ήσουν....Απαπαπαπαπα.... Ήθελα να ξερα ποιός είπε πρώτος το τουτού μου 'ψυγείο' και του μεινε η ρετσινιά... Κανας Kid θα ταν... Όχι τίποτα άλλο..να του δώσω και καμιά ευχή...
Καλάτώρα που βγήκα πέτυχα και κάτι γκομενάκια....ΑΑΑ!!! κρίμα ρε συ τουρμπάτε που δουλεύεις... Δεν πειράζει...αφήνεις στους άλλους να κάνουν τη δουλειά που δεν μπορείς να κάνεις εσύ...
-
Καλα μιλαμε pasxos δεν παιζεσαι!!!!!!!!
Οταν ειπα για τα ψυγεια των αλλων εννοουσα το ψυγειο το κανονικο για να μην του δωσεις την ευχη και για να μην βρω τιποτα να φαω.
Αλλα εσυ επεσες απο μονος σου σε παγιδα που δεν υπηρχε και το παραδεχτηκες μονος σου!!!!!!!!!!Το εξυπνο πουλι απο την μυτη πιανεται!!!
Α και αν εκανες καλα την δουλεια με τα γκομενακια δεν θα γυρναγες σπιτι πρησμενος αλλα με κανενα μωρο αγκαλια!!!
-
Δεν ξέρω τι εννοείς....κάποιος mod πρέπει να έκανε edit στο προηγούμενο ποστ μου...
Ή μάλλον όχι...είναι το ανηψάκι μου εδώ και μόλις πήγα τουαλέττα έγραψε αυτό...
Θα το δείρω το σκασμένο...Δε νύσταξες είπαμε ε;
edit:Σιγά μη φέρω το μωρό αγκαλιά στο σπίτι... Τίποτα άλλο; Ρε πόσο χρονώ είσαι;Δεν τα κάνουμε αυτα έτσι χύμα..
-
Ετσι,ετσι.
Ειδες τι πηγε να γινει??Ολο το forum συνομωτησε για να εκτεθεις εσυ και το αυτοκινητο σου.Ακου πραγματα.
Παντως αν θες μπορεις να την κανεις,δεν παρεξηγω εγω!!
Ποσα χρωσταω ομως να πληρωσω τον λογαριασμο και να κλεισει το μαγαζι!!24.ΝΟμιζα οτι θα μενεις μονος σου!!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#3]