-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν εξηγείται διαφορετικά. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να είναι ΤΟΣΟ άθλιοι οι κάτοικοι μιας χώρας. Μπορεί να είναι παραπληροφορημένοι, αλλά δεν μπορεί να επιθυμούν τον πόνο και τη δυστυχία των άλλων λαών, να υποστηρίζουν το άδικο και να πληρώνουν για να θησαυρίζουν οι πετρελαιάδες και οι έμποροι όπλων (εκτός αν τα κονομάνε από αυτούς και δεν είναι άξιοι ούτε ως ψήστες σε χαμπουργκεράδικο να δουλέψουν).
Οι κατοικοι αυτης της χωρας, που την αξιζουν και με το παραπανω btw, θελουν την εξοντωση αυτων που προσοπαθουν να αλλαξουν την χωρα και την υπολοιπη Δυση απο ολες τις πλευρες και να τους εξοντωσουν.
Ειναι αυτα που λετε στην Ελλαδα, εαν εισαι καλος με μενα θα σου ειμαι καλος 2 φορες πισω, εαν εισαι κακο, το αντιθετο. Ή καπως ετσι.
Απλουστατα, οποιος θελει να παιξει ξυλο με τις ΗΠΑ, θα βρει τραγικο τελος. Οποιος και εαν ειναι, οτι και να'ναι. Απλουστοτατο.
Αν δεν σταματήσεις αμέσως αυτό το βιολί θα σε καταγγείλω στο FBI και το State Department ως υποκινητή μίσους κατά των ΗΠΑ σε συμμαχικές χώρες.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα συμφεροντα των ΗΠΑ σε μεγαλο βαθμο συμπιπτουν με τα συμφεροντα των ΗΠΑ.
Μπερδευτικα Μαλλον κατι αλλο ηθελες να γραψεις.
Δεν ηθελε να γραψει κατι αλλο καθολου. Το παραπανω δεν προκειτε ΠΟΤΕ να το καταλαβεται.
Μαλλον ειμαι ο χαζος του φορουμ
Εσεις το καταλαβαινετε το 'Τα συμφεροντα των ΗΠΑ σε μεγαλο βαθμο συμπιπτουν με τα συμφεροντα των ΗΠΑ. ' ως λογικο;Δεν θα επρεπε να ειναι τα ιδια και οχι σε ενα μεγαλο βαθμο;Άσε ρε BILL. Θα πάρει ώρες να στο εξηγήσουμε. Και πρέπει να πατάς σε ΗΠΑμερικάνικο έδαφος για να το 'πιάσεις'.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ο Γαβριήλ δεν είναι κακός, αλλά του τη σπάμε και φαίνεται να έχει αποφασίσει ότι πρέπει οπωσδήποτε να μας τη σπάει κι αυτός.
Ω! Ναι ακριβως. Το βρηκες, μου την σπατε. Βλεπεις ποσο σοβαροτατα σας παιρνω...
Όταν παραληρεί, όμως, μπορούμε να τον αφήσουμε ήσυχο; Αν συνεχίσουμε έτσι, Στο τέλος θα χρειαστεί σοβαρή ψυχανάλυση*, μην έχουμε το κρίμα...
- Μεταξύ μας και μη βγει παραέξω, πιστεύω ότι ήδη συζητάει με τον ψυχαναλυτή του την περίπτωσή 'μας'...
Παλι το βρηκες....
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ενα τσιγαρο που 8ελω να το πιω για να ραπαρω
το λενε και γαρο
οπως φουγαρο
το λενε και φουντα
το λενε και μαυρο
μα οπως κι αν το λενε οταν πινω δε νταγκλαρωρε γαβριηλ ακους καθολου ραπ; west coast ή east coast ρε φιλε; ακους καθολου dirty south? 8ball και τετοια..
τι γνωμη εχεις για την κοντρα του biggie me ton tupac?
ασε τωρα τις πολιτικες μαλακιες να πουμε
χωσε κανα φρηστάιλ ρε μπροοοοNice avatar.
The more time goes by the more my points become clearer and clearer to all here.
Thank you.
Χελιδονα οικια μη δεχου, Γαβριηλ.
