-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
KRIEZA και gavriil1, σας παρακαλώ να σταματήσουν τα σεξουαλικά 'αστειάκια'. Από το επόμενο θα σβήνονται και ελπίζω να μην υπάρξει επόμενο.[mod]
Eγω??
Σεξουαλικα αστειακια??
Που πότε?? -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
KRIEZA και gavriil1, σας παρακαλώ να σταματήσουν τα σεξουαλικά 'αστειάκια'. Από το επόμενο θα σβήνονται και ελπίζω να μην υπάρξει επόμενο.[mod]
πανω που το θεμα αρχισε να γινεται ενδιαφερον και εμεις να ναυλωνουμε ερχεται ο κακος μοδερατορ και το χαλαει
-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτο το φορουμ γινεται λιγο πικαντικο
-
-
Ειδοποία ρεεε...
-
A τον Μπουστη είναι και αλανιάρης...
-
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ειμαι Ελλαδα (Αθηνα και αλλου) τελη Σεπτεμβριου. Θες να με συναντησεις και να με πας εκει να μου τα δηξεις ολα αυτα? Να μου κανεις και μια ξεναγηση ως αμερικανακι που ειμαι.
Τι λες?**Λεω ναι!!!
ας χαλαρώσουμε και λίγο [edit [kouk]Στειλε μου pm λοιπον που θα μπορεσω να σε βρω....**
Κατσε τωρα. Αυτο να το παρω ως απειλη? Θες δηλαδη να ερθω με στολη και equipment Delta Force να σε...προιπαντησω Κριεζα? 'Η με ρουχα παπα? Διαλεξε ενα απο τα δυο. Οτι θες παιζω παντως.
-
μωρο μου θα σε παρω
με παπα και με κουμπαρο -
hrdoukas και manosk καλά λέει ο pasxos ειδοποιάτε ρε γμτ.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
A τον Μπουστη είναι και αλανιάρης...
Δουκα εισαι αρχηγος!!!!!!!!
Πες που να στειλω το λογαριασμο για το ποτηρι που μου επεσε απο τα χερια καταστρεφοντας το πληκτρολογιο....
(Ευτυχως δεν εγραφα απο το λαπτοπ) -
Ειμαι Ελλαδα (Αθηνα και αλλου) τελη Σεπτεμβριου. Θες να με συναντησεις και να με πας εκει να μου τα δηξεις ολα αυτα? Να μου κανεις και μια ξεναγηση ως αμερικανακι που ειμαι.
Τι λες?**Λεω ναι!!!
ας χαλαρώσουμε και λίγο [edit [kouk]Στειλε μου pm λοιπον που θα μπορεσω να σε βρω....**
Κατσε τωρα. Αυτο να το παρω ως απειλη? Θες δηλαδη να ερθω με στολη και equipment Delta Force να σε...προιπαντησω Κριεζα? 'Η με ρουχα παπα? Διαλεξε ενα απο τα δυο. Οτι θες παιζω παντως.
Παρακαλω το mod kouk να εξηγησει δημοσια τους λογους ή τις παραβιασεις του κανονισμου που τον αναγκασαν να κανει εδιτ το ποστ μου.
Αλλιως σε διαφορετικη περιπτωση θα εχω περισσοτερους του ενος λογους να μιλησω δημοσια (και με συγκεκριμενα παραδειγματα) για μεροληπτικη συμπεριφορα υπερ συγκεκριμενου(ων) χρηστη(ων) -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Παρακαλω το mod kouk να εξηγησει δημοσια τους λογους ή τις παραβιασεις του κανονισμου που τον αναγκασαν να κανει εδιτ το ποστ μου.
Αλλιως σε διαφορετικη περιπτωση θα εχω περισσοτερους του ενος λογους να μιλησω δημοσια (και με συγκεκριμενα παραδειγματα) για μεροληπτικη συμπεριφορα υπερ συγκεκριμενου(ων) χρηστη(ων)Ώπα και ανατριχιάσαμε!
-
Πάμε πάλι τα ίδιααααα...
Μιας και δεν είναι ο kouk online, να σου εξηγήσω εγώ: υπαινικτικά σχόλια ως προς την σεξουαλικότητα του άλλου και ως προς το 'τι θα του κάνεις μάνα μου' θεωρούνται προσωπικά, απρεπή και προσβλητικά. Σταματάμε εδώ.
[mod]
-
Ενω τα διαφορα 'δε ξερεις τι σου γινεται', 'ολοι οι φαφλαταδες εδω μεσα', και αλλα τετοια που εχουμε διαβασει κατα χιλιαδες εδω, και δε προσβαλλουν τη σεξουαλικοτητα του αλλου, αλλα χτυπανε κατευθειαν στο κεντρο (βλ. προσβολη της συνολικης προσωπικοτητας του αλλου) κατα τη γνωμη του moderation team δεν αποτελουν αναγκαια και ικανη συνθηκη ωστε να διορθωθουν ετσι??
Και αν θες βεβαια μου λες που εγραψα εγω 'τι θα του κανω μανα μου'
Το τι καταλαβαινει ο καθενας απο μια φραση απεχει πολυ απο την εννοια της φρασης ειδικα στο γραπτο λογο που δεν υπαρχει προβολη συναισθηματων με την οπτικη εννοια του ορου... -
ΚRΙΕΖΑ μέχι πριν 2 σελίδες λέγατε τι θα βάλει ο ένας στις τρύπες του άλλου και τώρα προσβλήθηκες;
-
γκολφ παιζανε;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ΚRΙΕΖΑ μέχι πριν 2 σελίδες λέγατε τι θα βάλει ο ένας στις τρύπες του άλλου και τώρα προσβλήθηκες;Ποσώς....
Το προβλημα δεν ειναι αυτο κθεαυτο το εντιτ που ενδεχομενως χρειαζεται
Το προβλημα ειναι οτι γινονται εντιτ μονο τα δικα μου ή τελος παντων οσα προσβαλλουν(?) τους συγκεκριμενους χρηστες....
Αν παρατηρησεις προσεκτικα θα διαπιστωσεις οτι αυτο ειναι αληθεια και δεν αφορα μονο δικα μου ποστ.Παντως δεν εχω σκοπο να αντιδικησω με κανενα απλο χρηστη για οποιοδηποτε θεμα κανοντας ή επαναλαμβανοντας λαθη του παρελθοντος....
Μεχρις εδω λοιπον...
-
'Αλλωστε, τι κάνει? Δεν βρίζει. Απλά οι απόψεις του είναι ακροδεξιές.
Και αρα οι αποψεις των περισσοτερων εδω ειναι ακρο-σουπερ-ντουπερ-αριστο-αριστερες. Οπως λεω εδω και χρονια
Thank you for proving my point και που το παραδεχεσαι.
Από το 'οι απόψεις του (gavriil1) είναι ακροδεξιές' προκύπτει - λέει η λογική ενός μετανάστη - ότι αυτές των υπολοίπων είναι 'ακρο....αριστερές'!!!
Τι μπάζα να πιάσει και το Filmnet μπροστά σε τέτοια διασκέδαση...
-
Ο χρήστης Thevoice έγραψε:
Τι μπάζα να πιάσει και το Filmnet μπροστά σε τέτοια διασκέδαση...
εξαρταται την ωρα
αν πεσεις σε βραδυνη ζωνη με καμια τζενα τζειμσον θα σου πω εγω τοτες
Περί ΗΠΑ και Αμερικανών (αντε πάλι!!!)