-
Ο χρήστης greo έγραψε:
- Τουλαχιστον οι 2 απο τις 3 ομαδες που αναφερεις ηταν (κατα τη γνωμη μου) σε παρα πολυ μεγαλο κομματι της ιστοριας της Φ1, μικροτερο μεγεθος απο τη μεγαλη Λοτους του σπουδαιοτερου (παλι κατ'εμε) ανθρωπου στην ιστορια του αθληματος. H αποτυχια ερχεται απο εκει που δεν την περιμενεις. Το 88 με Χοντα κινητηρα και τον Παγκοσμιο Πρωταθλητη στις ταξεις της ολα εδειχναν οτι ειχε ξεπερασει την κριση απο το θανατο του Τσαπμαν, αλλα η πραξη εδειξε το αντιθετο. Απετυχε και το ρισκο με τη Λαμποργκινι και το αδιανοητο μεχρι τοτε (Φ1 χωρις τη Λοτους) εγινε.
Συμφωνώ απόλυτα. Η Lotus είναι τρανταχτό παράδειγμα για το τι μπορεί να συμβεί όταν οι επόμενοι δεν έχουν όραμα...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
- Τουλαχιστον οι 2 απο τις 3 ομαδες που αναφερεις ηταν (κατα τη γνωμη μου) σε παρα πολυ μεγαλο κομματι της ιστοριας της Φ1, μικροτερο μεγεθος απο τη μεγαλη Λοτους του σπουδαιοτερου (παλι κατ'εμε) ανθρωπου στην ιστορια του αθληματος.
Εξαρτάται πως το εξετάζει κανείς. Αν το βασικό κριτήριο είνια η τεχνολογική εξέλιξη, τότε η Λότους παραμένει μεγαλύτερο μέγεθος και από τις 3 προαναφερθείσες ομάδες. Αν το βασικό κριτήριο είναι οι επιτυχίες, τότε η Λότους χάνει αρκετές θέσεις. Όπως επίσης αν το βασικό κριτήριο είναι η ιστορικότητα.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
εφαγε τον μεγαλυτερο οδηγο ολων των εποχων (και αυτων που θα ερθουν) και για ορισμενους σαν εμενα ειναι απλα ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟ.
Εννοεις τοτε που εδιωξε τον πρωταθλητη Damon Hill?
Χαριτολογώντας θα έλεγα για τότε που πραγματικά έδιωξε έναν πραγματικό πρωταθλητή, τον Νάιτζελ Μάνσελ...
Στην κυριολεξία όμως οι απόψεις μου ταυτίζονται με αυτές του Bruce.-
Όσο για το άλλο που διάβασα:
Και πιθανώς να ζήσουμε να δούμε την ημέρα που η Γουίλιαμς θα κλείσει, πιθανώς ακόμα και που η Φόρμουλα 1 θα πάψει να υπάρχει.
Την Γη δεν πρόκειται να την δει κανείς να πάψει να περιστρέφεται. -
Williams-Toyota
Ο πνιγμενος απο τα μαλλια; -
Στο πυρ το εξώτερο. Φάγανε τον Σέννα.
-
Όσο αναπνέει ο Frank Williams η ομάδα του θα είναι εδω γύρω. Ίσως όχι με τις επιτυχίες του παρελθόντος, αλλά θα υπάρχει. Η συμφωνία με την Toyota δεν μου φαίνεται κακή. Και θα έχει ενδιαφέρον η κόντρα Williams - Toyota.
Τα δύσκολα θα έρθουν μετά το θάνατο του Frank.
-
παιδια το μονο που καταφερνετε οταν λετε για το σεννα-γουιλλιαμς ειναι να με κανετε να με κατι που δεν ειναι αστειο.
εμενα η αποψη μου ειναι οτι η ομαδα δε προκειται να εξαγοραστει--ειναι σε πολυ καλη οικονομικη κατασταση.
ομως η αγωνιστικη κατασταση ειναι χαλια αδιορθωτα..... νομιζω γινονται λαθη ολη την ωρα και επικρατει ερασιτεχνισμος στα αγωνιστικα θεματα.αυτη η αεροδυναμικη αν δε φτιαξει και του χρονου να το κλεισουμε το μαγαζι
η ομαδα κερδισε τον τελευταιο αγωνα του 2004 και περσυ ειχε 2 δευτερες θεσεις και φετος ειχε στιγμιαια καλες επιδοσεις αρα δεν μπορουμε να πουμε οτι παραπαιει μακροχρονια.
-
Που το θυμήθηκες το τόπικ ρε ηρα ;;; !!!!
Respect , στους ιστορικούς μας αντιπάλους ΜακΛάρεν, Γουίλιαμς !!!
Οχι ξύπνησαν τα $%#$^ και μας κάνουν τους μάγκες, ας πάνε να φτιάξουν κανενα κινητήρα για την Αγκούρι που μάλωσε με την Χόντα .....
ΑΝΤΙΟ WILLIAMS