-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Βέβαια με την γκαντεμιά που έχουμε μερικοί, μάλλον θα μας τύχει αυτή που πέρασε την ανατομία στο 20ο έτος και με μέσο...Άσε, μερικοί μοιάζουν σα να τους βάφτισε ο Μητσοτάκης. Μιλάμε για γκαντεμιά χειρότερη κι από του Ντόναλντ Ντακ.
-
ÅÉÌÁÉ ÐÁÍÙ ÁÐÏ 18 ÏÓÏ ÃÉÁ ÔÏ ÁÍ ÐÑÏÓÐÁÈÙ ÍÁ ÁÐÏÄÅÉÎÙ ÏÔÉ ÏËÅÓ ÏÉ ÃÕÍÁÉÊÅÓ ÅÉÍÁÉ ÉÄÉÅÓ ÁÕÔÏ ÅËÅÃ×ÅÔÁÉ ....
Ç ÅÑÙÔÇÓÇ ÅÃÉÍÅ ÌÉÁÓ ÊÁÉ ÁÍÁÖÅÑÈÇÊÁÌÅ ÓÅ ÁÊÑÉÂÁ ÁÕÔÏÊÉÍÇÔÁ ,ÅÊÔÏÓ ÊÁÉ ÁÍ ÔÏ ÅVO H TA SUBA EINAI ÖÔÇÍÁ .
ÄÅÍ ÅÉÌÁÉ ÎÅÍÏÓ ÄÁÊÔÕËÏÓ -
Ο μπαμπάς μου εμένα, όταν ήμουν μικρό παιδάκι, μου έλεγε ότι η γυναίκα μου θα πρέπει να είναι μονίμως μεταξύ 20 και 25.στο μυαλό ή στην εμφάνιση ??? ιδού η απορία
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Κι εγώ θα κοιτάξω όταν γίνω γεροξεκούτηςΑυτό δεν το σχολιάζω...
Το πρόβλημα είναι όμως ότι ο μπαμπάς μου είναι σαν την kamil. Δίνει καλές συμβουλές, αλλά δεν τις τηρεί ο ίδιος... 26 χρόνια με την ίδια γυναίκα...
Και δυστυχώς (για μένα... ), δεν έχει πολλά ευρουλια...
Όσο για την γκαντεμιά...άσ' τα να πάνε... Το τετραήμερο της 25ης Μαρτίου (Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα - άδεια - Τρίτη) είχα προγραμματίσει ρομαντικό ταξιδάκι στην Καστοριά. Εγώ την Παρασκευή το πρωί πιάστηκα πάρα πολύ άσχημα στη δουλειά (και να σκεφτείς ότι είναι δουλειά γραφείου-πρέπει να τα κόψω τα 10ωρα μου φαίνεται... ) και Σαββατοκύριακο με το ζόρι περπατούσα. Η κοπελιά μου από την άλλη είχε μάθημα-εργαστήριο, χωρίς δικαίωμα απουσίας (νοσηλευτική...η ανατομία που λέγαμε... το μάθημα το πέρασε με 9 ). Έτσι και στην δουλειά πήγα την Δευτέρα (να φανταστείς γκαντεμιά... Παρασκευή βράδυ ο λαιμός μου ήταν πολύ καλά... ) και στην πόλη μείναμε... Και δυστυχώς δεν κάνω πλάκα... Έτσι ακριβώς συνέβησαν
Επιφυλάσομαι όμως για το Πάσχα... εκτός κι αν γίνει καταποντισμός... Θα ορκιστώ και στις 18 Απριλίου... (Επιτέλους... και επισήμως πτυχιούχος!!!!!! ). Κάτι πήρε και το αυτί μου από τους γονείς για κάτι 'ταμειακές διευκολύνσεις' έτσι ώστε να πάρω το 206 πιο γρήγορα Λέτε να αλλάζει η τύχη μου;;; -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Ο μπαμπάς μου εμένα, όταν ήμουν μικρό παιδάκι, μου έλεγε ότι η γυναίκα μου θα πρέπει να είναι μονίμως μεταξύ 20 και 25.
στο μυαλό ή στην εμφάνιση ??? ιδού η απορία
Ε, μα, φυσικά στην εμφάνιση.... Στο σκοτάδι τι να το κάνεις το μυαλό...
