-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
corsair
εσύ πού ήσουνα?miatagreece
έχει γίνει, δε την πρόλαβαΕΥΤΥΧΩΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ... και λεω ΕΥΤΥΧΩΣ... γιατι αμα ημουν λιιιιιιγο παρακατω (Λεσβος) δεν θα προλάβαινα ουτε να κλ@σσω απο τα πολλα στιγματα που θα περνουσαν...
Εμεις ειχαμε πολυ μετρια κινηση... μονο σε τιποτα ασκησεις στον Κολπο Ξηρου ειχαμε τρεξιμο, αλλα και αυτες μετριες σε μεγεθος.
Λοιπον... για πες Ναυταρα.... ΚΛΕΙΔΕΣ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ στην Secline, στην 'πρασσινη', στην 'κοκκινη'... κλπ?
Και το νου σου στην ΕΦΟΔΕΙΑ....
ημερήσιες ναι, μηνιαίες μόνο στη θεωρία
ποια εφοδεία?
κυριακή έχουμε επιθεώρησηπάμε μια δόξα στη θεά-θεά?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
corsair
εσύ πού ήσουνα?miatagreece
έχει γίνει, δε την πρόλαβαΕΥΤΥΧΩΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ... και λεω ΕΥΤΥΧΩΣ... γιατι αμα ημουν λιιιιιιγο παρακατω (Λεσβος) δεν θα προλάβαινα ουτε να κλ@σσω απο τα πολλα στιγματα που θα περνουσαν...
Εμεις ειχαμε πολυ μετρια κινηση... μονο σε τιποτα ασκησεις στον Κολπο Ξηρου ειχαμε τρεξιμο, αλλα και αυτες μετριες σε μεγεθος.
Λοιπον... για πες Ναυταρα.... ΚΛΕΙΔΕΣ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ στην Secline, στην 'πρασσινη', στην 'κοκκινη'... κλπ?
Και το νου σου στην ΕΦΟΔΕΙΑ....
ημερήσιες ναι, μηνιαίες μόνο στη θεωρία
ποια εφοδεία?
κυριακή έχουμε επιθεώρησηπάμε μια δόξα στη θεά-θεά?
ΕΧΩ ΠΕΤΡΟ ΣΤΗ ΘΕΑ....
μηνιαιες, αχχχχ δεν ξερω αμα εχω ακομα τις αναλυτικες σημειωσεις που ειχα για την Secline... ευκολες παντος ειναι με το laser pistol. Και μην ξεχνας να αλλαζεις τις ημερομηνιες πλην weekend και επισημων αργιων
Ποια εφοδεια? ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΝΗ ΠΟΝΤΙΚΙ.... ΣΤΗΝ ΝΔΑ ΘΑ ΣΕ ΔΩΣΩ... Κλασσικα τυπακια στην ΝΔΑ... μια ζωη στελνουν το αθλιο μηνυμα 'πως με λαμβανεις' και ΠΑΝΤΑ ηθελα να τους απαντησω 'με πολλα παρασιτα ρε λακαμαδες' (για τους ασχετους με το ΠΝ και το δικτυο στα νησια... η ΝΔΑ στελνει στα τερματικα των νησιων μηνυματακι στο οποιο πρεπει να απαντησεις σε χρονο ευλογο για να τους αποδειξεις πως δεν κοιμασαι στην βαρδια στο ρανταρ και στο σηματωρειο)
Τελος παντων... τυπικο δικτυο ρανταρ ειναι και με πολλες αδυναμιες στον ελεγχο του και στον εξοπλισμο...
-
πέρασε ένας χρόνος...έγινε και η τελευταία υπηρεσία και μπήκαν και οι άδειες.
άρα μπορώ και εγώ να πω το γνωστό 'Γ'05 ... ΤΕΛΟΣ'
Συμπεράσματα ? ΑΠΕΙΡΑ.
Εμπειρίες? ΑΠΕΙΡΕΣ.
Μαθήματα ζωής? ΑΠΕΙΡΑ.Ακόμα και σε ένα χρόνο μόνο, ακόμα και στην Αεροπορία.
-
SirGus
Καλός πολίτης Sir!!!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
@MIATA: Τι σου θυμισε ο Κολπος Ξηρου? Για λεγε....
.... την δεύτερη μετάθεσή μου στο ΠΝ (ΓΕΝ Α2 ).
Μια ομορφια σου λεω...
Με το που ξεκίνησα βαρδιες στον θάλαμο επιχειρήσεων του ΓΕΝ, σκάσανε τα Ιμια... 72+ ώρες αυπνίας και τσιτας.
