-
Είδες, ευτυχώς που έδωσα νόημα στη ζωή σου.
(Για τη φαγούρα κοίτα για ψείρες)
-
Λες με τις ψειρες να περασει η φαγουρα?
Θα κοιταξω και αν βρω θα αγορασω
-
Διπλα ψαλιδια πισω για type S και R?(Ω,ρε λες?)
While these pics show that the concept car definitely doesn't have a torsion beam rear setup, it has something that looks unique from anything we've seen on any current or past Civics.
Παντως δε θα χει ημιακαμπτο!!!
Προχωραει η Honda-με αργα,αποφασιστικα βηματα
-
τοσο που την πιεσες με τη κριτικη...
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Μην απογοητευεστε οσοι βλεπετε την παραπανω φοτο.Το S θα χει πιο σφικτες αναρτησεις και δε θα γονατιζει ετσι.
Άλλα ελατήρια και 20mm φαρδύτερο μετατρόχιο.
-
Omikrone3
Άντε να βγει, να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο αίτημά σου! -
Διπλά ψαλίδια μπροστά και turbo από τη Honda
-
εγινε και αυτό..... που ζήτησες (τουρμπο μετάκαυση)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εγινε και αυτό..... που ζήτησες (τουρμπο μετάκαυση)ααααα
Ειναι αυτο που λένε αεροπορία πάει αυτό το Honda??? -
Αντε,αν δεν ημουνα και γω να φωναζω καθε βραδυ απο τα παραθυρα του 4TF(που λεει και ο Τραγκας),με σουστες θα το βγαζανε τα αθεοφοβα τζαπωνια!
Τωρα μαλιστα,αρχιζω να το σκεφτομαι και γω σοβαρα.Αν και παλι θα βρω να πω κατι για την υποβοηθηση,το feedback του τιμονιου,τη θεση οδηγησης-ξερετε εσεις οι ιδιοκτητες.
Σοβαρα παντως δεν ειναι λιγο κρεμασμα για οσους προτιμησαν το 5θυρο?Διοτι οκ να παρει καποιος το sedan το καταλαβαινω.Ειναι πιο family orientated και δεν θα το αγορασει καποιος με αποκλειστικο γνωμονα την οδηγικη συμπεριφορα.Αλλα το 5θυρο δεν ειναι αλλη κλαση?(υποτιθεται?)
Το συζητουσα με ενα φιλο που επειγεται να παρει αποφαση(αυτος δεν μπορει να περιμενειμεχρι μεσα 2007)αν αξιζει τελικα να περιμενει κανεις για το S-ασχετως ανταγωνισμου παντα
-
Τωρα μαλιστα,αρχιζω να το σκεφτομαι και γω σοβαρα.
Λέτε; Λέτε να δούμε το Omicrone3 σε 9-10 μήνες να κάνει τις βόλτες του με το ολοκαίνουργιο Type-R και να φουσκώνει από περιφάνεια σα το παγόνι επειδή όλοι θα τον κοιτάνε και θα το χαζεύουν; Λέτε να το δούμε να πατάει με χαρά μικρού παιδιού τα αμέτρητα κουμπάκια του ταμπλό, να παίζει με τον αισθητήρα βροχής και να μπαίνει με άλλο username στο forum για να εκθειάζει την οδική συμπεριφορά του Type-R και το διαστημικό του look;
Εγώ λοιπόν προτείνω να ανοίξουμε ένα τραπεζικό λογαριασμό και να καταθέσουμε όλοι κάθε μήνα τον οβολό μας ώστε ο Omicrone3 να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα! Βάλτε τα κάτω... 200 άτομα να βάζουν από 20
-
Εγώ φοβάμαι μην υπάρχει εδώ πράκτορας της Honda, και δούμε τον Omikrone3 να δίνει συνέντευξη στους 4Τροχούς σαν CEO της Honda...
-
εγω παλι φοβαμαι το σκοταδι
ps.@nickval:το πηρες ή...ακομη?
-
Φίλε Omikrone εδώ και 1 μήνα ζώ με τον ημιάκαμπτο του Civic...
O λογαριασμός θα ανοιχθεί αύριο και πρώτος εγώ θα βάλω τα 20 -
20 ευρω μονο?Αφου εχεις χαρτι ρε συ-αλλιως πως θα μπλεκες με τον Ομιλο?
Καλα μωρε τα λεφτα τα εχω και με το παραπανω
Τη διαθεση να τζογαρω και να σπρωξω τα λεφτα μου στο Σαρακακη δεν εχω.Αληθεια αν το απλο S βγει τελικα με 2πλα ψαλιδια,πως θα νιωσεις φιλε μου?Η μηπως τοτε θα θυμηθεις οτι το καλυτερο ειναι εχθρος του καλου?
-
Δέ πιστεύω πως θα βγεί το S με ψαλίδια... θα είχε γίνει ήδη γνωστό... πάντως εάν έβγαινε και είχε διαφορά σημαντική στο δρόμο θα με πείραζε...
-
ps.@nickval:το πηρες ή...ακομη?
Φαντάσου πρόοδο ο Όμιλος: το πήρα και ένα μήνα νωρίτερα...
-
νταξει οχι και 2 ποστ στη σειρα-μην κουραζεσαι,το βγαλες το μεροκαματο που λεει και ο tazio
-
α. Ανεβάζω στροφές (μάλλον με οποιαδήποτε ταχύτητα, δοκίμασα με 2α 3η 4η) μέχρι πχ 5500
β. Αφήνω απλά το γκάζι, χωρίς αλλαγή ταχύτητας ή φρένο, να πέσουν μόνες τους οι στροφέςΟχι δεν κανει τιποτα. Ουτε ηχο οταν κατεβαινουν οι στροφες, ουτε ηχο απο το ταμπλω.
Το ΕΡΩΤΗΜΑ ειναι αλλο.
Εγω το εχω 1 μηνα περιπου και εχω κανει 8.000 χιλ ηδη (μαλλον θα ειναι το πρωτο που θα μπει για service, θα σας τα πω ολα να ξερετε) και δεν εχω συναντησει αλλο civic απο την θεσσαλονικη μεσω Σερρων για Αλεξανδρουπολη. Ουτε Θεσ/νικη, ουτε Σερρες, ουτε Κατερινη, ουτε Αλεξ/πολη. Τα εχετε ΚΡΥΜΕΝΑ? -
Φιλε gxaral θα περιμένουμε νέα από το επερχόμενο service σου! Δε τα έχουμε κρυμμένα, το αντίθετο... Στη Θεσσαλονίκη έχω δεί τουλάχιστον 8-9, χωρίς το δικό μου
Ηonda Civic 2005