Θα μας βάλουν μέσαααα....
-
Και για να επιστρέψουμε στο αρχικό μας θέμα ποιό είναι, κατά την γνώμη σας, το ποσοστό των δεσποινίδων που εντυπωσιάζονται από τα ωραία και ακριβά αυτοκίνητα;
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18 ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ....
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕVO H TA SUBA EINAI ΦΤΗΝΑ .
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΞΕΝΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣμην στεναχωριέσαι θα σε παίτσουμε κι εσενα παιδακι
-
Το πρόβλημα είναι όμως ότι ο μπαμπάς μου είναι σαν την kamil. Δίνει καλές συμβουλές, αλλά δεν τις τηρεί ο ίδιος... 26 χρόνια με την ίδια γυναίκα...και λέω εγώ το πνεύμα του κακού πάλι...θα προτιμούσες να μην ήταν???? με την ίδια γυναίκα εννοώ...θα προτιμούσες να γύρναγε με την μία και με την άλλη, ή να είχε καμια πιτσιρίκα ίσα με σένα στην ηλικία ??? και να ξόδευε εκεί τα όσα-έστω και λιγοστά ευρώπουλα του??? απο το να έκανε ταμειακές διευκολύνσεις στον πτυχιούχο κανακάρι του???
-
Τώρα τι του βάζεις διλήμματα βρε kamil;
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Και για να επιστρέψουμε στο αρχικό μας θέμα ποιό είναι, κατά την γνώμη σας, το ποσοστό των δεσποινίδων που εντυπωσιάζονται από τα ωραία και ακριβά αυτοκίνητα;Κάπου μεταξύ 200% και 300%
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Και για να επιστρέψουμε στο αρχικό μας θέμα ποιό είναι, κατά την γνώμη σας, το ποσοστό των δεσποινίδων που εντυπωσιάζονται από τα ωραία και ακριβά αυτοκίνητα;θα έλεγα ένα 75%
[αν και νομίζω οτι λίγο λέω ] -
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Και για να επιστρέψουμε στο αρχικό μας θέμα ποιό είναι, κατά την γνώμη σας, το ποσοστό των δεσποινίδων που εντυπωσιάζονται από τα ωραία και ακριβά αυτοκίνητα;Από (επιστημονικά τεκμηριωμένο, όπως πάντα άλλωστε ) γκάλοπ μεταξύ γνωστών πιστεύω πως είναι πολύ κοντά στο 90%...
Τώρα το αν θα πέσουν μόνο και μόνο γι' αυτόν τον λόγο... Εκεί ίσως μιλάμε για πολύ λίγες... Απλά το αμάξι είναι μια (πολύ καλή) αφορμή για να σε προσέξουν, που είναι και το πρώτο βήμα. Από την στιγμή που θα σε προσέξουν έγκειται και σε σένα και τα προσωπικά σου στατιστικά... αν είναι 80-100% είσαι καλά, αν είναι πιο κοντά στο 10%...Άσ'τα να πάνε... ούτε μια Rolls Royce δεν σε σώζει... -
Τώρα τι του βάζεις διλήμματα βρε kamil;βέβαια παίζει και το άλλο σκηνικό τύπου ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ...θυμάστε το σήριαλ στην τηλεόραση κάποια χρόνια πρίν...πατέρας και γιός με το ίδιο γκομενάκι
ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Το πρόβλημα είναι όμως ότι ο μπαμπάς μου είναι σαν την kamil. Δίνει καλές συμβουλές, αλλά δεν τις τηρεί ο ίδιος... 26 χρόνια με την ίδια γυναίκα...
και λέω εγώ το πνεύμα του κακού πάλι...θα προτιμούσες να μην ήταν???? με την ίδια γυναίκα εννοώ...θα προτιμούσες να γύρναγε με την μία και με την άλλη, ή να είχε καμια πιτσιρίκα ίσα με σένα στην ηλικία ??? και να ξόδευε εκεί τα όσα-έστω και λιγοστά ευρώπουλα του??? απο το να έκανε ταμειακές διευκολύνσεις στον πτυχιούχο κανακάρι του???
Ε, καλά... δεν είπα κάτι τέτοιο... Αλλά, είναι η κλασσική κατάσταση του γιατρού που λέει στον ασθενή ότι πρέπει να κόψει το τσιγάρο, γιατί κάνει κακό στην υγεία και κρατάει ένα ASSOS στο χέρι...
