-
Αμαν ρε γηραιε με τους έρωτές σου!
Κοιτα, ο Χατζηβρεττας δεν κανει γι' αυτην την εθνικη. Ουτε κι εχει κανα σοβαρο ρολο (στα δυσκολα αλλοι θα καθαριζουν). Ας παρει ενα παιδακι με περισσοτερες προοπτικες κι ας μην εχει τις εμπειριες του (που ετσι κι αλλιως χρησιμες δεν ειναι), να ψηθει, να ετοιμαστει για το μελλον. Δεν ξερω αν θα τον λενε Βασιλειαδη, Κυριτση, Καραβασανη, Κουπιδη, Χ, Ψ, Ω – δεν εχει σημασια. Ετσι κι αλλιως (επαναλαμβανω) η θεση δεν ειναι σημαντικη κι εχει περιθωρια πειραματισμων.
Α! Ο Παπαμακαριος ειναι πιο ολοκληρωμενος παικτης IMHO.-Τωρα ψυλλους στ' αχυρα ψαχνουμε ετσι; Κουβεντα να γινεται...
-
Ναι ναι! Εχει ολοκληρωσει την τεχνικη 'κατεβαζω την μπαλα χωρις να την κοπαναω στα ποδια μου και μπορω να κανω πασα χωρις να την πιασω πρωτα στα καλα καθουμενα'. Αλλο;
-
Καλυτερος αμυντικος (πολυ σημαντικο σ' αυτη την εθνικη), πιο σταθερος σουτερ, καλυτερος χειριστης της μπαλας (παιζει και στον ασο αν χρειαστει), πιο καθαρο μυαλο. Για τα λιγα λεπτα που του αναλογουν αυτα μου αρκουν.
Εχεις ξεχασει φαινεται περσι στο Γιουρο που οσες βρεθηκε ο έρωτάς σου μονος του κατω απο τη μπασκετα εκανε.... σεντρα. Τετοια κατεστραμμενη ψυχολογια (που οφειλεται στον ευνουχισμο του στην ομαδα του) εχω καιρο να δω σε παικτη. Ασε που αμα χασει ενα, ειναι ικανος να τουβλαρει ακαταπαυστα. Ενω ειναι καλουτσικος παικτης, αδυνατει να παιξει σταθερα (σ' αυτο το επιπεδο) ελεω ψυχοσυνθεσης. Εχει και κατι μαυρες τρυπες στην αμυνα που λες οτι δεν βλεπει τον παικτη που μαρκαρει, αλλα θολωνει... Γενικα θολωνει.....
-
Ante να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε. Ο Παπαμακάριος καλύτερος του Χατζηβρέτα...που έχει και κατεστραμμένη ψυχολογία.
Με την κατεστραμμένη ψυχολογία του κόλλησε στα μούτρα το τετράποντο στο 2ο μάτς στο ΣΕΦ και 7 ή 9 ποντάκια σερί στο 1ο παιχνίδι.
Ο Παπαμακάριος καλύτερος του Χατζηβρέτα....
Σε ποιο τομέα γμτ;;!!! (ρητορικό)
Κουβέντα να γίνεται , ναι. Αλλά να μην τρελαθούμε κι εντελώς ....
Η συζήτηση έπρεπε να γίνεται στο θρεντ για την εθνική και όχι εδώ.
Προσωπικά διάβαζα χωρίς να γράφω, είπα να το πάω πασο μια και πρόκειται για την εθνική αλλά....
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ante να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε. Ο Παπαμακάριος καλύτερος του Χατζηβρέτα...που έχει και κατεστραμμένη ψυχολογία.Με την κατεστραμμένη ψυχολογία του κόλλησε στα μούτρα το τετράποντο στο 2ο μάτς στο ΣΕΦ και 7 ή 9 ποντάκια σερί στο 1ο παιχνίδι.
Ο Παπαμακάριος καλύτερος του Χατζηβρέτα....
Σε ποιο τομέα γμτ;;!!! (ρητορικό)
Κουβέντα να γίνεται , ναι. Αλλά να μην τρελαθούμε κι εντελώς ....
Η συζήτηση έπρεπε να γίνεται στο θρεντ για την εθνική και όχι εδώ.
Προσωπικά διάβαζα χωρίς να γράφω, είπα να το πάω πασο μια και πρόκειται για την εθνική αλλά....
