-
Ο χρήστης sisport έγραψε:
Κάνε test drive το IGNIS SPORT όσο προλαβαίνεις, έχει βγει σε προσφορά με 11,999 έκτως αν θες κάτι πιο εκλεπτισμενο και πιο φρέσκο σχεδιαστικά.
Αν έχεις κανα φίλο πές του να το κάνεις καμιά βόλτα, θα καταλάβεις τι εννοώ.Τώρα αν διαθέτεις περισσότερα περίμενε το swift 1.6 sport 125ps.
Νίκος.
Κάνε test drive το IGNIS SPORT όσο προλαβαίνεις, έχει βγει σε προσφορά με 11,999 έκτως αν θες κάτι πιο εκλεπτισμενο και πιο φρέσκο σχεδιαστικά.
Αν έχεις κανα φίλο πές του να το κάνεις καμιά βόλτα, θα καταλάβεις τι εννοώ.Τώρα αν διαθέτεις περισσότερα περίμενε το swift 1.6 sport 125ps.
Νίκος.
Νίκος.
περιμενε μπας και σοβαρευτουν και φερουν φιεστα με 115αλογα!!!
θα ειναι μαστ επιλογη...παντως το 206 για να γινει σοβαρο και αξιο λογου αμαξι θες 2-2500ευρω...
(μιλαω για εργοστασιακα πραγματα...)Ο χρήστης sisport έγραψε:
Νίκος.
Νίκος.
θα ειναι μαστ επιλογη...παντως το 206 για να γινει σοβαρο και αξιο λογου αμαξι θες 2-2500ευρω...
(μιλαω για εργοστασιακα πραγματα...)Ο χρήστης sisport έγραψε:
Νίκος.
(μιλαω για εργοστασιακα πραγματα...)Νικητής το ignis sport με σκορ 6-3.
-
LOLOLOLOLOL..... παλι εσκισε το Ignis
Σοβαρα τωρα... η το GP με 15αρες η δες το 207 σε 1.6. Το Fabia, καλο και χρυσο αλλα τετοιες μοντιφες απο τα μαστορια μας δεν τις γουσταρω και επιπροσθετα ο χαρακτηρας/στησιμο του Fabia δεν ειναι και τοσο sport...
Αυτα εξεταζοντας το θεμα και απο αποψη sportiness...
-
εχω το grande punto sporting αι ο κολλητος μου το fabia sport edition .Τα εχω οδηγησει και τα δυο αυτοκινητα και αρκετα...να σου δωσω συν πλην οπως τα βλεπω εγω
gp sporting
+φρεσκια σχεδιαση πιο sport look μεσα κι εξω(ειδικα μεσα)
+6αρι σασμαν
+τελεια φρενα
+χαμηλοτερη καταναλωση
+πιο ανετη αναρτηση χωρις να επιρεαζει οδ.συμπεριφορα-επιδοσεις
-χωροι για μικροαντικειμεναfabia sport
+επιδοσεις-μονο 5θυρο(αν σε ενδιαφερει...)
-καταναλωση
-παλια σχεδιαση (σε σχεση με το grande) -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
θα ειναι μαστ επιλογη...Ξερεις κατι και δεν μας το λες???????????????????????
-
το Fabia είναι 6ετίας τουλάχιστον σχέδιο.
πάρε κάτι πιο φρέσκο...αλλά όχι με 17άρες...
-
εμενα δεν με ενοχλουν καθολου...το μονο που με ενοχλει οταν χρειαστω αλλαγη ελαστικων...
-
Ο χρήστης baspats έγραψε:
εμενα δεν με ενοχλουν καθολου...το μονο που με ενοχλει οταν χρειαστω αλλαγη ελαστικων...το οδήγησες με 15άρια? ...όταν το κάνεις θα σε ενοχλούν.
τα 17άρια ελαστικά παίζουν στα 650 με 750 ευρώ...
-
εμενα δεν με ενοχλουν καθολου...το μονο που με ενοχλει οταν χρειαστω αλλαγη ελαστικων...το θεμα ειναι οτι το πουντο γινεται αργοτερο...καλα, δε συζηταμε για κοστος αλλαγης...
-
το ξερω μπορει και πιο πολυ απο 800 ευρώ...
-
το ξερω μπορει και πιο πολυ απο 800 ευρώ...εμεις ειχαμε δωσει 700...για μισελεν παιλοτ...
ειναι μεγαλο εξοδο για τετοιο αυτοκινητο..
-
εχω το grande punto sporting αι ο κολλητος μου το fabia sport edition .Τα εχω οδηγησει και τα δυο αυτοκινητα και αρκετα...να σου δωσω συν πλην οπως τα βλεπω εγω
gp sporting
+φρεσκια σχεδιαση πιο sport look μεσα κι εξω(ειδικα μεσα)
+6αρι σασμαν
+τελεια φρενα
+χαμηλοτερη καταναλωση
+πιο ανετη αναρτηση χωρις να επιρεαζει οδ.συμπεριφορα-επιδοσεις
-χωροι για μικροαντικειμεναfabia sport
+επιδοσεις-μονο 5θυρο(αν σε ενδιαφερει...)
