-
Οπως μαζεύονται πολλά Α/5 και Ν/1 στις (αισθητά φτηνότερες) αναβάσεις ?
-
300 ευρώ + ξενοδοχεία + βενζίνες κανένα 500αρικο το λιγότερο δεν νομίζω να είναι λίγα τα έξοδα, την στιγμή που οι περισσότεροι έχουν μισθό 800 ευρώ… μήπως λέω και πολλά?
-
Ο χρήστης Vlachos έγραψε:
300 ευρώ + ξενοδοχεία + βενζίνες κανένα 500αρικο το λιγότερο δεν νομίζω να είναι λίγα τα έξοδα, την στιγμή που οι περισσότεροι έχουν μισθό 800 ευρώ… μήπως λέω και πολλά?ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ
-
Ο χρήστης neron έγραψε:
300 ευρώ + ξενοδοχεία + βενζίνες κανένα 500αρικο το λιγότερο δεν νομίζω να είναι λίγα τα έξοδα, την στιγμή που οι περισσότεροι έχουν μισθό 800 ευρώ… μήπως λέω και πολλά?
ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ
όσο ξέρω ότι θα σε πονάω θα συνεχίσω τους αγώνες...
-
ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ
όσο ξέρω ότι θα σε πονάω θα συνεχίσω τους αγώνες...[/quoteEMENA ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ
-
Κάλιο αργά παρά ποτέ.
Συγχαρητήρια στους Χαλάτση, Χαληβελάκη και Αργυρίου.
Επίσης συγχαρητήρια στον Καμμένο αν και πολύ άτυχος!!!
Θα ήθελα πολύ να μάθω τι έχει γίνει με την αναφορά μου σε “συναθλητή μου”;
Επίσης θα ήθελα να μάθω ότι όταν έλεγε ο αλυτάρχης ότι επιτρέπεται μόνο μια φορά η αλλαγή γραμμής τι ακριβώς εννοούσε τι στιγμή που ο προπορευμένος “συναθλητής μου” άλλαζε συνεχώς γραμμή την στιγμή που προσπαθούσα να τον περάσω (τουλάχιστον 8 φορές)!!!
-
ωραιά τα Micra αλλά μοιάζουν λίγο με κουβάδες....
αστειέυομαι φυσικα..... μια χαρά είναι.
καλή συνέχεια όσοι συμμετέχετε!
-
Αληθευει οτι μαμα νισσαν 'ελυσε' τα συμβολαια με τους οδηγους της για τους εναπομειναντες αγωνες λογω των θεματων ασφαλειας που υπαρχουν?
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Αληθευει οτι μαμα νισσαν 'ελυσε' τα συμβολαια με τους οδηγους της για τους εναπομειναντες αγωνες λογω των θεματων ασφαλειας που υπαρχουν?ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΟ ΑΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΥΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ (NISSAN - PEUGEOT ), ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ............... AΠ' ΤΑ ΠΟΛΥ ΟΕΕΕΑ
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Αληθευει οτι μαμα νισσαν 'ελυσε' τα συμβολαια με τους οδηγους της για τους εναπομειναντες αγωνες λογω των θεματων ασφαλειας που υπαρχουν?ΑΑΑ ΧΑ ΚΑΛO Ε:ysterical:
-
Που να ακουσεις και το αλλο με τον τοτο.
-
Τελικά έφτασε στα αυτιά μου ότι η NISSAN θα μας ρωτήσει αν θέλουμε να τρέξουμε σε παλλάδιο & ριτσώνα.
Δεν ξερώ πότε θα γίνει όμως αυτό, το τελευταίο λεπτό πριν την ράμπα;
Θα πρέπει να ετοιμάσουμε τα αυτοκίνητα να κάνουμε δοκιμές και μετά;
-
Ο χρήστης ex_hustler έγραψε:
ωραιά τα Micra αλλά μοιάζουν λίγο με κουβάδες....αστειέυομαι φυσικα..... μια χαρά είναι.
καλή συνέχεια όσοι συμμετέχετε!
Να είσαι καλά φίλε μου.
Αν ποτέ γίνει κανένα micra αγωνιστικό να είστε σίγουροι ότι άλλος ένας Ιάπωνας θα εξαφανίσει τα saxorallye.
-
Καιρός είναι τώρα να αρχίσουμε να τσακωνόμαστε για το ποιος έχει το καλύτερο αγωνιστικό και διαμάχη Ιαπώνων - Γάλλων....
-
[size=18]Τελικά έφτασε στα αυτιά μουAργησε!
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
MICRA CUP 2006