-
Τελικά ακυρώθηκε το καπάκι… γιατί από ότι είδαμε με τον καταστηματάρχη δεν ταιριάζει το μεταξόνιο… δεν πειράζει… πάμε παρακάτω.
Σήμερα αγόρασα ένα υπέροχο σετ ζάντες… όπου περιμένω και τα ημισλίκ για να τις φορέσω στην Porsche.
Περιμένω πως και πώς να έρθει το Σάββατο… να δω τι κάνει το αμαξάκι μου (και εγώ) στην πίστα… να δω πόσους θα φάω λάχανο… πόσοι θα με κράξουν και πόσες ντομάτες θα φάω… πλάκα θα έχει!
Mike… να βάλω καλού κακού ένα κόκκινο Ν στο πίσω τζάμι ;
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Kkot αν πάς καμιά φορά απέναντι από την Makro στείλε νωρίτερα ένα pm να έρθω και εγώ με το δικό μου. Γέρακα μένω και πάω συχνά εκεί.
οκ εκει πηγαίνω συνήθως. Θα τα πούμε.
Παιδια και σε μένα και σε μενα.......... να σας καμαρώσω..
Σεβασμός σε όλους όσους ασχολούνται με τα φανταστιά ,αν και 'εικονικά ' εργαλεία τους.........ΕΥΓΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλη διασκέδαση.
**Άγγελε πες που να έρθω να σε πάρω με το AΧ-άκι… **
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Mike… να βάλω καλού κακού ένα κόκκινο Ν στο πίσω τζάμι ;Xε χε και Ν να βάλεις στο πίσω τζάμι, σου εγγυόμαι ότι πάνω από την εξέδρα δεν πρόκειται να προσέξει κανείς. Το μυστικό Θανάση είναι να προσέξεις πριν μπεις στην πίστα ποιοι οδηγούν σαν κάφροι και να τους προσέχεις (να προσέχεις πως θα τους προσπεράσεις ή να τους ανοίγεις αμέσως αν είναι πιο γρήγοροι) . Εγώ αυτό κάνω πάντα!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Mike… να βάλω καλού κακού ένα κόκκινο Ν στο πίσω τζάμι ;
Xε χε και Ν να βάλεις στο πίσω τζάμι, σου εγγυόμαι ότι πάνω από την εξέδρα δεν πρόκειται να προσέξει κανείς. Το μυστικό Θανάση είναι να προσέξεις πριν μπεις στην πίστα ποιοι οδηγούν σαν κάφροι και να τους προσέχεις (να προσέχεις πως θα τους προσπεράσεις ή να τους ανοίγεις αμέσως αν είναι πιο γρήγοροι) . Εγώ αυτό κάνω πάντα!
I got it!
Σήμερα θα φορέσω και τις καινούριες μου αναρτήσεις!!!!
Θα βάλω τα παλιά ελατήρια (μια φορά έχουν παίξει) που είναι αρκετά σκληρά και έτσι για αρχή δεν θα βάλω λαδάκι στην μπουκάλα….
-
Ρε σεις… να κάνω καμιά πατέντα να βάλω υδροπευματικές; Χμ…
-
-
Χαιρετώ την παρέα εδω, εδω και λίγες μέρες ασχολούμαστε με τον bro μου με αυτο:
http://tamiya.com/english/products/5833 ... /index.htmαν και ασχετοι τελείως με το αντικείμενο το άτιμο δουλεψε κατευθείαν και βάζει φωτιά στον δρόμο!
Το έφερα απ'έξω με σερβο Futaba και σε τιμή πολυ καλή... -
I got it!
Σήμερα θα φορέσω και τις καινούριες μου αναρτήσεις!!!!
Θα βάλω τα παλιά ελατήρια (μια φορά έχουν παίξει) που είναι αρκετά σκληρά και έτσι για αρχή δεν θα βάλω λαδάκι στην μπουκάλα….
Οχι αν πας πιστα να βαλεις λαδι. Αν δεν βαλεις το καταλληλο λαδι, θα εχεις ενα νευρικο αυτοκινητο και πιστεψε με, στην πιστα ενα νευρικο αυτοκινητο ειναι το τελευταιο πραγμα που θες να εχεις στα χερια σου...
-
Δεν κατάφερα να βάλω τις καινούριες αναρτήσεις… μάλλον πρέπει να πάρω μικρότερα βιδάκια (αυτά με το κεφαλάκι).
Έτσι θα βάλω τις παλιές… είναι η μαμά με αλλαγμένα τα ελατήρια… -
Οκ με το λάδι στις αναρτήσεις… αλλά ακόμα δεν κατάφερα να βάλω τις καινούριες… και έτσι θα μείνω με τις παλιές. … δεν πειράζει.
Μπήκαν και τα Foam, ρυθμίστηκε και το μοτέρ, αγοράστηκε φρέσκια βενζίνη, μπαταρίες για την τηλεκατεύθυνση και τον δέκτη… και όλα έτοιμα για την πίστα!
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Kkot αν πάς καμιά φορά απέναντι από την Makro στείλε νωρίτερα ένα pm να έρθω και εγώ με το δικό μου. Γέρακα μένω και πάω συχνά εκεί.
οκ εκει πηγαίνω συνήθως. Θα τα πούμε.
Εκεί στο μεγάλο πάρκινγκ του εκθεσιακού, κάθε φορά που πάω, μου την πέφτουν οι σεκιουριτάδες, γιατί ενοχλούμε λέει τα αφεντικά...
