-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Briatore-Alonso WHO?
Όλα τα λεφτά τα ξινισμένα μούτρα του Briatore.+1
+1 και του FA
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Briatore-Alonso WHO?
Όλα τα λεφτά τα ξινισμένα μούτρα του Briatore.+1
+1 και του FA
Δεν θα κερδίζει μόνο ο Αλόνσο .....
Wind of change !!!! Οπως το παλιό κρασί, ή οι Scorpions !! ετσι και ο Σούμι στην κορυφή !!!!! Το όγδοο έρχεται !!! -
2006 france post qualifying press conference video
http://anonym.to?http://www.kolumbus.fi ... erence.avi
AUDIO only Requires AC3 Audio Codec
htttp://anonym.to?http://www.kolumbus.f ... erence.wav -
-
Ωραίο topic... για το δελφινάριο.
-
Brock λές?...Δεν θα το έλεγα. Βέβαια, γνώμη σου...
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
μη ξεχνάμε ότι ο ΜΣ το 2004 κέρδισε με 4 ανεοφοδιασμούς! Βέβαια τότε είχε με διαφορά το καλύτερο μονοθέσιο, πάντως εγώ πιστεύω πως θα πάνε για 3 ανεφοδιασμούς.
Ακριβώς, απλώς το 2004 οι κανονισμοί γενικά ευνοούσαν τους αγώνες 'μικρών stint' λίγο περισσότερο απ' όσο φέτος, έτσι τότε έκανε 1 παραπάνω από τα 3 συνηθισμένα. Εδώ νομίζω ότι θα δούμε πολλούς σε 3, αλλά 4 ίσως είναι πολλά, δε νομίζω να ρισκάρει κανείς.
Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε ότι στον 1ο ανεφοδιασμό ενδεχομένως να πάει εξαιρετικά κάποιος που είναι 2-3 γύρους ελαφρύτερος, εκμεταλλευόμενος τα φρέσκα λάστιχα στο 1ο στοπ. Αντιθέτως, αυτό θα βγει μπούμερανγκ στους τελευταίους ανεφοδιασμούς.
Θεωρώ δεδομένο πάντως ότι ο MS δε θα ξεκινήσει με ολόφρεσκα, ενώ ο Alonso ίσως το επιδιώξει για να προσπαθήσει να περάσει τον Massa στον 1ο-2ο γύρο.
Οι δύο Toyota έσωσαν 1 σετ στο Q3 (άλλα έχασαν μάλλον άλλο 1 στο Q1).
Γενικά, Ferrari και Renault πρέπει να έχουν 2-3 καινούρια σετ.
Παράλληλα, είναι τρομερά σημαντικό για τον MS ότι δίπλα του είναι ο FM, μιας και ο Γερμανός δε φημίζεται και ιδιαίτερα για τις εκκινήσεις του.
Σκέψου ειδικά φέτος πόσες φορές φεύγει χειρότερα από τη γραμμή, όχι μόνο σε σχέση με τις Renault, ακόμα και από τον Massa. Bahrain, Nurburgring, νομίζω Barcelona, και Indy πρόχειρα από τη μνήμη μου δεν ξεκίνησε τόσο καλά. Και παλιότερα όμως δεν ήταν τόσο καλός στις εκκινήσεις όσο στις άλλες πτυχές του οδηγικού ταλέντου. Όχι φυσικά ότι είναι κακός, απλώς δεν είναι ΤΟΣΟ καλός όσο στα άλλα νομίζω.
Επίσης, ο de la Rosa δήλωσε ότι περιμένει τα Michelin πολύ καλύτερα στον αγώνα, μιας και η ομάδα του επέλεξε το 'συντηρητικό' λάστιχο, και όχι αυτό με τον καλύτερο 1ο γύρο. Τι έκανε άραγε η Renault και η Ferrari;
Τέλος, πλέον είναι σαφές πόσο μεγάλο ρόλο έπαιξε η πολύ σωστότερη προετοιμασία της Renault για τους πρώτους αγώνες από τη Ferrari. Τρέχουν τώρα να μαζέψουν τα αμάζευτα υπό τρομερή πίεση να μην κάνουν λάθος, ενώ αν πήγαιναν φυσιολογικά στα πρώτα GP δε θα έπρεπε να είχαν διαφορά πάνω από 6-7 πόντους αυτή τη στιγμή.