Επι χοινικι μη καθεζου, αποδημων της οικιας μη επιστρεφου, παρα λυχνον μη εσοπτριζου, ασχετω γελωτι μη εχεσθαι, ζυγον μη υπερβαινε.Sorry, Γαλλικα δεν μιλαω.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Αλλά γενικά με τις ΗΠΑ θεωρώ πως, από ιστορικής πλευράς, είμαστε πάτσι και δε χρωστάμε κάτι (ούτε μας χρωστούν) και ό,τι ευχαριστώ ήταν να ειπωθούν, ειπώθηκαν και φτάνει... Και μας έδωσαν (Μάρσαλ, βασικά) και μας πήραν (τον Πιουριφόι τον ξέρει άραγε ο gavriil1 ? ).
Νασο το τι προστασια εχει πεσει απο πλευρας ΗΠΑ μετα πολεμικα δεν εχετε ιδεα ειναι οφθαλμοφανες. Δεν εχεις ΚΑΜΙΑ σημασια εαν το πιστευεις εσυ ή οχι, εαν ειναι classified ή οχι. Αυτο που παιζει ρολο ειναι οτι η Ελλαδα εμεινε εκτος κομμουνισμου, δημοκρατικη οσο γινετε και ελευθερη και ανεξαρτητη, οπως ΑΚΡΙΒΩΣ ηθελαν οι ΗΠΑ! Οτι και να πιστευεις, οσο και να κραζεται down with America, αυτο που θελαμε, εγινε.
(1) Αυτό που 'θέλατε';;;!!!!!!!
Εσύ, που ήσουν, χρυσό μου;...
(2) Δημοκρατική 'όσο γίνεται';;;!!! Θα μας πεις τώρα εσύ ότι ξέρουν οι ΗΠΑ τι σημαίνει δημοκρατία και δεν ξέρουμε εμείς εδώ, έτσι;... Τη στιγμή που σας κυβερνάει μια συμμορία που την έχει ψηφίσει ο 1 στους 5 και την στηρίζει ο 1 στους 3 (και άν).... τη λέξη 'δημοκρατία' ούτε να τη βάζεις στο στόμα σου δε θα έπρεπε.
οι Ρωσσοι ΑΠΛΑ! αμυνθηκαν με την ζωη τους, ΓΙΑ την ζωη ΚΑΙ πατριδα τους. Επηδει τα πραγαμτα πηγαν τοσο λαθος για τους Ναζι, γιαυτο βρεθηκαν μεχρι το Βερολινο, κτλ.
Οι Ρωσσοι ΑΜΥΝΘΗΚΑΝ.
ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ 7 ΔΙΣ ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΘΑΝ ΝΑ ΑΝΥΝΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ.
Πατε καλα που θα συγκρινεις το ενα με το αλλο? Ετσι ακομη και απλα χωρις τις λεπτομερεις φενετε το θεμα και ειναι οφθαλμοφανες για το ποιος εκανε τι και για το τι credit αξιζει.
(3) Όσο και να διαμαρτύρεσαι εσύ για τα ιστορικά γεγονότα που σου παραθέτουν οι φίλοι εδώ και όσο κολλημένος και να είσαι με την 'ηρωική βοήθεια' (talk about Hollywood!!) και την 'προστασία που έδωσαν οι ΗΠΑ', το μόνο που παίζει ρόλο είναι ότι οι ΗΠΑ κοίταξαν πάντα το συμφέρον τους και δεν έκαναν χάρη σε κανένα αφιλοκερδώς. Αν ήσουν εσύ πρόεδρος της (οποιασδήποτε) χώρας θα ήσουν ηλίθιος να στείλεις στον πόλεμο και στο θάνατο δικούς σου ανθρώπους, πολίτες της χώρας σου που σε ψήφισαν για να τους δώσεις καλύτερη ζωή, για να σώσουν άλλους πολίτες άλλων χωρών, για τους οποίους δε σου (και τους) καίγεται καρφάκι. Αλλά αν δεν εμπλεκόντουσαν 'από 7 δισ μίλια μακριά' οι ΗΠΑ, they where next in line. @@ σεβασμό αξίζουν, λοιπόν, για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Αν εσύ και οι άλλοι μαθαίνετε 'ιστορία' από το Χόλιγουντ (Μέγα Αλέξανδρο είδες; Τροία είδες;... Ωραία τα εφφέ, έ; ) λογικό είναι να ζητάτε 'credit' μετά. Αλλά προσέξτε μέχρι που το πάτε. Δε έσωσαν τον πλανήτη από τις 'Δυνάμεις του Σκότους' οι ΗΠΑ στο WW2, τον κώλο τους έσωσαν. Όταν σκοτώνονται όμως αθώοι και άμαχοι στις 'επεμβάσεις' τους, τότε είναι 'παράπλευρες απώλειες' (το 90% και βάλε των νεκρών, τα τελευταία χρόνια) και 'δεν έγινε τίποτα, συμβαίνουν αυτά', ενώ όταν 'σώζονται' κι άλλοι στη μάχη κατά του κοινού εχθρού, τότε ψοφάνε ν΄ακούνε 'μπράβο τα παιδιά μας', έτσι;...