Που ήσουν εσύ;
Προσωπικά από τότε που ανακάλυψα τα υπογλώσσια,δεν χαμπαριάζω καθόλου.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
....Βρε TRAV ακριβως απο πανω τα ξαναλεω - μην επαναλαμβανομαι
Πηγαινε τα στο τοπικ της εθνικης να τα πουμε εκει, αν κι εσενα σου εχω εξηγησει Αν εχεις αλλη αποψη, ελευθεραΣτον αλλον που σχολιαζει, δεν προκειται (και δεν αξιζει) να απαντησω, του εχω ζητησει επανειλημμενα να μην ασχολειται μαζι μου και δε βαζει μυαλο. Δε θελω να χαλαω το τοπικ του παιδιου... Για να δουμε....
-
Άιντε πάλι τα ίδια
Ποιος ασχολείται με ποιον..
(και δεν αξιζει)
Μεταξύ μας ΜΕΤΑΧΑ:whatever: Αξίζει.
Είναι άσχημο να βλέπεις φαντάσματα μεσημεριάτικα..
-
Ισαακ μονο στο 'καλυτερος χειριστης της μπαλας' θα συμφωνησω, στα αλλα δεν πιστευω να συμφωνησει ουτε ο ιδιος.
Ουτε στο σουτερ ουτε (κυριως) στο αμυντικος.
Οσο για το μυαλο, πως μετριεται η 'καθαριοτητα' του μυαλου;
Στην ομαδα μου (αν υπηρχε) θα προτιμουσα 1000 φορες τον 'θολωμενο' Νικολα απο τον καθάρειο και γαργαρο (αλλα απελπιστικα λίγο) Παπαμακαριο.Τεσπα, ακρη δε βγαινει γιατι αφ'ενος εμενα ειναι η αδυναμια μου εσενα η αντιπαθεια σου, αλλα μιλαμε για μεγαλη αντιπαθεια εφόσον εφτασες στο σημειο να τον συγκρινεις με καποιον παικτη ονοματι Κυριτση, την πριμαντονα των φτωχων, και το 26χρονοταλεντοπουξαφνικαεγινεπαικτηςεπειδητονπηρεηομαδαμου.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
26χρονοταλεντοπουξαφνικαεγινεπαικτηςεπειδητονπηρεηομαδαμου.Γηραιε, καλυτερα μας τα λες στο 'ΗΠΑ' και στον 'Αραβοισραηλινο'
Ε κι εσυ δεν εισαι ο πιο αντικειμενικος κριτης με τετοια υπογραφη
Παντως, συμφωνουμε-διαφωνουμε, να ξερεις οτι την αποψη την εχω σχηματισει απο τοτε που παιζανε κι οι δυο εφηβικο, ο ενας στον Εύοσμο κι ο αλλος στο Περιστερι και δεν περιμενα τις μεταγραφες τουςΔε γραφεις καλυτερα στα αλλα τοπικ που τα βρισκουμε;
(οχι τιποτ' αλλο, δε θελω να σ' εκνευρισω - δε με συμφερει ) -
Παίδες μπαίνω σφήνα στην 'κοντρίτσα' σας, (σας πάω πολύ πάντως ) και θέτω ένα ερώτημα που παέι πολύυυυυυυυυ βαθειά....
Με αφορμή του τρόπου διαχείρησεις των 'ταλεντακίων' τους στην Γαλλία, εμείς θα μπορούσαμε, με το μυαλό που κουβαλάμε και τον τρόπο που σκεπτόμαστε και λειτουργούμε, να κάνουμε κάτι ανάλογο ????
Ο Γιαννάκης απ'ότι φαίνεται παέι για αποκλειστικός προπονητής της εθνικής, έχει κέφια-διαθεση-βοήθεια ?, θα τον αφήσουν να μας ξεκολλήσει ????
(Αν έχει απαντηθεί νωρίτερα πείτε μου να το ψάξω.... )
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Παίδες μπαίνω σφήνα στην 'κοντρίτσα' σας, (σας πάω πολύ πάντως ) και θέτω ένα ερώτημα που παέι πολύυυυυυυυυ βαθειά....Με αφορμή του τρόπου διαχείρησεις των 'ταλεντακίων' τους στην Γαλλία, εμείς θα μπορούσαμε, με το μυαλό που κουβαλάμε και τον τρόπο που σκεπτόμαστε και λειτουργούμε, να κάνουμε κάτι ανάλογο ????
Ο Γιαννάκης απ'ότι φαίνεται παέι για αποκλειστικός προπονητής της εθνικής, έχει κέφια-διαθεση-βοήθεια ?, θα τον αφήσουν να μας ξεκολλήσει ????