-καταναλωση
-παλια σχεδιαση (σε σχεση με το grande)Χμμμ φίλε baspats νομίζω ότι θα χρειαστεί να σε πρήξω λίγο μιας και έχεις τόσο 'κοντινή επαφή' με τα αμάξια αυτά Έχω οδηγήσει και τα δύο, όχι όμως αρκετά ώστε να καταλάβω εμφανείς διαφορές στις επιδόσεις (δεν γινόταν να τα γκαζώσω αρκετά με τους ιδιοκτήτες τους μέσα )... Με είχε εντυπωσιάσει η επική στιβαρότητα του punto αλλά και τα κρατήματα του fabia. Έχουν πολύ μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις και την κατανάλωση; (άσχετα με τα νούμερα που γράφονται στα περιοδικά θα ήθελα μια απάντηση που προέρχεται 'πρακτικά') Από κόστος χρήσης πως πάνε;
Όπως καταλάβατε η τσέπη μου αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να 'σηκώσει' 1600άρι
Όσο για το Ignis Sport, καλό χρυσό σκυλί και γκαζιάρικο αλλά από χώρους και εμφάνιση... -
δεν εχει και τοση διαφορα στις ρεπριζ το fabia γιατι με καλη χρηση στο 6αρι το gp μπορεις να εισαι κοντα αλλα σε 0-100 το fabia ειναι αρκετα πιο δυνατο...
οπου να'ναι θα βαλω κι εγω ή φιλτρο ελευθερας ή βαρελακι και πιστευω να βελτιωθει το gp... στηυν καταναλωση το fabia και σχεδον ενα λιτρο παραπανω στα 100χλμ (παλι βοηθαει το 6αρι) (με εμνα οδηγο και στα δυο...)
για κοστος χρησης δεν μπορω να πω ακομα γιατι στο gp μονο αλλαγη λαδιων εκανα ενω το fabia εχει ηδη 30000χλμ -
αν το fabia καιει οσο και το δικο μου που εχει επισης προγραμμα + σκουπα, τοτε υπολογιζε μεση καταναλωση 7,4 - 7,8.
στο ταξιδι, αναλογα το 'ποδι', 6,8-8,2
-
εκει γυρω ειναι ενω το gp γυρω στο 6.6 στην πολη και εξω αναλογα το ποδι... ποσο βαρυ ειναι...
-
Τα παλικάρια στο group VAG δεν την παλεύουν και πολύ μάλλον Στην τελική ευθεία για αγορά, το Fabia SE βγαίνει τραγικά ακριβό 16.000 το μοντέλο χωρίς ηχοσύστημα, αισθητήρες παρκαρίσματος, συναγερμό και μεταλλικό χρώμα. Για να τα βάλεις αυτά πας λίγο-πολύ στα 17.500, υπερβολικό ποσό για 1.400άρι αυτοκίνητο Οπότε μάλλον βγαίνει από τις επιλογές μου
Οι πιο λογικές λύσεις είναι το G Punto Sporting 1.4 (κάπου 15.200 με όλο τον επιπλέον εξοπλισμό) και το 207 1.4 Sport (κάπου 15.900 σύνολο). Βασικά και τα δύο είναι ψιλοψόφια από κινητήρα, αλλά επαρκούν για νορμάλ μετακινήσεις. Οι απόψεις σας είναι επιθυμητές
-
Περίμενε το νέο Corsa. Θα κυκλοφορήσει Οκτώβρη και για λίγους μήνες όπως διάβασα θα προσφέρεται με αυξημένο εξοπλισμό όπως είχε γίνει ( ) και με το Astra. Από 14.150 θα ξεκινάει το 1400άρι και σίγουρα αξίζει περισσότερο ως ολόφρεσκο μοντέλο σε σχέση με το Punto.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Περίμενε το νέο Corsa. Θα κυκλοφορήσει Οκτώβρη και για λίγους μήνες όπως διάβασα θα προσφέρεται με αυξημένο εξοπλισμό όπως είχε γίνει ( ) και με το Astra. Από 14.150 θα ξεκινάει το 1400άρι και σίγουρα αξίζει περισσότερο ως ολόφρεσκο μοντέλο σε σχέση με το Punto.εεεε ναι μωρε... παλιωσε το Punto
-
Α, νόμιζα ότι αναφερόταν στο απλό Punto κι όχι στο Grande.
-
καλα τι συγκρίνεις τώρα το grande punto sporting με την fabia ?
MAMA MIA...
Το sporting είναι απλά πανέμορφο, θα το έπαιρνα με 17αρες γιατι του πάνε πάρα πολύ...το corsaki το πήρε μια φίλη μου, της πάει, καταλαβαίνεις..
Το ibiza είναι ενα αξιοπρεπέστατο αμαξάκι all around χωρίς να ξεχωρίζει πουθενά συγκεκριμένα, μέχρι εκεί.
-
Είδα σήμερα στη δουλειά το GP Sporting σε πορτοκαλί με 17' ζάντες!
Το αμάξι είναι απλά πανέμορφο!!!Βέβαια με τις τις 17' θα συμβιβαστείς με τις επιδόσεις....
Πάντως ήταν πανέμορφο!!!
G Punto Sporting vs Fabia Sport