-
μα εγώ δεν είπα τίποτα.
απλά είπα ότι κάποια πράγματα θα τα κάνω εν καιρό... -
αααααααα επισης ετοιμαζομαι να παω τη μπαταρια στο πορτ παγκαζ....
υποτπευομαι οτι θα ειναι η επομενη μαστ κινηση ολων μετα τις αντιστρεπτικες...
σκεφτειτε -15 κιλα απο εμπρος στο πισω αξονα...
αλλαγη κατα 2% στη κατανομη βαρους δεν ειναι και λιγο...εδω αλλοι βγαζουν ρεζερβα πισω και βλεπουν διαφορα οπου η ρεζερβα ζυγιζει λλιγο παραπανω -
όταν βγαλεις ρεζέρβα 'μαμιέται' ο Δίας από όσο έχω ακούσει λόγω ελαφρώματος...
με την μετακίνηση της μπαταρίας πολύ πιθανό να σταθεροποιηθεί περισσότερο το πίσω μέρος αλλά και να ξεκολλάει πιο αργά (=με περισσότερα km/h) αλλά και πιο απότομα.
θα χρειαστείς πάντως κάμποσο καλώδιο.....
-
kai epiσης λεγεται οτι με την αφαιρεση της ρεζερβας αυξανονται λιγο οι υποστροφη ενω οταν αφησεις γκαζι γυρνα πιο αποτομα ο κωλος...
οποτε σκεψου το αναποδο.θεωρω οτι με τη μπαταρια πισω θα υπαρχει μια νευρικοτητα της μουρης οταν υποστρεφει το αμαξι(αν δεν εχεις αναρτηση για να το ελεγξει) και θα υπαρχει μια αισθηση υπερστροφης οταν πας με γραμμες πραγμα ιδανικο για μενα που εχω μια εισθηση υποστροφης λογω του σκληρου πισω μερους...
ο ηλετκρολγος μπεεεε μου δηλωσε οτι δεν υπαρχουν παρενεργειες σε δυναμο. απλα θελει καποιο θυμα να ξηλωσει το αμαξι...και μερικα μετρα καλο καλωδιο και μια εξτρα ασφαλειοθηκη...ετσι θα ανοιξει και ο χωρος για την πατεντοεισαγωγη μου!!!!!!!!!!
-
Τί λες βρε τρελλαμένε; Ρεζέρβα... μπαταρία;;; Τί;;
Ε τότε δεν ξηλώνεις και το πίσω κάθισμα; Αφού ούτως ή άλλως δεν τολμάει να καθήσει κανείς πίσω... Να μην πώ να βγάλεις και το κάθισμα του συνοδηγού...H&R ράβδους; Χμ, άσε καλύτερα. Αφού βγάζει η PS σε όσους συνδυασμούς θέλουμε.
-
Τις παρηγγειλα!!!
-
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
proika ζητα μια πεζπο σπορτ ρεεεεεεεεεεεεεεε
-
Καλοφόρετες...
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Τί λες βρε τρελλαμένε; Ρεζέρβα... μπαταρία;;; Τί;;
Ε τότε δεν ξηλώνεις και το πίσω κάθισμα; Αφού ούτως ή άλλως δεν τολμάει να καθήσει κανείς πίσω... Να μην πώ να βγάλεις και το κάθισμα του συνοδηγού...H&R ράβδους; Χμ, άσε καλύτερα. Αφού βγάζει η PS σε όσους συνδυασμούς θέλουμε.
kala καλα μη τολμησεις να ρωτησεις λεπτομερειες....
η πισω η 23αρα της πεζο σπορτ εχει 290...μονη της.γενικα δε νομιζω οτι χρειαζεται πανω απο 22.. μη σου πω οτι και η 22 ειναι υπερβολη στο 90% των περιπτωσεων. παντως η hr ειναι απο πιο σκληρο υλικο απο της πεζο σπορτ. αυτο ειναι τσεκαρισμενο...και πιο ελαφριες...
-
Ο χρήστης MEMsound έγραψε:
Καλοφόρετες...THANKS Μανθο!
Πανο, προικα θα ζητησω το μοτερ! -
κοιτα τραβα πεθερο παρτονπηγαινε τον στη πεζο και δειξε του ενα rc.
πες του]
ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΔΕ ΤΗ ΠΑΙΡΝΩ.
ετσι κρατας δικο σου για αγωνες.....τωρα δε ξερω τι θα παρεις αλλα σιγουρα κατι θα παρεις............
επισης ελπιζω τη νυφη να τη φερουν με 206 s1600 eeeeeeeeeeeeee?
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
επισης ελπιζω τη νυφη να τη φερουν με 206 s1600 eeeeeeeeeeeeee?εγώ μπορώ να σας φέρω την νύφη... 'μου'.
το S1600 ποιος θα το φέρει? -
πριν απο λιγο με θλιψη συνηδητοποιησα οτι φτασαμε αισιως τις 60σελ. + αλλες 19 απο εδω http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... &start=270
ειμααστε στις 79 + κατι ψηλα δεξια και αριστερα εχουμε κλεισει τις 100σελ...
τι να πω? να τις χιλιασουμε
-
Αφου εχετε λυσσαξει στην μπουρδολογια...
(και να πω οτι συζητουσατε για κανα σοβαρο αμαξι ) -
εμ ουτε 307 εχουμε ουτε αλφα ουτε γκολφ gt............................
καταντια... να προσπαθεις να κανεις αυτοκινητο ενα μπουρδελο...
-
...................................
...................................
τι να πεις
................................... -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
kala καλα μη τολμησεις να ρωτησεις λεπτομερειες....
η πισω η 23αρα της πεζο σπορτ εχει 290...μονη της.Μάλιστα... Πόσο είπαμε ότι κάνουν της H&R;
-
315
-
ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ!!!!!
καλά όταν θα παραγγείλω την D2 και τις 23άρες ράβδους για πίσω και έχω την νύφη έτοιμη για πίστα και μόνο... (και μέχρι εκεί θα την πηγαίνω με τρέιλερ...)
θα σoυ πω να μου παραγγείλεις και 2 hr...
-
ΚΑΛΑ καλα τραγουδα παλιο λουλου........
τα ιδια λεγατε και για τις 22αρες τοσα χρονια...επρεπε να βρεθω εγω να τις βαλω για να το πιστεψετε.
επειδη εχω δει αυτες τις αντιστρεπτικες σε 2 αμαξια που θεωρητικα δε στριβουν με τιποτα (γκολφ4-πουντο) και εκαναν θαυματα κρατα μια πισινη...
επισης αν βαλεις κατω τις μαμα 22αρες εχουν κοντα στα 200ευρω...η διαφορα δεν ειναι τρελλη.απλα δε ξερουμε αν δουλευουν και πως...
Τα πάντα για το Peugeot 206