-
Tέλος πάντων..δεν έχετε άδικο...αλλά όταν είσαι διακοπές για παράδειγμα όλο και κάτι παραπάνω θα δώσεις...Δεν ξέρω δεν αισθάνομαι άνετα μερικές φορές να αφήνω να πληρώνει..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Tέλος πάντων..δεν έχετε άδικο...αλλά όταν είσαι διακοπές για παράδειγμα όλο και κάτι παραπάνω θα δώσεις...Δεν ξέρω δεν αισθάνομαι άνετα μερικές φορές να αφήνω να πληρώνει..Ναι ρε παιδί μου, να πληρώνεις αλλά όχι τα πάντα και παντού..
-
Αν κάνει την κίνηση να πληρώσει....
-
Όχι ρε Χρηστάρα είπαμε...τουλάχιστον δε μου χει τύχει τέτοια περίπτωση..ΠΟΤΕ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Όχι ρε Χρηστάρα είπαμε...τουλάχιστον δε μου χει τύχει τέτοια περίπτωση..ΠΟΤΕ.Τυχερός είσαι..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όχι ρε Χρηστάρα είπαμε...τουλάχιστον δε μου χει τύχει τέτοια περίπτωση..ΠΟΤΕ.
Τυχερός είσαι..
Ασε ρε πολύ ρόμπα θα τανε...Αμα σου χει τύχει εσένα..τί έκανες;;Εβγαλες και πλήρωσες;
-
ok αυτα συμβαινουν ρε παιδια..
αμα δε πληρωσεις εισαι γυφτος και αμα πληρωσεις....ε....ολο και κατι θα βρουνε...
don't you love this?
υγ. μ@λακιες λεει ο kid...επειδη τον ειδαν ωραιο παιδι τον κυνηγουσαν οι γκομενες...
-
3
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
υγ. μ@λακιες λεει ο kid...επειδη τον ειδαν ωραιο παιδι τον κυνηγουσαν οι γκομενες...Αλήθεια λέει..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
υγ. μ@λακιες λεει ο kid...επειδη τον ειδαν ωραιο παιδι τον κυνηγουσαν οι γκομενες...
Αλήθεια λέει..
-
[quote='Kid'] 3
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αλήθεια λέει..
Ψάχναν παιδάκι για υιοθεσία;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αλήθεια λέει..
Άι κουρέψου ρε.
Δεν γουστάρω ρε να τις πληρώνω επειδή αυτές θέλουν.. Αν έκανε κίνηση μπορεί να την πλήρωνα, έτσι όμως με τίποτα.
-
yo
-
yo yo yo yo yo yo my nigga...
-
kid εκοιμήθηκες ωρέ;Να σε κεράσω καμιά McFarland;;Αμα θες έχει και βόλτα με το από κάτω...
-
Προτιμώ την βόλτα..
-
pasxos, Klemmeno avatar apo ena paidi sto scoobynet apo germania
-
Nαι αλλά πρέπει να σε μαθαίνω τι πρέπει και τι δεν πρέπει να πίνεις.. Ξεκινώντας με τη McFarland έχουμε μια καλή βάση για την πορεία.. Και προς το παρόν...βολέψου με το Bravo..
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
pasxos, Klemmeno avatar apo ena paidi sto scoobynet apo germaniaΤο άβαταρ όχι..η υπογραφή ναι...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#2]