-
Θα προτιμούσατε να ζείτε στο Ιραν,γνωριζοντας (οπως πολλοι Ιρανοι γνωριζουν) οτι περα απο την θεοκρατια και την δικτατορια υπαρχει και κατι αλλο,ή θα προτιμούσατε να σας 'ελευθερώσουν' οι αμερικανοι;
-
Θα προτιμούσατε να ζείτε στο Ιραν,γνωριζοντας (οπως πολλοι Ιρανοι γνωριζουν) οτι περα απο την θεοκρατια και την δικτατορια υπαρχει και κατι αλλο,ή θα προτιμούσατε να σας 'ελευθερώσουν' οι αμερικανοι;
-
-
Το μόνο που θα καταφέρεις με αυτό το θέμα, είναι να δώσεις άλλο ένα βήμα για διαμάχη με τους πέραν του Ατλαντικού.
-
Εχω ομως αυτη την απορια, και ισως καποιοι δεν την εχουν σκεφτει ποτε:
Ποιον ειναι καλυτερο να εχεις πανω απο το κεφαλι σου;
Εχουμε ιδεα για το ποιοι ειναι πραγματικα και τι κανουν οι αποπανω;Και ειμαι σιγουρος οτι εκτος απο αφορισμους και στειρες αντιπαραθεσεις, θα βρουμε να πουμε και κατι αλλο.
-
Μεταξύ δύο κακών το μη χείρον βέλτιστον...
Δηλαδή χίλιες φορές τον uncle Sam παρά τους μουλάδες...
-
Παπούτσι απ' τον τόπο σου.
-
Συγνώμη μπορεί η ψηφοφορία να είναι ενδιαφέρουσα αλλά εμένα μου θυμίζει...
Πως προτιμάτε να σας σκοτώσουν..Με μια σφαίρα στο κεφάλι ή με ένεση?Δηλαδή...δεν έχει σημασία, νεκρός θα καταλήξεις...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Θα προτιμούσατε να ζείτε στο Ιραν,γνωριζοντας (οπως πολλοι Ιρανοι γνωριζουν) οτι περα απο την θεοκρατια και την δικτατορια υπαρχει και κατι αλλο...Τι άλλο γνωρίζουν πολλοί Ιρανοί ότι υπάρχει;
-
Tι λέτε ρε; Έλεος πια με τους 'σωτήρες'. Μουλάς κι άγιος ο Αλλάχ!
-
Ο χρήστης Katerina K. έγραψε:
Πως προτιμάτε να σας σκοτώσουν..Με μια σφαίρα στο κεφάλι ή με ένεση?Δηλαδή...δεν έχει σημασία, νεκρός θα καταλήξεις...
Μαζι σου.
Ψηφίζω: κανέναν πάνω απο το κεφάλι μου (ει δυνατόν).
-
Kαι ποια η διαφορα μεταξυ Αμερικανου Στρατηγου-Τοποτηρητη και πνευματικου καθοδηγητη-Μουλα που ο μεν ενας θα μου υποδεικνυει το καλο μου λεγοντας μου τι και ποιον θα ψηφιζω και θα μου επιβαλλει το τροπο ζωης και ο μεν αλλος θα κανει ματι στην Ιδιωτικη μου ζωη λεγοντας μου τι θα φορεσω και πως και ποτε θα πηδαω, και θα μου επιβαλλει το δικο του κωδικα 'ηθικης'??
Σημ.:Το ιδιο ισχυει και γαι τους παπαδες τους παστορες τους αιδεσιμωτατους και ολα αυτα τα διαλοπαιδια που γνωριζουν καλυτερα απο εμενα, σκεφτονται πριν απο εμενα το δικο μου καλο και πως θα με σωσουν....
Το αυτο για τα καθε λογης φερεφωνα που πηγαν καπου λιγδωσε το αντερακι τους, ξεβρωμισε το χνωτο τους απο τη πεινα, καθαρισαν τα ποδαρια τους απο τις σβουνιές (βουλιθιες ή bullshit) και θελουν ντε και καλα να μου επιβαλλουν το τροπο ζωης τους σωζοντας με...Σε ολους τους παραπανω απαντω:
ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΕΤΕ ΡΕ!!!! -
Γιατί να μη γίνει η δημοσκόπηση, ' Αλήτες ή τσογλάνια; ' για να είμαστε και πιο ουσιώδεις;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μαζι σου.
Είναι όμως δυνατόν;
-
To oτι έχω μια αφίσα του Οσάμα πάνω από το γραφείο μου, είναι τυχαίο ;;;; η με παρακολουθούν Αμερικάνοι από τους δορυφόρους του Ισραήλ ;;;;;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μαζι σου.
Είναι όμως δυνατόν;
Έχω την εντύπωση ότι ΠΑΝΤΑ είναι δυνατόν Φρανκ, να φύγει κάποιος μακρυά από αυτά που τον καταπιέζουν. Ελάχιστοι το κάνουν, αλλά τεχνικά γίνεται.
-
Σε πολιτικό εθνικό επίπεδο, δυστυχώς δεν γίνεται!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σε πολιτικό εθνικό επίπεδο, δυστυχώς δεν γίνεται!Σε ποιό επίπεδο μπορεί να γίνει;Ξέρεις κανένα;Μόνο σέ 'νοητικό' επίπεδο μου φαίνεται εμένα εφικτό
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σε πολιτικό εθνικό επίπεδο, δυστυχώς δεν γίνεται!
Σε ποιό επίπεδο μπορεί να γίνει;Ξέρεις κανένα;Μόνο σέ 'νοητικό' επίπεδο μου φαίνεται εμένα εφικτό
Συμφωνούμε...
-
Λεω οτι ο καθε λαος πρεπει να εχει το δικαιωμα να 'σωθει' ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ 'ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ' ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ.
και οταν ειχαμε χουντα στην Ελλαδα, ΑΝ ζουσα (μιας και μιλαμε υποθετικα), ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι δε θα ηθελα να με 'ελευθερωσει' κανενας τριτος με τον τροπο που 'απελευθερωθηκε' το Ιρακ.
Πολιτικοκοινωνικο θεμα προς συζητηση...