-
Ο χρήστης Βασίλης1 έγραψε:
Ημαρτον
Εχεις ρωτήσει πόσο πάνε τα ανταλλακτικά;Αν και δεν ήθελα να απαντήσω γιατί ο δογματισμος φωνάζει απο μακρυά καλά θα ήταν αν δεν μπορεις να προσφέρεις κάτι ουσιώδες να μην απαντάς.
Πόσο πάνε? Γιατί από τιμές ανταλλακτικών Toyota είμαι πολύ ικανοποιημένος 7 χρόνια τώρα.
-
Ημαρτον
Εχεις ρωτήσει πόσο πάνε τα ανταλλακτικά;Το κοστος των ανταλλακτικων θα το σκεφτει μετα απο πεντε χρονια (ή 100.000χλμ) που τελειωνει η εγγυηση, καθως και το πρωτο σερβις ειναι στα 40.000 χλμ.
Εγω ως ουδετερος στην κουβεντα με την σειρα μου, θα προτεινα το fiesta γιατι (υποκειμενικα) ειναι πιο ομορφο, πιο στιβαρο και με καλυτερη μεταπωληση. Εχω την εντύπωση πως τωρα εχει και καλυτερο χρηματοδοτικο προγραμμα -
εγω θα επαιρνα κατι μεταξυ colt & swift.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εγω θα επαιρνα κατι μεταξυ colt & swift.το είδαμε το σουϊφτ αλλά το χρηματοδοτικό είναι χάλια και βγαίνει στα ίδια λεφτά με το κλιο και το 207.
Πάντως το 207 της άρεσε πιο πολύ από όλα και δικαίως! Ειδικά το εσωτερικό του είναι πολύ όμορφο και με πολύ καλή απτή ποιότητα!
υγ ίιμπιζα δεν θα έπαιρνες;
Πάντως έδωσε 400γιούρος και έκλεισε το πούντο..ΑΛΛΑ! Ο δεύτερος πολιτής στο μοσχού στη μεταμόρφωση μας είπε πως μαλακίες μας έλεγε ο συναδελφός του (στο δίπλα γραφείο) πως μόνο μαυρο μπορούσαμε να κλείσουμε για να γλυτώσουμε την αύξηση των 260ευρώ. Και του είχαμε τονίσει πως δεν μας ενδιαφέρουν μόνο τα ετοιμοπαράδοτα του στόκου αλλά μας είπε πως δεν μπορούμε να κλειδώσουμε την τιμή. Άσε που ο δεύτερος πολιτής ήταν σίγουρος πως και ετοιμοπαράδοτα αν ψάχνανε καλύτερα θα βρίσκαν και άλλα χρώματα
Θα της ρίξω ιδέα να πάει να πάρει πίσω την 'προκαταβολή' και ή να κάνουν έκπτωση στα 260ευρώ ή να πάμε σε άλλη φίατ και ας την πληρώσει όλη την άυξηση. Και αν πάμε και θα του την πω. Όχι τίποτα άλλο αλλά εγώ την πήγα εκεί
Η ίδια λέει πως και μαύρο ΟΚ κτλ αλλά θα βαρεθεί να το βλέπει βρόμικο, θα βαρεθεί να μετράει γρατσουνιές (μένει σεπόλια) αλλά και τα άλλα χρώματα του πούντο του πάνε πολύ! Για να δούμε... -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Πάντως έδωσε 400γιούρος και έκλεισε το πούντο..ΑΛΛΑ! Ο δεύτερος πολιτής στο μοσχού στη μεταμόρφωση μας είπε πως μαλακίες μας έλεγε ο συναδελφός του (στο δίπλα γραφείο) πως μόνο μαυρο μπορούσαμε να κλείσουμε για να γλυτώσουμε την αύξηση των 260ευρώ. Και του είχαμε τονίσει πως δεν μας ενδιαφέρουν μόνο τα ετοιμοπαράδοτα του στόκου αλλά μας είπε πως δεν μπορούμε να κλειδώσουμε την τιμή. Άσε που ο δεύτερος πολιτής ήταν σίγουρος πως και ετοιμοπαράδοτα αν ψάχνανε καλύτερα θα βρίσκαν και άλλα χρώματα
