-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Επίσης οσοι χρήστες, στέλνουν mail με ιούς μεσα σε συνημένα αρχεία, να Υπάρχει τουλάχιστον στην περίπτωση μου (username δεν λέω, αν θέλει καποιος mod ας στείλει πμ) που στέλνει e-mail, με καποιον ιο. Ευτυχώς, η υπηρεσία mail που έχω, εχει πολυ καλο anti-spam και anti-virus και ετσι προστατεύομαι και ξέρω ποιος στένει !!!!
Γι αυτό φίλε μου που καταλαβαίνεις ... (ευτυχώς δεν πολυσυχνάζει στο φόρουμ .... )Δέν τα στέλνουνε οι χρήστες φίλε μου.
Ολοι μας τα λαμβάνουμε.
Εγώ έλαβα δύο φορές τέτοιο μέηλ,με αποστολέα....εμένα -
Τοτε σόρρυ για πριν. Μήπως ξέρεις HUNTER και γιατι έρχονται αυτά τα μέιλ ;;;;
-
Πιθανότατα γιατί η mail list του φόρουμ είναι ανοικτή και δεν αφορά ( στέλνει/λαμβάνει ) σε χρήστες του φόρουμ. Έτσι είναι εύκολο να γίνει spoof.
-
Αυτό το τελευταίο είναι αλήθεια. Αν βάλω μέρος του email μου στο google, η μόνη σελίδα που θα βγάλει είναι το προφίλ μου στο 4TF. Και μετά αναρωτιέμαι γιατί δέχομαι τόσα spam mails...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αυτό το τελευταίο είναι αλήθεια. Αν βάλω μέρος του email μου στο google, η μόνη σελίδα που θα βγάλει είναι το προφίλ μου στο 4TF. Και μετά αναρωτιέμαι γιατί δέχομαι τόσα spam mails...Αυτό συμβαίνει σε όσους έχουν ορατά τα ε-μαιλς τους στο προφίλ τους. Αν θέλετε να γλιτώσετε, κρύφτε τα.
-
Σπύρο, το έχω αλλοιώσει, αλλά και πάλι το ρημαδοgoogle κρατάει στη μνήμη του την παλιά σελίδα...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αυτό το τελευταίο είναι αλήθεια. Αν βάλω μέρος του email μου στο google, η μόνη σελίδα που θα βγάλει είναι το προφίλ μου στο 4TF. Και μετά αναρωτιέμαι γιατί δέχομαι τόσα spam mails...
Αυτό συμβαίνει σε όσους έχουν ορατά τα ε-μαιλς τους στο προφίλ τους. Αν θέλετε να γλιτώσετε, κρύφτε τα.
Θα μας πείς πώς;
-
Μια προταση επισης ειναι οτι εκει που φαινεται η ημερομηνια που δημοσιευτηκε κατι,διπλα που δειχνει την ωρα που εγινε αυτο καλο θα ηταν η ωρα να ηταν σε 24ωρη βαση και οχι σε 12ωρη.Ειναι λιγο κουραστικο στο ματι.Π.χ. τι ωρα δημοσιευτηκε αυτο στην 13:00 το μεσημερι ή στην 01:00 το πρωι??
Μαλακια θα μου πειτε αλλα δεν εχει γραφτει.
Οσο για τον αριθμο των δημοσιευσεων δεν μου φαινεται και πολυ χρησιμος.Βγαζει λιγο παλιος και νεος.Στην πλακα ενταξει,αλλα θυμαμαι ενα περιστατικο με τον Γαβριηλ που την 'ειπε' στον red army που επειδη ειχε περισσοτερες δημοσιευσεις του πεταξε το απιστευτο 'ακομα παιρνεις καμψεις στο στρατοπεδο'.
Ψαρωσαμε μεγαλε!!Να παρω κι'εγω μερικες?? -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αυτό συμβαίνει σε όσους έχουν ορατά τα ε-μαιλς τους στο προφίλ τους. Αν θέλετε να γλιτώσετε, κρύφτε τα.
Θα μας πείς πώς;
Τι πώς βρε? Πας στο προφίλ σου, και εκεί που λέει 'Να είναι πάντα εμφανές το e-mail σας', τσεκάρεις το 'όχι'.
-
Ο χρήστης SILVER TOURBO έγραψε:
Μια προταση επισης ειναι οτι εκει που φαινεται η ημερομηνια που δημοσιευτηκε κατι,διπλα που δειχνει την ωρα που εγινε αυτο καλο θα ηταν η ωρα να ηταν σε 24ωρη βαση και οχι σε 12ωρη.Ειναι λιγο κουραστικο στο ματι.Π.χ. τι ωρα δημοσιευτηκε αυτο στην 13:00 το μεσημερι ή στην 01:00 το πρωι??