Ωραίοι 'ήρωες'. Φοβερά πρότυπα.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Ναι ετσι ακριβως εγραψα. Οτι ξερω ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο οικονομικα, λογιστικα οπως και οτιδηποτε υπαρχει γνωστο ή αγνωστο στον ανθρωπο.
Λοιπον Γαβριηλ την επομενη φορα που θα ερθεις στην Ελλαδα ζητησε να επισκεφτεις ενα πολυ ωραιο κτιριο που ειναι μεσα σε ενα παρκο και ονομαζεται 'Δρομοκα'ι'τειο'.
Βρισκεται στο Δαφνι και αν ζητησεις να πας θα σε πανε στο συντομωτερο χρονικο διαστημα.
Εκει θα συναντησεις πολλα ατομα που ξερουν τα ΠΑΝΤΑ.
Εκει θα βρεις αν εισαι τυχερος και το Ναπολεοντα, το Μ.Αλεξανδρο, τον Α'ι'νστα'ι'ν και αλλες μεγαλες προσωπικοτητες του επιπεδου σου.Αν μαλιστα τους πεις και οσα γραφεις εδω τοτε ειναι σιγουρο οτι θα σε κρατησουν για παντα κοντα τους.
Ετσι και εσυ θα βρεις τη παρεα που σου ταιριαζει και εμεις θα γλυτωσουμε απο σενα.
important:
Μονο μη τους πεις οτι εισαι ο Μπους!!!!
Γιατι μαλλον θα αλλαξουν οι σεξουαλικες σου προτιμησεις
Εσυ ρε παιδι μου πες τους οτι εισαι ο Ελβις ή ο Τζων Γκλεν ας πουμεΕιμαι Ελλαδα (Αθηνα και αλλου) τελη Σεπτεμβριου. Θες να με συναντησεις και να με πας εκει να μου τα δηξεις ολα αυτα? Να μου κανεις και μια ξεναγηση ως αμερικανακι που ειμαι.
Τι λες?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ρε σείς, πλάκα κάνει ο gavriil1 με το 'ΤΑ ΠΑΝΤΑ', δεν είναι προφανές ? Μην αρπάζεστε από το παραμικρό...(Moderator nass)
Με τοσους αχαλαρωτους εδω, οχι, δεν ειναι προφανες.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Γιατι? Ατομα σαν και εσενα τι ακριβως θελουν για τα αλλα κρατη του κοσμου? Δικτατορια, Θεοκρατια, οχι Ελευθερια και κλειστη οικονομια?
Εαν ναι, τοτε με το ζορι, ναι!
Κι εσενα ποιος σε ορισε αστυνομο της Διεθνους κοινοτητας Γαβριηλ??
Εγω.
Ειπες τιποτε?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Μπορεί να ήταν εριστικός και ειρωνικός αλλά δεν ήταν ο μόνος (χωρίς να εξαιρώ την αφεντιά μου)
Ισα ρε αφεντη Δουκα...
Αφεντια σου...
Ωπα! Μαγκεψε!!
Δεν εχεις ιδεα Funis...ιδεα...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Μπορεί να ήταν εριστικός και ειρωνικός αλλά δεν ήταν ο μόνος (χωρίς να εξαιρώ την αφεντιά μου)
Ισα ρε αφεντη Δουκα...
Αφεντια σου...
Πρόσεχε πως μιλάς σε έναν Δουκα!
