-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Ναι, δεν ξέρω όμως αν όντως την εξετάζουν ή αν απλώς το είπε ο Alonso. Πάντως η μεγαλύτερη τιμωρία που λογικά μπορεί να επιβάλουν στον MS θα είναι να χάσει τον καλύτερο του γύρο, που σημαίνει ότι πάλι 2ος θα είναι.
σε τι φταίει ο Σουμάχερ? Ο Lolipop του έδωσε την εντολή να φύγει.
Ελα ντε ... Κόμπλεξ ο μικρός με τις ικανότητες του μεγα-σουμι, που δεν μπορεί να χωνέψει πως παλεύει ενας 37χρονος καλύτερα από πολλούς 25χρονους !!!!!
-
Ναι, δεν ξέρω όμως αν όντως την εξετάζουν ή αν απλώς το είπε ο Alonso. Πάντως η μεγαλύτερη τιμωρία που λογικά μπορεί να επιβάλουν στον MS θα είναι να χάσει τον καλύτερο του γύρο, που σημαίνει ότι πάλι 2ος θα είναι.
Δεν είπε κανείς ότι φταίει ο MS, μην τσιτώνεις! Απλώς λέμε ότι ΑΝ επιβληθεί τιμωρία δε θα είναι κάτι συγκλονιστικό.
-
Σημερα δεν ξερω, αλλα οι κατατακτηριες μου εδωσαν μια περιεργη γευση...
Μια το ατυχημα του Speed και η ''ταρζανια'' του Ralf στον de la Rosa, αλλα βεβαια και η ασυνηθιστη pole του Kimi μου φανηκαν λιγο περιεργα, συν και η ασχημη κατρακυλα του Alonso αυτη την φορα στην 7η θεση, που προσωπικα διαισθανομαι και εγκαταλειψη του στον αγωνα...
Οσο για τον Φινλανδο τι να πω...αυτη η πιστα δεν τον παει με τιποτα...
Δεν ειναι και λιγο απο το 2001 οπου ξεκινησε την καριερα του να μην εχει παρει ποτε καρο σημαια στο Ηοckenheim, ας ελπισουμε ομως οτι αυριο θα πανε ολα καλα γι'αυτον... -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Δεν είπε κανείς ότι φταίει ο MS, μην τσιτώνεις! Απλώς λέμε ότι ΑΝ επιβληθεί τιμωρία δε θα είναι κάτι συγκλονιστικό.
δε τσιτώνω απλά ρώτησα διότι αναρωτιέμαι για πιο λόγο να τιμωρήσουν τον ΜΣ (έστω όπως λες και εσύ παίρνοντάς του το ταχύτερο γύρο) όταν ο ίδιος δε φταίει σε τίποτα! Η πιο... λογική τιμωρία... είναι να μη τιμωρηθεί καθόλου και είμαι σίγουρος πως δε θα συμβεί τίποτα, απλά ο Αλόνσο αρχίζει πλέον να φοβάται μιας και άλλες ομάδες δείχνουν να βελτιώνονται όταν οι ίδιοι έχουν δείχνουν να έχουν μείνει σε μια σταθερή απόδοση.
-
Μήπως τελικά τα βοηθήματα στο ρύγχος (που πρωτη εφάρμοσε η Ρενώ) είχαν μεγαλύτερη σημασία?
-
Προφανώς οι άλλοι χρησιμοποιούσαν mass dampers όταν η Renault χρησιμοποιούσε mass Ντάμπο το Ελεφαντάκι.
-
Που πας ρε...? Δεν βλέπεις...ναααα ρεεεε!
Βye Bye πρωτάθλημα...
Κοίτα το καμάρι μας Ζαν...τα πάει περίφημα.
Ποιον λες Ρος...τον Κίμι? -
Ο χρήστης tls έγραψε:
Οταν βλέπω τον φιλλιπα 3ο σκέφτομαι:
Φαντάσου ο κιμις να είχε ferrari.Δεν ακούσαμε όμως το σχόλιο του Α.Π. πάλι σήμερα;
Τ.Π: Να δούμε τι θα κάνει και ο F.M. αύριο.