Μαλακια θα μου πειτε αλλα δεν εχει γραφτει.Πήγαινε στο προφίλ σου, και εκεί που λέει 'μορφή ημερομηνίας', γράψε αυτό: d/m/y G:i:s
-
@σίλβερτούρμπο
Εγινε τέτοιο πράμα;
Σίγουρα θα νόμισε ότι τό 'red army' είναι κάτι κομμουνιστικό
(κόκκινος στρατός δέν ονομαζότανε ο στρατός τής ΕΣΣΔ στόν Β'Π.Π. ; )
(θένκς Σπύρο)
-
Μαλακια θα μου πειτε αλλα δεν εχει γραφτει.Πήγαινε στο προφίλ σου, και εκεί που λέει 'μορφή ημερομηνίας', γράψε αυτό: d/m/y G:i:s
Ευχαριστω!!!!Τωρα τα βλεπω ολα με αλλο ματι!!!
-
HUNTER
Μη μου πεις οτι σε ξαφνιασα??
Παλι καλα που δεν ζητησε να τον βομβαρδισουνε.Μα τον βρωμοκομμουνιστη!!!
Κοκκινος στρατος λεγοταν,σωστος. -
Ο χρήστης SILVER TOURBO έγραψε:
HUNTERΜη μου πεις οτι σε ξαφνιασα??
Παλι καλα που δεν ζητησε να τον βομβαρδισουνε.Μα τον βρωμοκομμουνιστη!!!Σοβαρά δεν το ήξερα.
Μή δίνετε σημασία σε τέτοιες μπούρδες.Οποιος έχει κάτι να πεί και να προσφέρει σε μία συζήτηση,δέν θα χρειαστεί κανενός τήν έγκριση
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
HUNTER
Μη μου πεις οτι σε ξαφνιασα??
Παλι καλα που δεν ζητησε να τον βομβαρδισουνε.Μα τον βρωμοκομμουνιστη!!!Σοβαρά δεν το ήξερα.
Μή δίνετε σημασία σε τέτοιες μπούρδες.Οποιος έχει κάτι να πεί και να προσφέρει σε μία συζήτηση,δέν θα χρειαστεί κανενός τήν έγκριση
Συμφωνω!Σιγα μην παρεις και αδεια για το τι θα γραψεις.Αλλα τετοιες συμπεριφορες δεν παλευονται με τιποτα ρε γμτ.Μου την παιζουν κατι τετοιοι που την εχουν 'δει'.
-
Κι αν θες περισσότερες λεπτομέρειες βάλε ** ld/F/Y G:i:s ** έτσι θα βλέπεις. Ημέρα, ημερομηνία, μήνα, έτος, ώρα, λεπτά και δευτερόλεπτα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κι αν θες περισσότερες λεπτομέρειες βάλε ** ld/F/Y G:i:s ** έτσι θα βλέπεις. Ημέρα, ημερομηνία, μήνα, έτος, ώρα, λεπτά και δευτερόλεπτα.
nice Tazio !!! Thanx ...
-
Η λειτουργία search είναι απαράδεκτη.
-
Να προτεινω να μπει το πραγματικο μας ονομα(μικρο) κατω απο το nickname;Θα ειναι βεβαια θεμα του καθε χρηστη αν θελει να το γραψει.
-
Θα ήταν πιστεύω χρήσιμη η ύπαρξη chat στο φόρουμ προκειμένου να μη γίνεται chat στα θέματα.
Θα ήταν καλό να μπορεί κανείς να τσεκάρει περισσότερα του ενός προσωπικά μηνύματα στη θυρίδα του και να επιλέγει να τα δει το ένα κατω από τ'άλλο, όπως εμφανίζονται δλδ οι δημοσιεύσεις σε ένα θέμα
Ignore list
Δυνατότητα αναζήτησης μέσα σε συγκεκριμένο θέμα (αυτό που πρότεινε ο Hellenic είναι χρήσιμο αλλά δεν είναι πανάκεια γιατί υπάρχουν αναζητήσεις που βγάζουν εκατοντάδες αποτελέσματα)
Σ'αυτό που ρώτησε ο Flower (σχετικά με τα θέματα με τις πολλές σελίδες) νομίζω οτι καλή λύση ειναι αυτή που εφαρμόζεται στο myphone.gr οπου και εμφανίζονται και κάποιοι 'ενδιάμεσοι' αριθμοί σελίδωνΑυτά
Προτάσεις τών φορουμάδων,προς φόρουμ