Μάλιστα όλοι λένε ξεκάθαρα πως είναι απλώς υποχρεωμένοι να μας διώξουν, μιας και στην πραγματικότητα ούτε ενοχλούμε, ούτε ζημιές κάνουμε.Σήμερα πέτυχα κάποια παιδιά καθώς γύρναγα από Παλλήνη…
Από ότι κατάλαβα δεν το είχαν βάλει ακόμα μπρος…
Τώρα αν θα τους διώξουν οι όχι δεν το γνωρίζω… πάντως είναι μαλακία να μας διώχνουν από εκεί… τι πειράζει τους διευθυντές… το όνομα του μαγαζιού χαλάμε; Μαλακίες…
Άντε να ετοιμαστεί και η πίστα να ήμαστε κάθε μέρα εκεί…
-
Άντε να ετοιμαστεί και η πίστα να ήμαστε κάθε μέρα εκεί…Πίστα ?? ποιά πιστα??? και που?
-
Έμαθα ότι ετοιμάζετε πίστα άσφαλτο / χώμα, στο Κορωπί, κάπου πίσω από το MEC… και ότι θα είναι έτοιμη περίπου σε ενάμιση μήνα… για να δούμε… άντε με το καλό.
Επίσης σήμερα πήγα για πρώτη φορά στην Σταμάτα… καταπληκτική πίστα (δεν έκανα πάνω από 2 γύρους, λόγο μηχανικού προβλήματος) αλλά χάλια δρόμος για να πάς εκεί. Δεν είναι τόσο η διαδρομή, που με καλή παρέα είναι και διασκέδαση, μα η ποιότητα του χωματόδρομου. Επαναλαμβάνω η πίστα είναι καταπληκτική .-
Ακόμα να πω ένα ευχαριστώ στον φίλο Μιχάλη και στον κύριο Αντώνη (πατέρα του Μιχάλη) για της βοήθεια που μου πρόσφεραν απλόχερα!
-
παιδια καλησπερα! νεος στο χωρο.
προσφατα αγορασα ενα 1/10 thunder tiger me 12ri μοτερ.
μου βγηκε 370ε κομπλε(καλη η τιμη?). μου φανηκε πολυ ακριβο γιατι ακουσα εδωμεσα για φθηνοτερα στην ιδια κατηγορια.
απο το μαγαζι που το πηρα δεν μου εκανε κανεις αναφορα για να βαλω φιλτρο βενζινης με αποτελεσμα να εχουν μπει σκουπιδακια στο κινητηρα και να χανει συμπιεση. μου ειπανε οτι θελουν 50 ε για να το φτιαξουνε.
το hobby ayto ειναι υπεροχο. δυσκολευτηκα πολυ στην αρχη μεχρι να νιωσω το χειρισμο αλλα τωρα τα παω αρκετα καλα. εδω στη θεσσαλονικη υπαρχει καμια πιστα εκτος απο αυτη που ειναι στην περαια? -
Γεια σας παιδιά. Το πανευρωπαϊκό τελείωσε αλλά ήταν όλα τέλεια! Από τις εμπειρίες που σου μένουν για μία ζωή! Καινούργιοι φίλοι από ξένες χώρες, άγχος να είναι έτοιμο το μοντέλο για το επόμενο προκριματικό, ψάξιμο μέχρι και του τελευταίου χαμένου δεκάτου.
Ο τελικός των πρώτων δέκα ήταν απλά ΤΕΛΕΙΟΣ!!!! Το θέαμα που είδα είχα πολύ καιρό να το δω σε μηχανοκίνητο σπορ! Οι πρώτοι δύο οδηγοί οδηγούν στο όριο για μισή ώρα συνεχώς προφυλακτήρα προφυλακτήρα. Απίστευτο επίπεδο!! Εκμεταλεύονταν και το τελευταίο χιλιοστό της πίστας! Θα σας πω και άλλες εμπειρίες αργότερα. Προς το παρόν δείτε μερικά από τα παρακάτω βιντεάκια.http://www.rev-up.co.uk/videos euros2 ... 20final.rm
http://www.rev-up.co.uk/videos euros2 ... 0prizes.rm -
Πρόσεξτε δουλειά που έχουν κάνει στο πάτωμα της νέας 1/5 f1 της RS5!!!!
-
Ειναι σωληνάκια από υδραυλικά δισκόφρενα αυτά που βλέπω εκεί ή τα μάτια μου κάνουν πουλάκια;;;
-
Δεν τα είδα... αλλά γιατί να μην είναι;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ειναι σωληνάκια από υδραυλικά δισκόφρενα αυτά που βλέπω εκεί ή τα μάτια μου κάνουν πουλάκια;;;Ναι, τα υδραυλικά φρένα έχουν καθιερωθεί πλέον στα μοντέλα της κλίμακας 1/5! Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση εκτός από το ότι όλο το πάτωμα είναι από carbon είναι διαχύτες στο τέλος του σασί μέσα από τις πίσω ρόδες καθώς και οι καμπύλες που κάνει το carbon σε μερικά σημεία! Τρομερή δουλειά, σαν αληθινή φόρμουλα μοιάζει!!
-
Bρήκα ένα site από ένα τύπο από Αμερική που κάνει απίστευτα δύσκολα βαψίματα για καπάκια.
http://www.kmaynespaint.com/Pages/SiteS ... CMain.html
Tηλεκατευθυνόμενος Μοντελισμός