Βασικα δεν διαβασα τι εγραψες. Απορριπτεσαι λογω του nickname σου. Αλλαξε το και ισως αρχισω να διαβαζω τι γραφεις.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Βασικα δεν διαβασα τι εγραψες. Απορριπτεσαι λογω του nickname σου. Αλλαξε το και ισως αρχισω να διαβαζω τι γραφεις.
Ψττ άρμη! το 13 εκτός από νούμερο θύρας έχει και άλλες χρήσεις
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ψττ άρμη! το 13 εκτός από νούμερο θύρας έχει και άλλες χρήσεις
Mην τον βραχυκυκλωνεις!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Παντως, συμφωνουμε-διαφωνουμε, να ξερεις οτι την αποψη την εχω σχηματισει απο τοτε που παιζανε κι οι δυο εφηβικο, ο ενας στον Εύοσμο κι ο αλλος στο Περιστερι και δεν περιμενα τις μεταγραφες τουςMεγαλη κουβεντα ειπες, σοβαρα! Γουσουπαρα, η ομαδα που εχει βγαλει 20 ταλεντα ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΑΙΚΤΗ.
Να αρχισω να λεω ονοματα απο Πεδουλακη μεχρι Πελεκανο και ενδιαμεσα αλλοι δεκαδες με κορυφαιο τον χειροτερο ελληνα που φορεσε τη φανελλα της εθνικης (Κορωνιος) και εναν απο αυτους τον Παπαρχιεπισκοπομακαριο.Περσι ειχα γραψει ενα ποστακι μετα την κατακτηση ειδικα για τον Νικολα. Ψαξε και βρες το. Θα καταλαβεις γιατι ενω ΟΝΤΩΣ ο Παπαμακαριος ηταν καλυτερος στα εφηβα, τωρα δεν... Και ΑΚΡΙΒΩΣ για τον λογο αυτο δεν ειναι ουτε για να δενει τα κορδονια του Νικολα.
-
Μειώθηκε η ποινή των «πρασίνων»
Τρεις αγωνιστικές και όχι πέντε, όπως όριζε η πρωτόδικη απόφαση, θα αναγκαστεί να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός χωρίς τους φιλάθλους του. Οι «πράσινοι» κέρδισαν την έφεση, που κατέθεσαν για τα επεισόδια που είχαν δημιουργηθεί στον τελευταίο τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, με συνέπεια να μειωθεί η τιμωρία τους. Παράλληλα, το πρόστιμο των 110.000 ευρώ έγινε 70.000.Λογικό δεν είναι ;;;;;
Ε φανταστική ΕΟΚ ;;; -
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Μειώθηκε η ποινή των «πρασίνων»
Τρεις αγωνιστικές και όχι πέντε, όπως όριζε η πρωτόδικη απόφαση, θα αναγκαστεί να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός χωρίς τους φιλάθλους του. Οι «πράσινοι» κέρδισαν την έφεση, που κατέθεσαν για τα επεισόδια που είχαν δημιουργηθεί στον τελευταίο τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, με συνέπεια να μειωθεί η τιμωρία τους. Παράλληλα, το πρόστιμο των 110.000 ευρώ έγινε 70.000.Λογικό δεν είναι ;;;;;
Ε φανταστική ΕΟΚ ;;;Οσες και ο Ολυμπιακος λοιπον. Λογικα θα καναμε τα ιδια επεισοδια στο Σεφ. Λογικα θα τραυματιστικαν σοβαρα 4 παικτες του Παναθηναικου και θα διακοπηκε για 40 λεπτα το παιχνιδι..........
ΡΕ ΟΥΣΤ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΝΟΥΣ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟΥΣ. Θα σας πληρωσαν σε ειδος μαλλον (100 ασπιρινες και 10 αλοιφες για τις αιμορροιδες σας).
Στρουμφακια θα παρετε το μαθημα σας φετος. Ο Σοφοκλας θα σας ποδοπατησει -
Ο Σοφόκλας θα μας κλάσει μια μάντρα @@ όπως και πέρσι
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Ο Σοφόκλας θα μας κλάσει μια μάντρα @@ όπως και πέρσιΣυνολικα σας εβαλε καμια 50αρια ποντους στους 3 τελικους και μαλιστα με πολυ μικρο χρονο συμμετοχης γιατι τα κορακια τον φορτωναν με φαουλ.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Παίδες μπαίνω σφήνα στην 'κοντρίτσα' σας, (σας πάω πολύ πάντως ) και θέτω ένα ερώτημα που παέι πολύυυυυυυυυ βαθειά....