-
kouk / Γίνεται κατάχρηση στα smileys πιστεύω. Χάνεται η ουσία των πραγμάτων και ωθούν τούς χρήστες να γράφουν κάτι ώστε να κολλάει και ένα smiley (emoticon)
-
Ο χρήστης Brock έγραψε:
kouk / Γίνεται κατάχρηση στα smileys πιστεύω. Χάνεται η ουσία των πραγμάτων και ωθούν τούς χρήστες να γράφουν κάτι ώστε να κολλάει και ένα smiley (emoticon)Αν κάνεις λίγω υπομονή και δεν βιάζεσαι, θα καταλάβεις πως λειτουργεί ο κάθε χρήστης.
Κατάχρηση emoticons? Ισα ισα που η χρήση τους βοηθάει να καταλαβαίνουμε καλύτερα τον γραπτό λόγο.Διάβασε, μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα και να κρίνεις. Γίνεσαι άδικος.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
kouk / Γίνεται κατάχρηση στα smileys πιστεύω. Χάνεται η ουσία των πραγμάτων και ωθούν τούς χρήστες να γράφουν κάτι ώστε να κολλάει και ένα smiley (emoticon)
Αν κάνεις λίγω υπομονή και δεν βιάζεσαι, θα καταλάβεις πως λειτουργεί ο κάθε χρήστης.
Κατάχρηση emoticons? Ισα ισα που η χρήση τους βοηθάει να καταλαβαίνουμε καλύτερα τον γραπτό λόγο.Διάβασε, μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα και να κρίνεις. Γίνεσαι άδικος.
Δηλαδή αν χρησιμοποιήσω το ίδιο emoticon 10 συνεχόμενες φορές σε μια πρόταση θα καταλάβεις καλύτερα αυτο που εννοώ; Εκεί πηγαίνει το κατάχρηση...
Τέλος πάντων εγώ τα βρίσκω υπερβολικά. Καταργείται ο γραπτός λόγος και φθηναίνει το νόημα και η ουσία.
Σοβαρές απόψεις θέλω να βλέπω και όχι χαζοχαρούμενα emoticons.
π.χ. Ο Hellenic tifosi έγραψε αναλυτικά 5 σωστά πράγματα. Όλα τα υπόλοιπα είναι για δελφινάριο
-
Αλλη κλαση ο Σουμι...παλι τους εδειξε πως γινεται. Εγω μαζι του μιας και τα δινει ολα και δεν εχει τπτ να αποδειξει σε κανενα. Οταν θα φυγει θα καθομαστε και θα βλεπουμε να παιρνει πρωταθληματα ο Αλονσο... Δεν προκειται να ξαναδω φορμουλα 1...εκει καταντησαμε...Δεν πειραζει εχουμε το MOTO GP που ειναι ενδιαφερον καθε χρονια
-ασχετο σχολιο- Αυτος ο Ραικονεν τελικα δικαιως ειναι γκαντεμης. Ως γνωστον η τυχη βοηθα τους winners και οχι τους losers...θα ξαναδουμε καποιον σαν τον Χακινεν σε καμια δεκαετια οπως το κοβω...
edit -φορμουλα 1-
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Το όγδοο έρχεται !!!...και όλα αυτά επειδή πήρε pole στο Mανί-Κουρ o Schumacher?
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Αλλη κλαση ο Σουμι...παλι τους εδειξε πως γινεται. Εγω μαζι του μιας και τα δινει ολα και δεν εχει τπτ να αποδειξει σε κανενα. **Οταν θα φυγει θα καθομαστε και θα βλεπουμε να παιρνει πρωταθληματα ο Αλονσο... Δεν προκειται να ξαναδω φορμουλα...εκει καταντησαμε...**Δεν πειραζει εχουμε το MOTO GP που ειναι ενδιαφερον καθε χρονιαΑ καλά τώρα τα είδα όλα...δηλ όταν τα έπαιρνε ο Σουμάχερ είμασταν μέσα στην αγωνία και τον ενθουσιασμό...μάλιστα!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το όγδοο έρχεται !!!