Για το συγκεκριμένο σε συγχωρώ λόγω φτωχής γνώσης της ελληνικήςοταν λέει κανεις 'η αφεντιά μου' εχει αυτοσαρκαστικό χαρακτήρα
Οχι βεβαια. Ο ορος 'η/την αφεντια μου' χρισημοποιηθεκαι πολυ απο τους Ελληνες, και πολλες φορες χρισημοποιητε και τωρα. Και μαλιστα δηχνει μερος της κουλτουρας των μοντερνων Ελληνων. Ολοι αφεντηδες θελουν να ειναι, ειδικα οι αντρες, και ολοι να τους προσκυνανε. Admit it please.
-
Ειμαι Ελλαδα (Αθηνα και αλλου) τελη Σεπτεμβριου. Θες να με συναντησεις και να με πας εκει να μου τα δηξεις ολα αυτα? Να μου κανεις και μια ξεναγηση ως αμερικανακι που ειμαι.
Τι λες?**Λεω ναι!!!
ας χαλαρώσουμε και λίγο [edit [kouk]Στειλε μου pm λοιπον που θα μπορεσω να σε βρω....**
-
Επειδή βέβαια εσύ νομίζεις πως το Β΄ΠΠ τον κέρδισαν οι ΗΠΑ μόνες τους, γιαυτό τα λες αυτά. Read history
Who needs history, όταν υπάρχει ολόκληρο Hollywood;;;
Με το Χολυγουντ πατε ΕΣΕΙΣ! Απο εκει ξερετε και μαθατε για ΗΠΑ.
Δε σε παρεξηγώ, προφανώς όσο ζούσες Ελλάδα εσύ ο ίδιος από το Χόλιγουντ μάθαινες για τις ΗΠΑ και νομίζεις ότι αυτό ισχύει για τους περισσότερους εδώ. Γι αυτό μας τα έχεις πρήξει με το 'δε μπορείτε να φανταστείτε τι είναι ΗΠΑ αν δεν πάτε να ζήσετε' και τέτοια. Τι να κάνουμε, τόσα ξέρεις, τόσα λες.
Το Χόλιγουντ έχει κυριολεκτικά ξεφτιλίσει Ελληνική ιστορία, μυθολογία, κι ότι άλλο βάλει ο νους σου. Κι όμως, πόσοι ΗΠΑμερικάνοι (και όχι μόνο) ξέρουν τι βλέπουν; Πόσοι διαβάζουν ιστορία και μελετούν παγκόσμιους συγγραφείς; Μήπως εσύ;... (ρητορική ερώτηση).
Μιλάμε για παιδάκια εκεί που έχουν ακούσει για 'Ομήρου Οδύσσεια' και νομίζουν ότι ο Οδυσσέας έφτασε στην Ιθάκη επειδή ...τον βοήθησε η 'Ζήνα'!! Το άκουσα από τη 5χρονη κόρη φίλου μου τελευταία φορά που είχα πάει και μου 'ρθε αναγούλα.
-
Ο χρήστης Thevoice έγραψε:
Αλλά γενικά με τις ΗΠΑ θεωρώ πως, από ιστορικής πλευράς, είμαστε πάτσι και δε χρωστάμε κάτι (ούτε μας χρωστούν) και ό,τι ευχαριστώ ήταν να ειπωθούν, ειπώθηκαν και φτάνει... Και μας έδωσαν (Μάρσαλ, βασικά) και μας πήραν (τον Πιουριφόι τον ξέρει άραγε ο gavriil1 ? ).
Νασο το τι προστασια εχει πεσει απο πλευρας ΗΠΑ μετα πολεμικα δεν εχετε ιδεα ειναι οφθαλμοφανες. Δεν εχεις ΚΑΜΙΑ σημασια εαν το πιστευεις εσυ ή οχι, εαν ειναι classified ή οχι. Αυτο που παιζει ρολο ειναι οτι η Ελλαδα εμεινε εκτος κομμουνισμου, δημοκρατικη οσο γινετε και ελευθερη και ανεξαρτητη, οπως ΑΚΡΙΒΩΣ ηθελαν οι ΗΠΑ! Οτι και να πιστευεις, οσο και να κραζεται down with America, αυτο που θελαμε, εγινε.
(1) Αυτό που 'θέλατε';;;!!!!!!!
Εσύ, που ήσουν, χρυσό μου;...
(2) Δημοκρατική 'όσο γίνεται';;;!!! Θα μας πεις τώρα εσύ ότι ξέρουν οι ΗΠΑ τι σημαίνει δημοκρατία και δεν ξέρουμε εμείς εδώ, έτσι;... Τη στιγμή που σας κυβερνάει μια συμμορία που την έχει ψηφίσει ο 1 στους 5 και την στηρίζει ο 1 στους 3 (και άν).... τη λέξη 'δημοκρατία' ούτε να τη βάζεις στο στόμα σου δε θα έπρεπε.
