-
Αυτα ειναι!!
Και αλλοι πηζουν στην δουλεια.Τι κανουμε για να βγαλουμε το μεροκαματο!!! -
Καλά ήταν, δεν έχω παράπονο! Και ευτυχώς επέστρεψα σώος με τόσους ηλιθίους που κυκλοφορούν.
-
Καλα αυτο παλι ειναι αλλο αγγουρι.Φανταζομαι τι θα συναντησες!!!
-
Χα! Ένας με μια καγίεν κόντεψε να πέσει πάνω μου, όταν ενώ ήμουν στην δεξιά λωρίδα και αυτός στην αριστερή άρχισε να έρχεται κατά πάνω μου. Τέρμα γκάζι να περάσω μπροστά, κορνάρω κιόλας, αλλά τπτ αυτός ο μαλάκας.
Και ένα άλλο, επί 15 χλμ να έχω μπροστά μου στην αριστερή λωρίδα έναν αθηναίο (το λέω όχι γιατί έχω κάτι με τους αθηναίους, αλλά γιατί δεν ήξερε τον δρόμο), ο οποίος σε κάθε στροφή πατούσε φρένο και μου έσπαγε τα νεύρα. Φλας, φώτα, τίποτα...τέσπα!
Από που είσαι εσύ;
-
Δεν εχεις παρατηρητικοτητα.Κοιτα εκει που γραφει Τοπος:
-
Καλά. δν την παλεύω καθόλου. Είμαι με 4 ώρες ύπνο, γιαυτό, αλλά υγεία!
-
Καλα και εγω δεν ειμαι και πολυ καλα.Γιατι πειναω και οσο σκεφτομαι οτι θα φαω σε 2μιση ωρες
Πειναω μονο νερο μπας και φουσκωσω ααλα δεν γινεται τιποτα. -
Είσαι δουλειά;
Εγώ έβαλα μια σόδα να παγώσει αν σε παρηγορεί, δν προβλέπεται τπτ για μάσα...
-
Γιατι σοδα??Φανταζομαι τι θα κατεβασες??Τιποτα να φαμε εχεις??
Που θα παει ομως δεν θα περασει η ωρα??Στο χερι της ειναι. -
Δεν κατέβασα πολλά... μόνο κάτι γαύρους τηγανητούς... αλλά πίνω την σόδα για να φουσκώσω λίγο και να μην φάω... έχω ένα παγωτό ξυλάκι μόνο, αλλα το κρατάω!
-
Εδώ είμαστε. Δεν έχετε τίποτα για μάσα;
http://i96.photobucket.com/albums/l188/ ... C03169.jpg
chili con carne και McFarland. Ο καλύτερος συνδυασμός για απόψε! Στην υγειά σας!
-
mcfarland σταματησα να πινω επειδη παραπεμπει και καλα σε Ιρλανδικη μπυρα κλπ, και αμα δεις στο μπουκαλι, φτιαχνεται στην Ιταλια με ιρλανδικη συνταγη
-
-
Χμμμμ, ΩΡΑΙΟ το Stuka! Αλλά πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε κάτι με τον αερογράφο σου!
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:oops:Και με τον δικό μου! Δεν βλέπω να τελειώνει η Hayabusa διαφορετικά!
-
Γιατι ρε Νασο μου το κανεις αυτο??
Δεν με λυπασαι καθολου??
Δεν δειχνουν τετοιες photo σε πεινασμενο ανθρωπο.Θα ορμησω στην οθονη!!!
Την συνταγη θελω!!!!!!!!! -
Βασικά, μάλλον πρέπει να μου κάνει κάποιος και κανένα ιδιαίτερο...ας πούμε, άλλα κομάτια τα βάφω πριν τα κόψω από το πλαίσιο, και άλλα αφού τα συναρμολογήσω. Είναι λάθος αυτό;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βασικά, μάλλον πρέπει να μου κάνει κάποιος και κανένα ιδιαίτερο...ας πούμε, άλλα κομάτια τα βάφω πριν τα κόψω από το πλαίσιο, και άλλα αφού τα συναρμολογήσω. Είναι λάθος αυτό;Λάθος είναι ότι κάνεις επειδή σου το έχει πει άλλος, χωρίς να σε βολεύει! Άλλους τους βολεύει να τα κόβουν, να τα κολλάνε και μετά να τα βάφουν. Κι εγώ τα μικρά (και κάποια μεγάλα) τα βάφω στο πλαίσιο, γιατί έτσι με βολεύει περισσότερο. Απλά θέλουν μετά προσοχή στο κόλλημα, γιατί η υγρή κόλλα χαλάει το χρώμα (αν και εσύ με τα ακρυλικά δεν το έχεις το πρόβλημα αυτό). Ειδικά με τον αερογράφο πάντως, βολεύει το πλαίσιο πολύ, γιατί δεν βάφεις τα δάχτυλά σου! Εγώ με τον αερογράφο, πλέον βάφω σχεδόν ολόκληρο το μοντέλο έτσι! Το πινέλο είναι για μικρές λεπτομέρειες και για weathering. Οι μηχανές αποκλειστικά με αερογράφο, γιατί οι επιφάνειες πρέπει να δείχνουν όμορφες και επειδή δεν θα μας γλιτώσει το weathering που δεν θα γίνει!
-
Και με το ακρυλικό έχει πρόβλημα με την κόλλα, λίγο βέβαια... Βασικά ασχολούμαι εδώ και καμιά 6-7 χρόνια με τον (στατικό) μοντελισμό, και είμαι ολίγον τι αυτοδίδακτος. Γιαυτό! Αλλά το παλεύω!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#3]