-
325, δεν με νοιάζει τι!
Φαντάζομαι πως η e46 θα είναι φτηνότερη (λόγω προσφορών κλπ), οπότε με τα ίδια χρήματα με την επερχόμενη κουπέ, μήπως βάζεις και μπλοκέ;
-
325ci φυσικά και αν είναι και Ε46 τότε
-
Παιδιά διευκρίνηση όταν λέμε 325 Ci εννοείται η e92(coupe). Για οποιο ενδιαφέρεται για το πρώτο τεστ ντραιβ της 335 Ci http://www.channel4.com/4car/feature/fe ... 574&page=3
-
h 3ara coupe tha argisei......ara xtypa mia e90 325 le mans blau.....kai vale ti 18ares 'motorsport'....
-
Ο χρήστης manosbmw έγραψε:
Παιδιά διευκρίνηση όταν λέμε 325 Ci εννοείται η e92(coupe). Για οποιο ενδιαφέρεται για το πρώτο τεστ ντραιβ της 335 Ci http://www.channel4.com/4car/feature/fe ... 574&page=3mexri na erthei ellada h 325ci.tha exeis varethei na perimeneis........
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Παιδιά διευκρίνηση όταν λέμε 325 Ci εννοείται η e92(coupe). Για οποιο ενδιαφέρεται για το πρώτο τεστ ντραιβ της 335 Ci http://www.channel4.com/4car/feature/fe ... 574&page=3
mexri na erthei ellada h 325ci.tha exeis varethei na perimeneis........
καθόλου. Από αρχές οκτωβρίου θα είναι στη ελλάδα. αρχές τουεπόμενου χρόνου θα έρθει η 320. τα πραγματικά προβλήματα είναι α. τα αναγκαία ευρούλια.β. οι ελεεινοί ελληνικοί δρόμοι. παρεμπιπτόντως και η κουπέ ΄δεν είναι για αφρατοκ......δες.
-
mexri na erthei ellada h 325ci.tha exeis varethei na perimeneis........
καθόλου. Από αρχές οκτωβρίου θα είναι στη ελλάδα. αρχές τουεπόμενου χρόνου θα έρθει η 320. τα πραγματικά προβλήματα είναι α. τα αναγκαία ευρούλια.β. οι ελεεινοί ελληνικοί δρόμοι. παρεμπιπτόντως και η κουπέ ΄δεν είναι για αφρατοκ......δες.
Προσπάθησω να στο πω με ωραίο τρόπο.... .....δυστηχώς ΟΛΕΣ οι ci μέχρι τέλος του έτους είναι 'καπαρωμένες'...
Αν έχεις υπομονή όμως θα σου βγεί σε καλό!! -
Αν και δε θα αγόραζα ποτέ κάποιο απο αυτά,
τη 325Ci ψηφίζω -
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
κουπέ κι απο μένα.Είναι αυτοκινητο των ονειρων σου το Χ3?
+1 και για τα υπόλοιπα...
-
κουπε αν δε βαριεσαι να περιμενεις..
-
Σχόλιο για την ψηφοφορία: Οταν έβαλα το θέμα περίμενα πως θα υπήρχε μια 'συνειδητοποιημένη' ψήφος δηλαδή ότι αυτοί που ψηφίζουν ξέρουν έστω κάπως τα αυτοκίνητα, τα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματα το πόσο σπορτίφικο είναι το κάθε ένα να γίνεται και μια ανάλυση ψήφου τελοσπάντων. μιλάμε για το πια γυναίκα θα παίρναμε για να ανοίξουμε σπίτι ρε παιδιά. Αλλά βλέπω ρηχό συναισθηματισμό. Εντάξει κούκλα η κουπέ αλλά φτάνει μόνο να είσαι η πιο κούκλα από τις κούκλες για να προκόψεις;
-
Κάτσε, την γνώμη μας ζήτησες σχετικά με το ποιό αυτοκίνητο θα προτιμούσαμε. Τι σε κάνει να αναφέρεσαι σε 'συναισθηματισμούς' και μάλιστα 'ρηχούς'?
Δηλαδή μας λες οτι έπρεπε να διαλέξουμε άλλο μοντέλο από αυτό που μας αρέσει? Μήπως δεν συμφωνεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας με αυτό που έχεις στο μυαλό σου?
