Αυτό σημαίνει πως μια ΕΔ μπορείς να τη διαμορφώνεις με στόχο το θέαμα (πχ. να φτιάχνεις splashes ή πηδήματα) αλλά το SP πρέπει να το διαμορφώνεις με στόχο την άνετη εργασία κτλ. Οπότε, σε όποιον αρέσει το θέαμα του SP με τις προϋποθέσεις αυτές (πχ. να είναι 20 μέτρα μακριά από το Service και να μην μπορεί να πλησιάσει τα αυτοκίνητα -και πες μου ποιοί από αυτούς που πάνε στο SP το δέχονται αδιαμαρτύρητα αυτό), με γειά του με χαρά του.
Εσένα που θέλεις να δεις το service των 'θηρίων' δεν σε 'χαλάει' να είναι 20 άλλοι μπροστά σου τη στιγμή που θα μπορούσαν να είναι 10 ?
Πιστεύω πως στο συγκεκριμένο έχεις άδικο. Δεν έχω δει καποιον από αυτούς που πάνε στο SP να ενοχλεί τους μηχανικούς ή τους οδηγούς. Μη ξεχνάμε ότι τα 'θηρία' είναι μαντρωμένα ειδικά γι'αυτό τον λόγο. Να θυμίσω το service της subaru? Εκεί είχε και τον περισσότερο κόσμο, γύρω γύρω στα κάγκελα, δεν είδα όμως να δημιουργείται καποια δυσφορία. Επίσης διαφωνώ με την λογική 'Με ενοχλεί να έχει κόσμο και να μην μπορώ να δω το service, βάλτε εισητήριο για να μειωθεί'. Προσωπικά πηγαίνω για να μάθω αποτελέσματα, να δω και να μιλήσω με έλληνες οδηγούς. Τα 'θηρία' δεν μου λένε τίποτα στο service. Eνώ στο βουνό μου μιλανε καλύτερα
Επίσης μια ΕΔ που είναι στο βουνό δεν την διαμορφώνεις όπως θέλεις. Εαν την διαμορφώσεις με πηδήματα όπως λες τότε παμε σε κατι άλλο. ΕΔ που ήθελαν να φτιάξουν την έφτιαξαν και την είπαν SS. Λογικό και το εισητήριο αφού έγιναν καποια έξοδα.
Ξέρεις κάθε πότε έχει κριτή (με σφυρίχτρες κτλ., δηλ. 'ασφάλειας', όχι τους χρονομέτρες) στη Φινλανδία ?
ο Ξέρεις πόσος κόσμος δουλεύει full time όλο το χρόνο για να γίνει το Μεγ. Βρετανίας (δηλ. έχουν ως επαγγελματική ενασχόληση τη διοργάνωση του ράλι) ? Τουλάχιστον 10 άτομαο Εχεις ιδέα τι εξοπλισμό έχει κάθε όχημα ταχείας επέμβασης (FIV), πόσο κοστίζει η προμήθειά του και τι ειδίκευση χρειάζεται ο χειρισμός του ?
Το Ακρόπολις είναι ακόμα στο WRC επειδή είναι ένας καλός αγώνας. Αν ήξερες όμως με πόσες θυσίες και πόσο ελάχιστο περιθώριο σφάλματος γίνεται...
Σωστός! Πιστεύω πως πραγματικά γίνονται θυσίες για να κρατηθεί το Ακρόπολις. Και φυσικά χρειάζονται άτομα. Εφοσον όμως δεν ξέρουμε ακριβώς πόσα έσοδα υπάρχουν και πόσα είναι τα έξοδα, δεν μπορούμε να μιλήσουμε. (ή μήπως ξέρουμε?)
Επίσης γιατί πιστεύεις οτι με 30 Ευρώ εισητήριο θα 'σωθεί' ο αγώνας? Και γιατί πιστεύεις οτι θα είναι τόσο μικρό? Μήπως είναι γύρω στα 300 Ευρώ και για τις 3 ημέρες με πρόσβαση και στο SP? Δεν ξέρω πώς ακριβώς είναι τα πράγματα στο εξωτερικό, σκέψου όμως οτι για να δεχθεί ο άλλος να πληρώσει ίσως θα πρέπει να υπάρχουν καθισματάκια, τουαλέτες, ίσως καποια καντίνα, parking τα οποία για να γίνουν χρειάζονται χρήματα. Και πραγματικά το βρίσκω σιχαμένο να τα βλέπω όλα αυτά σε μια κοπάνα στο βουνό!
Εκτος αν μιλάμε εκει που έχουμε την κορδέλλα να πετάξουμε και ένα εισητήριο για να κάνουμε αρπαχτή.
Οπως καταλαβαίνεις είναι πολύ μεγάλο θέμα. Και δυστυχώς καποια στιγμή και το Ακρόπολις αναγκαστικά θα ακολουθήσει τους αγώνες του εξωτερικού. Πιστεύω όμως πως όσο πιο αργά γίνει αυτό τόσο καλύτερα.