για τα άλλα που μου εχουν κατσει σε βαρδια θα τα πουμε άλλες φορες για να γελάμε. Οσον αφορά τον κόλπο Ξηρού μου θυμιζει μια συγκεκριμενη ΤΠΚ των 'απέναντι' η οποία είχε λυσσάξει να μπαινοβγαίνει στα χωρικα μας ύδατα και να αναγκαζει τα παιδια στο παρατηρητηριο να μας στελνουν στιγμα ανα πέντε λεπτα. Στο τελος στειλανε τον περίφημο 'Τυφώνα' (δεν ξερω αν υπάρχει ακομα αυτη η Τ/Α) και την πήρε στο κυνηγι. -
Δεν υπάρχει πλέον, Γιώργο.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
πέρασε ένας χρόνος...έγινε και η τελευταία υπηρεσία και μπήκαν και οι άδειες.άρα μπορώ και εγώ να πω το γνωστό 'Γ'05 ... ΤΕΛΟΣ'
Συμπεράσματα ? ΑΠΕΙΡΑ.
Εμπειρίες? ΑΠΕΙΡΕΣ.
Απολύθηκες κιόλας ρε θηρίο;
Αη,καλός πολίτης,καί καλωσήρθες στόν κόσμο τού πηξίματος
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
πέρασε ένας χρόνος...έγινε και η τελευταία υπηρεσία και μπήκαν και οι άδειες.άρα μπορώ και εγώ να πω το γνωστό 'Γ'05 ... ΤΕΛΟΣ'
Συμπεράσματα ? ΑΠΕΙΡΑ.
Εμπειρίες? ΑΠΕΙΡΕΣ.
Tι λες τωρα!!!Περασε ενας χρονος;Σαν να ηταν χθες που σου εστελνα πμ .
Καλός πολιτης Κωστα!!! -
καλος πολιτης.. τερμα και αυτο..
-
ευχαριστώ παιδιά!!
-
Καλός πολίτης.
-
Καλός πολίτης κι από μένα...
-
Καλώς ήρθες, Κώστα.
-
-
Πάνε οι διακοπές σου
Καλός πολίτης φίλε -
Καλός πολίτης Κώστα
-
Οπου νά'ναι,απολύεται και ο Μάρκος (ο οποίος συνελήφθει να κάνει αγγαρεία-μαγειρεία χτές το πρωί )
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οπου νά'ναι,απολύεται και ο Μάρκος (ο οποίος συνελήφθει να κάνει αγγαρεία-μαγειρεία χτές το πρωί )Και μετά μου λέτε για τις τελευταίες διακοπές της ζωής μου... Σειρά μου που απολύθηκε (9μηνο) και τώρα δουλεύει σε 2 δουλειές για να τα βγάλει πέρα (φεύγει από το σπίτι στις 9 το πρωί και γυρνάει στις 2 το βράδυ) λέει 1000 φορές καλύτερα αυτό, παρά το χακί (ήταν και μάγειρας, οπότε σε κάποια πράγματα ήταν πολύ πιο χαλαρός)... και έχει δίκιο...
Και ΦΥΣΙΚΑ ( ) στις κωλομονάδες που πήγα ΔΕΝ υπάρχει η έννοια της άδειας απολύσεως... ούτε βέβαια και της άγραφης... , μόνο ότι υπόλοιπο κανονικής άδειας έχεις... Τώρα πήρα τις τελευταίες 6 μέρες και αυτό είναι... Τις τελευταίες 20 μέρες θα είμαι μέσα και υπηρεσίες κανονικά μέχρι τις 3 Αυγούστου (στις 8 απολύομαι - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ). Και να έλεγες ότι είχαμε χαλαρή θητεία, να πω πάει στο διάολο...
Το κορυφαίο είναι ότι όλοι έχουμε τόσο άσχημη ψυχολογία μετά από αυτούς τους 12 μήνες που ούτε να τους βρίσουμε δεν έχουμε όρεξη...
Τα μόνα καλά είναι 2:
Οι γνωριμίες και το ότι τελειώνει... -
ΠΟΥ'ΣΑΙ ΡΕ ΜΑΡΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΠΟΥ'ΣΑΙ ΡΕ ΜΑΡΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!Άσ'τα να πάνε πρόεδρε...
Αυτό το τραγούδι που λέει 'σκοπιά, ΚΨΜ, αγγαρεία' το ξέρεις;;; Κάπου εκεί θα με βρεις...
Θητεία? Ωχωχωχ...