-
ΟΙ ΑLFA ROMEO ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΣΕΚΣΙ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ
ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΚΑΜΠΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ
ΝΑ ΑΝΕΜΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΕΡΑ ΕΝΩ ΠΗΗΓΑΙΝΩ ΜΕ 180
-
Αν ισχύει αυτό που έχω διαβάσει στον internet ότι το '08 θα βγεί η 'κανονική' έκδοση του 3,2 με 280 άλογα τότε σίγουρα υπερτερεί ο 3,2. Αλλά και τώρα στα ίδια είναι περίπου.
Αυτό που λες για το ΤΤ το πιστεύω και εγώ λόγω βάρους. Γενικά το νέο ΤΤ μου αρέσει πολύ αν εξαιρέσεις τα εμπρός φώτα που θυμίζουν τραγικά Focus...
Εσύ λες (πολύ σωστά) όταν έρθουν οι turbo... Εγώ συμπληρώνω, όταν έρθει η πίσω κίνηση.... -
Ο χρήστης Δημήτριος Μπούκιος έγραψε:
ΟΙ ΑLFA ROMEO ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΣΕΚΣΙ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΚΑΜΠΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ
ΝΑ ΑΝΕΜΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΕΡΑ ΕΝΩ ΠΗΗΓΑΙΝΩ ΜΕ 180
Τουλάχιστον εσύ είσαι τυχερός, έχεις μαλλιά
-
brera με τρελα...θα κυκλοφορειτε και λιγοι αλλη φαση
-
Μα ΤΤ φυσικα....
-
Ο χρήστης xdream έγραψε:
Μα ΤΤ φυσικα....Z4
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Μα ΤΤ φυσικα....
Z4
Ε ???
-
Ο χρήστης xdream έγραψε:
Μα ΤΤ φυσικα....
Z4
Ε ???
Τι ε ? Ζ4 3.0 με ένα μπλοκέ...γι αυτό λεω, μεταχειρισμένο βεβαίως βεβαίως απο Germany
-
ε και τι να το κανω ??? Να δωσω τη GTA να παρω Ζ4 ???
επειδη μου εκανες quote εβαλα το 'ε?' -
Ο χρήστης xdream έγραψε:
επειδη μου εκανες quote εβαλα το 'ε?'Ε? ναι οκ, έχεις δίκιο, εσύ είσαι άλλη περίπτωση.
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
επειδη μου εκανες quote εβαλα το 'ε?'Ε? ναι οκ, έχεις δίκιο, εσύ είσαι άλλη περίπτωση.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν ισχύει αυτό που έχω διαβάσει στον internet ότι το '08 θα βγεί η 'κανονική' έκδοση του 3,2 με 280 άλογα τότε σίγουρα υπερτερεί ο 3,2. Αλλά και τώρα στα ίδια είναι περίπου.
Αυτό που λες για το ΤΤ το πιστεύω και εγώ λόγω βάρους. Γενικά το νέο ΤΤ μου αρέσει πολύ αν εξαιρέσεις τα εμπρός φώτα που θυμίζουν τραγικά Focus...
Εσύ λες (πολύ σωστά) όταν έρθουν οι turbo... Εγώ συμπληρώνω, όταν έρθει η πίσω κίνηση....Και ποιος σου λεει οτι η κανονικη εκδοση δεν ειναι αυτη που κυκλοφορει τωρα,αλλα αυτη που θα βγει σε 2 χρονια ,αν βγει?Ξερεις σε δυο χρονια ποσους ιππους θα βγαζει η bmw και οι υπολοιποι?Και λες οτι** ΘΑ ** υπερτερει ???Μεσα σε 2,5 χρονια η bmw αυξησε την αποδοση του τριλιτρου κατα 34 ιππους...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Εσύ λες (πολύ σωστά) όταν έρθουν οι turbo... Εγώ συμπληρώνω, όταν έρθει η πίσω κίνηση....Και ποιος σου λεει οτι η κανονικη εκδοση δεν ειναι αυτη που κυκλοφορει τωρα,αλλα αυτη που θα βγει σε 2 χρονια ,αν βγει?Ξερεις σε δυο χρονια ποσους ιππους θα βγαζει η bmw και οι υπολοιποι?Και λες οτι** ΘΑ ** υπερτερει ???Μεσα σε 2,5 χρονια η bmw αυξησε την αποδοση του τριλιτρου κατα 34 ιππους...
Aυτά τους μάραναν, ας βγάλει πρώτα η Αλφα κανένα αξιόλογο-ανταγωνιστικό μοτερ
-
Έτσι είχα διαβάσει, ότι δηλαδή για λόγους κατανάλωσης έβγαλαν πρώτα την έκδοση με τα 260 άλογα. Δεν το βλέπω από πλευράς εξέλιξης.
Η Alfa Romeo πρέπει πρώτα να κάνει λίγο δίαιτα, γενικά και μετά αυτό που είπε ο TI. Ένα 'κακιασμένο' μοτέρ στα 2000 κυβικά ατμόσφαιρα. -
Λοιπον, ΤΤ 2.0 TFSI γιατι:
1)Γερμανικη ποιοτητα
2)ολοκαινουριο,πολυ πιο ομορφο μοντελο απο το προηγουμενο
3)κινητηρας με φθηνο και γρηγορο,αποδοτικο πειραγμα με μεγαλο κερδος στην ιπποδυναμη
4)Πιο γρηγορο απο το Brera(αφου αυτο ειναι η αλλη σου επιλογη)
5)Πολλα κιλα..........ροπη
6)Ειναι AudiΟχι Brera γιατι ...... πολυ απλα ειναι Alfa Romeo.Και ειναι και ασχημη.Της κοψανε τον κωλο.
-
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Οχι Brera γιατι ...... πολυ απλα ειναι Alfa Romeo.Αυτό δεν είναι και κάνα επιχείρημα σοβαρό...! Ειδικά όταν απέναντί της έχει ένα
-
Επιχειρηματα:
1)πιο αργη
2)πιο αναξιοπιστη
3)πιο ασχημη(κατ'εμε) -
ΟΚ, δεκτό! Εξάλλου, κι εγώ ΤΤ έχω ψηφίσει...
Αν ήταν η GT, τότε θα την ψήφιζα.
-
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Επιχειρηματα:
1)πιο αργη
2)πιο αναξιοπιστη
3)πιο ασχημη(κατ'εμε)- που το ξέρεις?
- κατ'εσέ
-
Πιο αργή και πιο βαριά είναι. Για αυτούς τους λόγους επιλέγεις ΤΤ και μόνο. Στη συγκεκριμένη αντιπαράθεση είναι μονόδρομος.
Αν μιλήσουμε για την brera 3.2 quattro το συζητάμε, αλλά και πάλι το βάρος πιθανόν να κάνει τη διαφορά υπέρ του ΤΤ...
ΤΤ 2.0TFSI ή Brera 2.2JTS ;