Αυτος το ιδιο βιολι ακομη...'δεν ξερετε τι ειναι δημοκρατια αμερικανακια αφου δεν ψηφισατε ολοι αρα ο Μπους δεν ειναι νομιμος Προεδρος, αμερικανακια'
Κκαποιος μιλησε για ψυχιατρο πιο πανω...να ο candidate...οριστε...
-
Σαφώς, και μπράβο τους!
Αλλά όχι ότι τους χρωστάμε εμείς στην Ελλάδα τον ουρανό με τ΄ άστρα.
Οχι μονο τον ουρανο με τα αστρα αλλα και τους γαλαξιες και οτιδηποτε πετρες αιωρουντε γενικως στο συμπαν.
Ευτυχώς, ρε συ, που το 'κατάλαβες' από νωρίς ότι τους χρωστάς τον ουρανό με τ'άστρα (ως πρώην Έλληνας) και μετακόμισες εκεί, να δουλέψεις γι αυτούς και να ξεπληρώσεις το χρέος σου!
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Λοιπον Γαβριηλ την επομενη φορα που θα ερθεις στην Ελλαδα ζητησε να επισκεφτεις ενα πολυ ωραιο κτιριο που ειναι μεσα σε ενα παρκο και ονομαζεται 'Δρομοκα'ι'τειο'.
Βρισκεται στο Δαφνι και αν ζητησεις να πας θα σε πανε στο συντομωτερο χρονικο διαστημα.
Εκει θα συναντησεις πολλα ατομα που ξερουν τα ΠΑΝΤΑ.
Εκει θα βρεις αν εισαι τυχερος και το Ναπολεοντα, το Μ.Αλεξανδρο, τον Α'ι'νστα'ι'ν και αλλες μεγαλες προσωπικοτητες του επιπεδου σου.Αν μαλιστα τους πεις και οσα γραφεις εδω τοτε ειναι σιγουρο οτι θα σε κρατησουν για παντα κοντα τους.
Ετσι και εσυ θα βρεις τη παρεα που σου ταιριαζει και εμεις θα γλυτωσουμε απο σενα.
important:
Μονο μη τους πεις οτι εισαι ο Μπους!!!!
Γιατι μαλλον θα αλλαξουν οι σεξουαλικες σου προτιμησεις
Εσυ ρε παιδι μου πες τους οτι εισαι ο Ελβις ή ο Τζων Γκλεν ας πουμεΖωγραφίζεις!
-
ενα τσιγαρο που 8ελω να το πιω για να ραπαρω
το λενε και γαρο
οπως φουγαρο
το λενε και φουντα
το λενε και μαυρο
μα οπως κι αν το λενε οταν πινω δε νταγκλαρωρε γαβριηλ ακους καθολου ραπ; west coast ή east coast ρε φιλε; ακους καθολου dirty south? 8ball και τετοια..
τι γνωμη εχεις για την κοντρα του biggie me ton tupac?
ασε τωρα τις πολιτικες μαλακιες να πουμε
χωσε κανα φρηστάιλ ρε μπροοοοNice avatar.
The more time goes by the more my points become clearer and clearer to all here.
Thank you.
Χελιδονα οικια μη δεχου, Γαβριηλ.
Επι χοινικι μη καθεζου, αποδημων της οικιας μη επιστρεφου, παρα λυχνον μη εσοπτριζου, ασχετω γελωτι μη εχεσθαι, ζυγον μη υπερβαινε.Sorry, Γαλλικα δεν μιλαω.
Ούτε και Ελληνικά αλλά αυτό το ξέρουμε όλοι
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Ειμαι Ελλαδα (Αθηνα και αλλου) τελη Σεπτεμβριου. Θες να με συναντησεις και να με πας εκει να μου τα δηξεις ολα αυτα? Να μου κανεις και μια ξεναγηση ως αμερικανακι που ειμαι.
Τι λες?**Λεω ναι!!!
