-
Πήρε ο θείος μου στον ξάδερφο μου το GOLF V 1400 με τα 90 άλογα.
καλά να πάθει θα μου πείς! ήταν το full και είχε κάπου 18.000 νομίζω!
Το θέμα είναι ότι ο πιτσιρικάς έχει τρελαθεί, του έχει βγάλει διάφορα ψιλοπροβληματάκια, παράθυρα δεν έχει βγάλει πάντως.....ακόμα τουλάχιστον!
Πριν καμιά βδομάδα ίσως και λίγο παραπάνω έμεινε απο σαζμάν! στην αντιπροσωπεία κάτι πήγαν να τους πουν, αλλά τελικά το περάσανε εγγύηση, σε ένα μήνα βέβαια τους είπαν θα έρθει το σαζμάν!Μετά από πολλούς τσακωμούς, τους είπαν να τους αυξήσουν ένα χρόνο την εγγύηση....πως γίνεται αυτό δεν ξέρω!
ΥΓ. Και ο πιτσιρικάς ουτε το σκίζει, ούτε τρέχει.....και να ήθελε βέβαια πως θα τα κατάφερνε?
-
pipikiknos είσαι αστέρι ρε!
Αυτή η ευγλωτία σου, η επιχειρηματολογία σου είναι unmatched!
Κ η μ...κία σου unmatched είναι! -
[quote='pipikikinos']Α!Οσον αφορα τις μετρησεις των επιδοσεων μην φανε.Θα σφαξω ελικοπτερο.
Λιγο περιεργο οι μετρησεις των Γερμανικων(Golf και ΣΙΑ) να ανταποκρινονται στα νουμερα των κατασκευαστων ενω ολων των αλλων να ειναι υποδεεστερες.
Μηπως καποιοι Καβαθ.....οι και λοιποι αρουραιοι 'εγκυρων' περιοδικων τα αρπαζουν χοντρα τα -
πεστα kantoniou..
τι να πρωτοθυμηθεις....τον 1.4 με τα 60 αλογα που φοραγε το γκολφ η το πασσατ 1.6 με τα 72 αλογα....αλλα και τοτε τα αυτοκινητα αυτα ηταν κορυφη!!!!!!
το ΤΤ που ξεπερασε σε δυνατοτητα ελιγμων μαχητικο SU-27....
αξεχαστες στιγμες...
εκεινα τα μπορα και τα βεντο.... αψογες προτασεις..περα ως περα πρωτοτυπες...
τελικα με τους fsi τι εγινε?
επισης οποιος θελει να παρει κατι απο vag, ειδικα απο vw, audi, seat ας κανει τον κοπο να πηγαινει 3 φορες τη βδομαδα στην αντιπροσωπεια...ποτε δε ξερεις τι μπορει να πετυχεις απο νεα μοντελα πλεον...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πήρε ο θείος μου στον ξάδερφο μου το GOLF V 1400 με τα 90 άλογα.καλά να πάθει θα μου πείς! ήταν το full και είχε κάπου 18.000 νομίζω!
Το θέμα είναι ότι ο πιτσιρικάς έχει τρελαθεί, του έχει βγάλει διάφορα ψιλοπροβληματάκια, παράθυρα δεν έχει βγάλει πάντως.....ακόμα τουλάχιστον!
Χειροκίνητα πήρε;
-
[quote='xsara16v']GOLF V 1.6 sportline..FSi το όποιο άχρωμο , άοσμο, άσχημο (συντηριτικούρα) , ακαλαίσθητο, υπερτιμημένο , αδιάφορο αυτοκίνητο που έχω οδηγήσει ......
21.000 έδωσε μια συνάδελφος για να πάρει αυτήν την μπαχαντέλα.......καλύτερα να έπερνε OCTAVIA GT να είχε χώρους, γκάζια και αξιοπιστία...
Το φοβέρο ..περιμένεις 3 μήνες για να το πάρεις και πληρώνεις και 200
-
συμμαζέψου ρε
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
συμμαζέψου ρεβαρεθηκα να ακουω παπαρολογιες ρε ανδρεα.....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
συμμαζέψου ρε
βαρεθηκα να ακουω παπαρολογιες ρε ανδρεα.....
αν και εχασα το μπινελικι (παλι... ) εδω ειναι το θαψιμο των vag...