-
Mπαινεις σε ενα forum που αποτελειται απο λατρεις του αυτοκινητου, και ως επι το πλειστον για οδηγοκεντρικους και καθαρα αυτοκινητιστικους λογους διολου πρακτικους, και ρωτας αν θα προτιμουσαν την Χ3 απο ενα coupe..
οκ.. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Mπαινεις σε ενα forum που αποτελειται απο λατρεις του αυτοκινητου, και ως επι το πλειστον για οδηγοκεντρικους και καθαρα αυτοκινητιστικους λογους διολου πρακτικους, και ρωτας αν θα προτιμουσαν την Χ3 απο ενα coupe..
οκ..Ρε παιδιά έχετε καταλάβει ότι η Χ3 πάει σαν κουπέ;ότι ρίχνει στα αυτιά σε πολλά από τα σπορτίφικα της αγοράς; έχετε δει τις ρεπρίζ του 2.0d? ότι έχει καινούρια έκδοσηι 335sd με τον πιο γαμάτο κινητήρα twin turbo diesel που έχει κυκλοφορήσει ποτέ? Σόρυ παιδιά σας βρίσκω αδιάβαστους.
-
οκ..Ρε παιδιά έχετε καταλάβει ότι η Χ3 πάει σαν κουπέ;ότι ρίχνει στα αυτιά σε πολλά από τα σπορτίφικα της αγοράς; έχετε δει τις ρεπρίζ του 2.0d? ότι έχει καινούρια έκδοσηι 335sd με τον πιο γαμάτο κινητήρα twin turbo diesel που έχει κυκλοφορήσει ποτέ? Σόρυ παιδιά σας βρίσκω αδιάβαστους.
Μαλιστα..
η Χ3, δεν ειναι, δεν παει και ουτε θα γινει 3αρα κουπε, Ε46 τουλαχιστον που εχω οδηγησει και τυχαινει να εχει ενας πολυ καλος μου φιλος. Ποσο ριχνει στα αυτια, στα ματια, στη μυτη δε με απασχολει και πολυ. Μιλαμε για ενα αυτοκινητο ψηλο και βαρυ, πραγμα αρνητικο οταν μιλαμε για σπορ αυτοκινητα και αισθηση. Και δε με νοιαζουν οι ασχετες εκδοσεις με το θεμα.. γαματος ντιζελ ειναι και του τουαρεγκ..
και λοιπον;
και στην 3αρα υπαρχει και η Μ3.. Νομιζω οτι συγκρινουμε συγκεκριμενα αυτοκινητα..
Μονο και μονο που δεν εχεις κατασταλλαξει τί χρειαζεσαι, αν χρειαζεσαι μια τζιπουρα, ενα σενταν ή ενα κουπε, δειχνει πως καποιος αλλος ειναι αδιαβαστος μαλλον.
Kαταλαβαινεις πως τα αυτοκινητα που θες ειναι ασχετα μεταξυ τους φανταζομαι..
Αν εγω ηθελα μια BMW, σπορ, που να πουλαει και μουρη, αφου δεν εχω απαιτησεις σε χωρους μιας και εχω διθεσιο, θα επαιρνα την κουπε.
Αν ηθελα χωρους, θα επαιρνα το σενταν μιας και δε με ενδιαφερουν ουτε οι (ελαχιστες) εκτος δρομου διαδρομες, ουτε και μου αρεσουν τα SUV.
Αν μου αρεσαν και πηγαινα και κανα Καρπενησι, θα επαιρνα το Χ3. Αφου ομως δεν με νοιαζουν αυτα, θα επαιρνα το κουπε. -
Φίλε Μάνο καλορίζικο το Χ3!!!