ας χαλαρώσουμε και λίγο [edit [kouk]Στειλε μου pm λοιπον που θα μπορεσω να σε βρω....**
Κατσε τωρα. Αυτο να το παρω ως απειλη? Θες δηλαδη να ερθω με στολη και equipment Delta Force να σε...προιπαντησω Κριεζα? 'Η με ρουχα παπα? Διαλεξε ενα απο τα δυο. Οτι θες παιζω παντως.
-
Ισα ρε αφεντη Δουκα...
Αφεντια σου...
Πρόσεχε πως μιλάς σε έναν Δουκα!
Για το συγκεκριμένο σε συγχωρώ λόγω φτωχής γνώσης της ελληνικήςοταν λέει κανεις 'η αφεντιά μου' εχει αυτοσαρκαστικό χαρακτήρα
Οχι βεβαια. Ο ορος 'η/την αφεντια μου' χρισημοποιηθεκαι πολυ απο τους Ελληνες, και πολλες φορες χρισημοποιητε και τωρα. Και μαλιστα δηχνει μερος της κουλτουρας των μοντερνων Ελληνων. Ολοι αφεντηδες θελουν να ειναι, ειδικα οι αντρες, και ολοι να τους προσκυνανε. Admit it please.
Να sudoku μιααααα να σπααααασεις ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ βρε κοσμεεεε γυαααααααλιιιιιινεεε
-
Ο χρήστης Thevoice έγραψε:
Το Χόλιγουντ έχει κυριολεκτικά ξεφτιλίσει Ελληνική ιστορία, μυθολογία, κι ότι άλλο βάλει ο νους σου.
Τοτε γιατι δεν παει το Ελληνικο Χολιγουντ να τα βαλει ολα στην θεση τους? Σας κραταει κανεις δεμενους?
Οι δικοι μας οι φιλελευθεροι χιπιδες του Χολιγουντ, τοσο ξερουν τοσο κανουν, οι δικοι σας?
Κι όμως, πόσοι ΗΠΑμερικάνοι (και όχι μόνο) ξέρουν τι βλέπουν; Πόσοι διαβάζουν ιστορία και μελετούν παγκόσμιους συγγραφείς; Μήπως εσύ;... (ρητορική ερώτηση).
Για αυτο σε διαβαιβεω οτι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΗΠΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. Οτι και εαν πεις, ετσι ειναι. Μια απο τις πολλακις αποδειξεις οτι δεν εχεις ΙΔΕΑ για το τι εστι ΗΠΑ.
Εδω η συζηγος μου English major σπουδασε και ξερει παραπανω απο την Ελλαδα απο οτι εγω. Και δεν ειναι η μονη.
Μιλάμε για παιδάκια εκεί που έχουν ακούσει για 'Ομήρου Οδύσσεια' και νομίζουν ότι ο Οδυσσέας έφτασε στην Ιθάκη επειδή ...τον βοήθησε η 'Ζήνα'!! Το άκουσα από τη 5χρονη κόρη φίλου μου τελευταία φορά που είχα πάει και μου 'ρθε αναγούλα.
Παλι, δεν ξερεις τι λες.
Επισης, η αρχαια Ελλαδα ειναι σε ντοκυμαντερ στα πολλαπλα καναλια Discovery, History και αλλα, ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Και να μην διαβασεις βιβλια, μαθενεις απο την τηλεοραση. Και μιλαμε για πολυ advanced ντοκυμαντερ. Εγω εχω μαθει για την αρχαια Ελλαδα περισσοτερα απο οτι μ'εμαθε το σουπερ ικανο Ελληνικο εκπαιδευτικο συστημα, οι π@π@ρες!
Αλλα αλλη συζητηση αυτη.
-
Αυτος το ιδιο βιολι ακομη...'δεν ξερετε τι ειναι δημοκρατια αμερικανακια αφου δεν ψηφισατε ολοι αρα ο Μπους δεν ειναι νομιμος Προεδρος, αμερικανακια'
Καλά, εσύ τα έχεις χαμένα τελείως! Είπαμε, ρε συ, έχεις πρόβλημα κατανόησης, τρως προπαγάνδα με πάνκεϊκς για πρωϊνό, αλλά όχι και να νομίζεις πως 'δημοκρατικός' και 'νόμιμος' είναι το ίδιο!!...
Για ρώτα τη γάτα σου να σου τα εξηγήσει. Είμαι σίγουρος ότι θα τα ξέρει καλύτερα από εσένα.
Περί ΗΠΑ και Αμερικανών (αντε πάλι!!!)