Sorry, αν είπα κάτι κακό, kamil... Απλά θυμήθηκα κάτι που είχες γράψει για το ότι δίνεις καλές συμβουλές, που όμως εσύ δυσκολεύεσαι να τηρήσεις... Αυτό το πρόβλημα το έχω κι εγώ... Και είναι το πρόβλημα με τις καλές συμβουλές. Δύσκολα δίνεις εσύ το καλό παράδειγμα...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ÅÉÌÁÉ ÐÁÍÙ ÁÐÏ 18 ÏÓÏ ÃÉÁ ÔÏ ÁÍ ÐÑÏÓÐÁÈÙ ÍÁ ÁÐÏÄÅÉÎÙ ÏÔÉ ÏËÅÓ ÏÉ ÃÕÍÁÉÊÅÓ ÅÉÍÁÉ ÉÄÉÅÓ ÁÕÔÏ ÅËÅÃ×ÅÔÁÉ ....
Ç ÅÑÙÔÇÓÇ ÅÃÉÍÅ ÌÉÁÓ ÊÁÉ ÁÍÁÖÅÑÈÇÊÁÌÅ ÓÅ ÁÊÑÉÂÁ ÁÕÔÏÊÉÍÇÔÁ ,ÅÊÔÏÓ ÊÁÉ ÁÍ ÔÏ ÅVO H TA SUBA EINAI ÖÔÇÍÁ .
ÄÅÍ ÅÉÌÁÉ ÎÅÍÏÓ ÄÁÊÔÕËÏÓìçí óôåíá÷ùñéÝóáé èá óå ðáßôóïõìå êé åóåíá ðáéäáêé
ÙËÁÉÁ ÍÁ ÖÅËÙ ÊÁÉ ÔÏ ÊÏÕÂÁÄÁÊÉ ÌÏÕ
ÄÅÍ ÅËÁÂÁ ÁÐÁÍÔÇÓÇ ÓÔÏ ÁÍ ÔÁ ÐÑÏÁÍÁÖÅÑÏÌÅÍÁ ÅÉÍÁÉ ÃÊÏÌÅÍÏÐÁÃÉÄÅÓ ??
ÄÅÍ Å×Ù ÁËËÁ ÁÍ ÅÉ×Á ÄÅÍ ÍÏÌÉÆÙ ÏÔÉ ÈÁ ÌÏÕ ×ÑÇÓÉÌÅÕÅ ÃÉÁ ÊÑÁ×ÔÇÓ.... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
βέβαια παίζει και το άλλο σκηνικό τύπου ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ...θυμάστε το σήριαλ στην τηλεόραση κάποια χρόνια πρίν...πατέρας και γιός με το ίδιο γκομενάκι
ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΓιατί, το σκηνικό τύπου ΑΘΑΝΑΣΙΑ το ξεχνάς; Θείος και ανηψιός με το ίδιο γκομενάκι (Γιάννης - Σμήναρχος Κάκαλος - Μπέζος) και Γιάννης - Τζιοβάννι Ντάλλας - Σαββιδάκης)... Αυτές είναι φάσεις!
Αλλά σου έχω κάτι ακόμα πιο τρελό: Μάνα και γιος με το ίδιο γκομενάκι!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
βέβαια παίζει και το άλλο σκηνικό τύπου ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ...θυμάστε το σήριαλ στην τηλεόραση κάποια χρόνια πρίν...πατέρας και γιός με το ίδιο γκομενάκι
ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑπαπαπαπαπα, καλέ, δεν ντρέπεστε καθόλου;;;; Φωτιά να μας κάψει... Κακά παιδιά
-
Και μια και μιλάμε για συμβουλές, ιδού τι θυμήθηκα:
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ Μ@Λ@ΚΙΕΣ.
-
Αλλά σου έχω κάτι ακόμα πιο τρελό: Μάνα και γιος με το ίδιο γκομενάκι!Καλά, εσείς είστε άπαιχτοι...
Αλλά θα μου πεις, αφού θα πάμε που θα πάμε στην κόλαση... -
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ Μ@Λ@ΚΙΕΣ.
Ακριβώωωωωωωως!!!!!
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)