Α.Π: Ε, τι θα κάνει; Θα καθυστερεί τους άλλους...Σιγά ρε μεγάλε, σιγά!!! 3ος είναι ο άνθρωπος, στα ΙΣΑ στα δοκιμαστικά! Τις προάλλες τερμάτισε βάθρο, σε χαλάει μήπως;
Έλεος δηλαδή!
-
...αναρωτιέμαι για πιο λόγο να τιμωρήσουν τον ΜΣ (έστω όπως λες και εσύ παίρνοντάς του το ταχύτερο γύρο) όταν ο ίδιος δε φταίει σε τίποτα! ...Σωστά, ας τιμωρήσουν τον γλυφειτζουροκράτορα με αφαίρεση του καλύτερού του χρόνου!
Δεν χρειάζεται να φταίει ο MS, λαλακία της ομάδας ήταν.
Και αν ξεχάσουν να του βάλουν ένα τροχό δεν θα φταίει σε τίποτα, αλλά δεν νομίζω να πάει και μακριάΤιμωρίες όπως αυτή που είπε ο Hellenic έχουν εφαρμοστεί για ανάλογα περιστατικά στο παρελθόν. Και καλό θα ήταν να τον τιμωρήσουν αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα αλλάξει τίποτα (και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο).
Όσο για τα γνωστά μπινελίκια στον Ιθπανό, όποιος και να ήταν στη θέση του θα διαμαρτυρόταν. Αν δε ήταν κανένας Yamamoto στη θέση του θα είχαμε άλλα γλέντια
-
Να δούμε πόσο σύντομα θα μπει ο Kimi για ανεφοδιασμό
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
...αναρωτιέμαι για πιο λόγο να τιμωρήσουν τον ΜΣ (έστω όπως λες και εσύ παίρνοντάς του το ταχύτερο γύρο) όταν ο ίδιος δε φταίει σε τίποτα! ...
Σωστά, ας τιμωρήσουν τον γλυφειτζουροκράτορα με αφαίρεση του καλύτερού του χρόνου!
Δεν χρειάζεται να φταίει ο MS, λαλακία της ομάδας ήταν.
Και αν ξεχάσουν να του βάλουν ένα τροχό δεν θα φταίει σε τίποτα, αλλά δεν νομίζω να πάει και μακριάΆκου γλυφειτζουροκράτορας!
Πάντως συμφωνώ, η F1 είναι ένα τρομερά ομαδικό σπορ, δε χρειάζεται να τιμωρείται μόνο αυτός που φταίει. Αν ο οδηγός κάνει παράπτωμα, π.χ αγνοήσει κίτρινη σημαία ή κάτι άλλο και τιμωρηθεί, τιμωρείται μαζί του και η ομάδα κι ας μη φταίει σε τίπότα.
Αντίστοιχα και σε τέτοιες περιπτώσεις.
Για να μην έχουμε μάθει τίποτα όμως μέχρι τώρα, μάλλον δεν εξετάστηκε καν.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Για να μην έχουμε μάθει τίποτα όμως μέχρι τώρα, μάλλον δεν εξετάστηκε καν.
προφανώς και δε θα εξεταστεί γιατί ο Αλόνσο ήταν υπερβολικός και ο ΜΣ παρόλο που δεν έφταιγε ζήτησε συγνώμη από τον Αλόνσο στη press conference.
-
Αυτό έφταιγε που είναι έβδομος.
-
Οχι δεν εφταιγε αυτο, το φορτιο καυσιμων ειναι ο λογος. Ο θυμος του Ισπανου ερχεται απο το γεγονος οτι ειναι ο δευτερος συνεχομενος αγωνας που ο MS υποπεπτει σε ‘‘βλακιουλες‘‘ ψυχολογικης φυσης.
Μια ανοητη κοντρα στην εξοδος των πιτς στη Γαλλια, τωρα μια κινηση που ταιριαζει σε καφρο σε φαναρι καπου στην Αθηνα. Οπως ειπε και ο μεγαλος σπορτσμαν 'I had no idea Fernando was there. If he has a problem with it then I am sorry, but that is the way it goes sometimes.'
Δεν εχει προβλημα αυτος ο παραξενος παληκαρι, εσυ με τους κανονισμους εχεις (αυτος που κινειται στο pit lane τυχαινει να εχει προτεραιοτητα λενε) και με τη θεωρηση της πραγματικοτητας...