Με αφορμή του τρόπου διαχείρησεις των 'ταλεντακίων' τους στην Γαλλία, εμείς θα μπορούσαμε, με το μυαλό που κουβαλάμε και τον τρόπο που σκεπτόμαστε και λειτουργούμε, να κάνουμε κάτι ανάλογο ????
(Οταν καταλάβεις το βιαστικό και μονόπλευρο συμπέρασμά σου..........................περιμένω την συγγνώμη σου .Την διακαιούμαι και θα καταλάβεις για πιό λόγο.................... Δεν πιστεύω ότι είσαι τοοοοοοοοοοσο 'τυφλός', όσο αφήνεις να φαίνεται.................. )
Πάμε πάλι στο θέμα μας..........
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Mεγαλη κουβεντα ειπες, σοβαρα! Γουσουπαρα, η ομαδα που εχει βγαλει 20 ταλεντα ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΑΙΚΤΗ.
Να αρχισω να λεω ονοματα απο Πεδουλακη μεχρι Πελεκανο και ενδιαμεσα αλλοι δεκαδες με κορυφαιο τον χειροτερο ελληνα που φορεσε τη φανελλα της εθνικης (Κορωνιος) και εναν απο αυτους τον Παπαρχιεπισκοπομακαριο.Περσι ειχα γραψει ενα ποστακι μετα την κατακτηση ειδικα για τον Νικολα. Ψαξε και βρες το. Θα καταλαβεις γιατι ενω ΟΝΤΩΣ ο Παπαμακαριος ηταν καλυτερος στα εφηβα, τωρα δεν... Και ΑΚΡΙΒΩΣ για τον λογο αυτο δεν ειναι ουτε για να δενει τα κορδονια του Νικολα.
Γηραιε παλι υπερβαλλεις! (εγω σου το πα να μιλαμε καλυτερα στον Αραβοισραηλινο που τα βρισκουμε αλλα δε μ' ακους )
Επιγραμματικα (γιατι μερες σαν κι αυτη στην κωλοδουλεια μου ρχεται να... μεταναστευσω )-
Κορωνιος: Δεν εχει την ιδια αποψη μ' εσενα ο Κουκοτς που εγινε γιο-γιο σ' ενα ματς Περιστερι-Μπενετον 94-72 το '94..... Ηξερε πολυ μπασκετ το παληκαρι αλλα του ελειπε το υψος και η δυναμη. Σε αλλη εποχη θα ηταν σουπερσταρ. Ξεχνας ( ; ) οτι ειναι ο πρωτος σκορερ ολων των εποχων στην Α1..... Για να τον φτασει (αν...) ο δικος σου θελει ΠΟΛΛΑ ψωμια
-
ΓΣΠ και Ηρακλη, προσωπικα δεν ξεχωριζω σε παραγωγη ολοκληρωμενων ή μη ταλεντων. Στα ματια μου ειναι το ιδιο και νομιζω οτι τους υποτιμας επι τουτου. Και πριν πεις ο,τιδηποτε σκεψου οτι οι ΓΣΠιωτες επαιζαν εκει απο τα προμινι ενω ο Ηρα πολλους τους παιρνει (ψιλο)ετοιμους οπως τον Διαμαντιδη 20 χρονων απο την Καστορια (αναγνωριζω τη βελτιωση, βεβαια) ή τον Χατζηβρεττα 19 ετων απο τον Αιαντα. Προς θεου, δεν παραγνωριζω το ρολο του στη διαμόρφωσή τους, αλλά μη βαζεις τετοιες παρωπιδες και τα ισοπεδωνεις ολα (πλην της ομαδας σου)
-
Τις ιστοριες με τις ατομικες προπονησεις του Χατζηβρεττα (αν εννοεις αυτες) τις ξερω κι εγω. Εχω ακουσει ομως αντιστοιχες και για τον Παπαμακαριο. Και στο κατω-κατω της γραφης κρινω, σωστα-λαθος, απ' ο,τι
βλεπω. Και αυτο που βλεπω το λεω. Και για να μην παρεξηγουμαι, δεν εχει να κανει με συλλογικες προτιμησεις, αλλα με το οτι ασχολουμαι με το αθλημα πανω απο 20 χρονια.... Λεπτομερειες απο κοντα, οταν κατεβειτε για αγωνες με τα μωρα, γιατι το λοιπο φορουμ αυτα δεν το ενδιαφερουν
ΥΓ Red, στο λεω κι εδω μηπως δεν το διαβασεις στο αλλο.... Κανεις λαθος για τον Αγγελο. ΔΕΝ παιζει αυτο που λες
-
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........