-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Όπως θα διαπιστώσατε, η ημερομηνία άλλαξε για να μην πέσουμε πάνω στις εκλογές και να έχουμε απώλειες συμμετοχών.
**Η νέα ημερομηνία είναι Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου. Αναχώρηση την Κυριακή 1 Οκτωβρίου. **
Το Σαββατοκύριακο που έχει Πορταριά το κανονίσατε.
Αλλη χρονιά είχε οργανωθεί πάνω στό ΔΕΘ
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Όπως θα διαπιστώσατε, η ημερομηνία άλλαξε για να μην πέσουμε πάνω στις εκλογές και να έχουμε απώλειες συμμετοχών.
**Η νέα ημερομηνία είναι Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου. Αναχώρηση την Κυριακή 1 Οκτωβρίου. **
Αλλη χρονιά είχε οργανωθεί πάνω στό ΔΕΘ
Είναι έθιμο πλέον η παγκόσμια (sic!) συγκέντρωση να συμπίπτει με κάποιο ράλλυ.
-
Παίδες, κάθε Σ/Κ όλο και κάτι θα έχει. Ο καθένας βάζει τις προτεραιότητές του και αναλόγως πράττει.
-
μηπως να βαζαμε 2-3 επιλογες ημερομηνιων, και να βλεπαμε ποσες συμμετοχες θα επαιρνε η καθε μια?
-
Παιδια κ εγω μεσα σε πρωτη φαση,αλλα αν εχουμε εξεταστικη τοτε
Ενα δικλινο περικαλω(και μια ντομ περινιον να με περιμενει)
-
Παιδιά για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο δεν έχουμε άλλες επιλογές ημερομηνίας. Το επόμενο είναι κλεισμένο, τα άλλα 2 είναι εκλογέ και μετά είναι 28η που είναι πάλι κλεισμένο. Δεν θέλολυμε να πάμε Νοέμβρη και είναι πολύ δύσκολο να ψάχνουμε για νέο μέρος και διαμονή.
-
Update
Δίκλινο (υπερυψωμένο ισόγειο – θέα στο βουνό): 70 -
Νικο, εμενα βγαλε με απο τη λιστα, με την νεα ημερομηνια δεν μπορω
υπαρχει μια πολυ μικρη πιθανοτητα, αλλα θα το ξερω ελαχιστες μερες πριν.
-
απο τη στιγμη που ΔΕΝ εμπλεκεται δευτερα και απο τη στιγμη που θα ειμαστε καλα, εγω επιβεβαιωνω την κρατηση μου!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ρε άρρωστε, δεν έχεις αφήσει ανάβαση για ανάβαση... Άσε την Πορταριά και έλα να στρίψουμε στον δρόμο του Ταΰγετου...
Δημητσάνα θα έρθεις τουλάχιστον, να βρεθούμε?
-
[quote='kouk']Update
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ρε άρρωστε, δεν έχεις αφήσει ανάβαση για ανάβαση... Άσε την Πορταριά και έλα να στρίψουμε στον δρόμο του Ταΰγετου...
Δημητσάνα θα έρθεις τουλάχιστον, να βρεθούμε?
Ποιός λέει άρωστο ποιόν;
Η Πορταριά είναι η αγαπημένη μου ανάβαση, αν δε πάω θα νοιώθω ότι την απάτησα.
Δηματσάνα κατά 99% θα είμαι.
(Το σκίσαμε το θέμα )
-
Update
Αφού είναι έτσι, τότε παρακαλώ να μεταφερθεί η κράτησή μου στο ισόγειο. Προτιμώ να είμαι κοντά στους ομοϊδεάτες tm/Chrmes/taurus παρά δίπλα στον εγκάθετο 'Iamthebestmodthereis'. Μη μας βγει και κανένα όνομα (ξανά)...
-
..θα πρεπει να μιλαμε και γαλλικα? μπονζουρ, πετι ντε ζενε σαβα μπια και τα κουκια μπαγλα??
-
Λοιποοοοον.. το σχετκό ψηστήρι πέφτει και είναι σε καλό δρόμο αλλά υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες (μία εκ των οποίων είναι τα 1000χλμ x2)
Υπάρχει μια πιθανότητα το ΠΣΚ να το κάνουμε ΠΣΚΔΤΤ in Peloponisos και να μπορέσουμε να 'ρθούμε αλλα δεν θα το ξερουμε πριν τον Σεπτέμβρη γι'αυτό μη μας υπολογίζετε στα του ξενοδοχείου. Αν είναι τελικά να κατεβούμε, φαντάζομαι οτι στη χειρότερη περίπτωση μπορούμε να βρούμε δωμάτιο κάπου αλλού εκεί κοντα. -
Ερωτηση: Οι διαδρομες εχουν βγει ? Θελετε να τις κοιταξω ? Εχουμε κανεναν γνωστη της περιοχης ?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ερωτηση: Οι διαδρομες εχουν βγει ? Θελετε να τις κοιταξω ? Εχουμε κανεναν γνωστη της περιοχης ?κοίτα τις και συνεδριάζουμε για αποφάσεις. Υπάρχουν πολλές ιδέες πάντως.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Λοιποοοοον.. το σχετκό ψηστήρι πέφτει και είναι σε καλό δρόμο αλλά υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες (μία εκ των οποίων είναι τα 1000χλμ x2)
Υπάρχει μια πιθανότητα το ΠΣΚ να το κάνουμε ΠΣΚΔΤΤ in Peloponisos και να μπορέσουμε να 'ρθούμε αλλα δεν θα το ξερουμε πριν τον Σεπτέμβρη γι'αυτό μη μας υπολογίζετε στα του ξενοδοχείου. Αν είναι τελικά να κατεβούμε, φαντάζομαι οτι στη χειρότερη περίπτωση μπορούμε να βρούμε δωμάτιο κάπου αλλού εκεί κοντα. -
Τα επαγγελματικά έχουν σφίξει, και πέφτουμε πάνω στο κρισιμότερο ΣΚ, οπότε είμαι εκτός...
Δεν ξέρω αν το είπα ξανά... Γ@μ@ τις συγχωνεύσεις!
4η Παγκόσμια Συνάντηση-Συμμετοχές 29/30-9-06 ΟΙΤΙΛΟ ΜΑΝΗΣ