Στη Λάμδα στην Κηφισιά όταν πήγα να ρωτήσω για το GP μου είπαν ότι η τιμή «κλειδώνει» (Συμφωνία Τιμής για μη ετοιμοπαράδοτα) και ότι μπορώ να το ασφαλίσω σε όποια ασφαλιστική θέλω (και όχι να μου υποδείξουν αυτοί κάποια). Το δεύτερο το λέω γιατί είναι αρκετά ενδιαφέρον, ιδίως αν με τον Μοσχού δεν έχετε κάνει κάποια τέτοια συμφωνία.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
στο μοσχού στη μεταμόρφωσηΘα σου πρότεινα να πάρετε αμέσως την προκαταβολή από τον εν λόγω αντιπρόσωπο και να στραφείς σε άλλον... Δεν ξέρω να σου πω κάποιον άλλον (γιατί δεν είμαι σίγουρος για κάποιον άλλο) αλλά...σ αυτόν βρήκες να πάς;;
Υγ:Δυστυχώς το Bravo κι εγώ από κει το πήρα..Τα παραπάνω δε στα λέω επειδή τάχα μου πούλησε σκάρτο πράμα ή μου έκανε χάλια σέρβις κλπ κλπ (άλλωστε σε καμία περίπτωση δεν το πάω εκεί για σέρβις.. Spicar και πάλι Spicar..
-
εγω εδωσα προκαταβολη οταν ηρθε το αμαξι απο ιταλια το ειδα και ειπα οκ... στον κοντελλα αυτα στον κηφισσο
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
εγω θα επαιρνα κατι μεταξυ colt & swift.
το είδαμε το σουϊφτ αλλά το χρηματοδοτικό είναι χάλια και βγαίνει στα ίδια λεφτά με το κλιο και το 207.
Πάντως το 207 της άρεσε πιο πολύ από όλα και δικαίως! Ειδικά το εσωτερικό του είναι πολύ όμορφο και με πολύ καλή απτή ποιότητα!**υγ ίιμπιζα δεν θα έπαιρνες; **:lol:
ετσι οπως εχει διαμορφωθει η κατηγορια των σουπερ μινι, μαλλον τωρα δεν θα επαιρνα ιμπιζα. Οπως επισης δεν θα επαιρνα clio/punto/207 (τουλαχιστον με τις παρουσες εκδοσεις τους. O συνδιασμος τιμη/βαρος/μεγεθος/επιδοσεις που εχουν πλεον δεν με ελκυει. Θα πηγαινα 'μιση' κατηγορια κατω σε Κολτ ή Σουιφτ που εχουν καλες τιμες ή θα ανεβαινα κατηγορια, κατι σε Golf GT.
-
golf gt =25000euros πολυ πιο πανω απο αυτα που εξεταζουμε 12000 ευρω παραπανω...
-
μα αυτο λεω. οτι ειτε θα επαιρνα κατι μικροτερο και φθηνο η θα μαζευα χρηματα για κατι πολυ καλυτερο.
δεν θα πηγαινα σε ενδιαμεση λυση δλδ.
-
Ξέχασες το sirion! Πολύ καλό!
-
pasxos σν θέλεις μας λες τα σκηνικά που έγιναν και δεν έμεινες ευχαριστημένος από το μοσχού;
kotetsi όντως στο μοσχού αλλά και σε άλλους της φίατ (κοντέλης και άλλες δυο στο μαρούσι και στο ΟΑΚΑ) μας είπαν για αναγκαστική ασφάλιση πράγμα που είναι παράνομο! Ειδικά στο μοσχού μας είπαν πως θα ετοιμάσουν προσφορά από την ιντερσαλόνικα. 200+ χωρίς μικτή με μπόνους 5, αν και καινούργια οδηγός, και 450 για μικτή με μπόνους 10 όμως. Οι τιμές είναι καλές, αλλά η κοπέλα έχει γνωστούς σε 2-3 ασφαλιστικές και θα πάρουμε και από αυτούς προσφορές. Αν είναι καλύτερες, λογικά θα κάνω θέμα. Και είναι και το γμτ ολόκληρη φίατ ελλάς να παρανομεί ενώ ΟΛΕΣ οι άλλες εταιρίες έχουν συμμορφωθεί (τογιότα-σεατ-ρενώ-πεζώ-φορντ-σουζούκι-οπελ που επισκεφθήκαμε τουλάχιστον).
Η πρώτη φίατ που πήγαμε ήταν στη λεωφόρο ειρήνης στο μαρούσι. Ο τύπος, προφανώς ιδιοκτήτης, δεν είχε κανένα καινούργιο αμάξι του ομίλου, ενώ για το αν θα δούμε το πούντο μας είπε πως πούλησε ένα αλλά θα το διώξει κατευθείαν και όχι. Του είπα, να τη στήσουμε στη λεωφόρο ειρήνης, μήπως περάσει κανά πούντο για να το δούμε, μας έγραψε προσφορά σε φύλλο-διαφήμιση κάποιου μαρμαρά (φίλου του; ) και φύγαμε. Πάντως ήταν πολύ φιλικός κύριος. Μάλλλον θα δουλεύει με μεταχειρισμένα και με γνωστούς το μαγαζί του, αλλά είχε πλάκα σε μας τους 'ασχετους'.
υγ πόσο καιρό κάνει να έρθει ένα πούντο αν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο; ΟΕΟΟ; -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
pasxos σν θέλεις μας λες τα σκηνικά που έγιναν και δεν έμεινες ευχαριστημένος από το μοσχού;
kotetsi όντως στο μοσχού αλλά και σε άλλους της φίατ (κοντέλης και άλλες δυο στο μαρούσι και στο ΟΑΚΑ) μας είπαν για αναγκαστική ασφάλιση πράγμα που είναι παράνομο! Ειδικά στο μοσχού μας είπαν πως θα ετοιμάσουν προσφορά από την ιντερσαλόνικα. 200+ χωρίς μικτή με μπόνους 5, αν και καινούργια οδηγός, και 450 για μικτή με μπόνους 10 όμως. Οι τιμές είναι καλές, αλλά η κοπέλα έχει γνωστούς σε 2-3 ασφαλιστικές και θα πάρουμε και από αυτούς προσφορές. Αν είναι καλύτερες, λογικά θα κάνω θέμα. Και είναι και το γμτ ολόκληρη φίατ ελλάς να παρανομεί ενώ ΟΛΕΣ οι άλλες εταιρίες έχουν συμμορφωθεί (τογιότα-σεατ-ρενώ-πεζώ-φορντ-σουζούκι-οπελ που επισκεφθήκαμε τουλάχιστον).
Η πρώτη φίατ που πήγαμε ήταν στη λεωφόρο ειρήνης στο μαρούσι. Ο τύπος, προφανώς ιδιοκτήτης, δεν είχε κανένα καινούργιο αμάξι του ομίλου, ενώ για το αν θα δούμε το πούντο μας είπε πως πούλησε ένα αλλά θα το διώξει κατευθείαν και όχι. Του είπα, να τη στήσουμε στη λεωφόρο ειρήνης, μήπως περάσει κανά πούντο για να το δούμε, μας έγραψε προσφορά σε φύλλο-διαφήμιση κάποιου μαρμαρά (φίλου του; ) και φύγαμε. Πάντως ήταν πολύ φιλικός κύριος. Μάλλλον θα δουλεύει με μεταχειρισμένα και με γνωστούς το μαγαζί του, αλλά είχε πλάκα σε μας τους 'ασχετους'.
υγ πόσο καιρό κάνει να έρθει ένα πούντο αν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο; ΟΕΟΟ;Αυτή είναι η κατάσταση των αμτιπροσωπειών της fiat; Και γω που νόμιζα ότι η κατάσταση στην Αθήνα θα είναι καλή, λόγω ανταγωνισμού, κλπ...
Με την ασφάλεια της Ιντερσαλόνικα μη πολυψαρώνετε. Νομιζω πως είναι πάγια τακτική της εταιρίας (και ίσως παράνομη) να 'χρεώνει' μικρά μπόνους. Ρωτήστε και σε ανεξάρτητο για την ίδια ασφάλεια.
-
kotetsi όντως στο μοσχού αλλά και σε άλλους της φίατ (κοντέλης και άλλες δυο στο μαρούσι και στο ΟΑΚΑ) μας είπαν για αναγκαστική ασφάλιση πράγμα που είναι παράνομο!
Εμενα στον Κοντελλη οταν τους ρωτησα μου ειπαν απο την πρωτη στιγμη οτι μπορω να το ασφαλισω οπου θελω. Μου εβγαλαν εκεινοι μια προσφορα απο τη δικη τους ασφαλιστικη αλλα τους ειπα οτι δε με συμφερει και δεχτηκαν χωρις κανενα προβλημα να το ασφαλισω σε δικο μου.
-
Ο χρήστης subsonic έγραψε:
kotetsi όντως στο μοσχού αλλά και σε άλλους της φίατ (κοντέλης και άλλες δυο στο μαρούσι και στο ΟΑΚΑ) μας είπαν για αναγκαστική ασφάλιση πράγμα που είναι παράνομο!
Εμενα στον Κοντελλη οταν τους ρωτησα μου ειπαν απο την πρωτη στιγμη οτι μπορω να το ασφαλισω οπου θελω. Μου εβγαλαν εκεινοι μια προσφορα απο τη δικη τους ασφαλιστικη αλλα τους ειπα οτι δε με συμφερει και δεχτηκαν χωρις κανενα προβλημα να το ασφαλισω σε δικο μου.
στον κηφισό; δεν ξέρω αν έχει και αλλού βέβαια...
ούτε θέλουν λένε γμτ και όποιος τσιμπήσει. Δεν επέμεινα στον κοντέλη για το θέμα, αλλά στο μοσχού, μια και εκεί κλείσαμε επέμεινα -
Ναι στον Κηφισο. Και μαλιστα ετυχε να μιλησω με τρεις πωλητες αφου και ο κολλητος μου εκλεισε το punto απο εκει απο αλλον πωλητη και συνηθως πηγαιναμε μαζι. Δεν ξερω παντως οι πωλητες του Κοντελλη μου φανηκαν οι πιο συνεργασιμοι και ευγενικοι απο οσες Fiat γυρισα. Ακομα και στο test drive που εκανα, ηταν μεσα ο δικος μου πωλητης και συνεχως μου ελεγε 'κυνηγατο το αμαξι, πατα το, μην το φοβασα', εστω και αν το αμαξι που ειχαν ηταν αστρωτο ακομα με 70 χιλιομετρα μονο. Συν του οτι με αφησε να επιλεξω εγω που θα το οδηγησω (και το εβγαλα φυσικα στην εθνικη). Δεν ξερω, στο μελλον θα δειξει ποια θα ειναι η συνεργασια μας (5 χρονια εγγυηση ειναι αυτα), αλλα προς το παρον ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.
-
κι εγω στον κοντελλη πηγα και ειχα και εχω πολυ καλη συνεργασια με τα παιδια εκει...οσο για το test drive κι εγω το χαρηκα ιδιαιτερα χωρις μουρμουρα!!!
-
ίσως τότε κάνω εγώ λάθος για το αν επέμειναν για ασφάλεια μέσω φίατ στο κοντέλλη ή απλά μας είπαν ότι θα μας κάνουν προσφορά.
Ωραία, θα ξαναπάω αύριο και βλέπουμε!
Ο μοσχούς ως δώρα δίνει κουκούλα, πατάκια, ραδιοσιντί (η έκδοση άκτιβ δεν έχει) και αισθητήρες παρκαρίσματος, κάνουν κάτι αντίστοιχο και οι άλλοι;
(επειδή υπάρχει και το άλλο τόπικ για το πούντο, αν θέλετε απαντάτε εκεί παιδιά για να το μαζεύουμε λίγο; ) -
στον κοντελλη μου εδωσαν συναγερμο φιμε μεμβρανες 3Μ πατακια και σετ αναγκης...
-
Σετ ανάγκης? Τι 'ν' τούτο?
g punto 77 ή fiesta 1.4