-
Κληση για παρκαρισμα πρωτα πρεπει να ερθει ειδοποιητηριο και μετα να στην χωσουν στην εφορια.....
Διοτι πες οτι καποιος πηρε την κληση απο το παμπριζ και την πεταξε πως ξερεις εσυ οτι εφαγες κληση αφου την πηρες στο χερι????
Εγω οσες εχω ειναι ανω της τριετιας και μονο απο μια ηρθε ειδοποιητηριο την οποια πηγα και πληρωσα.....
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εγω εχω κλησεις για παρκαρισμα (απο αστυνομια, οχι δημοτικη) εδω και 7 χρονια και κανεις δεν με εχει ενοχλησει, ενω εχουν γραψει κανονικα αριθμο πινακιδας
Μηπως καποια στιγμη τα τελευταια χρονια πληρωσες υπερβολικα πολλα χρηματα στην εφορια;
Να ελπιζεις ακομα, να μην σπασεο ο διαολος το ποδαρι του και ανακαλυφθει οτι οι κλησεις σου ειναι απληρωτες και σου ερθει ξαφνικα κανενα χαρτακι με 3ψηφιο, 4ψηφιο ή ακομα 5ψηφιο νουμερο για να πληρωσεις.Οτι ειπε ο Madman ...
κλησεις που εχουν αφεθει στο παρμπριζ και οχι στον οδηγο (φαινεται απο το οτι δεν εχουν στοιχεια οδηγου πανω), ερχονται ΠΑΝΤΑ με συστημενο ειδοποιητηριο με το ΙΔΙΟ ποσο, ΠΡΙΝ πανε στην εφορια οπου φουσκωνουν με την μεθοδο της 'ρυθμισης' των χρεων, και μερικες φορες ΔΕΝ ερχονται καθολου
Πχ, πριν μερικους μηνες μου ηρθε ειδοποιητηριο πληρωμης κλησης απο την Σαντορινη το 2000. Αντιστοιχα απο τα Χανια το 1999 δεν εχουν ερθει και δεν προβλεπεται να ερχονται
-
Κυρια γυρω στα 50 με το ταγερακι της και τα ομορφα ψιλοτάκουνα παπουτσια της προσπαθει να διασχισει ενα δρομο κρατοντας στο ενα χερι την τσαντα της και στο αλλο μια σακκουλα πατατες. Δυστυχως ομως σκονταψε σε ενα σαμαρακι που ειχε δημιουργηθει απο τη ζεστη και τη συχνη διελευση οχηματον και βρεθηκε φαρδια πλατια στο οδοστρωμα, οπως επισης και οι δεκαδες πατατες.
Η κυρια σηκωνεται γρηγορα γρηγορα και ευτυχως η κινηση των αυτοκινητων γινοταν με πολυ αργους ρυθμους ετσι κι αλλιως οποτε σε καμμια περιπτωση δεν κινδυνεψε. Μολις σηκωθηκε λοιπον η κυρια αρχιζει να κανει 'πλασεδάκια' με τις πατατες και να προσπαθει να τις σουταρει στην ακρη του του δρομου για να μην σταματησει η κυκλοφορια των αυτοκινητων. Ομολογω οτι ειχε πολυ ωραιο αριστερο πλασε . Στα νιατα της μαλλον θα πρεπει να ειχε ασχοληθει με το αντικειμενο. -
Οτι καλυτερο για βιντεακι!!!!!
-
Subaru M80 με κοτσαδόρο.
-
Subaru M80 με κοτσαδόρο.Για να το ρυμουλκούνε θα είναι...
-
Subaru M80 με κοτσαδόρο.Μπορεί να τραβούσε jet ski.
-
Ή προφυλακτήρες.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Subaru M80 με κοτσαδόρο.
Μπορεί να τραβούσε jet ski.
Μπορεί να τραβούσε μεγάλο ζόρι
-
Hammer 1 στο κέντρο της Αθήνας. Πιο κέντρο δε γίνεται, πλατεία Συντάγματος κι έστριψε (που λέει ο λόγος δηλαδή) στη Μητροπόλεως.
Πέραν του ότι δε χωρούσε το πράμα ούτε να στρίψει, ήταν δε καλογυαλισμένο σα να γύρισε μόλις από μια εξοντωτική εκτός δρόμου πορεία από το Κολωνάκι.
Είχε μονό αριθμό (σήμερα έχουμε 18 του μηνός θυμίζω) αλλά δε νομίζω κανείς ένστολος να τόλμαγε να το σταματήσει.Έχω και φωτογραφία (θα την ανεβάσω αργότερα) τι βλέπει όποιος ακολουθεί αυτό το πράμα με φυσιολογικών διαστάσεων αυτοκίνητο.
