-
Nai το ξερω + οτι εχει επιδοτηση στο παλιο + ΦΠα εξω + πολλα ναι ειναι το καλυτερο απλα σε μενα κατι δεν μου παει!!!
-
Mazda 3 sedan με την προσφορά των 3000 ευρώ (μόνο έτσι).
Focus καλά κάνεις και δεν σου αρέσει εμφανισιακά.
Αφού ξεκινάς οικογένεια και θα έχεις αρκετά απρόοπτα στο κεφάλι σου (από οικονομικής πλευράς), πάρε καλύτερα αυτοκίνητο με μακρά εγγύηση για να μην κλαις. Αγόρασε την επιπλέον 2ετή της VW - ξέρεις πόσο κοστίζει η συντήρησή των αυτοκινήτων της εταιρείας; Δεν είναι καθόλου φθηνή.
Παρατηρώ ότι πηγαίνεις προς το Plus. Από τα πιο σπάνια αυτοκίνητα, πράγμα κακό για τη μεταπώληση. Αν θες πολυμορφικό και όχι μικρομεσαίο με ψηλωμένη οροφή, δες το Corolla Verso που είναι αξιόπιστο ως toyota και με μεγάλη εγγύηση ή το Zafira 1800. Mε γαλλικά δεν θα έμπλεκα.
-
Oxi απλα μια παρατηρηση ηταν για το Plus. Zafira ξεφευγει οικονομικα (η εχει αλλαξει κατι και δεν το πηρα χαμπαρι??)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Να περιμένεις λίγο
μήπως να μετακομίσει;
**αφού έχεις καταλήξει σε κάποιο από τα 2, να περιμένεις να ανακοινωθούν οι τιμές των νέων κινητήρων και μετά αποφασίζεις αν θα είναι 1.4/140 **ή 1.6/115/102
εδώ είναι το 'περί αυτοκίνησης' κάποια στιγμή θα μετακομίσει στο 'κατασκευαστές και μοντέλα'
Ακου τον εγκάθετο ...
Τα 1.4 TSi δεν νομίζω οτι θα ξεπεράσουν τα 20Κ , οπότε είναι πολύ συμφέρουσες επιλογές. Προσωπικά το sedan που αρέσει πιο πολύ από το ψηλωμένο Golf ... πιθανόν να έχει και καλύτερη μεταπώληση.
-
Κι εγώ δινω μια ψήφο στο Mazda 3 sedan...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Κι εγώ δινω μια ψήφο στο Mazda 3 sedan...Αν φτάσει στα 20κ γιατί όχι 6 1.8 ?
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Κι ομως φιλε μου,το focus ειναι το πιο καλοπουλημενο C segment(hatchback) για το 1ο εξαμηνορώτα Avis, Hertz πόσο τα πήραν (και πόσο θα τα πουλήσουν)
-
Ο χρήστης gto έγραψε:
Κι εγώ δινω μια ψήφο στο Mazda 3 sedan...
Αν φτάσει στα 20κ γιατί όχι 6 1.8 ?
συμφωνω.. αφου φτανεις τα 20 χιλιαρικα και σε νοιαζουν οι χωροι.. πηγαινε κατ'ευθειαν στο 6 ή σε κανα αδερφακι του
-
Το εχω σκεφτει (και το εχω κανει test ) αλλα στα 20Κ ειναι το BASE το οποιο απο εξοπλισμο εχει τα βασικα, οσο για το αδερφακι του ημουν ετοιμος αλλα βγηκε το FACELIFT (19500) οποτε και γυρισα παλι απο εκει που αρχισα (Jetta/Golf) . Η αληθεια ειναι οτι 2 με 3 αυτοκινητα με καλυπτουν σαν αναγκες και το καθενα για τον δικο του λογο
- Mazda 3 sedan (Σπορτιφ, χωροι, οδηγ. συμπεριφορα, αξιοπιστια)
- VW Jetta (Xωροι, ποιοτητα, αξιοπιστια)
- ALTEA (Χωροι, ωραιο αμαξωμα, αλλα μικρος κινητηρας)
- PLUS (πολυ καλοι χωροι, μετρια σχεδιαση αλλα πολυ ακριβο για αυτα που δινει)
-
Ξαναλέω να περιμένεις λίγες μέρες ακόμα γιατί μπορεί το βασικό Golf TSI να ξεκινάει κάτω από τα 18.000
Λογικά το + θα ναι 800-1000 ακριβότερο
-
Απο Σεπτεμβριο φιλε lkar λες να βγει ή θα αργησει παραπανω?
-
Ο χρήστης gerasimos12 έγραψε:
Απο Σεπτεμβριο φιλε lkar λες να βγει ή θα αργησει παραπανω?Λογικά ναι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ξαναλέω να περιμένεις λίγες μέρες ακόμα γιατί μπορεί το βασικό Golf TSI να ξεκινάει κάτω από τα 18.000Λογικά το + θα ναι 800-1000 ακριβότερο
χαρα που θα κανουνε οσοι πηραν το 1600αρι....
-
Σιγά τα γλέντια των επόμενων.
-
Το Touran TSI 1.4 140 ιπποι;;
Γυρω στα 20.000 η βασικη εκδοση, και ησυχαζεις για χρονια στο ζητημα των χωρων. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σιγά τα γλέντια των επόμενων.ναι, θα πάρουν Astra (μπορεί και Civic )
από 21 ξεκινάει το Touran, οπότε ανεβαίνει.
Το + μπορεί να ξεκινάει από 19 και το Jetta από 20, πάντα για 1.4/140
-
Πόσο κοστίζει η αλλαγή τουρμπίνας; Η αλλαγή 2 τουρμπίνων;
Όπαααα....
-
lkar το + θα βγει και σε 1.4/170?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πόσο κοστίζει η αλλαγή τουρμπίνας; Η αλλαγή 2 τουρμπίνων;Όπαααα....
1 τουρμπίνα έχει
στα 4 χρόνια τίποτα
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
lkar το + θα βγει και σε 1.4/170?ναι, όπως και το Jetta
VW Golf Plus / Jetta