-
Το αλλο στην εισοδο του pitlane το ειδατε, που με τη νοοτροπια 'εγω ειμαι ο εμπειρος και μπαινω τεζα' παραλιγο να την παθει οπως ο Coulthard καποτε (:ysterical:) και να πεταξει το πρωταθλημα στην μπαριερα...
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ο θυμος του Ισπανου ερχεται απο το γεγονος οτι ειναι ο δευτερος συνεχομενος αγωνας που ο MS υποπεπτει σε ‘‘βλακιουλες‘‘ ψυχολογικης φυσης.Μια ανοητη κοντρα στην εξοδος των πιτς στη Γαλλια, τωρα μια κινηση που ταιριαζει σε καφρο σε φαναρι καπου στην Αθηνα. Οπως ειπε και ο μεγαλος σπορτσμαν 'I had no idea Fernando was there. If he has a problem with it then I am sorry, but that is the way it goes sometimes.'
καλά είσαι σοβαρός? Ο οδηγός πάντα παίρνει εντολή από τον LolipoP για να βγει, και εσύ το χαρακτηρίζεις σαν 'βλακιούλες' ψυχολογικής φύσης? Έλεος!
-
Καταρχην εχει δυο πραγματακια που λεγονται καθρεφτες και δευτερον ανεξαρτητα ποιανου λαθος ειναι αυτο που εκανε ηταν εναντια στους κανονισμους. Αλλα βλεπεις μετα απο τοσα χρονια ατιμωρησιας για τα διαφορα ωραια που συνηθιζει, ειχε τη σιγουρια να δηλωσει that is the way it goes sometimes.
Παρεπιπτοντως η βιασυνη τους δεν ηταν ανεξηγητη, τη δεδομενη στιγμη ο πρωτος εξω απο τα πιτς ειχε καθαρη πιστα.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Καταρχην εχει δυο πραγματακια που λεγονται καθρεφτες και δευτερον ανεξαρτητα ποιανου λαθος ειναι αυτο που εκανε ηταν εναντια στους κανονισμους. Αλλα βλεπεις μετα απο τοσα χρονια ατιμωρησιας για τα διαφορα ωραια που συνηθιζει, ειχε τη σιγουρια να δηλωσει that is the way it goes sometimes.Παρεπιπτοντως η βιασυνη τους δεν ηταν ανεξηγητη, τη δεδομενη στιγμη ο πρωτος εξω απο τα πιτς ειχε καθαρη πιστα.
Καλά είσαι απίστευτος!!! Χρόνια ατιμωρησιάς Κανείς δε κοιτάει τους καθρέπτες παρά μόνο τον Lolipop γιατί του έχουν εμπιστοσύνη. Και τι θα δει στους καθρέπτες ρε μάστορα όταν οι μηχανικοί του που έιναι γύρω από το μονοθέσιο του κόβουν όλη τη θέα?
-
Χρονια ατιμωρησιας, ακριβως οπως το διαβαζεις. Ακομη και σε αυτο το περιστατικο αν στη θεση του Γερμανου ηταν ο Sato ολοι θα απαιτουσαν να κρεμαστει αναποδα απο τα φωτα της εκκινησης για παραδειγματισμο.
Βεβαια παιζει ο lollipop να μην ειδε ενα κιτρινογαλαζιο πραγμα με τεσσερις ροδες να ερχεται προς το μερος του (ειναι μικρα τα ατιμα) και ο Γερμανος να επεσε θυμα ενος τειχους μηχανικων που ειχαν πιασει κουβεντουλα στον πισω του τροχο κοβοντας του τη θεα. Μετα το Μονακο αλλωστε πολλα ανεξηγητα συμβαινουν στον MS...
Αλλα οκ ζητησε συγνωμη ο ανθρωπος και αν δεν του αρεσει κανενος που παραβιασε τους κανονισμους παλι that is the way it goes sometimes.
-
Νομίζω είναι λίγο άτοπο να μιλάμε για ατιμωρησία, ειδικά φέτος.
Επίσημο thread:GP Γερμανίας-Hockenheim