ΟΚ, πλάκα κάνω απλά απ' ότι βλέπω έχεις ήδη καταλήξει!! Μάλλον προσπαθείς να πείσεις τα μέλη του φόρουμ για την ορθότητα της επιλογής σου. -
Φίλε Skye Εχω οδηγήσει το touareg to 3.2V6 αλλά και τα άλλα αυτοκίνητα της ψηφοφορίας εκτός από την καινούρια ε92 (που να τη βρώ;) . To πρωτο πράγματι είναι τόσο βαρύ ώστε για να αλλάξεις λωρίδα το σκέφτεσαι. Αλλα η Χ3 δεν έχει σχέση με τέτοια. Το στήσιμο της ειδικά στη σπορ έκδοση την κάνει να μη διαφέρει καθόλου από 3άρα. Το ότι βάζουν σ αυτό το σασί και το στήσιμο τον πιο σπορτίφ κινητήρα diesel που έγινε ποτέ δεν έχει σημασία; Το ότι η 2.0d Χ3 έχει καλύτερες ρεπρίζ από την 2.5i δεν έχει σημασία. Το να εχεις
ένα 4Χ4 που να χτυπάει ταχύτητες premium επιβατικού δεν έχει σημασία αν δεν θέλεις να πάψεις να είσαι γρήγορος οδηγός αλλά και να βγαίνεις και λίγο από την άσφαλτο;Για μένα φίλε rocsta ας πούμε το πρόβλημα θα ήταν εύκολο αν δεν ήταν ο inline six για τον οποίο έχουν γραφτεί τόσα ποιηματα. -
Μην συγκρίνεις τα ασύγκριτα.. Το στήσιμο ενός ψηλού αυτοκινήτου δεν έχει καμία σχέση με το στήσιμο ενός σπορτίφ.
-
Φίλε Skye Εχω οδηγήσει το touareg to 3.2V6 αλλά και τα άλλα αυτοκίνητα της ψηφοφορίας εκτός από την καινούρια ε92 (που να τη βρώ;) . To πρωτο πράγματι είναι τόσο βαρύ ώστε για να αλλάξεις λωρίδα το σκέφτεσαι. Αλλα η Χ3 δεν έχει σχέση με τέτοια. Το στήσιμο της ειδικά στη σπορ έκδοση την κάνει να μη διαφέρει καθόλου από 3άρα. Το ότι βάζουν σ αυτό το σασί και το στήσιμο τον πιο σπορτίφ κινητήρα diesel που έγινε ποτέ δεν έχει σημασία; Το ότι η 2.0d Χ3 έχει καλύτερες ρεπρίζ από την 2.5i δεν έχει σημασία. Το να εχεις
ένα 4Χ4 που να χτυπάει ταχύτητες premium επιβατικού δεν έχει σημασία αν δεν θέλεις να πάψεις να είσαι γρήγορος οδηγός αλλά και να βγαίνεις και λίγο από την άσφαλτο;Για μένα φίλε rocsta ας πούμε το πρόβλημα θα ήταν εύκολο αν δεν ήταν ο inline six για τον οποίο έχουν γραφτεί τόσα ποιηματα.-
ποιος μιλησε για το 3.2..?
Εγω μιλαω για το V10 TDi τουαρεγκ.. -
Aν εσενα δε σου κανει διαφορα στην αισθηση η Χ3 απο την 3αρα, παρ'την. Δε μπορεις να πεισεις ομως και εμενα γι'αυτο.
-
Δεν εχουν σημασια οι αλλες εκδοσεις.. αλλη μια φορα.
-
Δε με νοιαζει να ειμαι γρηγορος απλα. Θελω αισθηση αυτοκινητου και οχι τανκ. Δε μου αρεσει να ανεβαινω σε ενα αμαξι, θελω να μπαινω μεσα σ'αυτο. Θα μπορουσα να'χα παρει κατι πολυ δυνατοτερο και γρηγοροτερο, αλλα δεν το εκανα γιατι δεν ειμαι ευθειακιας.. δε θελω να τρεχω στις ευθειες με ενα τανκ που ζυγιζει 1815 κιλα ( X3 ) και να κοβω στις στροφες.
-
δε με νοιαζει να βγω απο την ασφαλτο, το off road δε μου αρεσει καθολου..
αυτα
-
-
Φυσικά και η κουπέ είναι η ομορφότερη ΒΜW. Χαμηλωμένη δε, και με τις sport αναρτήσεις και 18ρες ζάντες θα είναι άπιαστη.
Θα μπόρείς επίσης να βάζεις το φραπέ αχτύπητο στην ποτηροθήκη και με τα φοβερά run-flat αν πέσεις σε 3-4 λακούβες θα είναι έτοιμος.
Σιγουρα αξίζει να περιμένεις για ένα τέτοιο αυτοκίνητο και 6 και 8 μήνες.
ποια BMW?