-
συμμαζέψου ρε
καλά ρε Γιάννη,πιστεύεις ότι εσύ τα γνωρίζεις όλα;
Τι πρέπει δηλαδή,κάθε φορά που λές εσύ μιά μαλακία,να πέφτει σύννεφο το μπινελίκι;
Νομίζεις ότι εσύ δέν λές παπαριές;
Ο πάπας είσαι; -
Ο μήνας Αύγουστος είναι γεγονότο. Τα πουλάκια τιτιβίζουν στα δέντρα (ενίοτε κάποιο από αυτά πέφτει ξερό κάτω από τη ζέστη), τα κύματα παφλάζουν στην παραλία (ενίοτε χάνεται και κάποιο κουβαδάκι και το πιτσιρίκι τρέχει κλαίγοντας στη μαμά του για να εισπράξει χάδια και φιλιά), τα αυτοκίνητα της VAG κινούνται νωχελικά στους δρόμους της πρωτεύουσας και όχι μόνο (ενίοτε κάποιο από αυτά παραδίδει το πνεύμα του σε ανώτερες δυνάμεις που ακούν στο όνομα του μηχανικού τους). Ολα αυτά όμως δεν έχουν καμία σημασία γιατί ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΧΙΟΥΜΟΡ!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ο πάπας είσαι;Σορι για το οφ-τοπικ, αλλα μεχρι τωρα νομιζα οτι το παπα-ριες βγαινει απο τον Παπα. Δηλαδη εκανα λαθος;
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ο πάπας είσαι;Σορι για το οφ-τοπικ, αλλα μεχρι τωρα νομιζα οτι το παπα-ριες βγαινει απο τον Παπα. Δηλαδη εκανα λαθος;
Σωστός!
συμμαζέψου ρε
Μα για VAG λέει ο τίτλος. Τι περίμενες να διαβάσεις εδώ μέσα;
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ναι λάθος έκανες Γραμματέα!
-
Στο συνεργείο του κουμπάρου μου περίμενα 3 μέρες για να πάρω σειρά να αλλάξω λάδια στην Αλφα μου:
Μπροστά στην ουρά ήταν όλο Γκολφάκια (IV - V) με διάφορα κουλά:- Κολλημένα μοτέρ (2)
- Διαρροή λαδιών (1)
- Σπασμένοι γρύλλοι των παραθύρων - Πεσμένα παράθυρα (7)
- Κολλημένες τρόμπες συμπλέκτη
- Προβλήματα στα ηλεκτρικά και τα όργανα (4)
- Πειράκια οι FSIδες (3)
κλπ κλπ
Αντε ρε Ηλια του λέω πότε θα τελειώσεις να φέρω και το δικό μου?
Ααα, εγώ σε είχα προειδοποιήσει ότι με την Αλφα θα έχεις τραβήγματα στα συνεργεία, εσύ δεν με άκουγες!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
συμμαζέψου ρε
καλά ρε Γιάννη,πιστεύεις ότι εσύ τα γνωρίζεις όλα;
Τι πρέπει δηλαδή,κάθε φορά που λές εσύ μιά μαλακία,να πέφτει σύννεφο το μπινελίκι;
Ο πάπας είσαι;μα τι λες???? γιατι το γυριζεις παντα σε αυτη την αποψη???? τοσο καιρο που με ξερεις αυτο εχεις καταλαβει;;;
(και δεν καταλαβα που ηταν το μπινελικι??? )
-
Ο χρήστης NV έγραψε:
Στο συνεργείο του κουμπάρου μου περίμενα 3 μέρες για να πάρω σειρά να αλλάξω λάδια στην Αλφα μου:
Μπροστά στην ουρά ήταν όλο Γκολφάκια (IV - V) με διάφορα κουλά:- Κολλημένα μοτέρ (2)
- Διαρροή λαδιών (1)
- Πειράκια οι FSIδες (3)
κλπ κλπ
Ααα, εγώ σε είχα προειδοποιήσει ότι με την Αλφα θα έχεις τραβήγματα στα συνεργεία, εσύ δεν με άκουγες!!μπερδευεις το συνεργειο με την αντιπροσωπεια....
-
μα τι λες???? γιατι το γυριζεις παντα σε αυτη την αποψη????
γιατί,όπως θέλεις να σου φέρονται ρε Γιάννη,έτσι πρέπει να φέρεσαι και εσύ.
Του καθενός η γνώμη μπορεί να φανεί παπαριά σε έναν άλλον.
Κανενός η άποψη δέν μπορεί να θεωρηθεί ώς 'η απόλυτη αλήθεια'Τέσπα,ξεκόλλα
-
Ή μήπως φταίνε οι Έλληνες μηχανικοί για τα προβλήματα που βγάζει η υπέρτατη Γερμανική τεχνολογία??
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
- Διαρροή λαδιών (1)
- Πειράκια οι FSIδες (3)
κλπ κλπ
Ααα, εγώ σε είχα προειδοποιήσει ότι με την Αλφα θα έχεις τραβήγματα στα συνεργεία, εσύ δεν με άκουγες!!μπερδευεις το συνεργειο με την αντιπροσωπεια....
Εκεί (στην αντιπροσωπεία) δεν τολμάνε καν να πλησιάσουν οι VAGεληδες. Τους τον πιάνουν κανονικά!!!!
Τουλάχιστον ορισμένοι, πιάστηκαν κώτσοι από τους Γερμανούς μια φορά και έμαθαν, δεν χρειάζεται να τους πιάνουν εσαεί κώτσους οι Ελληνες marketeers των γερμανικών κουβάδων!!
Θαψτε τον ομιλο {TURBO}-VAG - μην τους λυπηθειτε καθολου