-
VIII όσο πιο απλό έχει..
-
Οτσέϊ!
από αύριο ξεκινάμε...εάν γράψεις χρόνο πόσταρε.
-
έκανες κανα γύρο (πίτα)?
-
Μπααα, βαριέμαι σήμερα.. αύριο μάλλον..
-
μία από τα ίδια...πάω για μπάνιο.
-
AKYΡΟ! Βαριέμαι να ασχοληθώ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
AKYΡΟ! Βαριέμαι να ασχοληθώ...Ούτε μέσα στο μυαλό μου να σουνα...
Πάνω από όλα όμως, είμαι σταθεροί και ξέρουμε πως θέλουμε να περάσουμε τον ελεύθερο χρόνο μας..
-
υπάρχει game για ps2 αντίστοιχο ή παρόμοιο του GT4..?
ή έστω μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό με ποικιλία αυτοκινήτων και βάθος στο gameplay?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
υπάρχει game για ps2 αντίστοιχο ή παρόμοιο του GT4..?ή έστω μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό με ποικιλία αυτοκινήτων και βάθος στο gameplay?
Αγόρασα χτες το TOCA Race Driver 2 για ps2, σε platinum έκδοση. Άκρως εθιστικό, με ωραίο gameplay. Καμία σχέση με lfs, εννοείται, αλλά ως arcade-sim το βρήκα εξαιρετικό. Στο προτείνω ανεπιφύλακτα.
-
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ευχάριστα νέα για το GTR2:Ουπς, το σημαντικότερο ξέχασα:
GTR2 - 10Tacle Drops Starforce [20-07-2006 | JZ | Comments (5) ]
From AutoSimSport Wires: 'Informed sources have revealed to AutoSimSport that Starforce has been dropped from GTR2 - both the demo version available today and the final release version scheduled September 30th. Sources reveal that 10Tacle have, instead, opted for securrom, which our source reveals as a 'Sony solution'. -
Νομίζω ακόμα σημαντικότερα είναι, το γεγονός ότι μπορείς να παίξεις πίστες και αυτοκίνητα του GTL ή του GTR1 στο.. demo του GTR2 (Nuerburgring κανείς;;; ), καθώς και το ότι το GTR2... ε... θα το πω ευγενικά, περίμενα περισσότερα, και δε με ενθουσίασε καθόλου.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Νομίζω ακόμα σημαντικότερα είναι, το γεγονός ότι μπορείς να παίξεις πίστες και αυτοκίνητα του GTL ή του GTR1 στο.. demo του GTR2 (Nuerburgring κανείς;;; ), καθώς και το ότι το GTR2... ε... θα το πω ευγενικά, περίμενα περισσότερα, και δε με ενθουσίασε καθόλου.Σε ποιο demo??????? Σε αυτό που κατέβασα εγώ (312 Mb) έχει μόνο μια Ferrari στη Barcelona και that's it!
Κατά τ'αλλα κι εγώ απογοητεύτηκα από το ντέμο (και δεν είχα καν δει το GTR1). Μόνο τα γραφικά ήταν πολύ ωραία αλλά όχι την ώρα που τρέχεις αλλά όταν βλέπεις το replay.
LFS still rules!!! (by far)
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σε ποιο demo??????? Σε αυτό που κατέβασα εγώ (312 Mb) έχει μόνο μια Ferrari στη Barcelona και that's it!Υπάρχει χακιά. Δες στο φόρουμ του RSC. (ή του LFS, στο αντίστοιχο topic για το... θάψιμο του GTR2).
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Σε ποιο demo??????? Σε αυτό που κατέβασα εγώ (312 Mb) έχει μόνο μια Ferrari στη Barcelona και that's it!
Υπάρχει χακιά. Δες στο φόρουμ του RSC. (ή του LFS, στο αντίστοιχο topic για το... θάψιμο του GTR2).
Για δώσε link για το RSc αν το χεισ πρόχειρο Αλέξανδρε!
-
dp (sorry)
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Για δώσε link για το RSc αν το χεισ πρόχειρο Αλέξανδρε!Τεμπέλη...
http://www.lfsforum.net/showthread.php?t=10330&page=10
http://www.lfsforum.net/showthread.php?t=10330&page=11
http://forum.rscnet.org/showpost.php?p= ... stcount=71 -
Αλέξη είσαι αρχηγός! Thx!
-
Χθες που βαριόμανε κάθησα και έστησα το ντι εφ πι προ άνοιξα το αραχνιασμένο πιεσδυο με το τζι τι τέσσερα μπήκα στα γιουρόπιαν ιβέντς άρπαξα και ένα ελαφρωμένο κλιό βε έξι και βγήκα στο κυνήγι για τιβιαρ και μερσεντές εσελ.Ε έκανα 2 αγώνες και σε κανα 20λεπτο ξέστησα την τιμονιέρα έκλεισα το ps και βγήκα έξω.Δεν είναι για καλοκαίρι αυτά τα πράγματα
-
Το PS/2 ούτε για χειμώνα είναι...
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality]