-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Δεν νομιζω πως παιρνουν πινακιδες και διπλωμα για υπερβολικη ταχυτητα...μηπως σε εγραψαν και για τιποτε αλλο?Για πλακα και χωρις δευτερη σκεψη!
Εμενα μου τα ειχαν παρει και το διπλωμα και την αδεια και τις πινακιδες για 45 μερες. οριο 50 το ρανταρ εγραψε 95
Μου τα πηρανε επιτοπου, δεν μπορουσα να τα παρω πισω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
το δικαστηριο εγινε 2.5 χρονια μετα, μου ριξανε και αλλα 340 ευρω και εληξε το θεμα!
βασικα δεν πηρα προστιμο,δεν πηρα καν καποιο χαρτι στα χερια μου,αυτο που με τρωει ειναι οι πινακιδες γιατι το αυτοκινητο το χρησιμοποιουν και αλλοι εκτος απο εμενα,ξερει κανεις ποσα χρηματα ειναι για να τις παρω πισω επιτοπου?
οσο και αν παρακαλεσα οτι και αν εκανα δεν τα εδιναν πριν περασουν οι 45 μερες με ΤΙΠΟΤΑ!
-
Εμένα πώς δεν μου τις είχανε πάρει όμως..?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εμένα πώς δεν μου τις είχανε πάρει όμως..?Αν θελει μπορει να κανει και οτι δεν σε ειδε καν να τρεχεις και να σε αφησει να φυγεις... τα εχουμε πει αυτα 1000 φορες!
-
Φίλο μου τον έγρραψαν στην Αθνών Λαμίας κοντά στα διόδια Σχηματαρίου με 150. Ήταν Xsara με onboard camera. Toυ πήραν επιτόπου δίπλωμα-πινακίδες από την ομάδα Πήγασος των εθνικών ήταν αλλά οι πινακίδες και το δίπλωμα πήγαν στην τροχαία εκεί κοντά (αυτή που είναι πάνω στην εθνική).Ευτυχώς βρέθηκε γνωστός γνωστού ο διοικητής και 'δέχτηκε΄ την έγγραφη αντίρρηση του φίλου μου (πρέπει να γίνει σε 3 μέρες αν δεν κάνω λάθος) και έτσι τις πήρε σε 1 βδομάδα. Τώρα περιμένει το δικαστήριο να του έρθει καθώς ο διοικητής είπε πως επειδή ήταν από την ομάδα Πήγασος και όχι από το τμήμα του δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για το δικαστήριο...
-
Σχτικά με τα όρια ταχύτητας και τις ποινές:
α) Υπέρβαση ορίου ταχύτητας από 20χλμ έως 40χλμ πάνω από το όριο: 3 Βαθμοί Ποινής και 33€ Πρόστιμο
β) Υπέραβαση ορίου ταχύτητας από 40χλμ και πάνω από το όριο είναι πλημέλλημα και το πρόστιμο καθορίζεται από το δικαστήριο που εκείνο μπορεί να αποφασίσει και αν θα σου αφαιρεθεί ή όχι το δίπλωμα.
-
Ρε παιδια , εχθες κανω ενα 'αναποδο' μπενοντας σε ενα στενο , και στα 100 μετρα βλεπω ΜΠΛΟΚΟ!Ψιλοσταματαω , και συνεχιζω , με σταματανε για αλκοτεστ ,περναω..κ μετα μου λενε διπλωμα και αδεια , εν τω μεταξυ εγω το διπλωμα δεν το ειχα μαζι ..Οποτε του δινω ταυτοτητα και αδεια!!!
Ο ενας μπατσος μου λεει φυγε,αλλα σκαει ο αλλος κ μου λεει μη φυγεις και αυτος μου ζητησε αδεια και ταυτοτητα , οποτε του τα δινω κανονικα,του λεω εχω ξεχασει διπλωμα , παει εκει μεχρι το περιπολικο , τα λιβανιζει λιγακι
και ερχεται κ μου λεει αυριο το πρωι θα πας να παραδοσεις πινακιδες στη νομαρχια για ενα μηνα , και προστιμο 467 ΕΥΡΩ!!
ΟΟΟΟΜΩΩ΅ΣΣΣΣ δε μου εδωσε καμια κληση ,η' να υπογραψω κατι ..
Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?
Ισχυει η κληση η μονο για εκφοβισμο? -
Μάλλον εκφοβισμός πιστέυω φίλε μου. Κάτι άσχετο..
Ησουν μόνος ή είχες και παρέα στο αμάξι;
Υπάρχει λόγος που ρωτάω. -
Αγνόησε το. Αφού δεν υπάρχει κλήση είναι σαν να μην έγινε το περιστατικό. Αν ήταν να σου αφαιρεθούν οι πινακίδες θα στις έπαιρναν επιτόπου.
-
Kαλημέρα.
Η βεβαίωση της παράβασης από Αστυνομικό όργανο γίνεται με την επίδοση κλήσης και μόνο με αυτήν.
Οπότε....κοιμήσου ήσυχος
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
Υπάρχει λόγος που ρωτάω.Ημουνα μαζι με αλλο ενα παιδι.
-
Ο χρήστης blaoulis έγραψε:
Υπάρχει λόγος που ρωτάω.Ημουνα μαζι με αλλο ενα παιδι.
O λόγος που ρώτησα είναι γιατί είχα και εγώ ένα παρατράγουδο
με τροχονόμο ο οποίος με το έτσι θέλω χωρίς να έχω κάνει την παράβαση
ήθελε να με φορτώσει με κόκκινο φανάρι.Είχα και εγώ 2ο άτομο στο αμάξι και πιστέυω κατα την γνώμη μου( μπορεί να κάνω και λάθος) ότι λειτούργησε σαν
μάρτυρας σαν όλη υπόθεση και απέφυγε εν τέλει να μου δώσει κλήση για κάτι το οποίο δεν μπορούσε να αποδείξει αφού δεν με έπιασε επ αυτοφώρω.Σκεφτόμουν μήπως τυχόν ήσουν στην ίδια περίπτωση.
-
Ποια παραβαση ρε παιδια εχει κληση 467 ευρω? Η οποια μαλιστα πληρωνεται χωρις να σου δωσουν κληση, οικιοθελως ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ?
Α ρε σε κατι μαλακες που δινουν στολη και οπλο...
-
Λοιπόν...Δανείζω το αυτοκίνητό μου σε Γερμανό(κανονικό Γερμανό, όχι βλαχοdeutsch) φίλο μου και αυτός τρώει κλήση από φωτοραντάρ σε όριο 80 όπου πήγαινε με 127... η κλήση έρχεται ύστερα από 3 μήνες.
Τι γίνεται;;; Με κάλεσε η τροχαία να δηλώσω ποιος οδηγούσε ώστε να στείλουν χαρτί της δήλωσης στον αρμόδιο δικαστή της περιοχής...Αν εγώ πω ότι είναι ο τάδε τάδε Γερμανός, τι θα συμβεί;;; Μπορούν να κάνουν κάτι σε αυτόν;;;Για βοηθείστε...
Υ.Γ: Η ιστορία ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα καθώς στηρίζεται σε φανταστικά στοιχεία και πρόσωπα...και καλά...
-
όχι πάλι!!!!!!
-
Όταν υπάρχει παράπτωμα για το οποίο περνάς δικαστήριο,ΔΕΝ παίρνεις την κλήση στο χέρι ούτε υπογράφεις πουθενά.Κάποια στιγμή σε ειδοποιούν για δικάσιμο.Αυτά ως προς το γεγονός ότι αν δεν πάρει κάποιος το χαρτάκι στο χέρι δεν τρέχει τίποτα.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
τρεις βραδυ σαββατου,εθνικη κορινθου-αθηνας,στα τελευταια διοδια που δεν πληρωνουμε εμεις που επιστρεφουμε (μεγαρα?),οριο εχει μολις πεσει στα 100 και με σταματανε με 145...
1.1 μηνα πινακιδες
2.1 μηνα διπλωμα
3.δικαστηριοJoin the club
αποριες προς εσας:
1.υπαρχει τροπος να κρατησω τις πινακιδες?($$$ φανταζομαι)
Όχι
2.υπαρχει τροπος να επιλεξω ποτε θα μου κρατησουν το διπλωμα?
Όχι
3.τι γινεται στο δικαστηριο? 4.τι γινεται με το point system?
Εδώ είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα. Εμένα μου έχουν πει τα εξής, οι ίδιοι :
- Πας δικαστηριο και έχει και 7 πόντους.
-Δεν πας δικαστηριο και έχει 7 πόντους.
-Δεν πας δικaστηριο και δεν έχει πόντους
Kαλού κακού άσε ένα 1000αρικάκι καβάτζα για να είσαι μέσα
5.μου ειπε ο μπατσος οτι το χαρτι πρεπει να παει απο τμημα ελευσινας==>τμημα δραπετσωνας,ξερει κανεις ποσο καιρο θα παρει αυτο?
Βάλε μια βδομάδα για να είσαι σίγουρος
10/05
Ένα φίλος έκανε πλακίτσα σε ένα Octavia στην Αθ - Κορίνθου στους Αγ. Θεοδωρους και ο Scodakias του ανταπέδωσε μια πόζα στα 169χλμ νομίζω...
Κατέθεσε δίπλωμα πινακίδες (εκεί ήταν εξυπηρετικά τα παιδιά και τους τα κατέθεσε 15 μέρες αργότερα σε συνδυασμό με ένα ταξίδι που θα έκανε τότε). Κάποιοι έιπαν ότι παραγράφηκαν αρκετά δικαστήρια, αλλά τελικά χθες του ήρθε η πρόσκληση για ακρόαση!!!!!Και ερωτά πρεπει όντως να κουβαλά 1000 euro μαζί του ή στα 300πχ είναι Ok???
- Πας δικαστηριο και έχει και 7 πόντους.
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Όταν υπάρχει παράπτωμα για το οποίο περνάς δικαστήριο,ΔΕΝ παίρνεις την κλήση στο χέρι ούτε υπογράφεις πουθενά.Κάποια στιγμή σε ειδοποιούν για δικάσιμο.Αυτά ως προς το γεγονός ότι αν δεν πάρει κάποιος το χαρτάκι στο χέρι δεν τρέχει τίποτα.Ακριβώς και αν υπάρχει συνοδηγός παίρνουν τα στοιχεία και του συνοδηγού!
300 € δεν φτάωουβ ούτε για ζήτω το 1000ρικάκι ας το έχει μαζί του καλού κακού
Δικαστήρια είχαν σβηστεί, η απόφαση είχε βγεί 5/6/7 του 2005 δεν θυμάμαι ακριβώς το μήνα! απο εκεί και μετά όποιος την έτρωγε ήταν άτυχος 10/05 δλδ πάει κανονικά δικαστήριο
-
Με γραψανε (πρωτη φορα...) για παρανομη σταθμευση... Δημοτικη αστυνομια Δημου Καλαμαριας... 80
-
[quote='saxon_747']Με γραψανε (πρωτη φορα...) για παρανομη σταθμευση... Δημοτικη αστυνομια Δημου Καλαμαριας... 80
-
[quote='Silver Turbo'][quote='saxon_747']Με γραψανε (πρωτη φορα...) για παρανομη σταθμευση... Δημοτικη αστυνομια Δημου Καλαμαριας... 80
Απορίες Περί Κλήσεων