Πάντως σίγουρα δε βλέπει μπροστά του και χάνει και λίγο από τον Αττικό ουρανό. -
Κυρια γυρω στα 50 με το ταγερακι της και τα ομορφα ψιλοτάκουνα παπουτσια της προσπαθει να διασχισει ενα δρομο κρατοντας στο ενα χερι την τσαντα της και στο αλλο μια σακκουλα πατατες. Δυστυχως ομως σκονταψε σε ενα σαμαρακι που ειχε δημιουργηθει απο τη ζεστη και τη συχνη διελευση οχηματον και βρεθηκε φαρδια πλατια στο οδοστρωμα, οπως επισης και οι δεκαδες πατατες.
Η κυρια σηκωνεται γρηγορα γρηγορα και ευτυχως η κινηση των αυτοκινητων γινοταν με πολυ αργους ρυθμους ετσι κι αλλιως οποτε σε καμμια περιπτωση δεν κινδυνεψε. Μολις σηκωθηκε λοιπον η κυρια αρχιζει να κανει 'πλασεδάκια' με τις πατατες και να προσπαθει να τις σουταρει στην ακρη του του δρομου για να μην σταματησει η κυκλοφορια των αυτοκινητων. Ομολογω οτι ειχε πολυ ωραιο αριστερο πλασε . Στα νιατα της μαλλον θα πρεπει να ειχε ασχοληθει με το αντικειμενο. -
Τωρα θα σας περιγραψω κατι αλλο αξιοπεριεργο που μου δημιουργησε ερωτηματικα και θα παρακαλουσα να μου απαντησουν ειδικα τα κοριτσια του φορουμ.
Ξερω οτι πολλοι θα μου πουνε οτι και ο φιλος Taurus στο προηγουμενο ποστ του αλλα δυστυχως το κινητο μου δεν εχει καμερα.Ειμαι λοιπον σταματημενος στην ακρη του δρομου και 30 μετρα μπροστα μου σταματαει ενα αυτοκινητο απο σχολη οδηγων. Αναβει αλαρμ κατεβαινει ο 'δασκαλος' απο τη θεση του συνοδηγου και κατευθυνεται προς την αλλη μερια του αυτοκινητου.
'Τελος το μαθημα' σκεφτομαι.
Ανοιγει λοιπον η πορτα του οδηγου και βγαινει απο μεσα ενα μανουλομωρομανάρακι (σλουρπ ) γυρω στα 22 καπου 1,80 υψος με το πιο καυτο - κοντο - στενο τζιν μινι 'φουστα' που εχω δει μεχρι τωρα στη ζωη μου. Να φανταστειτε οτι αφου απομακτυνθηκε απο το αμαξι, περπατουσε στο δρομο και για αρκετα μετρα προσπαθουσε να σουλουπωσει τη φουστα τραβωντας τη προς τα πανω - εεεε προς τα κατω εννοω.
Ερωτηση (κυριώς προς τις κοπελες του φορουμ επαναλαμβανω): Καλα, εγω ειμαι αντρας και οπως ηδη ξερετε εμενα το μυαλο μου πει παντα στο πονηρο. Για πιο λογο πηγε η κοπελα αυτη στο μαθημα ντυμενη με τα ρουχα (;) που περιγραψα.
Το θεμα ειναι οτι ακομα κι αν μετα το μαθημα ειχε να συναντησει το γκομενο ή να παει σε καποια συνεντευξη για δουλεια ή ακομα και οτι απλα ζεσταινοταν εμενα δεν μου καθονται σαν αιτιες. -
και να πάρεις κινητό με κάμερα
-
Μπορεί να συναντούσε τυχαία τον άντρα των ονείρων της, να μην είναι προετοιμασμένη;
Τι να φοράει δηλαδή, ημιάρβυλο; -
Στην ανάγκη να βάλουμε εμείς λεφτά να σου πάρουμε ένα....
-
Που πας ρε Καραμητρο χωρις καμερα;;;;;
Angel!!!! +1
Μπορει να εκανε προβα για την εξεταση
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Στην ανάγκη να βάλουμε εμείς λεφτά να σου πάρουμε ένα.......προφυλακτικό?
...κρύο νερό?
...γυαλί μεγένθυσης? -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στην ανάγκη να βάλουμε εμείς λεφτά να σου πάρουμε ένα....
...προφυλακτικό?
...κρύο νερό?
...γυαλί μεγένθυσης?Ότι χρειάζεται περισσότερο...
Άσχετο.... Κάποιος χρωστάει φωτογραφία με ένα Hummer!
-
Πλακα πλακα ας φανταστουμε ολοι μας (με τα αθωα μυαλουδακια μας) το 'δασκαλο' να εχει διπλα του αυτο του αθωο κοριτσακι για μια ολοκληρη ωρα και να προσπαθει να συγκεντρωθει για να κανει τη δουλεια του.
Φανταζεστε να της λεει ' ' αστο καλυτερα δεν συνεχιζω γιατι θα βρω το μπελα μου... -
Τον κακομοίρη τι τράβηξε...... Δουλευόμαστε μεταξύ μας, ε;;;;;;;;
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!