...και όλα αυτά επειδή πήρε pole στο Mανί-Κουρ o Schumacher?
Βεβαίως ...... δεν ξέρεις μάλλον από πνεύμα πρωταθλητή !!!!!! Αχ ρε Μιχαλάκη τι τους κάνεις!!!!!!
Επίσης, ρε 007, μήπως μπορείς να αναφέρεις το σπορ μας ως Φόρμουλα 1 και όχι ως Φόρμουλα ;;;; Γεμίσαμε Ντόρες και Σουφλιάδες !!!!!!
-
Ααα αν μιλάμε για πνεύμα πρωταθλητή ναι έχεις δίκιο. Ο Αλόνσο...ένας τυχάρπαστος Ιθπανόθ είναι...πέρσι δε, δεν έκανε τίποτα. Απλά γυρνούσε και τα λέγανε με το JPM...
-
οκ το εκανα edit. elteo δεν το εννοουσα ετσι που συγκρινα με το MOTO GP, αλλα μην συγκρινουμε τωρα στυλ οδηγησης του Σουμι παλιοτερα με τον Αλονσο τωρα (ακομη και τωρα που ειναι παππους ο champ παιζει αλλη κλαση)...μερα με τη νυχτα... Ο ενας επαιρνε πρωταθληματα τερματιζοντας πρωτος και ο αλλος τα παιρνει υπολογιζωντας στο μπλοκακι του τη θεση να βγει να παρει τους βαθμους ωστε να ειναι εξασφαλισμενος...αν ειναι δυνατον...
-
Τι κακό συμβαίνει δηλαδή όταν παίρνει πρωταθλήματα ο Alonso, με μια χρονιά όπως πέρσι μάλιστα που ήταν πραγματικά μυαλωμένος, αλάνθαστος και ταχύτατος όταν έπρεπε, βοηθούμενος φυσικά και από μια εξαιρετική ομάδα. Δε νομίζω ότι FA-Renault edition 2005 είχε κάτι συγκλονιστικά διαφορετικό από MS-Ferrari edition 2001 για παράδειγμα.
Δεν κερδίζεις όταν είσαι καλύτερος σε μεμονωμένους αγώνες, κερδίζεις όταν είσαι ταχύς και αξιόπιστος ΠΑΝΤΟΥ, μεγιστοποιώντας τους πόντους σου όταν είσαι δυνατός και ελαχιστοποιώντας τις απώλειες όταν δεν είσαι.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Οι δύο Toyota έσωσαν 1 σετ στο Q3 (άλλα έχασαν μάλλον άλλο 1 στο Q1).
Πάντα αυτό κάνουν οι Toyota φέτος, όπως και συνήθως (δεν ξέρω για σήμερα) γλιτώνουν 1 σετ στις πρωινές ελεύθερες του Σαββάτου. Τρέχουν μόνο με used ελαστικά.
-
Φιλε μου δεν διαφωνω με αυτο το σκεπτικο απλα δεν ειναι του στυλ μου. Προτιμω να βλεπω ενα θεαματικο πρωταθλητη με τσαμπουκα παρα εναν αλανθανστο χωρις ψυχη που οδηγαει απλα για να οδηγαει. Και ο Αλονσο οσα πρωταθληματα και να παρει Σουμι δεν θα γινει ποτε οπως και ο Σουμι Σεννα δεν θα γινει ποτε....απλα πραγματα.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Φιλε μου δεν διαφωνω με αυτο το σκεπτικο απλα δεν ειναι του στυλ μου. Προτιμω να βλεπω ενα θεαματικο πρωταθλητη με τσαμπουκα παρα εναν αλανθανστο χωρις ψυχη που οδηγαει απλα για να οδηγαει. Και ο Αλονσο οσα πρωταθληματα και να παρει Σουμι δεν θα γινει ποτε οπως και ο Σουμι Σεννα δεν θα γινει ποτε....απλα πραγματα.- 1.000.000.000 !!!
Επίσημο thread:GP Γαλλίας-Magny Cours